Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Tovább olvasva Andy Cohen írását is elolvastam a csapattal és a továbbiakra vonatkozóan.Túl hosszú volt a szöveg úgy, hogy nem is linkelném be ide inkább csak a lényeget szűrném ki az írásból.
Szóval ő azt mondja amit mi is láttunk illetve vitattunk persze egy nagy kivételtől eltekintve. Ez Henne. De azt majd később.
Az a lényeg melyet többször is ismétel az írásában, hogy a következő két meccset otthon mindenképpen meg kell nyerni mert a 6-4-es mutató nem mutat rosszul és onnan már lehet számolgatni. Először a Titans utánna a Bears gárdája érkezik ráadásul a csütörtöki játéknap folytán 5 napon belül két meccs. Húzós lesz de hozni kell. Utána 10 nap szünet lehet regenerálódni.
El kell felejteni a Ravens elleni meccset nem szabad hátratekinteni. Bár azért hozzátenném egy kis elemzés azzal a meccsel kapcsolatban nem ártana.
Továbbá amit én is nagyon hiányoltam, hogy nem erőltetik eléggé a futásokat. Több futás kell, az OL-nak jobban kell megállítani az ellen D játékosait. A Ravens ellen nagyon sok volt a miss tackle ezeket is el kell felejteni.
Sok futás, jó OL és kerülni a big play-et. Csak szépen felépíteni a drive-ot és nem elhülyéskedni a végét.
A Henne-el kapcsolatban egyáltalán nem írt szinte semmi negatívumot, csak, hogy még fiatal és ez lesz a 22. meccse kezdőként ( eddig 11-10 a GY-V aránya ), jellemző rá a nyugodtság (!).
De ezt inkább belinkelném :
Chad Henne? He remains so important to the success of this team. You watch him play and there are times when he looks like he has really arrived. His passes are sharp, his poise is unmistakable. But then there are some throws he’d love to have back, some decisions you just know he regrets making.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Csoda ez? Remelem a skinny Soprano kitalal valamit. Mi meg ezzel hivatalosan is feliratkozunk a QB-t varo csapatok soraba,
Nem tudtunk kikukazni a masodik korokben normalisat, huzni kell egy franchise jeloltet.
több mint 14 éve
Vic Carucci mondt, írta : Those rumbling concerns within the Dolphins about the performance of quarterback Chad Henne aren't going to get any quieter after the way he struggled against Baltimore. If the Dolphins are to have any hope of rallying in the second half of the season for a playoff spot, they might very well have to switch to Chad Pennington as their starter.
Ő is úgy látja a dolgot ahogy mi. Vagy legalább is én biztosan.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Szerintem 3 jó WR-ünk van 😀Ugye ti is mondjátok, hogy a hosszú passzokat ne eröltessük. Rövid passzokban vagyunk jók. No most erre pennington alkalmas.
Azért a playhívás sem kutya :-S 3&1-re passz hívás... (kel a változatosság, de nem hiszem, hogy emgedngedhetjük magunknak). Tényleg egyszerűen hihetetlen az egész, mert felmegy az offense és egyszerűen nincs normális drive sem :-S Mind QB téren, mind playhívás téren változtatni kell.
több mint 14 éve
Penny játékra alkalmas, ha már egyszer ő az egyedüli csere, mert Thigpent nem is nevezték a utcsó 2-3 meccsre. Akkor meg ? Nem dobál 40 yardokat, de végigviszi a drive-ot és nem csak redzone-ig, hanem TD-ig ... Többször, mint Henne és ez nekünk elég.... Már ha nem akarunk a csoport 3. helyén ragadni. Ja és Henninget sem szeretném jövőre a stábban látni, valami tökös , fineszes csávó kell oda. Ja és láttátok az exheadcoachunkat ? Több érzelem volt az arcán az elcseszett FG-juknál, mint nálunk egész idényben...Mondjuk akkor azt sem tudta hol van😊
több mint 14 éve
Már csak azért is mert egy ideje a csapattal van ismeri a taktikát. A felépülése után ugyanúgy tevékenyen részt vesz az edzéseken ismeri a szisztémát.Bár teljesen más az ő játéka illetve a play hívása mint Henne-nek de biztosan pozitív változást idézne be az offense-ben. Csak nézzük meg egy meccsre biztos nem csalódnánk benne de persze ehhez fel kell készíteni az offense-t is. Thigpen gyenge, White nincs is az első keretben. Akkor igazoljunk egy sztárirányítót. Nem fizetnénk meg v. inkább nem is tudnánk. Vagy egy 2011-es drafton egy újabb irányító nem hiszem.
Vagy Henne nagyon feljavul v. egy ideig jegeljük és jön Pennington és az alapján döntünk. Vagy esetleg cserélgetjük őket.
Nehéz a megoldás úgy tűnik számomra.
több mint 14 éve
A másik kérdés az, hogy a vezetőség a head coach, hogy áll hozzá a QB kérdéshez? Ezt sajna nem tudom ki diktálja a tempót csapatépítés v. irányító kérdésben a témát.De ha van egy kialakult v. egy felépítésre szánt szempont és azt akarják végrehajtani akkor attól függ abba ki fér bele és hogyan.
A defense-t nagyon felépítették nem csak Dansby érkezése miatt.
Van két jó WR-ünk de valahogy nem igazán értetik meg egymást a QB-vel. Vannak jó play-ek de ez nagyon kevés a folyamatos jó támadójátékhoz.
Egy szónak is száz a vége : Pennington kell ide.
több mint 14 éve
azt se feledjük h ha leveszik henne-t a pályáról akkora) beismerik h rossz franchise qb-t hoztak
b) tovább tart a rebuilding
c) jön peterson
d) és peterson edző spanjai
több mint 14 éve
Hm... a problema az, nehezen ismerik be hogy szar dontest hoztak es eroltetik hatha bejon na ez meg ne mtutira az o hibaja, no ez meg elmegy vegilus sokat dobott, na most volt td je stb.Kerdes ezt ross mennyire nezi el aki harom meccs utan nyilatkozott hogy csalodott henneben
több mint 14 éve
Visszatérve a Henne problémára nem értem miért nem veszik észre, hogy Pennington nem sérült és biztos , hogy teljesítményre képes.Nem akarom felhozni állandóan a 2008-as idényt de pl. Pennington tartja a klubrekordot abban, hogy egy meccsen egymás után 17 (!) jó átadást adott, leelőzve a legendás Marinot v. akár Griese-t.
De gondolom nem ez a lényeg, mert ez nem mindenkinek jön össze és persze többször. Nem ezen múlik de itt látszik, hogy van valami a srácban. Bár igaz Henne is csinált ilyet a Jaguars ellen 2009-ben.
Na saját magamat verem meg. 😊
több mint 14 éve
😊 nekem az jott be amikor jottek Londonba, erre megkerdezte az most egy varos? Mert a haverjat is igy hivjak
több mint 14 éve
hát nem az eszéért szeretjük.ha szeretjük egyáltalán
több mint 14 éve
Szerintem csak a meccs vegere fogta fel... addig elhitte hogy egy galamb volt.
több mint 14 éve
Ki kopott bele Cro arcaba? Lemaradtamaz viszont kiderült h crowder nem mutál át agresszív, mindenkit kifektető ütközőgéppé ha arconköpik
Hm csoda hogy tulelte ezt a kopest , igen surmo dolog volt.Delonso_
több mint 14 éve
Ki kopott bele Cro arcaba? LemaradtamHm csoda hogy tulelte ezt a kopest , igen surmo dolog volt.
több mint 14 éve
Én a Crowder féle beleköpött az arcomba témára gondoltam 😀Azért az sem gyenge amit Dansby mondott 😀
"As a man, you spit in somebody's face, you crossed the line," Dansby said. "Where I'm from, that'll get you killed, straight up. That's around the world, period."
http://1057thefan.cbslocal.com/2010/11/08/on-the-ravens-case-the-spit-stops-here/
És azzal védekeznek hogy nem látni hogy repül a turha... 😀 Crowder nagy dumás, nagy hülye, de nem hiszem hogy ez most kamu.
több mint 14 éve
En erre csak azt tudom mondani csed heni iz a madafakin klonEnnel frappansabban mar csak Suti tudna ezt megfogalmazni, ha erdekelne a heni problema.
több mint 14 éve
Hogy érted hogy ki mire gondol?Szerintem éppen ez az hogy a köpködésben van beleépítve a gondolat 😀
több mint 14 éve
Látom ezt a köpködést kategorikusan kerüljük 😀 De ki mit gondol? 😊
több mint 14 éve
én -bár nem vagyok szakértő- úgy látom h a fő gond az h nem tudja eldönteni a csapat, hogy akkor most még mindig a régi power running team vagyunk, vagy passzjátékra támaszkodó légicsapást kiosztó egység. két szék között a padlóra estünk.Én meg túróst sem értek az egészhez csak szeretem, de azt látom ha egy QB szar.. Henne szar... Thigpen láttam játszani a Chiefsben.. sok meccsét láttam Fantasyban is behúztam.. Fényévekkel szarabb chiefsben(akkori) meggyőzőbb játékot mutatott.. Henne mintha sokszor azt sem tudná hogy merre támadunk. Penni meg lehet hogy igazad van vele kapcsoltban.. de amikor 08-ban elhoztuk sem ért többet, akkor is mondták injury prone(az).. de elhozta a csoportot Ronniékkal.. Lehet szegény nem tudná ugyanazt.. na de ezt?? na ezt ő is tudja..
Henning playhívás katasztrófa, 1 yardról passz playt hívni. no comment.
egyetértek, hogy Henne... szar. most.
de az is tény, hogy a legjobb qb a csapatban. most
tudom, tudom, 2008, és pennington. tényleg fantasztikus volt akkor. de akik végig követték a karrierjét tudják, hogy ez nála kiugró év volt. gyakorlatilag már nincs válla szegénynek.
thigpen pedig. nem gondolom h ő váltaná meg a világot.briareos
több mint 14 éve
Úgy gondolom, hogy meg kellene menteni a szezont és nem feltétlen legyen cél a playoff (Mert vannak még akik ilyeneket dédelgetnek). A Jets, Patriots erősek.Minden irányítót meg kell próbálni, ha nem akarunk ásni. Mert ugye elég bánatosak lennék, hogy 2008 után így leeresztünk, hogy negatív mérleget produkálunk :-S
több mint 14 éve
én -bár nem vagyok szakértő- úgy látom h a fő gond az h nem tudja eldönteni a csapat, hogy akkor most még mindig a régi power running team vagyunk, vagy passzjátékra támaszkodó légicsapást kiosztó egység. két szék között a padlóra estünk.Henning playhívás katasztrófa, 1 yardról passz playt hívni. no comment.
egyetértek, hogy Henne... szar. most.
de az is tény, hogy a legjobb qb a csapatban. most
tudom, tudom, 2008, és pennington. tényleg fantasztikus volt akkor. de akik végig követték a karrierjét tudják, hogy ez nála kiugró év volt. gyakorlatilag már nincs válla szegénynek.
thigpen pedig. nem gondolom h ő váltaná meg a világot.
több mint 14 éve
Na meg könyörgöm.. Nagy nehezen kierőszakol egy puntot vagy valamit a Def.. erre... Felmegy néz bambán dob egy INT-et vagy csinál egy Fumble-t vagy épp sack-elik mert 10másodpercet áll a zsebben. Kb pihentek 2percet és csoszoghatnak vissza a pályára.. tudod mit így a 8. meccs környékén lehet azt mondanám hogy ezért tegyem ki a lelkem??? :/Abszolút igaz mert egy közepes QB teljesítménnyel ez a meccs hozható lett volna. A Ravens D már nem olyan félelmetes, mint pár éve.
De mégis látszik, hogy küzdenek nagyon.. mindenki kiteszi a lelkét... Nem mondom, hogy rossz ember de nem arra született( Legalábbis most ezt látom) hogy egy nfl csapat vezére legyen. Ez után a teljesítmény után nem arról kellett volna beszélni hogy ez egy nagy teszt volt... hanem bocsánatot kérni mindenkitől a szar játékért.
És valóban nem csak Hennen múlt a dolog ez nem vitás.. de vastagon benne van.. ha dob 100yardot 0intel is hasznosabb tagja a teamnek mint ezzel a sok turnoverrel. És döntse el végre az öreg Sparano is hogy konzervatív játékot akar akkor legyen konzervatív és fussunk.. meg minimális rizikójú passzokkal játszunk. Vagy pedig erőltessük ezt a pass heavy valamit de akkor tegyék rendbe a Qb posztot vagy a Qb-t.
Bocs ha hőbörgősre sikerült de elég indulatos vagyok és nem a vereség miatt mert azt vártam, hanem azon vagyok kibukva hogy esélyünk lehetett volna... Ennyivel nem vagyunk rosszabbak..Csabee13
több mint 14 éve
Na meg könyörgöm.. Nagy nehezen kierőszakol egy puntot vagy valamit a Def.. erre... Felmegy néz bambán dob egy INT-et vagy csinál egy Fumble-t vagy épp sack-elik mert 10másodpercet áll a zsebben. Kb pihentek 2percet és csoszoghatnak vissza a pályára.. tudod mit így a 8. meccs környékén lehet azt mondanám hogy ezért tegyem ki a lelkem??? :/ De mégis látszik, hogy küzdenek nagyon.. mindenki kiteszi a lelkét... Nem mondom, hogy rossz ember de nem arra született( Legalábbis most ezt látom) hogy egy nfl csapat vezére legyen. Ez után a teljesítmény után nem arról kellett volna beszélni hogy ez egy nagy teszt volt... hanem bocsánatot kérni mindenkitől a szar játékért.
És valóban nem csak Hennen múlt a dolog ez nem vitás.. de vastagon benne van.. ha dob 100yardot 0intel is hasznosabb tagja a teamnek mint ezzel a sok turnoverrel. És döntse el végre az öreg Sparano is hogy konzervatív játékot akar akkor legyen konzervatív és fussunk.. meg minimális rizikójú passzokkal játszunk. Vagy pedig erőltessük ezt a pass heavy valamit de akkor tegyék rendbe a Qb posztot vagy a Qb-t.
Bocs ha hőbörgősre sikerült de elég indulatos vagyok és nem a vereség miatt mert azt vártam, hanem azon vagyok kibukva hogy esélyünk lehetett volna... Ennyivel nem vagyunk rosszabbak..