NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Látod DM ezt nagyon meg tudom érteni, nem csak szar Henne hanem antipatikus és mulya lomha is.
Mi utazunk az ilyenekre.
Hm érdekes lesz ha Luck nem jön ki. Per pillanat még így is azt gondolom kijön.
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Kristóf! Miért Jimmy Clausen? Egyébként Orton-t is kezdik felhozogatni. Bár nem hiszem, hogy már Tebow-ot fogják keződnek jövőre, bár ki a fene tudja...Ventura
nézd meg a tegnapi broncos meccset, ha van esze a denvernek jó pénzért eladják ortont
és miért clausen? a panthers sztem viszi Luckot (jól teszik, óriási tehetség) így felesleges Clausen nekik, ő pedig fiatal és tehetséges (tavaly jó pár helyen 1/1 volt).
idős qb csak abból a szempontból lenne jó h nem kéne tanítani (orton, palmer),van még kolb aki már tanult favretól, vicktől és kezdő tapasztalata is van és annyira nem öreg. ettől függetlenül is jimmy-t kérném (ha lehet) mert túl sokat láttam a NDben játszani 😊kristof
Inkább Orton, mint Clausen... bár ami azt illeti az öreganyámat is szívesebben látnám a huddle-ban, mint Henne-t 😕
Ami elég nagy kritika...

több mint 13 éve
Henning felsorolt 5 HC-ot , akik gyengébb mutatókkal kezdték a karrierjüket , mint Sparano ... majd bajnokok lettek.DM13
Épp ezért vagy még Sparano mellett. 3 év még nem a világ vége. Én még vagy 2 évet adnék...

Az edzői stábban újítás egyértelmű.
QB, C... Én még valami NT-re is gondolok...
Ronnie-t lehet elengedik, mert nincsenek nagy durranásai, meg stb... , Ricky meg ugye elvileg vissza akar vonulni 2011-ben, de még lehet marad egy évet.

Kristóf! Miért Jimmy Clausen? Egyébként Orton-t is kezdik felhozogatni. Bár nem hiszem, hogy már Tebow-ot fogják keződnek jövőre, bár ki a fene tudja...Ventura
NT-t én nem hoznék egyenlőre Soliai szépen fejlődött. Az offense a legnagyobb bajunk ... az első 4-5 pick biztos oda menne nálam, hacsak valami meglepetés nem maradna a def. kínálatban amikor húzunk.

több mint 13 éve
nézd meg a tegnapi broncos meccset, ha van esze a denvernek jó pénzért eladják ortont
és miért clausen? a panthers sztem viszi Luckot (jól teszik, óriási tehetség) így felesleges Clausen nekik, ő pedig fiatal és tehetséges (tavaly jó pár helyen 1/1 volt).
idős qb csak abból a szempontból lenne jó h nem kéne tanítani (orton, palmer),van még kolb aki már tanult favretól, vicktől és kezdő tapasztalata is van és annyira nem öreg. ettől függetlenül is jimmy-t kérném (ha lehet) mert túl sokat láttam a NDben játszani 😊kristof
Luck nem jön ki a mostani draftra az apja szerint.

több mint 13 éve
Én meg feltradet kérnék.... Jimmyt meg nagyon nem.
Oké oké nem a Panthersből kell kiiindulni ott nincs fal, de a lelkivilágára ez az égés komoly kihatással van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
idős qb csak abból a szempontból lenne jó h nem kéne tanítani (orton, palmer),van még kolb aki már tanult favretól, vicktől és kezdő tapasztalata is van és annyira nem öreg. ettől függetlenül is jimmy-t kérném (ha lehet) mert túl sokat láttam a NDben játszani 😊
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Henning felsorolt 5 HC-ot , akik gyengébb mutatókkal kezdték a karrierjüket , mint Sparano ... majd bajnokok lettek.DM13
Épp ezért vagy még Sparano mellett. 3 év még nem a világ vége. Én még vagy 2 évet adnék...

Az edzői stábban újítás egyértelmű.
QB, C... Én még valami NT-re is gondolok...
Ronnie-t lehet elengedik, mert nincsenek nagy durranásai, meg stb... , Ricky meg ugye elvileg vissza akar vonulni 2011-ben, de még lehet marad egy évet.

Kristóf! Miért Jimmy Clausen? Egyébként Orton-t is kezdik felhozogatni. Bár nem hiszem, hogy már Tebow-ot fogják keződnek jövőre, bár ki a fene tudja...

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-eric-laakso-dolphins-dies-122710,0,2693961.story?track=rss

R.I.P.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meg OC, C, RB, TE, OLB, RS .... és még lehetne sorolni.DM13
OC biztos jön (mint ahogy sztem az egész edzői stáb meg fog újulni) Ronnie Ricky duóból sztem (és remélem) h az egyikkel tudunk hosszabbítani drafton meg elhozzuk Ingramet (sztem rohadt mód jó játékos, óriási lehetőségek vannak benne) elsőkörben, Pantherstől elhozzuk Jimmy-t vmi ügyes trade keretében, Fasano ugyan kevés egyedül de 1 évig még bírjuk vele. és akkor máriscsak C kell meg OLB (esetleg S de én azt nem találom akkora neednek)
több mint 13 éve
Henning felsorolt 5 HC-ot , akik gyengébb mutatókkal kezdték a karrierjüket , mint Sparano ... majd bajnokok lettek.

több mint 13 éve
kristof
Meg OC, C, RB, TE, OLB, RS .... és még lehetne sorolni.

több mint 13 éve
Omar Kelly - RT @7SportsXtra: Possible replacements for Sparano?» I'll wait till Steve Ross does a proper evaluation of his tenure with Dolphins. 12-27
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
A phinsideren is megvan a véleményalkotás. Szörnyű kíváncsi leszek mi hogy lesz: QB helyzet és a vezetőség (pl: Sparanoval mi lesz, meg miegymás)
http://www.thephinsider.com/Ventura
Ahogy ezt olvasom, azért Ross nem olyan kapkodós, kirúgok mindenkit fazon. Ez jó hír a jövőre nézve. De azért cukros bácsi se legyen. Most bizony van jó pár ember akinek távozni kell.Csabee13
A bostoni meccs után meghúzom a vonalat. A keretben és a stábban is ...majd elfakcozozom Ross bácsinak.

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
A phinsideren is megvan a véleményalkotás. Szörnyű kíváncsi leszek mi hogy lesz: QB helyzet és a vezetőség (pl: Sparanoval mi lesz, meg miegymás)
http://www.thephinsider.com/Ventura
Ahogy ezt olvasom, azért Ross nem olyan kapkodós, kirúgok mindenkit fazon. Ez jó hír a jövőre nézve. De azért cukros bácsi se legyen. Most bizony van jó pár ember akinek távozni kell.
több mint 13 éve
http://www.thephinsider.com/

több mint 13 éve
ross úgy fogja kivágni a
Sparano, Henning, Henne hármast h a lábuk sem éri a földetbriareos
Agree
több mint 13 éve
Szerintem lincs hangulat lehet a stadionban most.Csabee13
anális végkielégítés...

több mint 13 éve
Szerintem lincs hangulat lehet a stadionban most.Csabee13
anális végkielégítés...

több mint 13 éve
Szerintem lincs hangulat lehet a stadionban most.
több mint 13 éve
Az offense playbook címe: ''Henning ördögi tervei'' 😀 Imádom 😀

Először azthittem hogy Henne PB formát mutat így megbecsült tagja marad a Dolphins-nak jövőre is. De aztán jött a második félidő és a hiányzó láncszemet, a hiányzó puzzle darabot berakta a helyére (hogy értsétek. int nélkül nem lehet dolhpins meccs). 😀 Ez is kipipálva 😀

Na de az utolsó playt... Azt nem értem. Marshall üresen állt a los-nál így arra gondoltam biztos ő lesz a célpont (meg amúgy is célszerűbb hogy neki fog menni).
De így belegondola talán azért ment brown-nak hogy menjen ki vele az oldal vonalon így lestoppolva az órát. Na de aztán ott volt a legutolsó mocskos dolog, hogy a kecske bíró nem hozta vissza a labdát így nem tudtuk az utolsó másodpercet playként kezelni. Milyen kecskeség már ez :mad:

A Detroit megvert 😀 (bár utóbbi idpben összekapták magukat, de ettől függetlenül... háááát...).

Ennek örömére és mert karácsony alkalmából a Patriotstól győztesként búcsúzunk. És kíváncsian várjuk a jövő évet... De előtte playoff 😛

több mint 13 éve
ross úgy fogja kivágni a
Kiviszik őket a mocsárba és otthagyják őket .... aki kijön kap még egy esélyt.

több mint 13 éve
ross úgy fogja kivágni a
Én már erre az egy meccsre is elküldenék ezek közül 2őt. Sparano-t meg váll veregetve 1hét múlva.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 750 — StuG Life
ross úgy fogja kivágni a
Sparano, Henning, Henne hármast h a lábuk sem éri a földet

több mint 13 éve
Since drafting Dan Marino in 1983, a span of 27 years, we have drafted a total of 7 qbs...

Dean May, Louisville 1984
Kerwin Bell, Florida 1988
Scott Mitchell, Utah 1990
Josh Heupel, Okalahoma, 2001
John Beck, BYU , 2007
Chad Henne, Michigan, 2008
Pat White, WVU, 2009

and 3 were in the last 3 years....

Mondjuk az első 3-nak esélye sem volt mert akkor Marino vitt mindent...
Heupel meg szinte mindjárt lesérült és sose játszott az NFL-ben.
Az utcsó 3 meg láttuk mit tud...