Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 8 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Győzelem a Seahawks ellen is. Nem láttam a meccset, viszont a számok alapján úgy tűnik hogy futásból nyeltük a yardokat, ezen van még mit dolgozni. Több mint 3 negyeden 0 ponton tartottuk a Seattle-t, ami azért biztató. Walsh pedig többet nem rúghat ellenük, ha lesz meccsünk ami tétre megy kell egy másik rúgó, mert neki egyenlő állásnál ma sem ment... Skol!

több mint 8 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
Aki még nem látta pótolja be! Zseniális
 www.youtube.com/watch?v=66-_tLGpjQk
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valami hülye ivósjátékot kéne kitalálni az évre.
Ulvar
Minden meccs előtt mocskosul berúgsz. Egyszerű ellenben effektív 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Ulvar San Francisco 49ers California Golden Bears 57
Ponder a 49ers-hez szerződött. Ott nagy lehet a baj.
vsanyi132
Van bakker...van. Nem tudom mi a f**zt csináljak...menjek templomba, küldjek fel egy imát, vezekeljek, gyónjak, vagy küldjek egy orvost Colinnak hogy feltámadjon, vagy ...faszom. Vagy kezdjem el nézni kik a jövő évi draft QB prospectjei...jajj...Chip és a fiúk...mint valami homárbár. Valami hülye ivósjátékot kéne kitalálni az évre.

Who's Got It Better Than Us? Nobody!
több mint 8 éve
Ponder a 49ers-hez szerződött. Ott nagy lehet a baj.

több mint 8 éve
Én is csak az összefoglalót láttam, de engem sokkal jobban aggasztott hogy Teddynek sok idő kell mire megszabadul a labdától. ez éles meccseken sacket fog eredményezni. nem vonok le sok következtetést ebből. várjuk meg az első tétmeccset.
több mint 8 éve
Köszi 😊 Az a lényeg hogy sérülés nélkül lehoztuk a meccset, és még nyertünk is. Láttam egy rövid összefoglalót, a visszahordott Td-nél én is kapkodtam a levegőt, ilyet remélem csak a preseason-ban látunk 😊 Erre valók az ilyen meccsek, itt még van idő kijavítani a hibákat. Skol! 😊

több mint 8 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Tudom hogy az eredmény nem számít, de azért mégiscsak győztünk az első meccsünkön. Látta valaki a meccset? Skol!
vsanyi132
Igen, pár megmozduláson kívül számomra felejthető volt. Az első negyedben 1 yardot haladtunk előre (mondjuk csak 2 percet voltak a pályán a támadók). Az offense fal (oké hogy csak előszezon meccs) elég gyenge volt elég sokszor. Teddy megeresztett egy 49 yardos passzt, amiből TD is lett (Charles Johnson kapta el). CJ Ham futásból szerzett TD-t. Az újonc Mackensie Alexander és Jayron Kearse is szerzett 1-1 interceptiont. Stave jól dobált, szerintem simán elképzelhető, hogy ő lesz Teddy cseréje. Treadwell 4 elkapást is csinált, amiből 41 yardot szerzett. Böhringer is volt a pályán, de csak egy labda ment felé, azt nem tudta elkapni. A záró negyedben 9 miss tacket csináltunk Erickson 80 yardos punt return TD-jénél, ez mondjuk fájt. Kivédekeztünk egy két pontos extra pont kísérletet, ami miatt megmaradt a kicsi előnyünk. Megvan a győzelem, de ugye előszezonban nem ez számít.

Igazából néha szenvedés volt ez a meccs mindkét csapatnak, de hát ez csak egy előszezon meccs.
több mint 8 éve
Tudom hogy az eredmény nem számít, de azért mégiscsak győztünk az első meccsünkön. Látta valaki a meccset? Skol!

több mint 8 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
bocsi,, hogy megkérdezem, de Mackensie Alexanderről mi hír a TC- ben. Hogyan muzsikál?
kapitnono
Eddig jól néz ki, 2. csapattal játszik alapvetően, de a WR/DB drillek alatt mutatott jó dolgokat.

Ha esetleg valakit érdekel TC összefoglaló angolul, akkor itt talál naponta: http://www.mnvikingscorner.com/

Szerkesztette: spiczi
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hajnalban felavatták. gyönyörű stadion lett
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
bocsi,, hogy megkérdezem, de Mackensie Alexanderről mi hír a TC- ben. Hogyan muzsikál?

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nem kell mindjárt megijedni emberek. Nick Foles épp tárgyalásokat folytat a csapattal, ráadásul versenyben akar lenni a kezdő posztért is. Így máris minden megoldva. Meg amúgy is ott van még Joel Stave harmadik számú irányítónak.
KmetyG
No no no no no!
Csak Folest ne.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Szerintem ti nem álltok QB hiányban.. Bridgewater tökéletes, Fiatal, Potenciális +ott van az öreg Róka Shaun Hill 2. számúnak.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Nem kell mindjárt megijedni emberek. Nick Foles épp tárgyalásokat folytat a csapattal, ráadásul versenyben akar lenni a kezdő posztért is. Így máris minden megoldva. Meg amúgy is ott van még Joel Stave harmadik számú irányítónak.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Már túl rég óta elkerült minket a balszerencse.
ZoliZoltán
De most aztán benyújtotta a számlát a sors! TC előtt 3. QB-t szerezni szinte lehetetlen... 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Már túl rég óta elkerült minket a balszerencse.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
"A Vikings harmadik számú irányítója, Taylor Heinicke is benevezett a hülye sérülések versenyébe: késő éjjel egy mozizás után elugrottak egy haverjához, ott szembesültek azzal, hogy kizárták magát, úgyhogy megpróbált betörni magukhoz. A játékos megpróbálta benyomni az ajtót, de megcsúszott, és átrúgta az ajtó üvegrészét, és úgy megsérült, hogy három hónap kihagyás vár rá."
Már nem azért de ezt a szintet én is hozom kevesebb pénzért.
Na valaki nem akar leigazolni?
több mint 8 éve
Ez nagyon fos hír...sajnálom!Nagyon jó RT volt. : (
több mint 8 éve
Loadholt visszavonult, hivatkozva a sok sérülésére is. Phil az egész tavalyi szezont kihagyta térdsérülés miatt. Gyorsan elszaladt ez a 7 év. Zimmer TJ Clemmings-ben látja a jövőt Phil helyén. Meglátjuk...
Ja és a csapatunknál két idényt eltöltő Greg Jennings is befejezte pályafutását.
több mint 8 éve
Irány a Super Booooowl !! 8 )
több mint 8 éve
Épp Tv-előtt voltam ma és megnéztem a SportTv-s Falcons elleni ismétléseteket.
Ha Teddy fejlődni tud, és átlépi a game manager szerepet azt kell mondjam, nembiztos, hogy mi leszünk a csoport esélyesei... És ha 2-3 meccsre esetleg kiesik majd AR, szint biztos, hogy bukjuk a csoportot. Kellett nektek épp itt a szomszédba ilyen jó csapatot összerakni... Nagy meccsnek nézünk elébe már a második héten.
alatriste
Többi csapatnak ölbe tett kézzel élveznie kéne a sajtfejek sikereit? : D ; )
ZoliZoltán
Megölné az izgalmakat, úgyhogy nem. 😊
Csak zavar, hogy az egyetlen dolog ami unszimpatikusnak találok, hogy nem nyitott a stadionotok.
Kívánom, hogy az idén rendezzünk egy harmadik meccset a George Halas trófeáért a Lambeaun. 😉
alatriste
Azt hiszem jogos, hiszen innentő havas meccs és a "régi" fegyverünk a hideg már nem áll a szolgálatunkba.
Rendezzünk de aztén nincs harag ha el is visszük 😀
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha Teddy fejlődni tud, és átlépi a game manager szerepet azt kell mondjam, nembiztos, hogy mi leszünk a csoport esélyesei... És ha 2-3 meccsre esetleg kiesik majd AR, szint biztos, hogy bukjuk a csoportot. Kellett nektek épp itt a szomszédba ilyen jó csapatot összerakni... Nagy meccsnek nézünk elébe már a második héten.
alatriste
Többi csapatnak ölbe tett kézzel élveznie kéne a sajtfejek sikereit? : D ; )
ZoliZoltán
Megölné az izgalmakat, úgyhogy nem. 😊
Csak zavar, hogy az egyetlen dolog ami unszimpatikusnak találok, hogy nem nyitott a stadionotok.
Kívánom, hogy az idén rendezzünk egy harmadik meccset a George Halas trófeáért a Lambeaun. 😉

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tavaly nyáron azon filóztunk vajon milyen formában tér vissza AP, ha egyáltalán visszatér, és úgy egyáltalán elég zaklatott volt a csapat háza tája. Most a nyugalmat érzem és azt hogy van egy ütős csapatunk, ami javulhat még sokat, és ott a csoda szép új stadion, szóval rend, szervezettség és épülő szépülő Vikings. Nagyon várom már mi lesz a pályán 😊 Skol 😊
vsanyi132
Hát a védelmünk csak erősödik idénre és remélhetőleg a támadó oldalon sikerül/sikerült kijavítani a lyukakat. Gondolom más csapat is erősen készül de az eddig felkészüléseket olvasva szuperszezon elé nézhetünk....és még 56 nap Wááááááá! 😀
több mint 8 éve
alatriste
Azt hiszem az idei év rivalizálása nagyon jó meccseket tartogat idén számunkra. alig várom!