Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát maradjunk annyiban amit tegnap játszott abban Penni jobb.. 20yardra ő is eldobja... 1meccsre biztos kipróbálnám... ha másnak nem ijesztésnek jó lenne Henne-nek.. Hogy nem beton biztos az a poszt ilyen szar játékkal... Meg kitudja? lehet Penni megint megnyerné a Comeback player of the year-t 😀
több mint 14 éve
Nos igen... meg megtanithatna ot Long blokkolni kicsit, de ugy zuzosabban.Persze nem ez a feladata, de a szememnek jol esne.
több mint 14 éve
én csak akkor cserélném Henne-t ha a következő két meccsen nem nyerünk legalább 1szer.kristofMi ( az Anti-Henne Ellenes Liga ) meg már régen padoztatnánk őkelmét. Valamint büntiként minden nagy kellene egy órás "highligts" videót néznie magáról , TV maci helyett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én csak akkor cserélném Henne-t ha a következő két meccsen nem nyerünk legalább 1szer.
több mint 14 éve
Dolphins | Channing Crowder dislocates thumb in Week 8Comment (0) Tweet! Share on Facebook
Sun, 31 Oct 2010 18:39:39 -0700
Miami Dolphins LB Channing Crowder (thumb) suffered a dislocated thumb in the team's Week 8 game, reports Omar Kelly, of the South Florida Sun-Sentinel. Crowder will have his thumb re-evaluated Monday, Nov. 1.
több mint 14 éve
kövezzetek halálra, de Penny-t akarom.... Henne meg m....ing joke. most már így vagyok vele én is.. bár ittam is.. 😀 de gyújtsuk fel! (holló)
több mint 14 éve
A St Louisnak es a Detroitnak en is.Oromkodnek a Dallas felett is, de hova rugjak meg belejuk?
több mint 14 éve
Sok ilyen pocsék meccset szeretnék idén.DM13Kíváncsi vagyok mit alakítottunk. Szaros internet nincsen :-S Amikor sikerült feljönnöm netre akkor a cincinatti vezetett 14:6-ra... e mondom... :-S
Néztem a statisztikát... Nem volt passzolt TD, de 1 int volt... Henne :-S Szép, hogy FG-vel nyerünk :-S Azthittem, hogy lassan már feltámadunk.
Örülök, hogy a GB nyert :-P St. Louis-nak és a Detroitnak is. Dallas meg szépen leeresztett.
több mint 14 éve
Dolphins placed FB Deon Anderson (triceps) on season-ending injured reserve.Mondjuk, ha minden idegenbeli meccsünket hozzuk akkor is...😊
Rookie S Jonathon Amaya was signed to the 53-man roster to replace Anderson.
Mi ez a pangás gyerekek ? Idegenbe megyünk , W jön !
Matematikailag 8-8-as szezonunk lesz...
Bár ha a CHI, CLE, DET, BUF quartett-től kikapunk otthon, akkor tö.öndöföm magam 😕DM13
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hat A CHI vedelme eleg jo a Detroit nagyon udnerdog, elkaphatnak minket, a CLE O line is brutal.Detroit egyedül amitől fosok kissé bár a secondary-jüket meg Marshall-t nézve nem lehet gond. elvileg ez 3W aztán majd meglátjuk Henne is így gondolja-e
Nem olyan konnyu ez semDelonso_
több mint 14 éve
Hat A CHI vedelme eleg jo a Detroit nagyon udnerdog, elkaphatnak minket, a CLE O line is brutal.Nem olyan konnyu ez sem
több mint 14 éve
Dolphins placed FB Deon Anderson (triceps) on season-ending injured reserve.Rookie S Jonathon Amaya was signed to the 53-man roster to replace Anderson.
Mi ez a pangás gyerekek ? Idegenbe megyünk , W jön !
Matematikailag 8-8-as szezonunk lesz...
Bár ha a CHI, CLE, DET, BUF quartett-től kikapunk otthon, akkor tö.öndöföm magam 😕
több mint 14 éve
amen, barátom!én a mi védelmünktől, komoly pörgést várok, nagy pofon után mindig kiteszik a szivüket aztán, hogy az mire elég, meglátjuk. marshallt levettük tavaly, de h idén mi lesz...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
En sajnalom a cicakat, ez az ev szamukra kover upset.En elvezheto meccset varok egy eros offense ellen.
Gresham meg meg fog enni minket.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én most söprést várok a csapattól, Henne pro-bowl kalibert fog tolni Marshall 3 td-t nyom, és nem lesz egy turnover-ünk sem 😉
több mint 14 éve
Hagyjuk is rá a múlt hétvégét, jön Bengals, a narancs után meg az aqua hódít majd a lelátókon.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem Henne vagy most villant valamit vagy soha: A tigrisek védelme idén eddig paszok terén 19., sack alig akadt, a mi falunk meg a Steelers-t is megtartotta, szóval ideje lesz bőven szétnézni akár 10szer is, habár lehet neki még ez is kevésnek bizonyul. :/
A védelem meg talán hamarabb lezúzza Palmert minthogy Batman és Robin ( avagy T.O meg Ochocinco ) játékba tudjon avatkozni, mert hogy a 'Fins secondary nem fog túl sokszor közbeavatkozni az részemről tuti.
Mindenesetre szerintem egy kinkeserves győzelem talán meglesz. Szerintetek?
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Erthetetlen es impotens itelet volt...A felhaborito meg a szoveg utana....
több mint 14 éve
Faterommal néztem a meccsett ő a Steelerset szereti. Nos ő egyből mondta ez bizony TD. Aztán belátta hogy fumble, de már mondta is hogy biztos az ővék lesz mert a két védő egymás zavarta, és a bevetődő támadójé lett a labda. Mondom ne hülyéskedj, erre a zebrák még el is hitték neki 😕2.-3. negyedben Henne szerintem kifejezetten biztató volt, de az első negyedben nagyon kibaszott a védelemmel. Meg adták neki az esélyt, ő meg hozta a formáját... D hiába szopott vagy 5 nagyon hosszú passzot, végig hajtottak, az utsó fumble meg pech hogy nem a miénk lett.Azt szerintem senki sem érti, h miért lett az a döntés, ami lett az utcsó fumble-nél...még a ref sem szerintem. A miénk kellett volna, h legyen a labda, mire itélt 4 & 1 -et ? !DM13
Idegesítő, hogy egy ilyen csoportban, ahol minden w számít egy ilyen meccsen kapunk ki. :mad:Geeri
Ki kellett volna rúgni a pályáról a labdát hogy a nézőtéren landoljon 😂
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
2.-3. negyedben Henne szerintem kifejezetten biztató volt, de az első negyedben nagyon kibaszott a védelemmel. Meg adták neki az esélyt, ő meg hozta a formáját... D hiába szopott vagy 5 nagyon hosszú passzot, végig hajtottak, az utsó fumble meg pech hogy nem a miénk lett.Azt szerintem senki sem érti, h miért lett az a döntés, ami lett az utcsó fumble-nél...még a ref sem szerintem. A miénk kellett volna, h legyen a labda, mire itélt 4 & 1 -et ? !
Idegesítő, hogy egy ilyen csoportban, ahol minden w számít egy ilyen meccsen kapunk ki. :mad:Geeri
több mint 14 éve
2.-3. negyedben Henne szerintem kifejezetten biztató volt, de az első negyedben nagyon kibaszott a védelemmel. Meg adták neki az esélyt, ő meg hozta a formáját... D hiába szopott vagy 5 nagyon hosszú passzot, végig hajtottak, az utsó fumble meg pech hogy nem a miénk lett. Idegesítő, hogy egy ilyen csoportban, ahol minden w számít egy ilyen meccsen kapunk ki. :mad:
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Igen de ha nem tévedek, akkor itt endo az ő Super Bowljukra célzott 😛egyébként sztem itt titeket pont nem tudunk hibáztatni csak magunkat meg a bírokat (vagyis inkább a szabályzatot)urak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.endorphynTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊tenorx
Henne-ben meg utálom h nem olyan mint a többi szar QB h fos oké hát ez van, hanem néha vannak kurva nagy meg szép passzai meg úgy néha megmutatja h mire képes és ez bassza az agyam h nem képes végig így játszani akár csak egy negyedet is..kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként sztem itt titeket pont nem tudunk hibáztatni csak magunkat meg a bírokat (vagyis inkább a szabályzatot)urak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.endorphynTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊tenorx
Henne-ben meg utálom h nem olyan mint a többi szar QB h fos oké hát ez van, hanem néha vannak kurva nagy meg szép passzai meg úgy néha megmutatja h mire képes és ez bassza az agyam h nem képes végig így játszani akár csak egy negyedet is..