Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Na mi a helyzet? Mindenki depis ? Vagy csak én szedek Béres-cseppet ?
több mint 14 éve
Tony McDaniel (DT) suspended (1 game (nfl personal conduct policy)). Na ez pont hiányzott a Pats meccs előtt...ehhhh.
több mint 14 éve
és melyik klikkhez tartozol? 😀
több mint 14 éve
Ja és, h évek óta a TE-playeket nyaljuk mint hülyegyerek a bélyeget. DM13Na ez nem rossz hír... nekünk.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Jó. Kezdjük. Na hát sikerült beszereznem a meccset és most végeztem vele. Azthiszem el kell mondanom, hogy nem volt ez rossz. Teljesítettünk már szarabbul más meccseken. Abszolút nyerhető lett volna, lényegében nem maradt támadásra idő 😕 Taylor látványa felidegesített... 😡 De azért Long egyszer jó megalázta :-P Direkt rá is mutattak... hahahaha 😀 Allen kár, hogy csúszkált, de megint jól játszott azért. A futásunkat azért jól megfogták :-S Mindegy. Én azon kívül, hogy vesztettünk - meg úgy többnyire a szoksásos hibákon kívül - én pozitívan jöttem ki a meccs végére. Na jó. Lehet ha veletek nézem és nem tudom mi lesz a vége, lehet agresszívabb lettem volna 😀 A Patriots megingását ki kéne hazsnálni :-S
több mint 14 éve
Dobjunk össze egy kis pénzt, h J.Allen tudjon olyan cipőben játszani amiben kell ilyen talajon. Azt hittem már műkorcsolyát nézek, néha. Az h 1* sem értünk oda a mexikóihoz sok mindent elárul. Ja és, h évek óta a TE-playeket nyaljuk mint hülyegyerek a bélyeget. Carpenternek itt is érik a piros bugyogó,( vagy a Tuna vegye fel kertésznek a házához, ha már bele van esve ) nem hiszem, h M. Johnson ne tudna ennyit vagy akár Spitler.Henne meg felgyorsulhatna agyilag, + sokszor hoz rossz döntést. Pennyvel nyertünk volna...
több mint 14 éve
Majdnem. De ez a D nem erdemelt most gyozelmet, kiveve Waket, o fantasztikus.
több mint 14 éve
5 éve nem tudunk nyerni az első hazai meccsünkön... Reméltem idén ez a rossz széria is megszakad 😕
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
első negyedért nagyon kár... de legalább végre láttunk offense-t, kár h a def most pihent
több mint 14 éve
Ez a helyes válasz véleményem szerint. Hiába jó a statisztika, ha egyszerűen nem fog azon a npon működni semmi 😀 Na hamarosan kiderül minden.Nem kezdek itt eszmefuttatásokba 😊 eldől a pályán annak rendje és módja szerint.. Amúgy meg ha földbe döngölik Shanchezéket csont mind1 lesz hogy a def-hez viszonyítva milyenek... 😊 Ugyanúgy igaz ez ránk is.. Szerintem meg az lesz a win kulcsa ki lesz szerencsésebb és kinek lesz jobb napja 😊 jó szurkolást PeaceCsabee13Hát azért a második fordulós Jets offense dominanciához kellett a Pats def főleg a secondary rengeteg hibája. Tény, hogy jól működött de azért még nem egy Saints offense. Sanchez-ben meg azért még benne van, hogy csinál 3 intes estét akárcsak Favre... LT-t meg szerintem meg tudjuk állítani...Csabee13Szvsz a Jets O nem annyival rosszabb mint amennyivel a Jets D jobb, ez lehet a win kulcsa.JayB
több mint 14 éve
Nem kezdek itt eszmefuttatásokba 😊 eldől a pályán annak rendje és módja szerint.. Amúgy meg ha földbe döngölik Shanchezéket csont mind1 lesz hogy a def-hez viszonyítva milyenek... 😊 Ugyanúgy igaz ez ránk is.. Szerintem meg az lesz a win kulcsa ki lesz szerencsésebb és kinek lesz jobb napja 😊 jó szurkolást PeaceSzvsz a Jets O nem annyival rosszabb mint amennyivel a Jets D jobb, ez lehet a win kulcsa.JayBAttól függ a jets O melyik arcát mutatja, a második fordulós verziónál nem sok esélyt látok a phinsnek.JayBHát azért a második fordulós Jets offense dominanciához kellett a Pats def főleg a secondary rengeteg hibája. Tény, hogy jól működött de azért még nem egy Saints offense. Sanchez-ben meg azért még benne van, hogy csinál 3 intes estét akárcsak Favre... LT-t meg szerintem meg tudjuk állítani...Csabee13
több mint 14 éve
csak azt mondjátok meg kinek kell a hely?
több mint 14 éve
The Miami Dolphins have announced they have waived OT Jermey Parnell.DM13így nem lesz SB
több mint 14 éve
The Miami Dolphins have announced they have waived OT Jermey Parnell.
több mint 14 éve
futás ellen az afc legjobbjai 1.1-es átlaggal futnak ellenük azt hiszem...az a kérdés h melyik offense-t látjuk majd a jets részérőlbriareosmeg persze h a mi támadó egyletünk h produkál..kristof
ettől még persze próbálkozni kell, de én igazán a rövid passzos játéktól várok sokat, az tavaly jól működött ellenük.
nem szabad eladnunk a labdát, keményen kell védekezni és nem lesz gond.
mondjuk az nem tetszik h egyre több szakértő vár minket győztesnek, jobb amikor a radar alatt vagyunk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az a kérdés h melyik offense-t látjuk majd a jets részérőlbriareosmeg persze h a mi támadó egyletünk h produkál..
több mint 14 éve
az a kérdés h melyik offense-t látjuk majd a jets részérőlSzvsz a Jets O nem annyival rosszabb mint amennyivel a Jets D jobb, ez lehet a win kulcsa.JayBAttól függ a jets O melyik arcát mutatja, a második fordulós verziónál nem sok esélyt látok a phinsnek.JayBHát azért a második fordulós Jets offense dominanciához kellett a Pats def főleg a secondary rengeteg hibája. Tény, hogy jól működött de azért még nem egy Saints offense. Sanchez-ben meg azért még benne van, hogy csinál 3 intes estét akárcsak Favre... LT-t meg szerintem meg tudjuk állítani...Csabee13
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Szvsz a Jets O nem annyival rosszabb mint amennyivel a Jets D jobb, ez lehet a win kulcsa.Hát azért a második fordulós Jets offense dominanciához kellett a Pats def főleg a secondary rengeteg hibája. Tény, hogy jól működött de azért még nem egy Saints offense. Sanchez-ben meg azért még benne van, hogy csinál 3 intes estét akárcsak Favre... LT-t meg szerintem meg tudjuk állítani...Csabee13Hat... az ellenfel O jat gyanitom mindketto D megeszi reggelire.Attól függ a jets O melyik arcát mutatja, a második fordulós verziónál nem sok esélyt látok a phinsnek.JayB
Kerdes melyik D csinal tobb pontot.Delonso_
több mint 14 éve
remélem továbbra is veretlenek leszünk narancsbanegy 3-0 nagyon jó lenne
több mint 14 éve
Sokat nem fogok aludni hetfore virradora....
több mint 14 éve
jó hogy a tulajok énekelnek nem kell fellépési díjat fizetni 😊a himnusz ígéretesnek tűnik és nem Marc Anthony miatt 😊
és hogy mit várok? Jets SUCK
több mint 14 éve
mar most abban vagyok😊bar sokan utaljak a korall mezt
több mint 14 éve
Nagy buli lesz az első hazai meccs előtt és a szünetben:4:30 PM
All parking lots open and the “Fiesta” starts on the AT&T Grand Plaza. Enjoy the Land Shark Tailgate Stage, the new “Celebra En Grande” Latin Stage, The Finsiders Pre-Game Show on WINZ-940 and Big 105.9 FM as well as WIN, Fun Zone, Games, Miami Dolphins Cheerleader autographs and much more!
6:30 PM
All Stadium gates open
7:00 PM
Celebrity Orange Carpet by Gate G
7:30 PM
Texas Rocker Alejandro Escovedo performs at the Land Shark Tailgate Stage on near Gate F
8:07 PM
Jimmy Buffett “Here We Are” video
8:13 PM
Willie Zoom video
8:15 PM
Miami Dolphins Cheerleaders Perform on the field
8:20 PM
Dolphins Player Introductions
8:23 PM
Coin Toss by Honorary Captains Sam Madison, Patrick Surtain, Zach Thomas
8:26 PM
Color Guard – US Coast Guard