Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Azigen.. 1985 óta nem nyertünk a Lambeau Field-en 😮Akkor eppen ideje😊
Az szép...Ventura
több mint 14 éve
Azigen.. 1985 óta nem nyertünk a Lambeau Field-en 😮 Az szép...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Várom már az estét, de azért egy kicsit tartok is tőle. Rodgers agyrázkódás után is jobban lát a pályán mint Henne egy átlagos meccsnapon. Szerintetek látunk még Wildcatet, vagy a vadmacska lassan kimúlik a játékunkból?Geeriszinte biztos vagyok benne h 1xer-2xer előfog jönni a meccsen, de nagy hatékonyságot nem várok tőle
több mint 14 éve
Várom már az estét, de azért egy kicsit tartok is tőle. Rodgers agyrázkódás után is jobban lát a pályán mint Henne egy átlagos meccsnapon. Szerintetek látunk még Wildcatet, vagy a vadmacska lassan kimúlik a játékunkból?
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Jobbulást Briának!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Most úgynézki igen, amikor írtam még nemsok esély volt rá. Mindegy így is cserecsapat vagyunk.Hidd el, Rodgers játszani fog 😉egozoAz nem jó, mert akkor szoktunk kikapni😕DM13Egy 7-8 kulcsember nélküli és egy Matt Flynnel felálló packerst csak megtudtok verni.JayB
több mint 14 éve
Hidd el, Rodgers játszani fog 😉Egy 7-8 kulcsember nélküli és egy Matt Flynnel felálló packerst csak megtudtok verni.JayBannyi sérültünk van, hogy lényegében ti lesztek magasan a meccs esélyesei 😀HurkaAz nem jó, mert akkor szoktunk kikapni😕DM13
több mint 14 éve
Hat..... ha az ST csak ket td- t enged es henike nem dobalja tele a seceteket talan.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Egy 7-8 kulcsember nélküli és egy Matt Flynnel felálló packerst csak megtudtok verni.annyi sérültünk van, hogy lényegében ti lesztek magasan a meccs esélyesei 😀HurkaAz nem jó, mert akkor szoktunk kikapni😕DM13
több mint 14 éve
annyi sérültünk van, hogy lényegében ti lesztek magasan a meccs esélyesei 😀HurkaAz nem jó, mert akkor szoktunk kikapni😕
több mint 14 éve
annyi sérültünk van, hogy lényegében ti lesztek magasan a meccs esélyesei 😀
több mint 14 éve
Parázs vita van látom 😀 de én Delonso-val értek egyet.. bár kapkodni sem kapkodnék.. ha csere lenne qb poszton is almás a dolog, nincs sajnos olyan nagy nevünk mint mondjuk egy Vick. Szóval arra szavazok 😀 bár ez irreleváns, hogy maradjon és ha összehoz nekünk egy top 10 picket legalább tudjuk mit kezdjünk vele... én így gondolom. Egy nagy nevű irányítót meg elképzelésem sincs hogy most honnan tudnál tradelni vagy egyáltalán kit? Egy nem nagy szám de megbízható meg nem éri meg eltradelni a picket. Az már látszik, hogy szar vagy jó Henne édes mind1 ez nem super bowl season a miaminak.. NE LEGYEN IGAZAM AMEN!
több mint 14 éve
Minek G nincs eleg?Most draftoltunk egyet, itt van Incognito is...
Ki lehet hozni ami henneben van?
Hat akkor ti okosabbak vagytok mint az edzoink.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én is inkább briával értek egyet, nem feltétlenül kell "egyből" új QB meg van benne a potenciál, csak lassan ki kéne hoznirb posztra ugyanezt gondolom, klasszisokhoz méltó tehetséggel vannak megáldva fiaink, kár h nem mutogatják sűrűn...
TE, C, OG, NT sztem mind fontosabb lenne, mint QB v RB
de am is 5 hét után nem a drafttal, off-seasonnal kéne foglalkozni hanem az aktuális szezonból kihozni a maximumot.
több mint 14 éve
Elhiszem. De van falunk aki megvedi a QB-t.Lam, mennyit dobott a Rams jatekan is hogy nem egy bamba tok dobal.
Vannak scenariok, de ez a csoka nem valo ide. Nagyon nem.
NT ugye Solliai
TE, nalunk nem premium poszt
OG, nagyon meglepne ha hatsokoros picken kivul barmit hoznank ide.
C, na az kene
RB meg ez is
több mint 14 éve
nálam az NT, TE, OG, C, RB posztok mind megelőzik a QB-t need terén
több mint 14 éve
Van pickunk, szerezni kell egyet trade-el, vagy bealdozni egy franchisert az elso kort, lesz most szep termes.
több mint 14 éve
na de a nagy kérdés: ha nem Henne, akkor melyik rosteren lévő QB?
több mint 14 éve
No meghallgatva a podcastet, nagyon nem ertek egyet henne kerdesben.Harmadeves iranyitorol beszelunk... Hany elbukott szezon kell meg ahhoz hogy belassuk, szar.
Borzalmasan lassu, nagyon kiegyensulyozatlan.
Erthetetlen donteseket hoz , nehez megvedeni. Az elso INTnel vajh mi lehetett az elkepzelese pl?
Es egy Ortont fel lehetett epiteni mert 1 jo QB edzo apolgatja
2. csipkebokor vesszo
3 egy higgadt nem nagy hatotavu de pontos ember.
Es meg annyit henirol, hogy en a rocket armsot sem nagyon latom.
Marshallt folyamatosan aluldobja a melysegi passznal, kockaztatva ezzel meginkabb az INT veszelyt.
több mint 14 éve
ezt a többi szerkesztőtöl kell megkérdezned, nem nyilatkozhatok a nevükben 😊eheti termésEzt a podcastes megoldást nem szeretnétek kicsit gyakrabban alkalmazni körképeknél esetleg NCAA-nél?deny79
http://nfl.hu/podcast/bowlhuafceast3.mp3briareos
több mint 14 éve
Cro, Jerry és Odrick is edz már.😊DM13Ennek örömére a következő 5 meccset megnyerjük 😀
több mint 14 éve
eheti termésEzt a podcastes megoldást nem szeretnétek kicsit gyakrabban alkalmazni körképeknél esetleg NCAA-nél?
több mint 14 éve
Üdv!Bria grat a podcasthez nagyon jó!!!!!!
Remélem jövőhéten is lesz podcast, igaz akkor "csak" Jaguars - Bills és a Jets - Vikes meccset lehet górcső alá venni.
Pocicastba kérdés:
Szerinted kik lehetnek esetlegesen Moss utódok?(erre a kérdésre lehet választ kapunk hamarosan)
Üdv
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
eheti termésfúh már nagyon vártam, köszi 😊