Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 15 éve
Nekem csak egy korall Zach mezem van sajnos, pedig egy feher vagy aqua igen jo lenne meg.Viszont van aqua Marino mezem.
több mint 15 éve
Meglett a W, ha nem is oly simán, mint azt az eredmény mutatja... Plusz ma megjött a Zach Thomas mezem, úgyhogy jó napom van.A Cle, Det, Buf meccseket mindenképp be kell húzni , a NEP, NYJ pedig jelen állás szerint várni a csodát vagy valami váratlant előhúzni a cilinderből. Bár mondjuk idegenben jók vagyunk...féljenek ők 😊
több mint 15 éve
De a futást legalább rendesen megfogtuk, megmaradt a remény, ami szerintem meg is marad reménynek, de hátha 😛
Mindig jövőre!
több mint 15 éve
8-8 ebben nincs több.. Nyertünk de harmatgyengék vagyunk úgy tűnik. Várom a Mikulást.. 😊
több mint 15 éve
Szerintem mindenki elkeseredett a kialakult helyzeten - rengeteg sérült, nincs irányító.Marshall biztos nem játszik; igazából én sem nagyon sajnálom eddig 1 TD-je van, ez nagyon harmat gyenge, az egy dolog, hogy viszonylag sok labdát elkap és yard-ban sem rossz, de végjátékban rossz.
Henne már gyakorolt a héten szerintem őt akarják beállítani Thigpen helyett. Nekem egyik sem jó de két rossz közül egy másik rossz valamivel jobb. MOndjuk nekem Pennington tetszeni de sajnos ő már valószínű sosem fog már játszani. 😕
Két DL igazoltunk gyorsan nem igazán ismerem egyiket sem tehát, hogy beválnak-e nem tudni.
Berger, Dansby és Wallace játéka továbbra is kérdéses.
Sajnos én már félek a Raiders elleni meccstől is bár előzetesen győzelmet vártam. Most sem gondolom másként ( hogy győzünk ) csak a jelen helyzetben sokkal nehezebb lesz, főleg annak tükrében, hogy nem olyan rossz csapat ez a Raiders.
A futás elleni védekezés szerintem döntő lesz mert McFadden azért nagyon jó futó. Persze más posztok szereplése is fontos lesz de ez azért kiemelendő.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
Marshall nekem nem hiányzik. Nagyon úgy tünt az utóbbi meccseken hogy csak az arcát viszi fel a pályára. Bess meg a többiek megoldják ha a krumplifejű odaadja nekik. A Raiders offense remélem hozza a múltheti formáját, a Defensünk pedig tud élni a lehetőségekkel. Az offense maradék kis ereje tuti nem lesz elég. Kellenek végre a szerzett labdák.
Mindig jövőre!
több mint 15 éve
Kedves Télapó!Persze ne legyen sérülékeny! 😊
Azért írok most neked, mert anyukám azt mondta, hogy a jó kisfiúk kívánságait teljesíted. Én egész évben nagyon jó kisfiú voltam! És ha teljesíted, most ezt a kívánságom, megígérem én leszek a leges legjobb kisfiú...
Úgyhogy Télapó! Nagyon szépen kérlek emeld meg a rozzant valagad és ennyi év után végre hozz ennek a csapatnak egy rohadt franchise irányítót!
Legnagyobb köszönettel, egy Dolphins szurkoló, túlkoros kisfiú!Csabee13
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
Hat, en mind az Oaklandi reszen mind itt mindig csak remenykedek.De valahogy sosem teljesul amit szeretnek
több mint 15 éve
Jájjj, Henne kezd a Raiders ellen 😕Hát néha én is kellemetlenül érzem lassan magam a dolphins-os sapimmal 😀
Marshall vszínű, h nem játszik.
De talán lesz egy komplett OL-unk.
Csabee13: A többiek illegalitásban vannak. Vagy papírzacsival a fejükön járnak. Esetleg levelet írnak a Télapónak...DM13
több mint 15 éve
Kedves Télapó!Azért írok most neked, mert anyukám azt mondta, hogy a jó kisfiúk kívánságait teljesíted. Én egész évben nagyon jó kisfiú voltam! És ha teljesíted, most ezt a kívánságom, megígérem én leszek a leges legjobb kisfiú...
Úgyhogy Télapó! Nagyon szépen kérlek emeld meg a rozzant valagad és ennyi év után végre hozz ennek a csapatnak egy rohadt franchise irányítót!
Legnagyobb köszönettel, egy Dolphins szurkoló, túlkoros kisfiú!
több mint 15 éve
Személy szerint angolul nem tudok, úgyhogy beszámolni sem tudok - így ez a rész kilőve.Ez jó kis részlet 😊 ''Ugyanakkor jó hír a Miami szurkolóinak, hogy ugyan még nem verték nagydobra, de Chad Henne jó úton halad a visszatérés felé...'' 😀
Na kíváncsi vagyok hogy a fal mit ad.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 15 éve
Dolphins:Signed DL Chris Baker. Waived DL Clifton Geathers.
Seattle :
Placed TE Anthony McCoy on injured reserve. Claimed DE Clifton Geathers off waivers from Miami.
több mint 15 éve
Jájjj, Henne kezd a Raiders ellen 😕Marshall vszínű, h nem játszik.
De talán lesz egy komplett OL-unk.
Csabee13: A többiek illegalitásban vannak. Vagy papírzacsival a fejükön járnak. Esetleg levelet írnak a Télapónak...
több mint 15 éve
Sokat mondó ez a csend 😊 akkor nem csak én vagyok letörve..
több mint 15 éve
Ha nézted a meccset akkor látható volt hogy a fal nem tartotta meg az ellenfél. Lényegében másodpercek sem voltak. Amikor sikerült jófelé dobni akkor meg nem igen kapták el, vagy levédekezték vagy valami volt...Az alábbit gondolom az eddig meccsek alapján: Jezs, Patriots egyértelmű.
Eddig úgy voltam, hogy az Oakland-et elkapjuk. Mostmár erősen tartok tőlle. A Cleveland-től is. Marad a Buffalo, Detroit.
Nem tudom ha mit mondanék, ha csodával határos módon a 4 fent említettből mindegyiket nyernénk.
több mint 15 éve
Valaki röviden mondana valamit a Bears elleni meccsről miért sikerült ilyen katasztrófálisra?Jó-jó tudom sok sérült meg Thigpen volt az irányító de legalább harcoltak volna, egy szaros field goalt legalább összehoztak volna. De semmi. Engem ez lep meg. Még FG kísérlet sem volt (!). Szörnyű.
Azt itt olvastam, hogy meccs közben is folyamatosan mentek le az emberek a pályáról sérülés miatt.
Procter, Long, Marshall stb.
Marshall-al kapcsolatban : olvastam az esettel foglalkozó cikket illetve a kis videót, de szerintem ezt egy kicsit felfújták a dolgot ( a kommentátor is "stupid-stupid" ; gyönyörű egy bemondótól :mad: ). Nem túl sportszerű a dolog szó se róla, de szerintem Marshall célja csak a heccelés volt lehet nem is így szánta a labda odadobását. Látta, hogy szarul áll a meccs és kicsit színesíteni akarta illetve felidegelni az ellenfelet. Bár inkább ő is az elkapásokkal illetve a jó helyezkedésekkel foglalkozott volna többet. De akkor sem éreztem ezt olyan nagy dolognak, mint ahogy felfújták a dolgot. Gondolom majd kapja a jó kis pénzbüntetést.
Igen sajna nagyon szétesett a sérülésekkel az OL pedig pont most kellene jól muzsikálniuk, hogy Thigpen van mögöttük.
A C Berger nem olyan rossz szerintem ( Grove-t is szidják itt az oldalon, szerintem ő sem volt rossz, bár sérülékeny és sok fizetést kért ; lehet ez a kettő játszott közre, hogy kitették a csapatból ; bár Sparano szerint, nem, hanem Berger erősebb, szélesebb ), Long-ról nem kell beszélni mert a liga egyik legjobbja a posztján ( de sajnos most gyenge volt a sérülése miatt ; csak nehogy +rásérüljön és még tovább kelljen pihennie ; de én akármennyire szimpatizálok vele nem engedném már vissza az idén, mert ennek az idénynek már annyi, sajnos ), Jerry-ről nem nagyon tudok nyilatkozni de sok rosszat rá nem tudok mondani. Ugye Carey is sérült, úgyhogy ez az OL olyan mint az ementáli sajt.
Én most 14 (!) sérültet számoltam meg.
Az idény előtt még 8-8-at tippeltem ( már akkor sem voltam túl optimista, bár ez más okból ) jobb esetben 9-7-et és talán-talán egy WC helyet ( számítottam arra, hogy a Jets v. a Pats széthullik ; sajna ez nem jött be ), de most már tényleg örülnék a 8-8-nak. De lehet rosszabb eredménnyel a 2011-es drafton jobb lehetőségeink lesznek. De ez engem nem izgat, minden meccsen a győzelemre kell törekedni.
Go Dolphins!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
New faceTo replace Procter on the active roster, the Dolphins signed sixth-year veteran Eric Ghiaciuc (pronounced "GUY-check") after working him out Sunday. Ghiaciuc, a former fourth-round pick out of Central Michigan, made 42 starts for the Bengals from 2005-08.
Since leaving Cincinnati, he has spent time with the Chargers, Browns and Patriots. He was with New England for the final four weeks of training camp before his release.
The Dolphins also worked out veteran left tackles Tony Ugoh and Levi Jones over the weekend, but with Jake Long's left shoulder stable enough for him to practice Monday and with Berger's condition lingering, Ghiaciuc was signed instead.
több mint 15 éve
Berger szanalmasan gyenge amugy.Es nem felmentes neki hogy atobbiek meg gyengebbek mint C.
Ha pl megnezzuk csak a Steelz ujoncat puncit mit jatszik iden...
több mint 15 éve
Berger (C) játszhat valszeg vasárnap.GeeriValami jobb hír nincs ? Mondjuk Procternél és Incognitonál jobb, de tiszta szégyen , h kezdő lehet nálunk. 😕
több mint 15 éve
Berger (C) játszhat valszeg vasárnap.
Mindig jövőre!
több mint 15 éve
Hat igen... lehet ez kene
több mint 15 éve
Ejj nem gondoltam volna az elejen hogy ez lesz....De nincs mese javitani kell meg a futas elleni vedelmet, az O falat, kell normalis fs, rb utanpotlas es karacsonyra egy franchise QB t kerek, ha jo voltam
több mint 15 éve
FA jatszik. Hat... az ideny ugyis elment mar, sok a veresegunk, de remelem legalabb a pozitiv merleg osszejon.Delonso_Én már a nullszaldónak is örülnék😊
több mint 15 éve
FA jatszik. Hat... az ideny ugyis elment mar, sok a veresegunk, de remelem legalabb a pozitiv merleg osszejon.