NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Epps még tegnapi eseményHA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.Hát csak kapkodom a fejem olyan move-ok vannak.
amúgy is tárgytalan, nem fog jönni.
szuggeráljátok ti isbriareos
Johnson cut > sign PS
Geathers cut
Walden sign
Dotson sign ( könyörgöm miért nem Grant inkább ?)
A.T. meg minek ? ILB kellene, hamár Crowder tényleg IR lesz
A TE sign-et seholsem találtam, hol írták?DM13
több mint 14 éve
HA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.Hát csak kapkodom a fejem olyan move-ok vannak.
amúgy is tárgytalan, nem fog jönni.
szuggeráljátok ti isbriareos
Johnson cut > sign PS
Geathers cut
Walden sign
Dotson sign ( könyörgöm miért nem Grant inkább ?)
A.T. meg minek ? ILB kellene, hamár Crowder tényleg IR lesz
A TE sign-et seholsem találtam, hol írták?
több mint 14 éve
Úgy is van😊Naná..
Nade még pár szezont azért megnézünk.Delonso_
több mint 14 éve
HA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.amúgy is tárgytalan, nem fog jönni.
szuggeráljátok ti is
több mint 14 éve
jó de Thomas??? 😀
több mint 14 éve
Őszintén remélem, mert AD megjelenésekor nagyon húztam már a szám.
több mint 14 éve
csak nem lesz IR channingnek, ma is nyújtogatott pálya mellett. Play off run-ig rendbejön 😛
több mint 14 éve
ööö 😀 na neee ez fáj..
több mint 14 éve
Hát... ezértDolphins | Micah Johnson released
Comment (0) Tweet! Share on Facebook
Wed, 15 Sep 2010 08:51:22 -0700
The Miami Dolphins have released LB Micah Johnson, reports Aaron Wilson, of NationalFootballPost.com.
Dolphins | Channing Crowder could go on IR
Comment (0) Tweet! Share on Facebook
Wed, 15 Sep 2010 08:31:18 -0700
The Miami Dolphins may consider placing LB Channing Crowder (groin) on Injured Reserve if they decide to sign unrestricted free-agent LB Adalius Thomas (Patriots), a source told Mike Berardino, of the South Florida Sun-Sentinel.
több mint 14 éve
Jesszum AD itt? ne máááár....
több mint 14 éve
Per a league source, Thomas had a workout with the Dolphins on Tuesday. He was cut by the Patriots earlier this year, three seasons after signing a big-money free-agent deal.ne
nagyon kérem, ne.
több mint 14 éve
Úgy is van😊Nade még pár szezont azért megnézünk.
több mint 14 éve
Mint egy igazi utolsó cserkész 😊Ez igaz😊 de gyönyörűek😊Delonso_Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊DM13
Ja de.. Az is Surtainék idejében.Delonso_
több mint 14 éve
Ez igaz😊 de gyönyörűek😊Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊DM13
több mint 14 éve
odrick várhatóan egy hónapot hagy ki... fasza+ leigazoltuk a volt U TE-t Epps-et
több mint 14 éve
odrick out minnesota ellenle is igazoltuk dotsont
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát még én 😛 PRokkal meg sztem felesleges foglalkozni nem érnek annyit ált. nagyon szubjektívek (érthető módon)csak a saját nevetekben beszélj légyszíves, én még fiatalságom csúcspontján vagyok 😛 😀briareosLassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊DM13
több mint 14 éve
újabb bizonyíték, hogy mennyire nem szabad komolyan venni a PR-eket, az ESPN sorrendjében 4 helyet estünk múlt héthez képest
több mint 14 éve
csak a saját nevetekben beszélj légyszíves, én még fiatalságom csúcspontján vagyok 😛 😀Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊DM13
több mint 14 éve
Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊
több mint 14 éve
Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Ja de.. Az is Surtainék idejében.
több mint 14 éve
Clifton Geathers-DL- Dolphins Sep. 14 - 11:09 am etDolphins waived DE Clifton Geathers.
The Fins just claimed Geathers off waivers earlier this month. He'll be replaced by Erik Walden, who was re-signed.
több mint 14 éve
Erik Walden-LB-Dolphins Sep. 14 - 12:17 pm etDolphins re-signed OLB Erik Walden.
A bit defender at best, Walden will focus on special teams in his return to the Fins. He averaged over a special teams tackle per game in six 2009 appearances, though Miami's coverage fared fine without him in Week 1.
több mint 14 éve
Hát én is valami ilyesmit írtam.