Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
A QB-k közül kit látnátok szívesen/szívesebben?Ventura
Sztem Rodgerst 😀
több mint 15 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 725 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A QB-k közül kit látnátok szívesen/szívesebben?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hát csak nehogy meglepődjön a kis pouncey, ha majd azt mondják neki h fiacskám, te azt szeretnéd játszani, amit mondunk neked 😀

több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
sztem akkor megpróbálunk letradelni olyan 23-25 köré, ott már jöhet puncey v valami centerbriareos
sztem is ez a reális ott guard, c és rb is akad de akár gabbert is jöhet felőlem ha bentmarad
pouncey am azt nyilatkozta h center akar lenni (bár guardnak jobb)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
sztem akkor megpróbálunk letradelni olyan 23-25 köré, ott már jöhet puncey v valami center

több mint 15 éve
MarioAna 1 997
Nem nagyon figyelem szemmel a csapatot, így nem igazán vagyok képben, de mi történne akkor, ha Ingramet valaki kiviszi előttetek? Eddigi mock draftokban szinte mindenhol őt írják hozzátok, csak azért kérdem 😊 ...akkor 1/15-re húztok másik RB-t, vagy esetleg Henne helyett QB? GM játékban látom, hogy kis Pouncey és Gabbert neve felmerült, ennek van valami esélye?

Burrow > Luck valaha is
több mint 15 éve
én továbbra is tartom h Jones SS lesz, amint búcsut veszünk Belltől.
Igazából DB-kre is áll ami minden posztra, sosincs elég jó belőlük. Ha az irl draft így sikerülne, nem szomorkodnék

több mint 15 éve
tetszik
mondjuk azt nem értem az FS miért need, Clemons jobb mint bárki az elmúlt évekből azon a poszton.
de ez már szőrszálhasogatás részemrőlbriareos
clemonssal semmi baj nincs de egyedül reshad jones van mögötte, kell a backup ráadásul hines még akár a kezdő pozícióért is küzdhetne vele (már ha fs lesz egyáltalán)

több mint 15 éve
tetszik
mondjuk azt nem értem az FS miért need, Clemons jobb mint bárki az elmúlt évekből azon a poszton.
de ez már szőrszálhasogatás részemről

több mint 15 éve
Hines inkább SS lesz én úgy tudom 😊fetomy
pff, ezt nem tudtam, pedig nekünk pont gyenge oldali kéne :/

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hines inkább SS lesz én úgy tudom 😊
több mint 15 éve
draftom:
1/15 - Mark Ingram, RB (Alabama) - azt hiszem nem kell magyarázni, ha elvitték volna valszeg pounceyt reacheltem volna be, esetleg gabbertet
3/15 - Clint Boling, G (Georgia) - kell a falba ember mert a mostani fos
4/14 - Jake Kirkpatrick, C (TCU) - nincs értelmes centerünk, ő az lehet bár lehet h kicsit reach
5/15 - DJ Williams, TE (Arkansas) - kell valaki Fasano mögé backupnak egy-két évet tanul és kurva jó lesz, nagy steal volt
6/14 - Martin Parker, DT (Richmond) - akár NT-t is játszhat, mert Soliai hosszútávon nem megoldás
7/15 - Jermale Hines, FS (Ohio State) - az FS poszt is need, 7. körben nagy steal volt sztem
7/16 - Damien Berry, RB (Miami (Fl.)) - poén pick hogy jöjjön egy helyi futó, csak azért ő, mert én jobban csípem mint Coopert 😊

QB-t nem sikerült húzni mert a 3. körben Stanzit, a 4.-ben Daltont a 6.ban meg még Devlint is kivitték előlem, a többieket meg nem tartottam érdemesre a Dolphins mezre (mondjuk Daltont meg Devlint se 😀) így QB nem jött

több mint 15 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 443 — Dolphins fan
az elsőben szerintem Inram és Leshoure akik mehetnek de a harmadikban is van olyan aki egy jó fal mögött szépen termelne. (nézzünk el Oklahoma környékére pl)
Inkább ez lenne a fontos számomra most. Meg egy normális NT.Delonso_
Nem hiszem, h azért kenték meg Soliai-t vastagon, mert NT-t akarnánk húzni...
Az OL a prioritás nálam azt kell nagyon rendbe rakni.
Mindegy, h FA vagy draft. Kell egy jó C, vagy ha Ritchi jó lesz oda, akkor egy OG. Esetleg Carey-t is elboltolnám, amióta megkapta a nagy zsét visszaesett a teljesítménye és erős súlyfeleslege is van.
Futni "bárki" tud ha működik a fal. Ja és akarok még normális QB -t is, de ezzel nem vagyok egyedül. Ugye?

több mint 15 éve
BREAKING NEWS

Johnny Depp outingolta magát miszerint Huge dolphins fan, és komolyan aggódik h ronnie és ricky elmegy.

vajon ő lesz a következő celebrity owner?

jaj ezek az izgalmak
itt a cikk is, meglepően sok nevet ismer 😀
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-johnny-depp-dolphins-miramar-20110331,0,44801.story

több mint 15 éve
1/15re a need posztokra egyedül Ingram nem lenne reach, sztem akkor járnánk a legjobban ha letradelnénk 5-8 helyet ott O-Line RB és NT poszton is tudunk húzni, persze ez úgyse fog megtörténni szal én már elkönyveltem h Heisman győztes futónk leszkristof
ne könyveld el mert előttünk 14-en vannak... Igaz, hogy a legtöbben Ingramet jósolják, de a másodiknak azt 'kiabálják', hogy bent hagyja e a 14 csapat...

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 15 éve
újra heisman győztes futónk lesz h egészen pontosak legyünk 😊

több mint 15 éve
1/15re a need posztokra egyedül Ingram nem lenne reach, sztem akkor járnánk a legjobban ha letradelnénk 5-8 helyet ott O-Line RB és NT poszton is tudunk húzni, persze ez úgyse fog megtörténni szal én már elkönyveltem h Heisman győztes futónk lesz

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
az elsőben szerintem Inram és Leshoure akik mehetnek de a harmadikban is van olyan aki egy jó fal mögött szépen termelne. (nézzünk el Oklahoma környékére pl)
Inkább ez lenne a fontos számomra most. Meg egy normális NT.
több mint 15 éve
OG/C, TE, de ezek mind reach lennének 1/15-re

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem kell futó első körben, 3 - ban is elég kellemesek vannakDelonso_
mi kell elsőben?

én nem látok nagy különbséget mondjuk az Ingram+3.körös QB vs 1.körös QB+3.-os RB összetételt illetően.

több mint 15 éve
majd hozunk ott is, FO szeret párban draftolni

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem kell futó első körben, 3 - ban is elég kellemesek vannak
több mint 15 éve
én nem sírnék ingram miatt
mondjuk a tény h satan kölyke nem tetszik

több mint 15 éve
A thephinsider.com összeszedte a különböző magazinok, stb draft mockjait
Nem lesz nagy meglepetésben részetek...
http://www.thephinsider.com/2011/3/8/2036740/miami-dolphins-mock-drafts-around-the-net-3-8-edition

több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Akkor ő a ti emberetek 😀

Sajnos olyan képet nem találtam, ahol ütő van a kezében :/