NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
20
7
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
10
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
9
5
RedZone week 12
9
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Mindig is biztal es mindig is csalodtal....
több mint 14 éve
Az a baj, hogy én naiv vagyok és még megadom neki a bizalmat! Nem tom miért de bízok benne, bár azért örülök hogy nincs már nálunk! De bízom a feltámadásában!
több mint 14 éve
Oh ne viccelj, hany lehetosege volt? Es meg azt se vette eszre hogy szar
több mint 14 éve
De mit lehet tudni, lehet hogy JMR-ből tényleg itt hozzák ki azt az állatot, amit a Raidersnél nem sikerült! Azért nem egy szar képességű emberről van szó, a kvalitása megvan hozzá, ha fejben rendbe teszik, akkor még lehet jó is! Bár már eljátszotta egyszer a lehetőségét, sőt inkább kétszer is eljátszotta már! De lehet ha most kap lehetőséget, akkor már megragadja!
több mint 14 éve
Koltozok es nincs net, valaki osszefglalna mi volt a meccsen?JMR no waaaay.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Thigpen messze nem olyan szar hogy JMReket kelljen elé rakni.Annyit tud mint egy Fitzpatrick és sokkal jobb mint a Clausen, Anderson, Whitehurst 3as
több mint 14 éve
Azért durva egy meccs alatt két QBt IR-re veszíteni...ráadásul két használható QBt...Necces lesz a szezon 2. fele ha nem jön vmi csoda emberke...
JMRnek csak azért drukkolok, hogy utána a Miami-Raiders meccsen egy 10-12szer végig nézhessem ahogy Seymour and Co. agyon zúzza...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
JMR-en kvül nem lenne valaki más?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
JMR??? Ki tudja feltámad és bemasíroztok vele a PO-ba ha megfelel a tryouton
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Az eredményre nézve örültem, az összefoglalóra nézve majd megőrültem 😕 az a baj hogy nincs más szabad QB. De ha hozzák akkor csak cserének remélem.
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Jó nagy oltás volt barátom! Jól megadtad... (talán életemben 2. alkalommal mondtam JMR-ra, hogy falember, ha már így rám célzol)Lehet, hogy Jamarcus Russell a ti emberetek! Falemberből sosem elég (jelen esetben nem számít, hogy Defense vagy Offense Linemanről van szó) ! Már csak egy QB kellene...! 😀TSTEnnél többre tényleg nem futja, mint hogy 642. alkalommal is elsüsd a "JMR jó lesz falembernek" - dumát?somoskovig
Azért nem futja, mert másra tényleg nem lehet használni sajnos... Nem is tudom, hogy lehet elgondolkozni azon, hogy ő még pályára lépjen bárhol az NFL-ben azok után amit nálunk mutatott... És nagy bolond lesz a Miami ha szerződést ad neki. Eléggé nagy hülye volt az OAK is, hogy nem vágta ki hamarabb, de nem mondok több evidensen triviális kijelentést még mielőtt ebbe is belekötnél... 😊
több mint 14 éve
Lehet, hogy Jamarcus Russell a ti emberetek! Falemberből sosem elég (jelen esetben nem számít, hogy Defense vagy Offense Linemanről van szó) ! Már csak egy QB kellene...! 😀TSTEnnél többre tényleg nem futja, mint hogy 642. alkalommal is elsüsd a "JMR jó lesz falembernek" - dumát?
több mint 14 éve
Lehet, hogy Jamarcus Russell a ti emberetek! Falemberből sosem elég (jelen esetben nem számít, hogy Defense vagy Offense Linemanről van szó) ! Már csak egy QB kellene...! 😀
több mint 14 éve
Marshall és JaMarcus. Mekkora partyk lesznek Miamiban 😊haromtja, lesz egy hatalmas welcome party, egy hét múlva meg egy felejthetetlen retirement party 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ez az ember hogy kerülhet még NFL csapat látószögébe? Brandstater szerintem ezerszer jobb nála. Remélem ő jön hozzátok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Marshall és JaMarcus. Mekkora partyk lesznek Miamiban 😊
több mint 14 éve
mint írtam twitteren, Jamarcus számára Miami remek helyszín.a nightclubok és az ékszerüzletek is országos elit.
napsütés, ribancok and shit ahogy szokta mondani.
rajta kívül Tom Brandstater is jön, aki a Denverben volt 3rd tavaly, és a Coltsban pörgette a preszezonban. Sajnáltuk is, hogy nem baszták ki miatta Paintert 😕
több mint 14 éve
Minden probléma megoldva.pennington és henne is IR lesz valszeg...briareosnem is vártok tovább Jamarcussal 😀shawnka
több mint 14 éve
pennington és henne is IR lesz valszeg...briareosnem is vártok tovább Jamarcussal 😀
több mint 14 éve
Breaking: Sources: The Miami Dolphins have contacted JaMarcus Russell's camp to try and schedule a workout.
több mint 14 éve
Akkor péntek?---> Henne helyett Thigpen? (Mert 4-5 nap múlva megint meccs)És mivan olyankor amikor Marshall mérgeskedik/dűhös?