Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Soldados! Nem vagytok mocskos csalók! 😀Tenorx! Erről van szó, hogy csinálni kéne pontokat, de amíg könnyen hibázó irányítónk van addig nem tudunk mit csinálni :-S
A pass elleni védelem meg... A tököm tele van, hogy beszoppantjuk a bombákat :-S
több mint 14 éve
Hát először is, sztem a jobb csapat nyert, de...De iszonyat mákos győzelem volt, mert egyrészt előbb mindent megtettünk, hogy megveressük magunkat, majd kidőlt 2 kulcsember a D-ből, végül pedig a zebrák belenyúltak a meccsbe. Sajnálom. Így pedig nem tudok mást mondani, minthogy hiába jobb a Steelers, ez nem egy megérdemelt győzelem, hanem egy mákos W.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hm... nehez barmit is irnom.Henne nevetseges a zebrak pedig igen erdekes produktumot nyujtottak.
A pass D se teszi ki az ablakba a meccset.
Nem is ertem.
Megint egy szar szezon.
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok ezután meddig megy majd a trash, de nem szabad elfeledni, hogy a Miaminak se volt kötelező az utolsó pillanatig várni azzal, hogy csináljon bármi pontot. Ahogy nyalta a yardokat a defense Smith és Woodley kiesésével nyugodtan lehetett volna pontokat csinálni.hat ha igy akarod hivni magatokat, akkor ki vagyok en, hogy megcafoljalak.. 😊endorphynurak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.endorphynTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊tenorx
több mint 14 éve
😊csak magára értette,külön kasszán van, a "tanulósfiú" 😛sutianapTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊tenorxhat ha igy akarod hivni magatokat, akkor ki vagyok en, hogy megcafoljalak.. 😊endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
csak magára értette,külön kasszán van, a "tanulósfiú" 😛hat ha igy akarod hivni magatokat, akkor ki vagyok en, hogy megcafoljalak.. 😊endorphynurak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.endorphynTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
hat ha igy akarod hivni magatokat, akkor ki vagyok en, hogy megcafoljalak.. 😊urak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.endorphynTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊tenorx
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
urak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.endorphynTermészetesen mocskos csalók vagyunk 😊
több mint 14 éve
urak, egyutterzes az utcso pillanatok miatt. Az igazsag odaat van.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Azthiszem kezdek Delonso pártjára állni... Henne.... Elképesztő. Kulcsfontosságú passzok miatt bukunk el.El mondom mivan. Az van, hogy ha lennének elkapások, megnyertük volna. Ha Henne jól dobja, nem buzul be, megnyerjük. Ez van. Ez a helyzet... És ezért msot nagyon dühős vagyok. És nem akármiylen meccset nyerünk emg hanem a Pittsburgh ellenit. FG távolságig kellett volna kihúzni és Carpanter. Nem biztos hogy sikerült volna, de biztosabb mint Henne passzolása...
Legalább pozitívum, hogy nagyon szorosra sikerült hozni a meccset.
több mint 14 éve
Henning-et és Henne-t tökön rúgni, h Alaszkáig le se szálljanak.Mi a faxért nem mentünk 17-15-nél 2 pontra ? Pl.:.....
Az ideg vág szét😕
több mint 14 éve
Harrison úgy tűnik mégsem sértődött be annyira hogy visszavonuljon a szezon közepén... Tegyük keresztbe az ujjunkat a WR sorért 😛
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Inactives:Pittsburgh Steelers: QB Charlie Batch: Third quarterback. Also inactive: WR Antonio Brown, DB Crezdon Butler, RB Jonathan Dwyer, G Trai Essex, LB Thaddeus Gibson, T Tony Hills, DE Brett Keisel
Miami Dolphins: QB Tyler Thigpen: Third quarterback. Also inactive: FB Deon Anderson, T Patrick Brown, G John Jerry, TE Jeron Mastrud, WR Marlon Moore, LB Quentin Moses, DE Robert Rose
több mint 14 éve
Benneteket nem aggaszt, h csak 1 db futott TD-nk 5 meccs alatt?
több mint 14 éve
csatlakozom, mondjuk még egyet aláirhatott volna hozzánk, hogy mi tudjuk búcsuztatniDan Marino - # 25 from Top 100 Greatest PlayersNo ot mindig nagy orommel nezem.Delonso_
http://www.youtube.com/watch?v=8WP7uXrIdoUSzabler
mindig azt érzem, hogy alacsonyan, van-most nézem BomTrady felette van???
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Dan Marino - # 25 from Top 100 Greatest PlayersNo ot mindig nagy orommel nezem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Dan Marino - # 25 from Top 100 Greatest Playersnagyszerű volt, köszönöm 😉
több mint 14 éve
Dan Marino - # 25 from Top 100 Greatest Playershttp://www.youtube.com/watch?v=8WP7uXrIdoU
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Nem orulok hogy elmegy TunaÁllítólag továbbra is szívesen segít a csapatnak.
A kovetkezo allomas a Bills?Delonso_
több mint 14 éve
Nem orulok hogy elmegy TunaLegalább kiderül mit ér a stáb nélküle.
A kovetkezo allomas a Bills?Delonso_
Ferg esetleg nem akarna újra játszani a 8 . héttől? Nagyon nem stabil a közepe a DL-nek...
több mint 14 éve
Már IROdrick megint megsérült, azt írják valszeg vége a szezonjának.Stezfasza... pedig jobban teljesített amikor játszott, mint ahogy vártamkristof
több mint 14 éve
The Miami Dolphins have signed defensive end Clifton Geathers.
több mint 14 éve
Üdv!Bria mikor lesz majd podcast?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Nem orulok hogy elmegy TunaA kovetkezo allomas a Bills?
több mint 14 éve
Miért nincs még itt síri hangulat egy vereség előtt? 😀tenorxKészülünk a legrosszabbra és a legjobbat várjuk.