NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
triangle 1 283
a mi DL-ünk ellen jelen pillanatban nincs kellően gyenge O-fal, lassan már tényleg csak Wilfork marad, most éppen Pryort várjuk vissza megváltóként... (aki nem hallott még róla, ne magát okolja)triangle
Ahhoz képest elég jól nyomjátok 😊DM13
persze, mert Meriweather pro-bowl formában tolja 😂
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
a mi DL-ünk ellen jelen pillanatban nincs kellően gyenge O-fal, lassan már tényleg csak Wilfork marad, most éppen Pryort várjuk vissza megváltóként... (aki nem hallott még róla, ne magát okolja)triangle
Ahhoz képest elég jól nyomjátok 😊

több mint 13 éve
triangle 1 283
a mi DL-ünk ellen jelen pillanatban nincs kellően gyenge O-fal, lassan már tényleg csak Wilfork marad, most éppen Pryort várjuk vissza megváltóként... (aki nem hallott még róla, ne magát okolja)
több mint 13 éve
ez volt?

Dolphins | Richie Incognito could play at OG Week 17
Comment (0) Tweet! Share on Facebook

Sat, 01 Jan 2011 07:33:17 -0800

Miami Dolphins C Richie Incognito may have to play at right guard in Week 17 because of the injuries the team has on the offensive line, reports Omar Kelly, of the South Florida Sun-Sentinel. Incognito has bee playing at center the least few weeks.

Dolphins | Karlos Dansby placed on IR

Fri, 31 Dec 2010 19:10:21 -0800

The Miami Dolphins placed LB Karlos Dansby (toe) on the season-ending Injured Reserve list Friday, Dec. 31, reports Jeff Darlington, of The Miami Herald.Delonso_
Murtha is ha jól tudom...érdekes OL lesz a Pats ellen.
Caroll se játszik...és Fasano sem...

Tolzien se volt az a kimondott meggyőző az este.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
ez volt?

Dolphins | Richie Incognito could play at OG Week 17

Sat, 01 Jan 2011 07:33:17 -0800

Miami Dolphins C Richie Incognito may have to play at right guard in Week 17 because of the injuries the team has on the offensive line, reports Omar Kelly, of the South Florida Sun-Sentinel. Incognito has bee playing at center the least few weeks.

Dolphins | Karlos Dansby placed on IR

Fri, 31 Dec 2010 19:10:21 -0800

The Miami Dolphins placed LB Karlos Dansby (toe) on the season-ending Injured Reserve list Friday, Dec. 31, reports Jeff Darlington, of The Miami Herald.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
meg kell próbálni új cuccokkal is, nem egyből leváltani a hc-t

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mindent bele srácok.

És én adnék még időt Sparanonak. Új OC vel és O line coachal.
több mint 13 éve
Most olvastam az nfl.com-on :

Coaching carousel could be fast and furious after Week 17

By Michael Lombardi NFL Network
Published: Dec. 30, 2010 at 05:58 p.m.
Updated: Dec. 31, 2010 at 05:30 p.m.

Miami Dolphins

Bill Parcells appears to have saved Tony Sparano's job, but what won't be saved is the offensive staff. The Dolphins will be in the market, assuming that Sparano does stay for a new offensive coordinator.danyly
Hát nálunk nem coaching carousel lesz, hanem tsunami...

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Most olvastam az nfl.com-on :

Coaching carousel could be fast and furious after Week 17

By Michael Lombardi NFL Network
Published: Dec. 30, 2010 at 05:58 p.m.
Updated: Dec. 31, 2010 at 05:30 p.m.

Miami Dolphins

Bill Parcells appears to have saved Tony Sparano's job, but what won't be saved is the offensive staff. The Dolphins will be in the market, assuming that Sparano does stay for a new offensive coordinator.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én már lecsekkoltam a facebook-os fan clubbot. 😊
Gyerünk minnél többen. Sajna én nem nagyon vágok designt. Max. képszerkesztésben tudok segíteni ( méretezni, formálni stb. ).
Örülök, hogy mi is beindulunk.
Hajrá Phins.

Mindenkinek BUÉK!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Luck, Mallet, Newton, Locker, Stanzi, Ponder jönnek ki sztem
első négy top15 (de akár top 10is) utóbbi kettő második körös szvsz
őket nézegesd
szerk. csak azokat írtam akik nem halnának meg az első kezdő meccsükön de aki biztosan jön még azt itt megtalálod: http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/TSX/2011_QBkristof
Stanzi, Locker, Ponder teljesítmény a Bowl-meccseken elég gyatrára sikerült... Luck nem jön ki, de még meggondolhatja... A maradékra kíváncsi leszek mit virít.
Kellen Moore a Boise State - ről, ha lesz a drafton, lehet ,h érdekes lenne.
Meg volt még egy ( Case Keenum ) aki nagyon jó volt, de a 3. meccsen ACL szakadás és lehet, h nem is lesz addig rendben egészségileg.
McElroy és Potts is jól nyomják a Bowl-on...
Minden delfinbarátnak B.Ú.É.K. és S.B.E.CS. !

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
designban esetleg tudok segíteni
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Hol láttad ezt? 😀Ventura
http://www.miamiherald.com/2010/12/31/1994764/players-firmly-behind-sparano.htmlDM13
Na ez jó hír! Ha így van és a csapat tényleg ennyire egységes mögötte, akkor visszavonom amit mondtam. Szerintem is kapjon még 1-2 évet, hogy mutasson valamit.

Ja és mindenkinek kívánok nagyon boldog szilvesztert, és új évet is egyben! 😊 😂

Jut eszembe! A Fordítást csinálom, a weboldalhoz egy vázat meg lehet tudok mutatni a hétvégén. Designhoz kéne segítség szóval ha van köztetek Photoshop őrült, vagy csak van pár nagyon tuti hátteretek, vagy képek pl a múltból azt majd elfogadnám, mert nem vagyok egy képszerkesztő zseni 😀
több mint 13 éve
12/30 Al Harris (CB) cut.
12/30 Al Harris (CB) Taken off IR (hamstring).

Kidobtuk őt is. Jaj de várom már az off-seasont 😀 esküszöm jobb volt várni veletek a szezont mint ezt a 2. felét végig szenvedni 😊
több mint 13 éve
Hol láttad ezt? 😀Ventura
http://www.miamiherald.com/2010/12/31/1994764/players-firmly-behind-sparano.html

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Hol láttad ezt? 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
A játékosok egy emberként kiálltak azért, h Tony maradjon a HC.
Henne és Henning mellett nem törtek lándzsát, vajon miért ? 😊

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d543b6/article/tripped-up-nfl-docks-jets-100000-for-sideline-incident?module=HP_headlines

Akkor is a fejétől bűzlik a hal! Nekem ne mondja a senki, hogy a Ryan nem tudta... 100,000 meg lepkepuki ahhoz képest, hogy mekkora meggyalázása volt ez a sportnak.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 750 — StuG Life
kit érdekel?
tökéletes fogyóeszközök, nem az én pénzemet költik.

több mint 13 éve
Meg a másik dolog, hogy azért ne aggódj nincsenek agyonfizetve, és szükség is van rájuk még ha meccsen nem is látod őket, azért a felkészülésben nagyon nagy szerepük van.

Mondjuk az tény, hogy nevetségesen Wheeler Dealer módon dobáljuk és igazoljuk őket idén. 😊
több mint 13 éve
Ezek a játékosok főleg edzésre kellenek, hogy meg legyen a létszámadam8
De ezért csak nem kapnak fizetést mert ez tényleg pénzkidobás. :odanyly
Miért szerinted pusziért csinálják?
Gondolom azért általában úgy szerződtetik őket, h nincs nagy garantált zsé. Bria biztos jobban tudja ezeket a dolgokat. Őszintén ezeknek a "peremembereknek" lehet a legnehezebb sorsuk a ligában, mert bekerülni nehéz, de kiesni már könnyebb. Nincsenek kimagasló képességeik, csak szorgalommal és némi szerencsével vihetik valamire. Esténként elmondják a rózsafüzért, h megmutathassák magukat élesben és hajtanak az edzésen. Vannak példák akiknek sikerült kitörni a szürkeségből.

több mint 13 éve
azért azt se feledjük, hogy Ross Michigan alumni, és odavan Henneért.briareos
Igen én is erre gondoltam.
több mint 13 éve
Ezek a játékosok főleg edzésre kellenek, hogy meg legyen a létszámadam8
De ezért csak nem kapnak fizetést mert ez tényleg pénzkidobás. :o

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ezek a játékosok főleg edzésre kellenek, hogy meg legyen a létszám

több mint 13 éve
MIAMI -- Veteran receiver Kevin Curtis, who came back this season from a knee injury and a bout with testicular cancer, has been released by the Miami Dolphins.
NFL Audio Pass

Listen to Live NFL games -- hear all the action online in premium sound quality with NFL Audio Pass. Sign up now!

Curtis caught one pass in two games after joining Miami two weeks ago.

The Dolphins also released offensive lineman Eric Ghiaciuc on Tuesday and signed offensive lineman Allen Barbre and linebacker Mike Rivera.

Barbre, a fourth-year pro, has played for Green Bay and Seattle. Rivera was signed off the Packers' practice squad and also has been with Chicago and Tennessee.DM13
Na látjátok én ezeket az "aláírok és elmegyek nemsokára" üzleteket v. mifenéket nem értem.
K. Curtis (WR) aláír dec. 13-án és cut dec. 28-án. Indoklás nincs , csak azt írják mióta leigazolták 2 meccs, 1 elkapás, 1 futás. Ez volt a baj? Vagy valami más? :rolleyes:

Akkor itt van ez a E. Ghiaciuc nevezetű C, aki mióta aláírt nov. 22-ike óta egy darab de annyi meccsre nem volt nevezve és ő is cut dec. 28-án. Értelme? Tudom Berger lesérülése miatt igazolták de akkor miért nem őt tették be. Helyette Incognito meg még nem tudom ki volt helyette a meccseken C.

Akkor itt van M. Rivera (LB) egy darab meccset nem játszott az NFL ben. 2009-ben a Bears, 2010-ben meg a Titans előidény meccsein játszott és kifújt. Tapasztalat nulla. Ez kell ide idény végén v. őt is a következő idény keretébe akarják súvasztani?

Talán az utolsó signed-et megértem : A. Barbre (OT) mert neki van azért tapasztalata és Green Bay-ben tavaly sokszor kezdő volt amíg le nem sérült. De őt is Carney sérülése vonzotta v. futás elleni védekezés tovább javítandó, bár ezt kétlem mivel 1 meccs van hátra.

Ebből csak azt akartam leszűrni, hogy mire végre ez a sok értelmetlen igazolok, kivágok. A practice squad addition - practice squad deletion dolgot megértem mert ki kell próbálgatni a megfelelő embereket.
De ez a Curtis, Ghiaciuc tender kilőtte nálam a biztosítékot.
Micsoda barom üzlet v. játékos politika folyik itt?
Ezen is változtatni kell szerintem a jövőben, kicsit célravezetőbben és logikusabban kell üzletelni, gondolkodni.