Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Így van. Többnyire arra tippelónk, hogy vesztünk és az a meglepetés hogy ha nyerünk. Szóval...
több mint 14 éve
Ket okbol, egy meg tudunk verni titeket ha koncentraltak vagyunk siman, de nem fogunk, mert a ti vanyadt seceteket is teledobaljuk.A masodik ok, mi szokva vagyunk az L hez, nem olyan nagy ugy.
több mint 14 éve
Miért nincs még itt síri hangulat egy vereség előtt? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Odrick megint megsérült, azt írják valszeg vége a szezonjának.Stezfasza... pedig jobban teljesített amikor játszott, mint ahogy vártam
több mint 14 éve
Azigen...Jó beletrafáltunk akkor az első körös személyébe...
Mitől? Lábadozástól?
több mint 14 éve
Odrick megint megsérült, azt írják valszeg vége a szezonjának.
több mint 14 éve
?? Big Tuna??Helmut ZimmerÍgy magyarázták ki, hogy kiürítette az iroddáját. Továbbra is szivesen segít a Delfinek-nek, de tényleg tanácsadóként, ott a leghátsó sor felől.
több mint 14 éve
QB konkrétan meglepően működőképes Buffaloban, Idén védelem nincs,... és persze felelősséggel döntést hozó szakember egy szál sem..... de Ralph bácsi jól van, sokat nosztalgiázik azokról az időkről, amikor még nem voltak autók, számítógépek, és petróleummal világítottak az emberek 😊lesz- odaérthet a Dolphins a csoport második helyére? ha igen, kit előzünk meg?
kérdés mindig jöhetbriareos
- a Bills tényleg ennyire rossz? oké h nincs qb de nem csak ott vannak gondok a csapatnál, szal 0-16-ot sikerül elkerülni?
- ill. kiváncsi lennék 4 tippre h az első pickükkel milyen posztra (nem kell játékos) húz a 4 csapat
szerk. egyet kihagytam 😊
- wildcat. van-e értelme, használható, okozhat-e még gondokat az ellenfeleknek?kristof
Skaccok mi van most Parcellsel?
köszi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lesz- odaérthet a Dolphins a csoport második helyére? ha igen, kit előzünk meg?
kérdés mindig jöhetbriareos
- a Bills tényleg ennyire rossz? oké h nincs qb de nem csak ott vannak gondok a csapatnál, szal 0-16-ot sikerül elkerülni?
- ill. kiváncsi lennék 4 tippre h az első pickükkel milyen posztra (nem kell játékos) húz a 4 csapat
szerk. egyet kihagytam 😊
- wildcat. van-e értelme, használható, okozhat-e még gondokat az ellenfeleknek?
több mint 14 éve
leszköszi, nagyon gáz lett volna a kiesése 😊Dansby-ről van vmi hír?kristofállítólag semmi komolybriareos
podcast-hez kell majd kérdés? (egyáltalán lesz? :S)kristof
kérdés mindig jöhet
több mint 14 éve
?? Big Tuna??
több mint 14 éve
Kösz a választ! Remélem lesz podcast, igazán felemelő része a hétnek 😊
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi, nagyon gáz lett volna a kiesése 😊Dansby-ről van vmi hír?kristofállítólag semmi komolybriareos
podcast-hez kell majd kérdés? (egyáltalán lesz? :S)
több mint 14 éve
Dansby-ről van vmi hír?kristofállítólag semmi komoly
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Dansby-ről van vmi hír?
több mint 14 éve
Leigazoltáttok a FB Deon Anderson-t.
több mint 14 éve
kiraktuk carpentert.mármint az LB-t
nekem nem fog hiányozni
polite sérült, részletek nem ismertek
több mint 14 éve
Szaggatott a stream amit lattam hennebol az biztonsagos rovid jatek volt foleg.Sok sok futas mellett ne rontson nagyot, de igy is voltak nagyon hajmereszto dolgai.
Marshallnak sokat koszonhet.
Fasano? koezepes TE, de jobb mint az elmult idenyben, azonban az mivel harmatgyenge volt, vannak meg megmaszando magassagok, ha nem serul le egy 4-500 yardos 5-6 TD s ideny kinez neki ami viszont nem olyan ocska.
Amit meg nem ertek... az OT elott a 4th downnal amikor TD-t csinalt a GB, Crowder meg Bell mit kaszinozott ?
több mint 14 éve
Csak az összefoglalót láttam, hogy értékelnétek Henne egész meccses teljesítményét? Fasano a TD-n kívül is visszanyerte tavalyelőtti formáját?
Köszi a választ!
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
De hogy miert csak kettore irattak ala....Uj szerzodes, TD gyozelem, tud o elni.
több mint 14 éve
Elég húzós volt :-S Védelemnek köszünhetünk egy két dolgot, hogy nem engedték a sikert. A támadók... háááát :-S1985 után 2010-ben győzni tudtunk a Lambeau Field-en... Végre.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Remelem jo meccs lesz.Ha csak Mathews lenne...
Matthews ide vagy oda. Nem mi vagyunk az eselyesek.
De bizakodom mindenkiben van bizonyitasi vagy nem vagyunk olyan benak.Delonso_
több mint 14 éve
Remelem jo meccs lesz.Matthews ide vagy oda. Nem mi vagyunk az eselyesek.
De bizakodom mindenkiben van bizonyitasi vagy nem vagyunk olyan benak.
több mint 14 éve
Persze, mert nem hasznaljak ki a benne levö potencialt teljesen. En joval több variaciot tudnek.😊 Hülye "labancz" billentyüzet 😊 Remelem tudom este nezni online.Várom már az estét, de azért egy kicsit tartok is tőle. Rodgers agyrázkódás után is jobban lát a pályán mint Henne egy átlagos meccsnapon. Szerintetek látunk még Wildcatet, vagy a vadmacska lassan kimúlik a játékunkból?Geeriszinte biztos vagyok benne h 1xer-2xer előfog jönni a meccsen, de nagy hatékonyságot nem várok tőlekristof