NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elvileg nem adminként is tudsz képet feltenni. de mindhármótokat (Ventura, Geeri, Csabee) kinevezlek adminná.
nyugodtan tegyetek fel képet, magyar írományokat
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Kapjunk admin jogot a facés dolphin klubbhoz? Lehet hajintanék fel egy két képet díszítés gyanánt 😀
(Már ha lehet amdin jogot adni, kapni)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Szurkolok az oldalért, de rendszeres jelenlétet nem nagyon tudok szavatolni ezért nem szeretnék komolyan eligérkezni. Amúgy angol cikkeket lehet fordítgatnék, nyelvgyakorlásként sem utolsó lehetőség, és mondjuk XY Hall of Fame játékost bemutató iromány sosem veszti aktualításást. 😊
Ünnepek után majd meglátjuk 😉

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
http://www.facebook.com/pages/Miami-Dolphins-Hungary/172711369436421
kezdetnek csináltam egy ilyet

profilomban van név, jelöljetek be, aki kér annak tudok adni admin jogot, vagy ha küldötök vmi anyagot kiteszem
ünnepek miatt én sajnos nem érek rá de kéne majd egy történelmes rész magyarulkristof
Lefordítom az Angol wikis oldalt kezdetnek ha kész majd megosztom veled. Szilveszterig összeütöm.
több mint 13 éve
Azért honlapnak... hát, nincs értelme addig amíg kevesen vagyunk. Elvielg a Patriotsnak van a legnagyobb rajongója. Egyértelmű. Ott van a szeren a Philadelphia, a Steelers, hamarosan indul a Giants is... Meg vannak mostmár többen is a Jets-nél. Ahhoz, hogy többen legyünk az kell, hogy a csapat jól szerepeljen. Ha sikeresek leszünk, akkor jönnek majd a ''runrickyrun34'' nevű felhasználók 😀 Mennyi Dolphin fan-t tudsz összeszámlálni?

Bár tehetünk egy két lépést. Például ez a facebook klub (bár annyira sokan nem ekresnek rá), de ha a magyar wikipedián 3 sornál több lenne a Dolphins-ról már az nagyon jó lenne. Persze idő kellene, meg tudás hozzá... Alapvető információkat majd probálok szerkeszteni bele.Ventura
Javaslom, hogy ünnepek után térjünk erre vissza. És akkor megszervezzük, meg szétosztjuk egymás közt a feladatokat. Amúgy érdemes weblapot is indítani.. Aztán majd Ricsivel jól bemondatjuk mi is 😀 egy két kósza Miami szurkolót ezzel is megfoghatunk. Mit gondoltok belevágjunk?Csabee13
Okéé-zsokéé. Miféle anyagi vonzata van egy ilyen projektnek? (Ha van, mert a szülök nem hiszem, hogy odáig lennének az örömtől, hogy mire költöm a pénzt). Ami fontosabb nekem: Lényegében, hogy hasztalan vagyok, nem tudom milyen feladatra lennék alkalmas :/ Angolul nem tudok, honlapot csinálni nem tudok... Esetleg a dizájn kialakításában (szeretem ha rendezett, szép minden), illetve például egy egy nyers cikk finomabbá írásába. Nem tudom miylen feladatok lehetnek egy ilyen projekt-kor. De minden komolyabb munkához biztos be kéne tanítani. Ha más nem akkor az alapító atyák nevei között talán ott lehet a nevem (ha más nem mint ötletgazda 😀 )Na akkor ünnepek után 😀 Legalább már lenne egy nem Miami-s olvasónk 😀 Időnként én is rákukkantok a pats.hu-ra, főleg mikor a Miami ellen játszanak.Ventura
Sokszor többet ér egy ötletelő mint egy programozó.. 😊 ezt elhiheted. Az oldal elkészítése nem nagy téma.. tartalommal feltölteni az a tudás. Egy ilyen bowl.hu színvonalú oldal elkészítése tapasztalt embernek nem nagy mutatvány. Ennél tudunk cifrábbat is 😊 De ünnepek után visszatérünk rá.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.facebook.com/pages/Miami-Dolphins-Hungary/172711369436421
kezdetnek csináltam egy ilyet

profilomban van név, jelöljetek be, aki kér annak tudok adni admin jogot, vagy ha küldötök vmi anyagot kiteszem
ünnepek miatt én sajnos nem érek rá de kéne majd egy történelmes rész magyarul
több mint 13 éve
Én benne lennék egy facebook-os Dolphins Fan Club-ban v. annak alapításában. Jónak tartom az ötletet főleg annak fényében, hogy ne hogy már a Jets szurkolóknak legyen nekünk meg ne... 😀
Meg azt is rossz hallani amikor a Sport tv-és közvetítéseken sorolja Faragó az újonnan alakult NFL csapatok magyar szurkolói klubbjainak alapítását a neten. És ebben persze nincs benne a Miami. 😕danyly
Azért honlapnak... hát, nincs értelme addig amíg kevesen vagyunk. Elvielg a Patriotsnak van a legnagyobb rajongója. Egyértelmű. Ott van a szeren a Philadelphia, a Steelers, hamarosan indul a Giants is... Meg vannak mostmár többen is a Jets-nél. Ahhoz, hogy többen legyünk az kell, hogy a csapat jól szerepeljen. Ha sikeresek leszünk, akkor jönnek majd a ''runrickyrun34'' nevű felhasználók 😀 Mennyi Dolphin fan-t tudsz összeszámlálni?

Bár tehetünk egy két lépést. Például ez a facebook klub (bár annyira sokan nem ekresnek rá), de ha a magyar wikipedián 3 sornál több lenne a Dolphins-ról már az nagyon jó lenne. Persze idő kellene, meg tudás hozzá... Alapvető információkat majd probálok szerkeszteni bele.Ventura
Javaslom, hogy ünnepek után térjünk erre vissza. És akkor megszervezzük, meg szétosztjuk egymás közt a feladatokat. Amúgy érdemes weblapot is indítani.. Aztán majd Ricsivel jól bemondatjuk mi is 😀 egy két kósza Miami szurkolót ezzel is megfoghatunk. Mit gondoltok belevágjunk?Csabee13
Okéé-zsokéé. Miféle anyagi vonzata van egy ilyen projektnek? (Ha van, mert a szülök nem hiszem, hogy odáig lennének az örömtől, hogy mire költöm a pénzt). Ami fontosabb nekem: Lényegében, hogy hasztalan vagyok, nem tudom milyen feladatra lennék alkalmas :/ Angolul nem tudok, honlapot csinálni nem tudok... Esetleg a dizájn kialakításában (szeretem ha rendezett, szép minden), illetve például egy egy nyers cikk finomabbá írásába. Nem tudom miylen feladatok lehetnek egy ilyen projekt-kor. De minden komolyabb munkához biztos be kéne tanítani. Ha más nem akkor az alapító atyák nevei között talán ott lehet a nevem (ha más nem mint ötletgazda 😀 )Na akkor ünnepek után 😀 Legalább már lenne egy nem Miami-s olvasónk 😀 Időnként én is rákukkantok a pats.hu-ra, főleg mikor a Miami ellen játszanak.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Én benne lennék egy facebook-os Dolphins Fan Club-ban v. annak alapításában. Jónak tartom az ötletet főleg annak fényében, hogy ne hogy már a Jets szurkolóknak legyen nekünk meg ne... 😀
Meg azt is rossz hallani amikor a Sport tv-és közvetítéseken sorolja Faragó az újonnan alakult NFL csapatok magyar szurkolói klubbjainak alapítását a neten. És ebben persze nincs benne a Miami. 😕danyly

Én mindenképpen támogatom az ötletet. Szívesen segítek amiben tudok. Akkor ünnepek után visszatérünk rá bár én így előre még nem tudom, hogy érek rá mert sok vizsgám lesz januárban. De februárban már teljes erővel tudok bármiben segíteni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM

Javaslom, hogy ünnepek után térjünk erre vissza. És akkor megszervezzük, meg szétosztjuk egymás közt a feladatokat. Amúgy érdemes weblapot is indítani.. Aztán majd Ricsivel jól bemondatjuk mi is 😀 egy két kósza Miami szurkolót ezzel is megfoghatunk. Mit gondoltok belevágjunk?danyly
Ha hozzászolhatok a témához, Patriots szurkolóként tuti olvasnám a csoport rivális honlapját magyrul és nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel.
Viszont fácsén nem biztos, hogy bejelölnélek titeket 😉
több mint 13 éve
Nemár :/ Nolan menne vagy mi?
A 2008/2009-es playoffot is mintha csak pár másodpercig élvezhettük volna :/ Eldádázott keményen a Ravens

http://hu-hu.facebook.com/pages/New-York-Jets-Hungary/168052259873862
A Magyar Jets Fan Club. Szeritnetek vagyunk egy páran, hogy azért alakulgasson a mienk is facén? :/ 😀Ventura

Javaslom, hogy ünnepek után térjünk erre vissza. És akkor megszervezzük, meg szétosztjuk egymás közt a feladatokat. Amúgy érdemes weblapot is indítani.. Aztán majd Ricsivel jól bemondatjuk mi is 😀 egy két kósza Miami szurkolót ezzel is megfoghatunk. Mit gondoltok belevágjunk?
több mint 13 éve
A 2008/2009-es playoffot is mintha csak pár másodpercig élvezhettük volna :/ Eldádázott keményen a Ravens

A Magyar Jets Fan Club. Szeritnetek vagyunk egy páran, hogy azért alakulgasson a mienk is facén? :/ 😀Ventura

Bár tehetünk egy két lépést. Például ez a facebook klub (bár annyira sokan nem ekresnek rá), de ha a magyar wikipedián 3 sornál több lenne a Dolphins-ról már az nagyon jó lenne. Persze idő kellene, meg tudás hozzá... Alapvető információkat majd probálok szerkeszteni bele.

több mint 13 éve

Meg azt is rossz hallani amikor a Sport tv-és közvetítéseken sorolja Faragó az újonnan alakult NFL csapatok magyar szurkolói klubbjainak alapítását a neten. És ebben persze nincs benne a Miami. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 750 — StuG Life
mind a kettő szarul hangzik, inkább hallottam volna:
Henning mesteri playhívása a Miami SB győzelméhez vezetett. sort.
Ezek után:
Henning: A csúcson kell abbahagyni, mostantól csak Bola taktikákon töröm a fejem.

több mint 13 éve
Jobban hangzik, az, hogy visszavonult, minthogy részben felelős a Miami helyzetéért és emiatt kirugták, majd visszavonult. 😊
(Nyílván igyis tudják, de jobban hangzik)

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Henning megelőzendő a kirúgását visszavonul a szezon végén...állítólag.

több mint 13 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Cowher

15 év alatt 2 döntő és az egyiket megnyerték. Nem túl sok, bár mi örülnénk neki , ha ilyen eredményünk lett volna az elmúlt 15 évben. Nekem mindegy, h Sparano vagy Cowher.. csak Nolan maradjon. Mert van sansz arra, h elmenjen, sajnos. Akkor meg kezdhetünk mindent előről és pár évig megint semmi sem lesz és már marhára unom😕DM13
Most komolyan ezzel akarsz érvelni?

Szerinted Tonival nem kéne várnod 10-15 évet? Nem túl sok a 2 döntő? Hány HC van, hosszú hosszú évek alatt egyet sem nyert.. Ilyen alapon Shula 25 év alatt elért 5 döntője 2gyűrűje sem túl sok nem igaz? (6x volt összesen döntőben de egyszer a Baltimore Coltsal és ha azt is nézem akkor 32 év alatt.) Maradjunk annyiban hogy Ross(z) irányt vett a csapat.. és ebben Sparano is ludas. Engem egy teljes Offense stáb, és HC csere sem lepne meg. És szerintem ha átgondolod nem is olyan rossz az a 2 döntő... Azt meg hogy szakmailag ott van az elvitathatatlan.. Bár mint mondtam én rajongok azért a játékért amit ő képvisel..Csabee13
Akkor olvasd el még egyszer, amit írtam... örültünk volna mi is ezeknek az eredményeknek ( én is )...DM13
Én mindenkivel egyetértek az edzői v. változtatási kérdésben. Mármint , hogy változás kell a csapaton belül de az nem biztos, hogy NAGY név kell "csak" egy olyan edzői stáb mely megfelelően tud dolgozni megfelelő emberekkel, játékosokkal.
Szerintem a szégyenletes 1-15-ös idény után elkezdtek v. belekezdtek egy tudatos építkezésbe melynek az eredménye azért látszott a következő szezonban.
Szerintem itt a fő gond a játékosok össze-vissza vándorlása volt melyet szerintem az NFL-hez kevésbé értő ember sem sokszor értett, hogy ezt most miért?
És ebből fakadt, hogy itt nem volt teljes egyetértés a csapatvezetés és az egész franchise + támogatók + pénzelők között kit hogyan, miért, merre stb.
A kérdések nem voltak átrágva illetve a válaszok nem feleltek meg + egy "diktatórikus" igazgatósági rendszer alakult ki, mely a döntéseit mindenen keresztül akarja vinni? Jó ez lehet erős fogalmazás : de én azt érzem itt is sokat beleszólnak "fentről" többet mint kellene csak nem kap sajtóvisszhangot ( mint volt v. van pl.: Washingtonban ).
És ez teljességében kihatott az edzők munkájára és a játékosok teljesítményére.

Plussz hozzátenném, hogy itt nagyon bezavart a rengeteg sérülés és a folyamatos sérüléshullám a Titans elleni meccse után. A bevált posztokon bevált emberek játszottak akik kiestek és sajnos negatívan hatott mindennemű munkára.
Na meg persze a kihagyhatatlan QB poszt melyet teljesen át kell alakítani. Henne nem megfelelő a későbbiek során ezt nekik is be kell ismerniük. Igazából be is ismerték de sajnos Pennington sérülékenysége tett arról, hogy ő Henne folytassa az idényt kezdő QB-ként. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy jövőre már nem ő fog kezdeni.
De ki lenne jó : na az már fogós kérdés?

Biztos azt gondoljátok, hogy összeesküvés elméleteket gyártok csak nekem, ilyen jellegű érzésem van azzal kapcsolatban melyet fenn kifejtettem.

Nekem igazából mindegy ki a főedző csak jó és eredményes munkát végezzen és ez kimutatható legyen a játékosok teljesítményén és az eredményekben.

több mint 13 éve

15 év alatt 2 döntő és az egyiket megnyerték. Nem túl sok, bár mi örülnénk neki , ha ilyen eredményünk lett volna az elmúlt 15 évben. Nekem mindegy, h Sparano vagy Cowher.. csak Nolan maradjon. Mert van sansz arra, h elmenjen, sajnos. Akkor meg kezdhetünk mindent előről és pár évig megint semmi sem lesz és már marhára unom😕DM13

Szerinted Tonival nem kéne várnod 10-15 évet? Nem túl sok a 2 döntő? Hány HC van, hosszú hosszú évek alatt egyet sem nyert.. Ilyen alapon Shula 25 év alatt elért 5 döntője 2gyűrűje sem túl sok nem igaz? (6x volt összesen döntőben de egyszer a Baltimore Coltsal és ha azt is nézem akkor 32 év alatt.) Maradjunk annyiban hogy Ross(z) irányt vett a csapat.. és ebben Sparano is ludas. Engem egy teljes Offense stáb, és HC csere sem lepne meg. És szerintem ha átgondolod nem is olyan rossz az a 2 döntő... Azt meg hogy szakmailag ott van az elvitathatatlan.. Bár mint mondtam én rajongok azért a játékért amit ő képvisel..Csabee13
Akkor olvasd el még egyszer, amit írtam... örültünk volna mi is ezeknek az eredményeknek ( én is )...

több mint 13 éve

Az iwiw-en van már delfin-klub...DM13
Döglött is mint a játékunk bazze 😀

De pl a Facebookos-ra szívesen írogatnék cikkeket beszámolókat... Bármily hihetetlen és furcsa, és bármennyire nem jön át itt, tudok jó és tartalmas cikkeket írni 😀Csabee13
Hajajj 😊 Az jó lenne :rolleyes:
Akkor már csak létre kéne hozni, de jó lenne ha nem két tagja lenne :/ Össze kéne számlálni emnnyien tudunk facén csatlakozni rá.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

De pl a Facebookos-ra szívesen írogatnék cikkeket beszámolókat... Bármily hihetetlen és furcsa, és bármennyire nem jön át itt, tudok jó és tartalmas cikkeket írni 😀Csabee13
Én örömmel fogadnám, mióta Bria nem ér rá, nem nagyon olvasok ilyet magyar billentyűzetből.
Sajnos elképzelhetőnek tartom a váltást bár én még várnék vele, de ha váltunk, az én jelöltem tuti Cowher lenne. Esetleg az öreg Schotti. Egy D nehéz gyilkológép Dolphin?😊 Mondjuk egy coach Dad sem ártana.
több mint 13 éve
De érted? Az a múlt! Mit tud a jelenben?
És arra sincs garancia, hogy mihozzánk jönne. Nem mi pályáznánk rá, ha pályáznánk...Ventura
Egyébként az én véleményem az, hogy azért ez nem olyan, mintha Marinot akarnád visszahozni a pályára. Azért nem maradt távol a játéktól, és az alaprecept most is ugyanaz... tedd meg azt a nyamvadt 10 yardot 4 kísérletből nem de? 😀 Jó persze nem ilyen egyszerű de szerintem naprakész lehet szakmailag.
több mint 13 éve

De pl a Facebookos-ra szívesen írogatnék cikkeket beszámolókat... Bármily hihetetlen és furcsa, és bármennyire nem jön át itt, tudok jó és tartalmas cikkeket írni 😀
több mint 13 éve

Szerinted Tonival nem kéne várnod 10-15 évet? Nem túl sok a 2 döntő? Hány HC van, hosszú hosszú évek alatt egyet sem nyert.. Ilyen alapon Shula 25 év alatt elért 5 döntője 2gyűrűje sem túl sok nem igaz? (6x volt összesen döntőben de egyszer a Baltimore Coltsal és ha azt is nézem akkor 32 év alatt.) Maradjunk annyiban hogy Ross(z) irányt vett a csapat.. és ebben Sparano is ludas. Engem egy teljes Offense stáb, és HC csere sem lepne meg. És szerintem ha átgondolod nem is olyan rossz az a 2 döntő... Azt meg hogy szakmailag ott van az elvitathatatlan.. Bár mint mondtam én rajongok azért a játékért amit ő képvisel..
több mint 13 éve

Az iwiw-en van már delfin-klub...

több mint 13 éve

A Magyar Jets Fan Club. Szeritnetek vagyunk egy páran, hogy azért alakulgasson a mienk is facén? :/ 😀

több mint 13 éve

15 év alatt 2 döntő és az egyiket megnyerték. Nem túl sok, bár mi örülnénk neki , ha ilyen eredményünk lett volna az elmúlt 15 évben. Nekem mindegy, h Sparano vagy Cowher.. csak Nolan maradjon. Mert van sansz arra, h elmenjen, sajnos. Akkor meg kezdhetünk mindent előről és pár évig megint semmi sem lesz és már marhára unom😕