Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Egy-két helyen lehozták, hogy ACL-szakadás, out for season, de még nem tűnik hivatalosnak.Hátha sikerül eljinxelni...
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Egy-két helyen lehozták, hogy ACL-szakadás, out for season, de még nem tűnik hivatalosnak.
több mint 8 éve
még mindig jobb mint egy Sanchez....ó jajj. pedig nagyon egyben voltatok. ki léphet a helyére idén?Shaun Hill van mögötte, de a TC elején ő leginkább a pálya szélén állókra volt veszélyes. Nem egy életbiztosítás.
Zalán
spiczi
Draft
több mint 8 éve
ó jajj. pedig nagyon egyben voltatok. ki léphet a helyére idén?a jelenleg, még a keretben lévőkből szerintem senki. Hill már kiöregedett, igazából passzokat sem erőlteti ha nem muszáj. Stave még nem elég érett az NFL-re, Heinicke, meg elesett a moziból hazajövet és hetekre lesérült.
Zalán
több mint 8 éve
ó jajj. pedig nagyon egyben voltatok. ki léphet a helyére idén?Shaun Hill van mögötte, de a TC elején ő leginkább a pálya szélén állókra volt veszélyes. Nem egy életbiztosítás.
Zalán
több mint 8 éve
ó jajj. pedig nagyon egyben voltatok. ki léphet a helyére idén?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 8 éve
Nem azt mondtam, hogy paraszt vagy, hanem hogy ez paraszt hozzászólás volt. A kettő nem feltétlenül ugyanaz.Persze, hogy az. Mivel paraszt vagyok.Ez szvsz parasztság.Már úton van a mentővel a kórházba.ODAÉRT MÁR? ÉS MOST?
KmetyG
Na és most?
Stez
megyerikrisz
Az viszont távol álljon tőlem, hogy bárki sérülésének örüljek (Teddyének meg végképp nem), a frocli nem annak szólt.
(De attól még paraszt vagyok.)
Stez
A "frocli" meg nyilván marhára érdekel most itt mindenkit... Na de ez már nem az én dolgom.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Kupát neveztünk el róla a fantasy ligába: The Iktriad - for the fewest points scored against in the season. 😊Teddy jó volt, még az is lehet, hogy idén fasza lesz az offense. XDIktriad szelleme mindehol ott van... szóljunk a kibaszott GhostIktriadBuster brigádnak
Go Vikings!
ThundersNFL
több mint 8 éve
(De attól még paraszt vagyok.)[/quote] Csak szamár!
By Shrek
Draft
több mint 8 éve
Teddy jó volt, még az is lehet, hogy idén fasza lesz az offense. XDIktriad szelleme mindehol ott van... szóljunk a kibaszott GhostIktriadBuster brigádnak
Go Vikings!
Draft
több mint 8 éve
Persze, hogy az. Mivel paraszt vagyok.Ez szvsz parasztság.Már úton van a mentővel a kórházba.ODAÉRT MÁR? ÉS MOST?
KmetyG
Na és most?
Stez
megyerikrisz
Az viszont távol álljon tőlem, hogy bárki sérülésének örüljek (Teddyének meg végképp nem), a frocli nem annak szólt.
(De attól még paraszt vagyok.)
több mint 8 éve
braxa88
12 534
mit vársz steztől.Ez szvsz parasztság.Már úton van a mentővel a kórházba.ODAÉRT MÁR? ÉS MOST?
KmetyG
Na és most?
Stez
megyerikrisz
több mint 8 éve
Ez szvsz parasztság.Már úton van a mentővel a kórházba.ODAÉRT MÁR? ÉS MOST?
KmetyG
Na és most?
Stez
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Már úton van a mentővel a kórházba.
több mint 8 éve
Elviekben nagy lehet a baj mert Teddy konkrétan a bal térdét alig tudja mozgatni. A többi játékos is káromkodott, ordibált meg idegesek hogy mivan vele.
több mint 8 éve
Nem riogatásképp, de lehet, hogy Bridgewater térdszalag szakadást szenvedett. Hamarosan sajtótájékoztató lesz.
több mint 8 éve
Naja, félbeszakadt a Vikings edzése, Bridgewater lennmaradt egy non contact mozdulat után. Reméljük, nem súlyos, bár azt írják, hogy nem néz ki jól. AZt írják, bal térd.már mentő is érkezett hozzá és elvileg megy vele a kórházba.
Stez
twitter.com/RShaverSports/status/770699736986685440/video/1
több mint 8 éve
Teddy jó volt, még az is lehet, hogy idén fasza lesz az offense. XDHát öreg,ez kurva nagy jinx volt.
Go Vikings!
Szegény Teddy.
több mint 8 éve
Teddy jó volt, még az is lehet, hogy idén fasza lesz az offense. XD
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Köszi szépen a kimerítő választ. 😊Erick Kendricks nem nagyon játszik a preseasonban. Nem látom, hogy sérült lenen. Van valami különös oka? Mert rajta kívül minden kulcsembert látok.Kisebb combhajlító izom húzódása volt, így a héten is limitálva volt az edzésmunkája, ma pedig pályára sem lépett emiatt, Audie Cole játszott helyette. Elvileg nem komoly és reméljük ez igaz is.
Shawn84
KmetyG
több mint 8 éve
Erick Kendricks nem nagyon játszik a preseasonban. Nem látom, hogy sérült lenen. Van valami különös oka? Mert rajta kívül minden kulcsembert látok.Kisebb combhajlító izom húzódása volt, így a héten is limitálva volt az edzésmunkája, ma pedig pályára sem lépett emiatt, Audie Cole játszott helyette. Elvileg nem komoly és reméljük ez igaz is.
Shawn84
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Erick Kendricks nem nagyon játszik a preseasonban. Nem látom, hogy sérült lenen. Van valami különös oka? Mert rajta kívül minden kulcsembert látok.
több mint 8 éve
Aki még nem látta pótolja be! Zseniálisigen, jó kis videó, a legjobb rész 1:53-tól van 😀
www.youtube.com/watch?v=66-_tLGpjQk
Pyrrus