Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor GO PHINS! én itt vagyok 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tőlem is kérdések:- CJ Spiller mire viheti Buffalóban, válhat-e belőle liga elit futó, vagy meg marad kiváló returnernek?
- TE posztról mit gondolsz elég-e Fasano (h teljesít) v kell mellé még vki?
- Mikorra várható javulás a TE-k levédekezésében?(akár már a szezonban v csak új defense coordinator-rel?)
- Henne ingadozása minek tudható be, várható-e h a későbbiekben kinövi és akár franchise QB-vá válhat?
- Pat White kirúgását jó döntésnek tartod-e és, miért?
- Jets O-ról vmit megtalálják-e a megfelelő hangsúlyt a passz és futás között, PO-ban mit érthetnek el?
több mint 14 éve
Nem baj Clemons is jo lesz.Talan rola egyszerubb lesz...
több mint 14 éve
Ok a kerdeseim, csakhogy maskor meggondold ezt.nem rossz kérdések ezek, bár special culverről nem sokat tudnék mondani így kapásból
Ki a legrosszabbul draftolo csapat a csoportban es ki a legjobban.
Hogy tetszik neked a Bills D semavaltasa gondolvan itt pl a stroudra, meg azokra akiknek elment a kedve a jatektol.
Hogy erzed, mely posztokra kell draftolni a csapatoknal( bar ez nagyon korai, de erdekel majd a vegen stimmel e vagy fejlodnek a csapatok) es korai kozep vagy kesoi pickeket varsz e oda.
Mi a velemenyed a secunkrol kulon Allen es Culver teljesitmenyet ertekelve.
Es vegul, miert tancolt szerinted benan Zach Thomas a Soulja Boyra, szerintem remek adoptacioja volt a karibi feelingnek es az utcai harcnak.Delonso_
több mint 14 éve
idővel kikisérletezem majd a rendes diktafon távot és akkor remélhetőleg javul a hang is.Ha szeretned kerdezgetek majd toled, bar eleg Phins specifikus lesz.én is meghallgattam nekem is tetszett. ha kérdés kell szólj, sztem pats topikban is írhatsz ezügyben elég aktívak.
Es hidd el eleg hamar ez is unalmas lesz😊
Amugy ne csuggedj biztos sokan hallgatjak csak ha keves az informacioja akkor bologat es azt mondja erdekes ez is meg ez is.Delonso_
(egyedül a hangminőség kifogásolható)kristof
addig is várom az adományokat a professzionális hangstúdiómhoz 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha szeretned kerdezgetek majd toled, bar eleg Phins specifikus lesz.én is meghallgattam nekem is tetszett. ha kérdés kell szólj, sztem pats topikban is írhatsz ezügyben elég aktívak.
Es hidd el eleg hamar ez is unalmas lesz😊
Amugy ne csuggedj biztos sokan hallgatjak csak ha keves az informacioja akkor bologat es azt mondja erdekes ez is meg ez is.Delonso_
(egyedül a hangminőség kifogásolható)
több mint 14 éve
Ok a kerdeseim, csakhogy maskor meggondold ezt.Ki a legrosszabbul draftolo csapat a csoportban es ki a legjobban.
Hogy tetszik neked a Bills D semavaltasa gondolvan itt pl a stroudra, meg azokra akiknek elment a kedve a jatektol.
Hogy erzed, mely posztokra kell draftolni a csapatoknal( bar ez nagyon korai, de erdekel majd a vegen stimmel e vagy fejlodnek a csapatok) es korai kozep vagy kesoi pickeket varsz e oda.
Mi a velemenyed a secunkrol kulon Allen es Culver teljesitmenyet ertekelve.
Es vegul, miert tancolt szerinted benan Zach Thomas a Soulja Boyra, szerintem remek adoptacioja volt a karibi feelingnek es az utcai harcnak.
több mint 14 éve
nyugodtan, talán akkor kérdeznek mások is h ne legyen phins fölény 😀
több mint 14 éve
Ha szeretned kerdezgetek majd toled, bar eleg Phins specifikus lesz.Es hidd el eleg hamar ez is unalmas lesz😊
Amugy ne csuggedj biztos sokan hallgatjak csak ha keves az informacioja akkor bologat es azt mondja erdekes ez is meg ez is.
több mint 14 éve
thx Delonso!kár h nem záporoznak a kérdések, így hosszú távon kicsit unalmas lesz szerintem
több mint 14 éve
Jo volt a podcast
több mint 14 éve
Táncsak összeszedték magukat a srácok... :-/ Na holnap nagyon várom 😊
több mint 14 éve
5:15 re remélem már annyira vezetünk, hogy thigpen handoffol hilliardnak, és passzol wallacenakbriareosamen
több mint 14 éve
5:15 re remélem már annyira vezetünk, hogy thigpen handoffol hilliardnak, és passzol wallacenak
több mint 14 éve
nekem marad az ismétlés, amúgy sem tudnám végignézni mert 5:15kor indulok melózni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megpróbálok felkelni de nekem az is elég ha győzünk 😀
több mint 14 éve
én már behűtöttem amit be kell 😀 popcorn is készen áll kávé, cigi van elég 😀 remélem látványos lesz.. bár én rossz omen vagyok.. általában mikor nézem a kedvenc csapatom meccsét kikapunk 😀Csabee13Akkor inkább holnap töltsd le majd 😀 Akkor már úgyse változhat az eredmény 😀
ÚÚ én meg eltájolódtam :-S De jó, akkor holnap szedem lefelé 😀
Na GO DOLPHINS!!!
több mint 14 éve
én már behűtöttem amit be kell 😀 popcorn is készen áll kávé, cigi van elég 😀 remélem látványos lesz.. bár én rossz omen vagyok.. általában mikor nézem a kedvenc csapatom meccsét kikapunk 😀
több mint 14 éve
En meg ebrenmaradok betegen isAzert ez nem kis rangado
több mint 14 éve
én még vacilálok h felkeljek-e éjjel (esélyes h fel fogok)-cserébe elvárom a csapattól a wint 😊
több mint 14 éve
szaba
10 543
Sztem szoros meccs lesz, akár még overtime is. Győztest nem tudok prediktálni, talán a hazai pálya előny lehet.
több mint 14 éve
Hogy beleverik tombredit a fube parszor.Beasttol egy solid 120 yard+ TD-t
En igyekszem optimista lenni.
Megha tudom is pont amikor leirjak a NE et akkor vernek minket bucira
De ez a Monday Night... Siman nyerhetunk.
több mint 14 éve
ki mit vár a mai meccstől? szerintem nemes egyszerűséggel bukta.. utálhattok érte de így érzem 😊
több mint 14 éve
spitler újra a keretben, azaz crowder nem játszik este