NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
MIAMI DOLPHINS BANDITS
We all can thank former DOLPHINS WR--PATRICK TURNER....he Collided with JETS starting SAFETY--JIM LEONARD in practice today--and now LEONARD is OUT Indefinately...(Severe Shin) Injury! Wondering if REX will give ol' Turner the Hard Knocks treatment tonight-- One Note: I talked with DT PAUL SOLAI --and he says things are "Progressing" now in contact talks. SOLAI is a FA after this season--(Marky)

Nohát nohát nohát... a végén még elkapjuk őket 😀

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-dolphins-main-1204-20101203,0,7178999.story?track=rss
A tények makacs dolgok, de lehet, h érdemes lenne vitatkozni...

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Van miert bizonyitania mert jelenleg nincs messze a cuttol
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Philip Merling has been activated from the non-football injury list after successful evaluation period. Patrick Ramsey waived to make room.deny79
Az szép ... kiderül a pályán is akkor ász e mint otthon a terhes barátnőjével...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Philip Merling has been activated from the non-football injury list after successful evaluation period. Patrick Ramsey waived to make room.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Sajnos nem tudtam követni a meccset élőben, mert nem voltam itthon ezért maradt a Sport1 tv közvetített mérkőzés az Eagles-Bears ( bár nem csalódtam a meccs színvonalán ).
Valaki esetleg tudna egy kis összefoglalót adni? Mert itt nem sokat olvastam az Oakland elleni meccsről valami kis összefoglalót. 😕
Én csak sajna az összefoglalókat néztem meg a meccsről, és abban azért nem minden volt benne.

Henne azért magához képest jól muzsikált, illetve a gyenge futás elleni védekezésünk jól teljesített. Az általam jónak vélt és tőle félő McFadden nagyon gyenge volt.
A passz elleni védekezésünk is többé-kevésbé jó volt ( azért engem meglep a passz elleni védekezés 4. hely a ligában; de persze örülök neki ), Clemons jó volt. Bár a Ford elleni majdnem INT kicsit idegesített. Hála az égnek sikerült behúzni a meccset.

Fura de pont 16 lett a különbség mint legutóbb a Bears ellen. Ez legalább ki lett egyenlítve. Ezzel igazából mondjuk nem lettünk előrébb.

FS pozícióban kicsit féltem, hogy nem leszünk jók de azért Clemons jó volt.
Hála az égnek Long játszott és most jól játszott, de ez nem volt olyan kemény D mint a Bears-é.

Most már csak meg kell verni a Pats és Jets duót és akkor lehet esély a WC-re. 😊
Sajnos ez csak álom. Bár nagyon utálom mindkettőt de ez nem segít a dolgon. 😊
Először persze a Browns kell megverni otthon, ami annak fényében nehéz, hogy otthon eddig egy ( ! ) meccset nyertünk. 😕

Go & Go Dolphins !!!!!!!!!!!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Nekem van Miamibol
Marino
Thomas
Bess
es valami manus aki a jetsben tolja azota es nem irom le hogy taylornak hivjak hogy szakadna meg.

Akarok meg szerezni
Long
Csonka mezeket.
Aztan meglatjuk kit szeretek meg meg nagyon
több mint 13 éve
Inkább gondolja a jövőre! Vegyél Henne mezt! 😊
És akkor amikor oda kerül a sor elmondhatod: '1Hát igen, én már akkor megvettem a mezét, pedig semmi ok nem volt rá!'' 😀Ventura
Muhaha....😊
Alighanem nem is lesz...
Vagy arra gondolsz, h legyen mit rituálisan elégetni ?

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 126 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Inkább gondolja a jövőre! Vegyél Henne mezt! 😊
És akkor amikor oda kerül a sor elmondhatod: '1Hát igen, én már akkor megvettem a mezét, pedig semmi ok nem volt rá!'' 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Hat ha nem a Marinot akarod 😊
Azt ket okbol sem.

1. nagyon becsulendo ajandek egy becsulendo embertol
2. jo regi es ertekes nekemDelonso_
Csak poén volt... Nem cserélném el senkire sem a Rettenetes Kocka mezét.
Bár egy Marino-t be kell nekem is szereznem.

több mint 13 éve
Hat ha nem a Marinot akarod 😊
Azt ket okbol sem.

1. nagyon becsulendo ajandek egy becsulendo embertol
2. jo regi es ertekes nekem
több mint 13 éve
Nekem csak egy korall Zach mezem van sajnos, pedig egy feher vagy aqua igen jo lenne meg.
Viszont van aqua Marino mezem.Delonso_
Csere ? 😊

több mint 13 éve
Nekem csak egy korall Zach mezem van sajnos, pedig egy feher vagy aqua igen jo lenne meg.
Viszont van aqua Marino mezem.
több mint 13 éve
Meglett a W, ha nem is oly simán, mint azt az eredmény mutatja... Plusz ma megjött a Zach Thomas mezem, úgyhogy jó napom van.
A Cle, Det, Buf meccseket mindenképp be kell húzni , a NEP, NYJ pedig jelen állás szerint várni a csodát vagy valami váratlant előhúzni a cilinderből. Bár mondjuk idegenben jók vagyunk...féljenek ők 😊

több mint 13 éve
De a futást legalább rendesen megfogtuk, megmaradt a remény, ami szerintem meg is marad reménynek, de hátha 😛

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
8-8 ebben nincs több.. Nyertünk de harmatgyengék vagyunk úgy tűnik. Várom a Mikulást.. 😊
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Szerintem mindenki elkeseredett a kialakult helyzeten - rengeteg sérült, nincs irányító.
Marshall biztos nem játszik; igazából én sem nagyon sajnálom eddig 1 TD-je van, ez nagyon harmat gyenge, az egy dolog, hogy viszonylag sok labdát elkap és yard-ban sem rossz, de végjátékban rossz.

Henne már gyakorolt a héten szerintem őt akarják beállítani Thigpen helyett. Nekem egyik sem jó de két rossz közül egy másik rossz valamivel jobb. MOndjuk nekem Pennington tetszeni de sajnos ő már valószínű sosem fog már játszani. 😕

Két DL igazoltunk gyorsan nem igazán ismerem egyiket sem tehát, hogy beválnak-e nem tudni.

Berger, Dansby és Wallace játéka továbbra is kérdéses.

Sajnos én már félek a Raiders elleni meccstől is bár előzetesen győzelmet vártam. Most sem gondolom másként ( hogy győzünk ) csak a jelen helyzetben sokkal nehezebb lesz, főleg annak tükrében, hogy nem olyan rossz csapat ez a Raiders.

A futás elleni védekezés szerintem döntő lesz mert McFadden azért nagyon jó futó. Persze más posztok szereplése is fontos lesz de ez azért kiemelendő.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Marshall nekem nem hiányzik. Nagyon úgy tünt az utóbbi meccseken hogy csak az arcát viszi fel a pályára. Bess meg a többiek megoldják ha a krumplifejű odaadja nekik. A Raiders offense remélem hozza a múltheti formáját, a Defensünk pedig tud élni a lehetőségekkel. Az offense maradék kis ereje tuti nem lesz elég. Kellenek végre a szerzett labdák.

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Kedves Télapó!

Azért írok most neked, mert anyukám azt mondta, hogy a jó kisfiúk kívánságait teljesíted. Én egész évben nagyon jó kisfiú voltam! És ha teljesíted, most ezt a kívánságom, megígérem én leszek a leges legjobb kisfiú...
Úgyhogy Télapó! Nagyon szépen kérlek emeld meg a rozzant valagad és ennyi év után végre hozz ennek a csapatnak egy rohadt franchise irányítót!
Legnagyobb köszönettel, egy Dolphins szurkoló, túlkoros kisfiú!Csabee13
Persze ne legyen sérülékeny! 😊

több mint 14 éve
Hat, en mind az Oaklandi reszen mind itt mindig csak remenykedek.
De valahogy sosem teljesul amit szeretnek
több mint 14 éve
Jájjj, Henne kezd a Raiders ellen 😕
Marshall vszínű, h nem játszik.
De talán lesz egy komplett OL-unk.

Csabee13: A többiek illegalitásban vannak. Vagy papírzacsival a fejükön járnak. Esetleg levelet írnak a Télapónak...DM13
Hát néha én is kellemetlenül érzem lassan magam a dolphins-os sapimmal 😀
több mint 14 éve
Kedves Télapó!

Azért írok most neked, mert anyukám azt mondta, hogy a jó kisfiúk kívánságait teljesíted. Én egész évben nagyon jó kisfiú voltam! És ha teljesíted, most ezt a kívánságom, megígérem én leszek a leges legjobb kisfiú...
Úgyhogy Télapó! Nagyon szépen kérlek emeld meg a rozzant valagad és ennyi év után végre hozz ennek a csapatnak egy rohadt franchise irányítót!
Legnagyobb köszönettel, egy Dolphins szurkoló, túlkoros kisfiú!
több mint 14 éve
Személy szerint angolul nem tudok, úgyhogy beszámolni sem tudok - így ez a rész kilőve.
Ez jó kis részlet 😊 ''Ugyanakkor jó hír a Miami szurkolóinak, hogy ugyan még nem verték nagydobra, de Chad Henne jó úton halad a visszatérés felé...'' 😀

Na kíváncsi vagyok hogy a fal mit ad.

több mint 14 éve
Dolphins:
Signed DL Chris Baker. Waived DL Clifton Geathers.
Seattle :
Placed TE Anthony McCoy on injured reserve. Claimed DE Clifton Geathers off waivers from Miami.

több mint 14 éve
Jájjj, Henne kezd a Raiders ellen 😕
Marshall vszínű, h nem játszik.
De talán lesz egy komplett OL-unk.

Csabee13: A többiek illegalitásban vannak. Vagy papírzacsival a fejükön járnak. Esetleg levelet írnak a Télapónak...