Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Meg olyat is amiért nem lehet rá építeni. szerintem bust.. de ne legyen igazam. De gondolom majd lecseréljük megint valami fakezű vagy fafejű hülyére..Akkor felhivnam a figyelmed hogy a dragat nem idein draftoltuk, de megcsak nem is az elmult evben.Delonso_És mikor lett tartósan első számú QB? Idén ugye. Túl hamar pálcát törtök Henne felett. Adjatok neki még időt. Idén mutatott oylan dolgokat amire lehet építkezni.FViktor93
több mint 14 éve
Jah 2009 ben meg viccbol jatszott 14 meccset.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Akkor felhivnam a figyelmed hogy a dragat nem idein draftoltuk, de megcsak nem is az elmult evben.Delonso_És mikor lett tartósan első számú QB? Idén ugye. Túl hamar pálcát törtök Henne felett. Adjatok neki még időt. Idén mutatott oylan dolgokat amire lehet építkezni.
több mint 14 éve
Jól írtam, köszi 😉Bukta a csávó, nem kell védelmezni.
blöffös idézettel éljek: "had szokja a placcot a szerencsétlen" 😊Shortstop
több mint 14 éve
Akkor felhivnam a figyelmed hogy a dragat nem idein draftoltuk, de megcsak nem is az elmult evben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jól írtam, köszi 😉blöffös idézettel éljek: "had szokja a placcot a szerencsétlen" 😊
több mint 14 éve
Gondolom harom ev alattat akartal irni...Amugy welcome back.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg többen azt vártátok hogy három hét alatt behajítja a finst a döntőbe? Ennél azért több bizalmat lehet szavazni neki..
több mint 14 éve
UFL ben
több mint 14 éve
Jó, hát lehetnek rossz napok...Agyilag lassú szerintem, fizikailag is mondjuk, de ez a kisebb baj. Nagyon hullámzó a teljesítménye, nem konzisztens, adott meccsen belül sem. Nem lát periférikusan , a full szabad embert nem veszi észre és bedobja a bizonytalanba a disznóbőrt. Nem vezér szerintem, ami QB esetében elég nagy baj. Sose lesz franchise QB, vagy ha igen akkor bojkottba kezdek. Bármelyiket szívesebben látnám a kezdőben Penny vagy Thig... Nem hiszem, h Penny nem játszhatna, mert akkor minek öltözik be ?
Folyamatosan nézem a meccseket, egyet sem hagytam ki, de akkor is :-/
Egyébként valami hivatalos írás az irányító problémáról van? (Nem, nem kell belinkelni, mert úgysem tudok angolul... Nem ilyen blogos írásra gondotlam ami elemezgeti itt nekem, hanem hivatalosra)Ventura
Nagyjából ennyi... más vélemények, esetleg ?
több mint 14 éve
Jó, hát lehetnek rossz napok...Folyamatosan nézem a meccseket, egyet sem hagytam ki, de akkor is :-/
Egyébként valami hivatalos írás az irányító problémáról van? (Nem, nem kell belinkelni, mert úgysem tudok angolul... Nem ilyen blogos írásra gondotlam ami elemezgeti itt nekem, hanem hivatalosra)
több mint 14 éve
Hat Ventura, nezegess meg vele par meccset mostansag es nem fogsz csodalkozni
több mint 14 éve
Ugyanezen a véleményen vagyok :-/Azt hiszem Pennington mostanában nyilatkozta, hogy csak a szezon második felében javasolták neki a pályáralépést. És bár nem tudom a tavalyi szezon elején volt e gond a vállával, de emlékeim szerint nem ment neki úgy mint azelőtti évben. (nem akarok hülyeséget mondani de mintha a Chargers ellen már több eladott labdája volt mint az azelőtti alapszakaszban)
Időnként megmutatja, időnként meg nem mutatja. Esetleg a kényszerpihentető?
Pennington még nálunk. Sajnos műtétje nem tudom milyen szinten befolyásolhatja a teljesítményt, de ha nem akarjuk elkúrni a szezont akkor ugye minden követ meg kéne mozdítani... Hamár egy kis pihenő Henne-nek akkor Penningtont venném elő. Aztán kiderülne, hogy hogyan tovább...Ventura
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Ugyanezen a véleményen vagyok :-/Időnként megmutatja, időnként meg nem mutatja. Esetleg a kényszerpihentető?
Pennington még nálunk. Sajnos műtétje nem tudom milyen szinten befolyásolhatja a teljesítményt, de ha nem akarjuk elkúrni a szezont akkor ugye minden követ meg kéne mozdítani... Hamár egy kis pihenő Henne-nek akkor Penningtont venném elő. Aztán kiderülne, hogy hogyan tovább...
több mint 14 éve
Akkor biztosan :-S De nem értem. Akkro én látom rosszul. Mitől is szar Henne?VenturaNekem csupán simán nem szimpatikus, meg szerintem sokan azt várták el tőle ( de szinte mindenkitől aki Miamiba jön labdát dobálni ) hogy több évre meghatározó, kifejezetten jó QB legyen, akire évekig lehet építeni. Henne-n meg nem látni, csak néhány meccsen azt a magabiztosságot ami arra engedne következtetni, hogy Franchise QB lesz belőle. Szerintem.
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Akkor biztosan :-S De nem értem. Akkro én látom rosszul. Mitől is szar Henne?
több mint 14 éve
Akkor egyedül vagy ezzel alighanem.😊De csak nem gondolom hogy a quarterback pozicíóban?Ne aggódjatok majd Thigpen megküldi...VenturaMár olvastam olyant, h csere lesz a kezdőben. A bye week jól jött sajnos.DM13
Mert én egyenlőre nem kérdőjelezem meg Henne helyét. Számomra meglepetés lenne.Ventura
több mint 14 éve
De csak nem gondolom hogy a quarterback pozicíóban?Ne aggódjatok majd Thigpen megküldi...VenturaMár olvastam olyant, h csere lesz a kezdőben. A bye week jól jött sajnos.DM13
Mert én egyenlőre nem kérdőjelezem meg Henne helyét. Számomra meglepetés lenne.
több mint 14 éve
Legyen is...Ne aggódjatok majd Thigpen megküldi...VenturaMár olvastam olyant, h csere lesz a kezdőben. A bye week jól jött sajnos.DM13
A faszin latszott egyszeruen nem erti mi a baj... Allt es nezett nagy banatosan
több mint 14 éve
Talán azért, mert látták a múlt heti Bills elleni meccsünket, ahol olyan szépen nyelte a Pats D a hosszú playeket, hogy csak na. És mindeztz a nem túl acélos, Fritzpatrick vezette szinte ligautolsó Bills O-tól.GRAFINa ezért jó a fórum mert a végén minden öszefüggésre fény derül,még arra is hogy csak nem értek én ehez még eléggé 😀
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Ne aggódjatok majd Thigpen megküldi...VenturaMár olvastam olyant, h csere lesz a kezdőben. A bye week jól jött sajnos.
több mint 14 éve
Ne aggódjatok majd Thigpen megküldi...
több mint 14 éve
Chad Heneeeee is a mothaf..ing joke.Hat igen gyors ebben a szamban is chad. Jaaaaj Tuna....