NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
clemons szerintem nem volt annyira rossz, csak elkényeztetett minket első héten. volt amikor ő blitzelt, majd mégis ő csinálta meg a tackle-t a másik oldalon.clemons> utóbbi évek FS-ei
több mint 14 éve
Lehet hogy már bánják, h Brett apó meggondolta magát.Bár az a fake spike szép volt, hol is láthatta? 😊
Jason Allenből se néztem ki ezt a teljesítményt.
Talán csak Bell és Clemons volt gyengébb ma mint várnám.
több mint 14 éve
látom beindult itt a fantázia rendesen egy kínkeserves W után 😛Joci8 évente megtehetjük nem ?
több mint 14 éve
látom beindult itt a fantázia rendesen egy kínkeserves W után 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
16-0-ál már meg se álljunk 😉jaj egy 4-0-ba bele sem merek még gondolni... 😊egyetlen egy vágyam van, mégpedig az h szarrá verjük a jetset.briareosMajd rá 1 hétre Pats-et...DM13
one game at a timebriareos
persze ne bízzuk el magunkat, nagyon kemény meccseink lesznek
több mint 14 éve
rongyosra! remélem a médiában majd az lesz: ''Ennyit ért a nagy bevásárlás'' Csak úgy mint tavaly! mindkétszer söpörjük el őket.durva h 8 év után végre értelmes a szezon kezdetegyetlen egy vágyam van, mégpedig az h szarrá verjük a jetset.briareos
meccs embereiben nagyon egyet értünk, bria, Wake iszonyatosan jó volt, Allen 3 pick :cool:
offense is remélem belelendül
jövőhéten Jets elleni rangadó bízom a hazai pályában 😊kristof
több mint 14 éve
jaj egy 4-0-ba bele sem merek még gondolni... 😊Majd rá 1 hétre Pats-et...DM13durva h 8 év után végre értelmes a szezon kezdetegyetlen egy vágyam van, mégpedig az h szarrá verjük a jetset.briareos
meccs embereiben nagyon egyet értünk, bria, Wake iszonyatosan jó volt, Allen 3 pick :cool:
one game at a time
több mint 14 éve
Majd rá 1 hétre Pats-et...durva h 8 év után végre értelmes a szezon kezdetegyetlen egy vágyam van, mégpedig az h szarrá verjük a jetset.briareos
Hát a 2 fumble-miatt eléggé infarktus gyanus voltam, de megúsztuk.
Köszi D !
több mint 14 éve
durva h 8 év után végre értelmes a szezon kezdetegyetlen egy vágyam van, mégpedig az h szarrá verjük a jetset.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
durva h 8 év után végre értelmes a szezon kezdetmeccs embereiben nagyon egyet értünk, bria, Wake iszonyatosan jó volt, Allen 3 pick :cool:
jövőhéten Jets elleni rangadó bízom a hazai pályában 😊
több mint 14 éve
2-0... mikor is volt így utoljára az állás? 😀Eléggé izgalmas meccs volt. Sírások, kiabálások, örömök, nevetések, ordibáűlások, szidások.
Sajnos szintén leeresztetünk egy kicsit ott a 3. negyed vége fele. A legeslegkritikusabb heylzetben szerencsénk volt.
Véleményem szerint két ember jó megszívatta a csapatot. A két futó Brown és Williams. Mindkettő sikeres intünk után fumble-t csinált. Williams jözvetlen az end zonenunk előtt 2 yardal. Ebből let a Viking TD, és Brown is szintén az intünk után. Ha jól emlékszem ebből lett a viking FG?
több mint 14 éve
fincsi mi? 😀 2-0
több mint 14 éve
Grat Phins- Úgy tünik szép csöndben a a Jets helyett a Dolphins lesz az AFC Eastben a csapat akit meg kell vernie a Pats-nek...
több mint 14 éve
2-0... nagyon meleg volt.a d óriási
jason allen, vontae, wake... hatalmasat nyomtak.
ronnie és ricky remélem meghálálják nekik
2002 óta nem kezdtünk 2-0-val
több mint 14 éve
5 passzkisérlete volt összesen ez kevés az értékeléshez szerintemna 7-0 ra hoztuk az első félidőt, volt egy nagyon szép/szerencsés redzone védekezés vontae inttelannyival kiegészítve h Henne eddig felemás arcot mutatott egy elsietett incomplete a RZban azt végül TDvel javította. Hartlinet nagyon érzi, ez pozitív. sacknél sztem ő hibázott túlságosan azt akarja h a wrek minél jobban szakadjanak el így sokat vár.kristof
jó a védelem, csak a TE-k ellen kéne végre kitalálni valamit, abban nem bízom h ap-t megfogjuk.
támadófal nagyon jó, hartiline is felbukkant, Beast is szép elkapás
mi kezdjük a második félidőt, pontok kellenekbriareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na 7-0 ra hoztuk az első félidőt, volt egy nagyon szép/szerencsés redzone védekezés vontae inttelannyival kiegészítve h Henne eddig felemás arcot mutatott egy elsietett incomplete a RZban azt végül TDvel javította. Hartlinet nagyon érzi, ez pozitív. sacknél sztem ő hibázott túlságosan azt akarja h a wrek minél jobban szakadjanak el így sokat vár.
jó a védelem, csak a TE-k ellen kéne végre kitalálni valamit, abban nem bízom h ap-t megfogjuk.
mi kezdjük a második félidőt, pontok kellenekbriareos
több mint 14 éve
na 7-0 ra hoztuk az első félidőt, volt egy nagyon szép/szerencsés redzone védekezés vontae intteljó a védelem, csak a TE-k ellen kéne végre kitalálni valamit, abban nem bízom h ap-t megfogjuk.
mi kezdjük a második félidőt, pontok kellenek
több mint 14 éve
Csak a kettes verzió lesz.VenturaSzerintem is az a legjobb.
több mint 14 éve
Csak a kettes verzió lesz.
több mint 14 éve
Dolphins declared LB Channing Crowder, QB Chad Pennington, DL Ikaika Alama-Francis, WR Roberto Wallace, DB Nolan Carroll, OL Lydon Murtha, OL Jermey Parnell and DL Jared Odrick inactive for Week 2 against the Vikings.Tim Dobbins starts in place of Crowder, while Randy Starks shifts to right end with Paul Soliai starting nose tackle.
több mint 14 éve
dehogy lesz itt OT. szeritnem az első fáélidőben jó k leszünk aztán leeresztünk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
várható volt.nehéz megmondani, én csak annyira vállalkozom h 7pont feletti különbséggel egyik csapat se fog nyerni. OTre szavazok ott meg bármi lehet ugye...
na nyerünk ma?briareos
több mint 14 éve
én a 2.-at nyomatnám az 1.-essel vegyítve, rotálva stb.Wake haverom megmutathatná az Öregnek, hogy nem kéne ittlennie 😊