Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Bocsi tudom, hogy van ilyen eredménykövetős rész csak hirtelen elragadtatásból írtam.Mire valo a stream?Delonso_Te sem úgy jöttél a világra, hogy tudd mi az 😛
Inkább írtad volna meg, hogy meccs időpontban figyelje az eredménykövetőt ott kap linket ahol nézheti 😛
Remélem megint produkál, egy nagy Comeback-et.. Legutóbb is motivált volt, mikor a Favre apót a helyére vitték, szerintem most is sokat dob majd, hogy akkor megmutatom miért voltatok hülyék, hogy elvettétek a helyem 😀 legalábbis remélem.. de tuti nagyon motivált lesz.
A tehetsége meg megvan, kérdés, hogy az a váll hogy szuggerál, de gondolom jattékképes ha kezdetjük.Csabee13
Utólagosan utána néztem és láttam majd az ESPN America is adja mindkét meccset.
Egyébként régen ilyen stream-en meg internet TV-n néztem én is a meccseket, de mióta van ESPNA azóta csak azon néztem. Már azt sem tudom, hogy működnek ezek az interneten nézős tv dolgok.
Azért köszi a figyelmeztetést.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Na figyelj CsabeeMár majdnem tökéletes 😀
Egyutt szoktunk idegeskedni a meccsnezo topicban.
Ott vannak remek linkek is, sot talan schleck meg + linkeket is prezental majd, de ha nem mukodnenek is segitunk egymason.
Go Dolphins
Igy jobb?😊Delonso_
Még eljárod neki a Zach Thomas táncot és mindenki boldog 😀
http://www.youtube.com/watch?v=n4Pp_x8V44w
több mint 14 éve
Na figyelj CsabeeEgyutt szoktunk idegeskedni a meccsnezo topicban.
Ott vannak remek linkek is, sot talan schleck meg + linkeket is prezental majd, de ha nem mukodnenek is segitunk egymason.
Go Dolphins
Igy jobb?😊
több mint 14 éve
Huhú, mit olvastam 😀 😀 'Meghallgattak minket' 😀Attól, hogy Pennington jól játszik, még simán elbukhatjuk a meccset, ha a védelem nem hegedűl jól. Szóval lényegében legyen jó Pennington statisztikája, ne legyen baj a meccsen és a továbbiakban sem.
Bár én tartok tőlle, hogy időleges kezdő - Henne 'javítása' érdekében.
Hát én sajnálnám, ha Sparano-t eltüntetnék :-/ Véleményem szerint belead mindent, mindig olyan jó nézni az érzelmi kitöréseit a meccsen 😀 Sajnos az utóbbi időben több volt a negatív kitörés 😕
Na akkor kössük fel a gatyát! 😀
több mint 14 éve
Mire valo a stream?Delonso_Te sem úgy jöttél a világra, hogy tudd mi az 😛
Inkább írtad volna meg, hogy meccs időpontban figyelje az eredménykövetőt ott kap linket ahol nézheti 😛
Remélem megint produkál, egy nagy Comeback-et.. Legutóbb is motivált volt, mikor a Favre apót a helyére vitték, szerintem most is sokat dob majd, hogy akkor megmutatom miért voltatok hülyék, hogy elvettétek a helyem 😀 legalábbis remélem.. de tuti nagyon motivált lesz.
A tehetsége meg megvan, kérdés, hogy az a váll hogy szuggerál, de gondolom jattékképes ha kezdetjük.
több mint 14 éve
Mire valo a stream?
több mint 14 éve
Én most k....ra örülök. 😀 Megérezték, hogy szugeráltam be a csapatba Penningtont. Nem tudom de itt is sokan fikázzák. Persze nem fiatal és sérülékeny is. De ezt az egész Henne szituációt az ő tavalyi súlyos sérülésére kell visszavezetni.
Ha nem sérül meg nem játszik Henne csak később v. esetleg addigra már nincs is a a csapatnál stb.
Szerintem kapott még egy esély a csapattól és az élettől.
Nagyon szurkolok neki és szeretem is a játékát. Csak az a baj nem adja semmi adó a meccset, pedig nagyon-nagyon kíváncsi lennék rá. Most főleg.
Hajrá Dolphins!!!!!!!!!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
most nem Henne-re akartam kilyukadni, hanem a csapatra.Nyilván azért váltunk, mert bízunk abban, hogy Pennington kirántja a szekeret a szarból.
Ha nem, na akkor gond van.
több mint 14 éve
Attol sem lesz jobb henne
több mint 14 éve
hát remélem pennington tudja hozni a régi formáját.ha bukjuk vele a meccset, mi lesz?
több mint 14 éve
Halleluja..akkor nézhetem a meccset, nem kell sztrájkolnom.
több mint 14 éve
Dolphins signed CB Al Harris, formerly of the Packers.It's a one-year deal. Harris is coming off major knee surgery and will turn 36 next month, so he's not a given to have any kind of impact. The Dolphins have been disappointed with the production from their right cornerback spot all season. Sean Smith and Jason Allen are officially on notice.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Nem szivesen fikázom őt mert annó nagy kedvenc volt, de számomra érthetetlen miért nem vonult még vissza. ACL szakadás után 1 évvel 26 évesen is nehéz visszatérni nemhogy 36 évesen. Arról nem is szólva hogy már egészségesen is látszódott rajta bőven a kor. De sok sikert neki, cáfoljon meg.Harrist azért hoztátok hogy edzésen Henne rádobáljon és megjöjjön az önbizalma? Vagy túl kevés DPI-t csinált a secondary? 😀JayBAzért hoztuk, hogy idejöhess fikázni őt! 😀 Rég írtál errefelé... Ez ilyen egyszerű 😀 :rolleyes:Csabee13
több mint 14 éve
Jaja, mondjuk szamomra dobbenetes hogy az ST- t fujta mindenki, hogy iszonyat otvar evek ota, kiveve a mi edzoi gardankat, ez bizony a HC-t minositi tobbek kozt
több mint 14 éve
Harrist azért hoztátok hogy edzésen Henne rádobáljon és megjöjjön az önbizalma? Vagy túl kevés DPI-t csinált a secondary? 😀JayBAzért hoztuk, hogy idejöhess fikázni őt! 😀 Rég írtál errefelé... Ez ilyen egyszerű 😀 :rolleyes:
Mondjuk az öreg szűkszavú volt vele kapcsolatban.. nem tudni mit akarnak vele. Lehet FS.
Na léptem már a Penni-s hír örömére megyek és leiszom magam 😊 szép estét sziasztok!
több mint 14 éve
Harrist en sem nagyon ertem, hacsak nem FS nek megy bar az Allen cut nem erre mutatJa megvan keves volt a rasta a csapatban
több mint 14 éve
Amugy itt realizalodik egy masik problema is, amit mar megpedzett valaki.Ezzel tökéletesen egyet kell értsek! 😊 Ez az a pont amikor nem lehetett tovább várni, hogy mi lesz Henne-vel meg az egésszel.. Meglátjuk vasárnap mit érnek el.
Sparano allasa. O nekem ugy tunik lassan az allasaert dolgozik.
A csapat jatekosallomaynban nagyot lepett elore, eredmenyekben azonban nem, sot nagyon nem. Sot, teljesen amatorok vagyunk QB es ST tekintetben.
Ehhez pedig mi nagy csapat vagyunk egy igen agilis uj tulajdonossal.
En azt gondolom, ha nem lesz gyokeres valtozas, csere lesz HC poszton is, hozzateszem en nem varok HC cseret, kiveve ha egy Cowhert hoznak ide.Delonso_
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Harrist azért hoztátok hogy edzésen Henne rádobáljon és megjöjjön az önbizalma? Vagy túl kevés DPI-t csinált a secondary? 😀
több mint 14 éve
Amugy itt realizalodik egy masik problema is, amit mar megpedzett valaki.Sparano allasa. O nekem ugy tunik lassan az allasaert dolgozik.
A csapat jatekosallomaynban nagyot lepett elore, eredmenyekben azonban nem, sot nagyon nem. Sot, teljesen amatorok vagyunk QB es ST tekintetben.
Ehhez pedig mi nagy csapat vagyunk egy igen agilis uj tulajdonossal.
En azt gondolom, ha nem lesz gyokeres valtozas, csere lesz HC poszton is, hozzateszem en nem varok HC cseret, kiveve ha egy Cowhert hoznak ide.
több mint 14 éve
azta milyen hét, milyen nap. Harris Pennington cseppet nőtt az átlagéletkor 😛 rohadt kíváncsi vagyok mi lesz ebbőlkristofNem feltétlen baj az 😊 Van egy tehetséges Secondarynk hoztak hozzá egy öreg rókát is aki tudja mi a dörgés 😊 van egy fiatalos Offensünk odatették azt aki valóban IRÁNYÍTÓ 😊és nem csak egy Qb
én röviden így foglalnám ezt össze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azta milyen hét, milyen nap. Harris Pennington cseppet nőtt az átlagéletkor 😛 rohadt kíváncsi vagyok mi lesz ebből
több mint 14 éve
Szinte barkivel tobb van aki tud dobni.Ovatos fogalmazas volt sopranotol. De en kierzem belole a csalodottsagot is rendesen.
több mint 14 éve
Hat nem esemeytelen het...Ez valóban igaz, hogy feljebb tolt védelem esetén nehéz futni, de azért Marshall, Bess, Hartline miatt nem tolhatják annyira fel, mert egy 5-10-15 yardos elkapásból nagyon meg tudnak indulni.. Nem hiszem hogy az lesz, mint 08 ban hogy folyamatos 8man in the box.. De a Titans egy kiváló erőpróba lesz az öregnek 😊 én bizakodó vagyok, de nem bízom el magam... Több esélyünk van vele mint Chad Tejbetök Henne -vel.
Nem fiatal, nincs eros keze, ami baj mert feljebb tolodott vedelem eseten nehez futni is , de baromi intelligens es dorzsolt pali.
Hennenel igy is jobb lesz, remelem ez nem nevelo celzat hanem benyujtottuk az igenyunket egy normalis iranyitoraDelonso_
több mint 14 éve
Miami Dolphins Head Coach Tony Sparano announced today that quarterback Chad Pennington will start this Sunday against the Tennessee Titans at Sun Life Stadium."After making long evaluations on all details involved, what I have decided to do here as we move forward is that this week Chad Pennington is going to be the starting quarterback," Sparano said. "I took a lot of things into consideration and weighed a lot of options.
"This is not an indictment of Chad Henne at all," Sparano added. "It is not an indictment of his future. I do believe this player has gotten an awful lot better, certainly come two-fold from where he was to where he is right now. At this particular time, it's something I feel this is something I need to do for our football team."
több mint 14 éve
Hat nem esemeytelen het... Nem fiatal, nincs eros keze, ami baj mert feljebb tolodott vedelem eseten nehez futni is , de baromi intelligens es dorzsolt pali.
Hennenel igy is jobb lesz, remelem ez nem nevelo celzat hanem benyujtottuk az igenyunket egy normalis iranyitora