NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
60
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
... tehát a stábban is vannak gondjaink ... a playcallingról már nem is beszélve.DM13ez sajnos így van, playcalling meg tuti fog változni mert Henning sztem repül
több mint 13 éve
Engem egyik se tudott eddig meggyőzni... Akkor már inkább pl. Orton nem tud sokat és nincsenek nagy képességei, de stabilan hozza amit tud és nekünk már ez is bőven elég lenne . Nagy névre nincs esélyélyünk, mert nem fogják őket elengedni Manning, Brady, Vick ... A többi leendő FA meg nem kell. Ezek a trade-es QB bizniszek meg Miamiban nem szoktak bejönni.Hát erre csak azt tudom mondani, h tök mindegy, h melyik körben húzzuk a franchise QB-t csak váljon be. ( Amennyiben nem csere, trade vagy FA lesz. ) Mindenféle variációra volt már példa, lásd: J. Russell kontra T. Brady ... Ez az NFL itt nincs garancia semmire. Nekem mondjuk se Clausen, se Kolb, se Palmer nem kellene.DM13az első felével egyetértek (bár sztem se Ponder, se Stanzi nem lesz franchise QB, akik szóba jöhetnének a későbbi körökben), de az utolsó mondatot megindokolnád?
(nem kötekedni akarok, tényleg csak kíváncsi vagyok)kristof
Az a baj, h nincs olyan emberünk aki észrevenné vagy kinevelné a csiszolatlan gyémántokat ( lásd Pats: Brady, Woodhead, stb..) , jó akad kivétel nálunk is ( Bess, Wake, stb) , de valahogy nem áll össze a puzzle úgy , mint Bostonban .... tehát a stábban is vannak gondjaink ... a playcallingról már nem is beszélve.
több mint 13 éve
..és nap "örömhíre" :Murtha a feltörekvő csillag
Carey to IRDM13
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát erre csak azt tudom mondani, h tök mindegy, h melyik körben húzzuk a franchise QB-t csak váljon be. ( Amennyiben nem csere, trade vagy FA lesz. ) Mindenféle variációra volt már példa, lásd: J. Russell kontra T. Brady ... Ez az NFL itt nincs garancia semmire. Nekem mondjuk se Clausen, se Kolb, se Palmer nem kellene.DM13az első felével egyetértek (bár sztem se Ponder, se Stanzi nem lesz franchise QB, akik szóba jöhetnének a későbbi körökben), de az utolsó mondatot megindokolnád?
(nem kötekedni akarok, tényleg csak kíváncsi vagyok)
több mint 13 éve
Hát erre csak azt tudom mondani, h tök mindegy, h melyik körben húzzuk a franchise QB-t csak váljon be. ( Amennyiben nem csere, trade vagy FA lesz. ) Mindenféle variációra volt már példa, lásd: J. Russell kontra T. Brady ... Ez az NFL itt nincs garancia semmire. Nekem mondjuk se Clausen, se Kolb, se Palmer nem kellene.Hm feltrade inkább Luckért Mallettért.második körös sztem se kell
Szerintem nem kockáztatnak megint második körben draftolt emberrel.Delonso_
Luckra minimális esélyt látok, de Mallettel v Lockerrel kiegyezek 😊kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hm feltrade inkább Luckért Mallettért.második körös sztem se kell
Szerintem nem kockáztatnak megint második körben draftolt emberrel.Delonso_
Luckra minimális esélyt látok, de Mallettel v Lockerrel kiegyezek 😊
több mint 13 éve
Hm feltrade inkább Luckért Mallettért.Szerintem nem kockáztatnak megint második körben draftolt emberrel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bria-val mi a helyzet?nDRosokat dolgozik
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Bria-val mi a helyzet?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És ki építené fel nálunk?ez így van, viszont sztem pont Jimmy az akivel nem kéne sokat foglalkozni h jó legyen azzal együtt h fiatal és van benne potenciál. Luck, Mallett, Locker tuti nem marad bent mire mi jövünk, (ha nem tradelünk fel) Newtont ugyan olvastam már hozzánk mockokban de szvsz vele sokat szopnánk, Ponder meg Stanzi első körben reach, másodikban jók lehetnek viszont nekik és kéne vkitől tanulni.
Mert QB nevelés szinten nem sok van sajnos a csapatban.Delonso_
trade esetén sztem Clausen, Kolb és Palmer jöhet szóba. Palmer ugyan király (kicsit túlzás) csak öreg, Kolb sztem nem minket választana szal marad Jimmy.
több mint 13 éve
És ki építené fel nálunk?Mert QB nevelés szinten nem sok van sajnos a csapatban.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is feltradelnék egy kellemes QB ért bár van más needünk is.Delonso_nekem még mindig a Clausenért trade jönne be a legjobban 😊
amire még reális esély is van mivel 1/1re a Pantherstől reach lenne AJ Green ha bent van Luck két ilyen szintű rookie qb meg nem kell nekik
több mint 13 éve
Én is feltradelnék egy kellemes QB ért bár van más needünk is.
több mint 13 éve
Főleg a nyilatkozatai után... Egyébként ez a Miami=korházcsapat nem újkeletű dolog, nem lehet hogy valamit nagyon szarul csinálunk?
A hazai mutató meg tényleg nevetséges... ha már két meccset sikerül otthon nyerni akkor most a playoff esélyekről beszélgetnénk.
A Draft: aza vicces, hogy mi itt húzzuk a szánkat hogy milyen szarok vagyunk, de ha megnézzük a ligát akkor jelen állás szerint szinte rögtön a playoff csapatok után húznánk, szóval valami hihetetlen szerencse kéne ahoz hogy normális QB-t húzzunk, hacsak nem elcseréljük a későbbi köreinket. De több meghatározó játékost későbbi körben húztunk...
Wake szerintem az év védekező újonca, remélem nem csak én vagyok így vele.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Mi nem ajánlottunk neki szerződést a Jets igen, ettől függetlenül igazán bunkóság hogy odament.
több mint 13 éve
Jets edzőt eltiltották idénre, illetve 25ezres büntetést kapott.Ti meg leigazoltáttok Kevin Curtis elkapót. Nem rossz ő, csak 32 és sérülékeny. De gondolom 3 meccsre számoltok csak vele.
több mint 13 éve
Ez azért a legalja :mad:Ezt elfelejtettem : néztem az összefoglalót és láttam bevágták ezt a jelenetet. Először nem értettem de utána csak leesett, hogy egy büdös gyökér az a segítő v. edző v. mit tudom én kicsoda a Jets-nél.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cdbb65/article/dolphins-upset-over-tripping-incident-jets-employee-apologizes?module=HP_headlines
Következő Fins elleni meccsen a saját érdekében ne tartózkodjon az oldalvonalhoz közel, mert "véletlenül" még ráesik valaki.
Dansby a meccs után már a telefonján mutogatta körbe a riportereknek. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=HLwh5nFYK5Y&feature=player_embeddedBleedingGreen
Eddig is utáltam a Jets-et de most aztán még jobban.
Nagyon örülök ennek a meglepő győzelemnek. De azt is kiemelném, hogy az állandóan egy évre elmegyek aztán visszajövök J.Taylor-t is a vesztesek között láttam. Egyébként nem tudom miért ment el? Talán sok pénzt kért? MIndegy elment és kész.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ezt már az előző meccseken meg akartam írni de nem sokan veszik a fáradságot, hogy válaszoljanak v. szóra méltassák amit írok v. kérdezek. 😕Otthon nem is kellene játszani v. azt kellene mondani a játékosoknak, hogy idegenben játszanak valahol.
7 meccsből 6-ot nyertünk idegenben ez kiváló, de az, hogy 6-ból 1-et (!) otthon katasztrófa.
Ez a csapat ( mint ahogy egy leleményes újságíró fogalmazott ) egy kórházra hasonlít v. egyenesen kórházcsapat.
Így nem is csoda, hogy ilyen mutatókkal állunk.
A hátralévő meccseket szépen le kell játszani de itt már most azon kell gondolkozni ki legyen a QB, a C, az OL tagok stb.
A védelemmel szerintem nincs baj.
A többit később.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Hihetetlen gyenge teljesítménnyel ( kivéve DEF ) , szinte minden statban gyengébb eredményekkel nem sokan nyernek meccset. Minden idők egyik, ha nem a leggyengébb OFF teljesítménye.... Fel kellene adni a pályaválasztási jogot a 2 hátralevő hazai meccsünkre.
több mint 13 éve
Ez azért a legalja :mad: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cdbb65/article/dolphins-upset-over-tripping-incident-jets-employee-apologizes?module=HP_headlines
Következő Fins elleni meccsen a saját érdekében ne tartózkodjon az oldalvonalhoz közel, mert "véletlenül" még ráesik valaki.
Dansby a meccs után már a telefonján mutogatta körbe a riportereknek. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=HLwh5nFYK5Y&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Húha, kellemes ki meccs volt. 😊A Jets-et most elhagyta a k**va szerencséje 😀
Impozáns statisztika Henne-től: 18/5 55 yard, na de azért Sanchez sem semmi: 44/17
Wake... Gyönyörű. Az egész Defense-nek egy nagy nagy pirospont, de azért lett volna az egy INT-en kívül még egy kettő. Ha Defense nincs, akkor a egyértelmű, hogy ki nyeri a meccset.
Nem tudom mi történt a Jets-el, de valami hihetetlen szarul játszottak :-S Üres célpontok és drop :-S
De nekünk z csak jól jött.
Szép meccs volt!
több mint 13 éve
Ki mit vár a mai meccstől? 😊Hja, ki kell rugdosni a (szerencse)malacukat az óljából...
Én annak ellenére, hogy a Jets-et lehurrogják a Patriots utáni teljes vereség után, még miondig azt mondom, hogy egy k**va mázlis csapat...Ventura
több mint 13 éve
Ki mit vár a mai meccstől? 😊Én annak ellenére, hogy a Jets-et lehurrogják a Patriots utáni teljes vereség után, még miondig azt mondom, hogy egy k**va mázlis csapat...