Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hm tobbszor volt olzan amikor nagyon harapott a D majd henike artalmatlan szituban 0 nyomassal eladogatta.
Ez nem egy steelers D ahova nem kell QB bizony a teljesitmenye a Dre is nagy hatassal van.

Meg kell csak nezni mit melozik miatta az O line mire meg bir szabadulni a labdatol.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a meccs most nem csak Henne-n múlott, szar volt tény de a D kb az engedett pontok felét annak "köszönheti" h rengeteg miss tackle volt részünkről. kíváncsi vagyok mire megyünk a Titans ellen, ~1 hete azt mondtam h a két meccsből 1 W min. kéne ez most hatványozottan él.
több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Most olvastam hogy Marshall azt nyilatkozta hogy nem ilyen offenshez van szokva... De mégis kivel lehet a baj? Hát nem az O line-al, nem a futókkal, nem hiszem hogy a többi elkapóval, hát akkor maradt a két h betűs: Henne, meg az öreg, konzervatív hening.

Amúgy Ravens szurkoló csapattársam azt mondta több Ravens játékos nyilatkozta hogy Henne nagyon könnyen olvasható, mert "bámulja" a célpontot, másra csak akkor néz ha az már reménytelen. Ebben van valami, és akkor már értem hogy miért nem találja Marshallt, és miért nem veszi észre a néhány yardos tuti passzokat, amikből lassacskán meg lenne a first down...
Bukta ez a srác akár mennyire is igyekszik...

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 109 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
A wildcatban egyet értünk. Én további más trükkösebb play-re gondolok. Biztosan vannak még. Thigpenben én is egy fokkal többet látok. Ha mást nem megindul a lábával. Szerintem gyorsabban fut és agilisebb is mint Henne. Ha más nem akkor ezzel néhány yardal előrébb jutnánk. De véleményem, hogy a vezetőség nem úgy gondolja mint mi 😕

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Most van az a pillanat amikor el kellene dönteni a fejeseknek mit akarunk? Jó draft pozíciót vagy harcba szállunk egy wild card-ért. Előbbire Henne a megoldás utóbbira biztos, hogy nem... Penningtont vegyék elő ha 100%-os de még Thigpenben is több fantáziát látok. Aztán ő sem Franchise Qb..

Wildcat megdöglött.. És lehet nem leszek népszerű de Sparano is hívott egy két bődületes sz..ságot... 2&1-2 nél Fg oké hogy szoros meg minden kevés volt az idő de legalább meg kellett volna próbálni.. feldughatjuk a 3pontot amit ott szereztek félidő előtt..
több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Tegnap túl sok kis hibát vétettünk, és nem csak Henne volt marha, hiszen adsza az ég volt néha egy két jó passza amit nem kaptak el, és nem lett meg a firstdown...
A nemelkapások másik oldala a secondary. Smith simán visszahordhatott volna akár 30-40 yardot is. Aztán meg a nemszerelések: Vontae egyszer nem volt képes screennél lekapni Rice-ot, habár ne kövezzük meg, sokszor az LB-ken is laza testcsellel ment tovább, illetve a támadófaluk futásnál félelmetesen tolt, tolószékben lehetett volna 3-4yardot megtenni mögöttük.
A fake punt számomra eléggé szívettépő volt, ugyanis a 'Finsre a double pass playek, majd a wildcat miatt úgy néztem mint a trükkkösjátékok mesés tárházára, izgalommal néztem a meccseket, vajon ma mit villantunk. Erre manapság a vadmacska megdöglött, erőltetjük Henne-t meg a paszjátékot, mostanában Marshall sem nagyon tud mit kezdeni a rázúduló védőktől. Semmi turpisság, semmi ötlet. Amikor meg szoptuk a Fake Puntot... Úgy éreztem akasztják a hóhért 😕

1 yardról passzolni - úgy hogy Polite szerintem pont ilyen egy yardos futásoknál hihetetlenül megbízható- nagy faszság volt. Henne behajította a semmibe, totál összeszarta magát, eldobta, csak INT ne legyen.
Utánna meg sehová nem haladtunk.

Otthon Titans, véget ért az idegenbeli nyeretlenség, hátha véget ér az otthoni gyászsorozat is. 😊

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Sajnos tényleg nagyon gyenge ez a Henne gyerek. Én a mai napig nem értem miért játszatják. Gondolom franchise QB-et akarnak (akartak...) belőle csinálni de ez nagyon nem megy.
Pennington meggyógyult, ott van, képességei is jobbak, jó van nem fiatal de Favre az (bár mondjuk lehet erős az összehasonlítás)?
Egyetértek Venturával én is a 2008-as Miami-t akarom látni. A múlt héten néztem meg nem tudom hányadjára a 2008-as alapszakasz meccs Patriots-Dolphins-t. Oda voltam. De sajnos csak a múlt... 😕

A tegnapi meccsre asszociálva : én a sok futásra szavaztam, be is jött az elején mert nem olyan jó ez a Ravens D fal. Erre ez a bolond a 2. negyed végén az end zone előtt 1 v. 2 yarddal (nem emlékszem pontosan) elkezd passzolni. Kérdezem én : minek??? Ott ültem és lestem. Minek? Ott van két kiváló futó v. beveti a full back-et, de nem dobni, mert az nem Henne-ek való.
Ok rövid passzos játékban nem olyan rossz Henne, de ebben a helyzetben nagy marhaság volt.
Megfigyeltem a meccsen a labdái olyan kacskán, szitálva mennek a levegőben, hogy csoda ha jól el tudják kapni a WR-k v. TE-k. Ja és 20+ y felett nem tud dobni normálisan.
Én kiakadtam a tegnapi meccsen. A D csinálta a sack-et de hiába és jól is játszottak. Majdnem elkapott interception stb. ...

Kellene egy fasza irányító...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Ez a köpködés kemény... 😀
több mint 14 éve
Szegény Henne, azért sajnálom... :-S
És Sparano mit mondott? Vagy még enm mondott semmit? Gondolom megint: ''látszik a fejlődés''

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na most ezzel a meccsel nekem is bizonyította h nem ide való legalábbis kezdő qb-nak semmikép. képezzük át holder-nek hátha ott király lesz
több mint 14 éve
Delonso szépen elterjesztette az anti-Henne-séget 😀Ventura
Nem! Henne terjesztette el 😀Csabee13
igy van a lufi-fejével 😛sutianap
tudofeju.
mondjuk ilyen bamba qb is keves van.

kivancsi lennek a tesztjere mennyi volt. bar lehet papiron okos csak amugy egy @
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem! Henne terjesztette el 😀Csabee13
igy van a lufi-fejével 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nem! Henne terjesztette el 😀
több mint 14 éve
Delonso szépen elterjesztette az anti-Henne-séget 😀

több mint 14 éve
Def a szívét kiteszi... Off fal nagyot alkot... Erre büntetjük őket egy ilyen irányítóval... 😀 És tuti meg lesz dicsérve a Henne hogy szép dolgokat mutatott csak pechje volt... 😀 áááh vicc.
több mint 14 éve
Henne is a mothafuckin`n clown....

En mar tavaly megmondtam sajnos... no ki vedi meg?
Pedig a fal is megvedi rendesen mig el nem megy a kedvuk.
több mint 14 éve
Hát, ennyi volt a mese mára, zárul Henne mókatára

Közel hasonló eredménynel kaptunk ki a playoffban is. Kísért a múlt, mi?

Pennington :'-( :'-(
A 2008-as Miamit akarom :'-(

3TD helyett 3INT villog a statisztikában :-/

több mint 14 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
jöjjön vissza marino
vagy fiedler 😛briareos
Én az elsőre szavazok, ennél még szemüvegeben is jobban lát,mint ez a homály... Ha jövő héten is kezd akkor tiltakozólag nem nézem a meccset.
Uff

Ja a másik kedvencen : Berger...szánalmasan xar.
Def: Ennyi mistackle-t még MAFL meccsen is ritka...

több mint 14 éve
Hát én addig nem nézek meg több meccset amíg ez a kretén irányít.. nem csak rajta múlott ez tény.. De ha ezek után sem padoztatják... szánalom produktum..

Szerk.: alig írom be dob még egy INT-et. El sem hiszem hogy azt mondtam valaha, hogy hagyjuk a kezdőben...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
jöjjön vissza marino
vagy fiedler 😛

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Még mindig akarja valaki Henne-t a kezdőbe?DM13
A Ravens fanok 😀
több mint 14 éve
Még mindig akarja valaki Henne-t a kezdőbe?

több mint 14 éve
jól van azért ennyire nem kell elbízni magunkat futás terén... nem mindig fog működni és ez megöli majd a drive-ot, playt-t...

szerk: rossz helyre ment...

több mint 14 éve
most néztem pittsburgh meccset, hát bazmeg...briareos
...És még nagyon finoman fogalmazol.

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
most néztem pittsburgh meccset, hát bazmeg...