NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Ayodele is bölény lett.Állitólag Patsy talált csapatot...vajon hol ?
több mint 14 éve
Crowder alatt már rezeg egy ideje, nem is szeretik Tunáék, de tudják még mindig ő a legjobb második ilbként.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amúgy belegondolva h milyen metodikusan szórjuk ki a mindig sérült playereket channing alatt is rezeg a léc szerintembriareosa szezon kezdet előtt sztem már nem basszuk ki főleg h white-ot is elküldtük. regularban meg reméljük jól teljesít ha szükség van rá.
több mint 14 éve
😊hát bíztak a híres miami orvosi stábban 😀briareosegészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileybriareosArra próbáltam célozgatni, h előtte is sérülékeny volt.DM13
több mint 14 éve
hát bíztak a híres miami orvosi stábban 😀Arra próbáltam célozgatni, h előtte is sérülékeny volt.DM13Inkább idehozni minek kellett ?DM13egészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileybriareos
több mint 14 éve
Arra próbáltam célozgatni, h előtte is sérülékeny volt.egészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileybriareosgrovet minek kelltt kibaszni?Inkább idehozni minek kellett ?DM13
komolyan ez a szezon....Delonso_
több mint 14 éve
amúgy belegondolva h milyen metodikusan szórjuk ki a mindig sérült playereket channing alatt is rezeg a léc szerintem
több mint 14 éve
Camarillo elkapása gyönyörű volt tegnap..Őt tradeltétek nem, vagy FA lett?a másik amit majdnem elkapott, (amikor a fű alá vetődött kvázi) is szép volt. nagyon sajnálom h eltradeltük 😕
Szerk: Köszi, 24 mp alatt választ is kaptam...Kíváncsi vagyok mennyi a fórum rekord... 😀Witchdoctor
több mint 14 éve
Camarillo elkapása gyönyörű volt tegnap..Őt tradeltétek nem, vagy FA lett?WitchdoctorTrade.
több mint 14 éve
Camarillo elkapása gyönyörű volt tegnap..Őt tradeltétek nem, vagy FA lett?Szerk: Köszi, 24 mp alatt választ is kaptam...Kíváncsi vagyok mennyi a fórum rekord... 😀
több mint 14 éve
egészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileygrovet minek kelltt kibaszni?Inkább idehozni minek kellett ?DM13
több mint 14 éve
grovet minek kelltt kibaszni?Inkább idehozni minek kellett ?
több mint 14 éve
grovet minek kelltt kibaszni?komolyan ez a szezon....
több mint 14 éve
Tudtok olyan szabadügynök listát, ami napi frissitésű vagy legalább majdnem az?DM13napi frissitésüről nem tudok. mondjuk nem is szoktam nagyon nézegetni
több mint 14 éve
Hát most ezt nem nagyon terveztük így. Mostmár nagyon kíváncsi leszek hogy mit tudunk alkotni... :-S
több mint 14 éve
Tudtok olyan szabadügynök listát, ami napi frissitésű vagy legalább majdnem az?
több mint 14 éve
itt meg nyilatkozatok Henningtől és Nolantólhttp://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/2010/09/miami-dolphins-our-first-coordinator-thursday.html
több mint 14 éve
Hát srácok... Berger és Procter... az a 4 hét is 8nak tűnhet... :/ Részvétem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
vagy rövid, mert 4 hét után már nem kell majd izgulni.kibasztuk jake grove-tbriareosFasza...új szabályok vannak az NFL-ben ? Nem kell OL ? Procter jött vissza a helyére.
Ha Berger lesz a C a szezonban , akkor hosszú lesz ez az év😕DM13
végülis jót fog tenni az őszi szemeszteremnek
több mint 14 éve
kibasztuk jake grove-tbriareosFasza...új szabályok vannak az NFL-ben ? Nem kell OL ? Procter jött vissza a helyére.
Ha Berger lesz a C a szezonban , akkor hosszú lesz ez az év😕
több mint 14 éve
kibasztuk jake grove-tprocter jött a helyére
and the hits keep on coming
több mint 14 éve
íme az év első injury reportjaThree players on #Dolphins injury report today: Long (knee, limited), Crowder, groin (out of practice), and Jake Grove (shoulder, full practice)
több mint 14 éve
nem is kell, idén kivételesen nem sérül meg senki
több mint 14 éve
Reitz ment Smith helyéért cserébe. Nem maradt G cserénk. Még papiron se.