Paulus

Minnesota Vikings Oklahoma Sooners

Paulus
Lakhely
Székesfehérvár
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
586


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Nem értjük egymást. Nem az a csapat baja, hogy ki hivja a playeket, hanem az, hogy két fontos fegyvertipus teljes mértékben végre hajthatatlan a a csapatnál.
Futás 1,5-2 yardos átlag teljesen mindegy ki ellen, vagy ki a futó.
Hosszú passz jó 85% sansz hogy leverik a QB-t nulla blitz nélkül alap nyomással.
Tehát hiába hivsz futást, mert stabil 1-2 yardos átlag jön ki belőle. Persze 1 yardon az sem megy, ez csak alap védekezés ellen ilyen megbizható az átlagunk.
Hosszú passznál meg ha el is megy a dobás esetleg komplett is lesz imádkozhass hogy ne verjék agyon a Qb-t. Nem azért hogy ne üssék meg, hanem azért hogy ne sérüljön meg.

Ezzel kell dolgozni ebben az évben, mert az Oline teljesen fogalmatlan. Nem egy egy béna van benne, hanem bármelyik képes kikapni játékról játékra.

Lehetsz tökös meg bevállalós. De NFL szinten nem lehet folyamatosan trükkös játékra épiteni. A rövid passzból sem lehet meccseket lehozni, minden más variáció nélkül. Amennyiben nem sikerül felépíteni az OL-t teljesen mindegy ki lesz aki hívja a játékokat.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Nem kell elégedetnek lenni a 7-7-el sem. Az pont az az eredmény amivel semmire nem lehet menni.
De erre az évre el kell fogadni hogy hihetetlen szar helyzet van a csapatnál. Sokkal szebb lehetett volna ha a kórház csapatunk aki nyáron készül inkább a pályán harcolhatott volna.
Nem fogom elkezdeni leirni mert tudjátok hogy került IR-re a támadó csapat jelentős része. Megpróbáltak menet közben hozni értékelhető pótlást de azok is megsérültek vagy nincs módjuk játszani NFL szinten elfogadható fal mögött.
A Colts ellen lélektelennek tűnt a védelem is. Ez tény. Rossz mentalitással játszottak. Szerintem lebecsülték az újonc falat akikkel szembe kerültek aztán beragadtak a meccsbe. Mivel a támadók sem támogatták meg őket még a pályán maradással sem, szépen elment a hajó. Nézhetetlen teljesitmény volt.
Nem a vereség volt fájó hanem ahogy történt. Ilyen ne legyen a következő két meccsen. Ez a fontos erre kell koncentrálni.
Ha már kikapunk tegyük azt meg állva. Harcolni kell mindenkinek.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Leírtam már párszor, megpróbálom még egyszer itt a világvége hangulatban. Támadófal nélkül nincs támadó football ki lehet rúgnia annyi edzőt, meg ide lehet hozni bárkit NFL szinten nem lehet megoldani ezt a részleget.
7-7-el állunk úgy, hogy hihetetlen sérüléshullám súlyt minket már év eleje óta. Egy darabig lehetett toldozni foltozni a dolgot, de már nem nagyon.

Megkérném aki Vikings szurkoló ne tépje a ruházatát, és küldjön el első felindulásában mindenkit a csapattól, mert ez szurkolóként is gyengeségre vall. Norv azért ment el, mert tudta, hogy nem fog tudni többet kihozni a helyzetből. Sokkal jobb munkát végzett mint azt sokan gondolták, nem csodálkozom rajta, hogy az utódja sem képes erre. Ugyanis nulla futással, úgy hogy a passz védés is életveszélyes nem tudsz meccseken keresztül csodát tenni.
Utáltam nézni a Colts meccset minden szar volt, de maga a tény, hogy jött ilyen meccs nem lepett meg. Sajnos a szezon elejétől hullottak a kezdők, és ez a szezonba került. A mostani eredmény is csoda. 7-7
Kár lenne szétrombolni mindent. Zimmer egy kurva jó edző, sok szép év lesz még vele a csapatnak, de nyilván rendbe kell rakni pár dolgot. Sajnos kinti fórumokon is boszorkányüldözés zajlik, az emberek könnyen felejtenek, de bárkinek a munkájában elvennék az eszközt amivel dolgozni szeretne, vagy semmit vagy jóval rosszabb dolgot tudna alkotni, akkor is ha kurva jó a szakmájában. Zimmer ha ács lenne akkor először elvették a kalapácsát, aztán a vésőjét, aztán sorba többi szerszámot, majd miután elvették a szögtáskáját is, várják, hogy elit sárkányhajót készítsen. Majd látva, hogy nem fog sikerülni a fejéhez vágják, hogy milyen szar munkát végez a segédeivel együtt. De azért nem 0-16-os a csapat kapjunk már észhez.

SKOL Vikes!
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Ez az év nem most záródott le. Sajnos csúnya volt nagyon, de egyértelműre sikeredett. AP sem tud fal nélkül teljesíteni. Mint ahogy év elején sem tudott, most egy még sebzettebb fal nélkül sem ment.

Nincs miért kardba dőlni. Meglátjuk a jövő évre mit pakolnak össze. Nem sok dolgot kell orvosolni de azt nagyon.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Pontosan az volt a meccs amire az erősségek alapján szamitani lehetett. Én a védelmet jobban féltettem Zimmer nélkül de ők nagyot játszottak.

Szoros meccseken kapunk ki a védelem fiatalat és szépen összerakott. Az O sajnos széthullott. Nem nagyon van értleme a PO-nak mert Oline nélkül nincs hova javítani a támadókat idén, sajnos az amit futásban tudunk méltánytalan. Van olyan OL aki nem képes elfogadható körülit sem hozni és kezdő. AP sem tud blokk nélkül futni.
A jövőben bizakodó vagyok. Nem sok minden kell, hogy győztesek legyünk ilyen meccseken is.

SKOl Vikes!
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Ez nem sok jót jelent a védelem szempontjából sem.
Amúgy is szarban lettünk volna, így csak növekedett a szintje amiben úszkálunk.

Zimmernek mielőbbi gyógyulást.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Lehet persze kockáztatni csak kérdés megéri e.
Mondjuk a győzelem nem sokon múlt most sem ezzel a szar offense teljesitménnyel sem. Kérdés megéri e kockáztatni a QB-d, meg a fumble lehetőségét ami olyan 75%os eséllyel üt be nálunk.
Bradford tudott hosszúakat bepakolni a szezon elején, csak akkor legalább valaki még előtte volt az első falból. Most már az a csoda ha a kezdőből valaki még előtte van.

Nem madden figurak vannak a palyán akiket lezúznak ha nem sérül meg ugyanúgy csinál mindent. Pár ütés után még beláll, aztán egyre kevésbé, már akkor is az ütést várja amikor nem jön. Ha ez egy két meccsen van feldolgozza. Ha konzekvensen minden meccsen akkor már az első becsapódás sem kell hogy megtörje. Bradfordot csak azért nem verik bucira mert ezt a 3 yardra kidobott gyors passzokat játszuk. Nagy szar, nyerni is csak akkor lehet vele aha a védelem vagy/és a spec team extrat hoz de nincs más út jelenleg.
Nyilván ez nem elég rájatszásban, de ott talán van értelme meghuzni a rizikosabb dolgokat is. Persze lehet be sem lehet jutni igy. De sérült Bradfordal pláne nem jutnánk ide sem.

Ez van. Ettől lehet persze szidni mindenkit, csak nincs mas lehetőseg oline nélkül. Nulla futással, passzvédés nélkül csodát varni.

Ettől meg Skol vikes!
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Persze más csapatnál is lehet szar a fal. De tudtommal nalunk a legrosszab a futóatlag, ami annyit is jelent, hogy nem ingadozóan szar, hanem fixen 2 yard körüli. Képtelenek nyitni 3 yardos futást.

A Qb kérdés annál összetettebb mint higy kívülről mi látjuk éppen megvédték volna. Lett volna ideje talan még hosszabb opcióra is. Bradfordot nem csak egy iranyból verik agyon hanem bármelyik pillanatban barhonnan. Nincs egy hely ahova biztosan visszaléphetne. Nincs komfort érzete. Labon ő nem tudja megoldani de nem is ez lenne a feladata.

Tulajdonkeppen a 10 yardon fellüli opció nagy részénél ráütnek a kezére. Vagy dobas közben vagy előtte. Ez nem véletlenszerű hanem tendencia.
A koordinátor sem akar punt helyett labdavesztést nem hiv olyan ját3kot. Nincs opcio a qb szabadulni akar a belsò ideje kurva rövid.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Már leirtam Norvnál is. Ezzel a fallal nincs más játékra mód. Sokan azt gondolták offense koordinátor a kulcs, de ha nincs futás mert a max 2 yard az kurva kevés átlagban. Nem.lehet futással alapozni sem, nincs futás fenyegetés és ennek megszűntetésére nem kell teli box csak 4 D-line. Nincs hosszabb paszra mód mert nem kell blitz a QB agyonverésehez. Tulajdonképpen barmelyik csapat bérmelyik védő fala képes betörni és dobás közben szétverni a QB-t. Mindenki más zónázhat. Alap védelemmel szétkapják az offense két fontos fegyverét.

Végig lehet zongorázni a trükkös dolgokat meg duble riverst bedobni de erre nem lehet stabil tamadó footballt csinálni. Az NFL-ben egyszer egyszer eladod aztán legközelebb durván büntetnek a leelemzett játékokon.

Marad a rövid passzos játék ami sokkal nehezebb mint a futás vagy jó futásra fake hosszút húzni. Vagy csak egy átlagosan megbizhato zseb mögül eldobni egy hosszút.

Lehet fikázni a QB-t, a WR-t, az edzőket csak tudomásul kellene venni, hogy az Offense szürke tornyai nélkül nincs támadójáték. Amig elfogadhato amit a Line letesz ez nem tűnik fel annak aki csak a kabdaval törődik. De amikor ilyen tragikusan szar akkor ez nyilvánvalóvá valik.

AP sem fog tudni úgy futni, hogy a LOS-IG keptelen felérni ütés cselezés nélkül.

Lehet csodát várni meg fejekt követeleni de harmadik számú O-Line sor van fenn. Hetente mások állnak más és más pozicióban. Egyénileg is egyre gyengébbek, de még összeszokottság sincs ez az egysége a focinak pedig csak egyben működhet. Ők egyben lehetnek jók. Sajnos erről szó sincs.

Nem vagyunk szarok, de a rúd rájár a támadókra. Lehet példálózni másokkal de nekünk hianyzik az a Qb akire nyaron felépotették az egészet. Hianyzik a sztárfutónk, sokszor a masodik számú is max tiz playt bir. Hianyzik a kezdő es a helyére hozott 2 LT, hianyzik a kezdő RT, kiesett a C, a harmadik számú LT, Bonne is serüléssel jatszik. Most nem volt a legjobb WR sem. Ahogy sorba kppni fog a többi is aki a rö id passzok miatt rendszeresen 6-10 passzot kap a gyilokba.

Volt egy rúgó aki meccseket bukott el ezzel a szerencsétlen O munkáját amikor elvánszorognak rúgó távig is tönkreteszi.

Ezen nem kell meglepődni. Ez az ami ebben az évben kijutott nekünk. Ki lehet rúgni sok mindenkit de ezt nem látni és mindig az egek felé szórni amikor ez történik ami tegnap az szemellenzősség.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Nem kell temetni semmit. A védelem nagyon jó. Az extra nyomást visszavették amit az elején nagyon sokat használtunk. Nem is azt, hogy túl sok embert küldtünk, hanem blitz bemutatásával a Qb olvasást próbaltuk megneheziteni.

Az O más dolog. Sajnos a fal szar. Lehet ezt kenni jobbra meg ballra de ettől még használhatatlanok. A rövid passzok működhetnek. De futásra és hosszabb passzra alkalmatlanok.
Nézzük meg a tovabbi meccseket. Mit lehet ezzel kezdeni. A Wr-k nagyon nagy terhelést fognak kapni. Rengeteg elkapas rengeteg ütés a mostani játékkal, ráadasul az ellenfelek is reagálnak a rövid passzos játékokra. Nehéz abból nagy játékokat hozni. Sem a futas nem hozza fel a védőket a vonalra. Sem a hosszú passzok nem tolják őket hátra.
Ebből kurva nehéz kimaszni. A mostani O sem tudott többet produkálni mint a Norv féle.
A futásunk teljesen nullán van szinte yardokban is. Blokkok nélkül AP sem fog tudni többet hozni. A LOS mögött már cselezgetnie kell.

Viszont a pontrúgások kinyirnak minket. Azon azért a védelmünk miatt mehetnek el a szoros találkozók még.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Szeretném meghívni a Fehérvár Enthroners nevében, a Bowl.hu szerkesztőit és közösségét az Április 30-án Székesfehérváron tartandó pályamegnyitó mérkőzésünkre, és ünnepségünkre.
Úgy gondolom az első Magyar 120 yardos szabvány pálya a "First" a hazai Football ünnepe, amiben szeretnénk osztozni a sportunkat szeretőkkel.

2007-ben ennek a fórumnak az elődjén indultunk el páran, ahogy az ország számos csapata. Az, hogy erre sor kerülhet az az itteni életnek is jelentősen köszönhető.

A belépés ingyenes. Aki megteheti jöjjön el nem fogja megbánni.

Üdvözlettel: Pál Tibor Kornél és a Fehérvár Enthroners csapata.
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
A hét kérdése. Mit teszel ha két benga nagy O-line jön veled szembe, és mögöttük indul a screen elkapás??

Megoldás Barr módra, becsapódsz a két torony közé, egyet beseggeltetsz, és átesik rajta a labdás... 😀 Állat ez az ember.

 thevikingage.com/2014/09/09/rams-vs-vikings-rewind-anthony-barr-blows-screen-gif/
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Norv lemondott. ettől nem lesz jobb az O-line továbbra sem.

Komolyan úgy gondoljuk, hogy csak gyors passzokra építve az NFL-ben lehet hatékony offenset építeni? Nulla futással és 2 másodperces totális falbeomlással?
Lehet mentesíteni, a QB-t de csak ez nem lehet fegyver. Főleg, hogy rengetegen vannak rövid zónában, mert abszolút felesleges blitzet küldeni, vagy felléptetni a LOS-ra bárkit is.

Ha az O-line-al lehet valamit kezdeni lehet jobb az offense, ha nem lehet, akkor nincs olyan koordinátor aki ki tud hozni valamit ebből.

Ha valaki nézi sokféle játékot próbált hívni Norv, de egyszerűen nincs mélységi fenyegetés, mert az eleelnfél tudja, hogy NEM maradhat a Qb-nál annyi ideig a labda. Nincs futás fenyegetés, mert az O-line NEM képes sehol lukat ütni a falon. Pont 5-10 yard között van teli a pálya. Hova lehet gyors passzokat berakni? Mennyi az esély egy felpattanó labdának egy kisebb hibánál, ami extrán hozza az INT esélyt? Patterson kurva jó screenben, de ha mindenki 5 yardra van tőle, nincs hova menni NFL szinten. Ha sok gyors passz van, sok ütés van a WR-ken, ami megnöveli a sérülés esélyét. Kb 3 meccs alatt fogyna le a WR állomány ha nem is IR-re de használhatatlanul sérültre..

Futás és a mélypassz minimális fenyegetése nélkül nincs játék az NFL-ben. O-line ilyen szintű leolvadásával nincs támadójáték az NFL-ben. Persze ha a Qb tud lábon dolgozni, párszor kimenekülhet, csakhogy szétcsapják előbb utóbb.
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Tényleg nem a győzelemmel szeretnék foglalkozni, persze mentálisan lehet ez egy pozitívum nekünk is, meg a csapatnak is, de ezeket az eredményeket az alapszakasz tükrében el is lehet felejteni.

A védelem egyre inkább kezd összerázódni. A D-line több felállásban is brutális munkát végzett, most mára sackek is jöttek, de nyomás gyönyörűen megvolt. A Chiefs támadófala mondjuk most gondokkal küzd, de ezek a fiúk nagyon sok falat szét fognak kapni, mert megvan a fizikalitásuk, és a kellő agresszivitásuk hozzá. bizonyítani akarnak, mert nem sokra tartják őket liga szinten, és jól vannak motiválva láthatóan. Számomra ez a legfontosabb, hogy ne szeressenek ellenünk játszogatni, dobálgatni, terrorban kell tartani az ellenfél QB-it mert akkor jönnek a hibák és halászhatnak a többiek, mint ahogy ezt most meg is tették.
Captain nagy szerzemény, megérte idehozni, kellett a mentalitása és a tudása a fiatal Db állománynak. (Mondjuk 10+ yardról nem kell feltétlen kirohangálni az End Zone-ból, mert a 20 yard biztosabb induló pozíció mint az 5 yard. 😊 De elragadta a hév. ) Rhodes beváltja az első körös reményeket, és egyre jobb teljesítményt nyújt, ráadásul kellően keményen is tud szerelni akár TE-t is. A D-line és a DB-k közt pedig eldolgoznak az LB-k is, nem csúcsteljesítménnyel, de szerintem nem lesz gond itt sem, az éles roster csata, és a kiegyenlített erőviszonyok itt sem engedik bealudni a srácokat tegnap is sok féle rotációban álltunk fel az LB sorban.
Maga rendszer működik és ez lényeg, minél jobban passzolnak bele a fogaskerekek annál olajozottabb lesz az egész.

A támadóknál most volt pár technikai hiba amit Pattersontól, Jenningstől nem szoktunk meg. Volt pár olyan drop ami fájó volt, illetve Jennings a mostaninál kisebb helyen is elkapott már két lábat letéve amit most elrontott. De szerintem ezek élesben jobban fognak elsülni. Az O-line általánosan jól dolgozott, de 3-ik és hosszabbra egyértelmű passzituációban a KC-hez hasonlóan jól nyomó csapatokkal ne kerüljünk össze, mert az még sok a passzvédésünknek. De itt is azt lehet érezni, hogy Norv kezében értő hadvezért kaptak a támadó fegyvereink, és még AP-t nem is tesztelte az öreg ellenféllel szemben. Még több lehetőséget fog nyitni számára a TE-k és WR-k használatára.
Ami számomra kicsit hiányzott, az, hogy Teddyt nagyon takarékon használjuk, a két rövid szituációs TD után minimálra lett kapcsolva a passz play hívása számára, láthatóan önbizalom építés folyik, és nem akarják hibákba hajszolni, lehet ott apont, de szerintem lehetne többet is vállalni vele, de az biztos én többet is nézném mit tud mert az Arizona ellen is remekül helyt állt kiélezett helyzetben passzokra kényszerítve.

A spec team pedig kiváló munkát végzett, soha nem szabad elfelejteni mennyit számítanak ezek az egységek egy meccs folyamán, és nagyon rendbe vagyunk ezeknél láthatóan.

De jók az előjelek, ami a legfontosabb, és a Vikingek sikerre éhesek, megvan az egyensúly a tehetséges fiatal Berserkerek, és a rutinos Fejszések közt. A Klánfőnökök pedig ravaszak, tapasztaltak, remekül vezetnek.

Skol Vikes! Indulhat végre a portyázás!
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Végre kicsit lehetett látni a Vikingeket. Az első csapat jól telesített, az O szerzett 2 Drive-ból 10 pontot. Jól voltak váltogatva a playek, nem egy emberre volt építve az egész. A passzok minden lehetséges opciót megtaláltak, és ezt jó látni. Asiata megbízható jó szintet hozott, egy biztos Tobyt tudtuk pótolni. (Neki sok sikert a Jagsben, mert bírom a srácot.)
Az O-line összeszokottsága érződött. Futás nyitásban jobbak még mindig mint passzvédésben, de meglátjuk mások ellen is őket a szezon előtt. Ez szerintem egy megbízható gárda és biztató az O-nak.
Cassel magabiztos volt, Teddynél voltak kezdő hibák, de látszott minimumon játszatják, biztonsági játékokkal, arra figyeltek labdaeladás ne legyen. A Fumblenél mondjuk majdnem összejött, de Matt összeszedte (mondjuk tarthatott volna tovább is a pass rush ellen akkor nincs Fumble sem.) A második csapatrész O-line összteljesítménye gyatra volt, sem futást nem tudtak nyitni, sem passzot védeni, de talán egyesével tudnak jól teljesíteni az első falban ha ne adj isten szükséges lesz.) A 10 pont utáni teljes szünet azért azt jelzi, hogy nagyot nem sikerült alkotni a kiegészítő támadó játékosoknak. De nem is az a lényeg itt mit hozunk.

Defensben sikerült nyomást generálni a passzra, a DB-k ott voltak az embereiken zavarták az elkapást. Futás ellen még kicsit álmosabbak voltak. De elsőre nem volt rossz.

Punt return elég biztató csapatrész volt, a spec teamünkben. Azért hoztak vissza yardokat rendesen. A Cover gárdák megtették amit kellett.

Mint sejthető volt, ezzel nem tudtuk meg milyenek leszünk a szezonban, de a megkezdett munka látszik mind a támadónál, mind a védőknél. Jó volt látni, hogy nem két három játékot próbálunk váltogatni a támadó drive-okban így tovább. Skol Vikes!!!.

Nehéz megszokni, ennyire kiéhezve a Footballra, hogy kedvenc csapatunk legjobb teljesítményét 1-1 drive, negyed erejéig lehet csak látni, aztán eljön a kísérletezgetés ideje. De hát ez az előszezon.
több mint 8 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Sziasztok! Már egy ideje figyelem a csapatot (mivel alapvetően a minnesotai caapatok a kedvenceim,lásd Wild, Timberwolves) és a mai meccs után már határozottan tudom hogy nekik fogok szurkolni! Szóval Go Vikings!
Mr. Wolf
Üdv a sárkányhajón!
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
A Viking szurkolókból nagyon sok várja vissza, sokkal több mint aki nem ez biztos.Elég csak Viking fórumokat olvasni. Számtalanszor elhangzott, hogy abban a környezetben amiből a fekete játékosok jönnek nem ritka ez a fegyelmezés, ahogy a Viking játékosok is egyértelműen kijelentették, hogy várják vissza Petersont.

Az, hogy a Nike visszavonta mezeket a polcról az nem jelent semmit, ahogy AP megkapja a játéklehetőséget, és bizonyít a pályán, az emberek keresni fogják a mezt a Nike meg szépen visszarakja pár hónap után a polcokra.

AP megbűnhódött, nem a 4000 dollár miatt, hanem azért mert majdnem elvesztette az életét, mellesleg több millió dollár szponzori pénzt is ez biztos. Megérdemelte. A Vikings hülye lenne, ha kirakná, mert jó pár csapat alig várná, hogy ezt tegye és máris a soraiba húzná.

Mellesleg aki a játékosokat a magánélete szerint imádja az maximum a közvetlen barátok lehetnek, mert talán ők azok akik láthatnak ebből valamit. A többiek a média által felépített világot látják, és semmit nem tudnak igazából. Ezeket a játékosokat a pályán nyújtott teljesítményért kell imádni, és botorság elhinni, hogy ismered őket. Persze mindenki szeretné, ha a pozitív példák igazak lennének, de jön egy botrány és az újságok simán leborítják ezeket a bálványokat.

AP-nek jár még egy esély, és ha olyan hülye lesz, hogy nem él vele akkor vége. De talán megmarad az benne, hogy hónapokat volt távol a pályától ami az élete, és megtanulta a leckét.
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Visszatérve a hétvégi meccsre most elválik hova lehet minket sorolni ebben a szezonban. A Rams ugye több problémával is küzd jelenleg, így még mindig sokan legyintenek az ott elért eredményre. Nekünk ez mindegy a W ami számít, ez már nem előszezon. Ha most is meghatározó produkciót nyújtunk, és látható lesz a csapat ereje, akkor kerülünk fel a radarra.

Szerintem ha a D-line hozza az eddig látott formáját, el lehet venni Brady kedvét a játéktól. Ott kell lihegni a nyakában, amikor el is mennek a passzok akkor is érezze, hogy majdnem ott voltunk. Ha haladnak is, sok sok apró játékkal menjenek, ne adjunk könnyen egy yardot sem. Szét kell előtte tolni a zsebet, és elkapkodja a gyors dobásait is. Nem ő fog kirohangálni, hogy futásból dobáljon. Vannak ilyen irányítók, de Tom jó játékához szükséges a stabil zseb. Ha ezt meg tudjuk oldani az O és a Spec team is felrak annyi pontot ami miatt változtatni kell a rövid yardos passzjátékokon. akkor meg kezdődhet az igazi terror. Jönnek Griffenék a zsákokkal.

Ami kulcsfontosságú az új stadion milyen atmoszférát jelent majd, a csarnokban brutál hangosak voltak a nézők, ezt hozni kell kint is valahogy, mert nagyon nehéz gyors robbanékony D-line ellen passzt védeni, ha nem hallja az O-line az indítást. Nekünk pedig bármelyik oldalról becsaphat a villám ha valamelyik O-line elalszik az indításra, amikor meg rizikózik, bizonytalankodik jönnek a false startok.

Offense részről könnyebb dolgunk lesz szerintem mint a Rams ellen, itt nincs olyan front seven és főleg D-line mint ott, hiába jobbak a Secunderyben, ha a futások kimennek open fieldre sem Petersont, sem Pattersont nem tudják fogni. Casseltől game manager szerepkör kell, semmi túlvállalás, ki útvonalak lead-elése az oldalvonal felé ahol nem lehet Int, max incomplete passz, Rb útvonalak, TE kifele menő útvonalainak gyors megdobása, a megürített LB helyekre. Nyilván, ha pontháború lesz, és nem megy a védelem akkor veszíteni fogunk, kicsi az esély, hogy ha nekünk kell futni az eredmény után akkor azt passzokkal teljesíteni tudjuk, nem azért mert nem lenne hozzá emberanyag, mert van kraft a Wr és Te állományban is, de az már nem a mi játékunk.

A Spec Team pedig hozza a formáját, és ott baj nem lehet, akár döntő tényezővé nőhetnek elő.

Egy szó mint száz Róma sem virágzott örökké, minden birodalom megrogyhat egyszer, ha új agresszív, fosztogatók érkeznek a falai alá. Szóljanak a kürtök Róma falai előtt és tömjük meg a sárkányhajókat kincsekkel. Odin lándzsája, Thor kalapácsa, és Heimdal kürtje kísérje harcba harcosainkat. Mert a bátrak örökké élnek! Aki harcban esik el, azt várja a Walhalla örök csatamezeje, minden hajnalban háborúkkal, és este étellel, sörrel gazdagon rakott asztalokkal, no meg nőkkel. 😊

SKOL VIKES!
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
de előbb azért jöjjön a szezon 😀
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Érdemes volt végignézni, mert tényleg fordulatos meccs volt, ami az Arizonának is köszönhető, mert jól játszottak. Tökös módon mentek neki a 4-ik kísérleteknek is.

Jól halad a csapat, de látszik, hogy vannak még orvosolandó hibák, Walshban túl sok pont bennmaradt ez nem megengedhető éles meccseken, bár az 50+ fölötti rúgások már nem "kötelező" jellegűek, de ő eléggé elkényeztetett minket ezekkel is, szóval meglepő volt ennyi hiba, az 1 pontosról nem is beszélek.

O részről a két Qb jól vitte az egységeit, Cassel is magabiztos volt, pedig kemény védelem ellen játszott. Teddy meg több védelmet kapott az első hetinél, meg is találta a célpontjait, bár neki sem volt egyszerű a dolga, mert jött rá is a nyomás rendesen. A passzjáték rendben volt, egy két fontos dropot leszámítva, de a futás az katasztrófa. Már -4 yardon védő van a futón, és így AP-nek is nagyon nehéz lesz futnia. Valami a blokkolásokkal nagyon csúszott most, mert ez nem megengedhető.

Védelemből az első drive csúnya volt, de aztán a D-line felszívta magát, és komoly nyomást rakott Palmerre, bár nem sackelték, de minden dobás után ott voltak ami meg is látszott. Barr aztán hozott egy sacket is, de számban lesz ez még jobb is, a lényeg, hogy az ellenfél Qb-ja ne érezze jól magát a zsebében. Jó hogy a védelem tudott váltani meccs közben is, az előző edzői karral ez volt a legnagyobb gond, hogy ha nem működött amit eleve kitaláltak akkor sem voltak képesek érdemben reagálni.

Teddyt nagyon szereti a közönség, és most rá is szolgált a teljesítményével. Ígéretes volt amit produkált, reméljük tovább fog fejlődni a győztes drive alatt is nagyon higgadt volt ami előremutató. Az ilyen tipusú fordítás az előszezonban is jót tesz a csapatmorálnak, látszott az öröm a padon is, nem csak a lelátókon.

Az eredmény nem érdekes, de vannak jó jelek egy jó csapattal játszottunk felkészülést. Van még miben javulni, de ezt az edzői gárdát képesnek tartom arra, hogy továbbra is előre vigye a társaságot támadóknál, védőknél és speciális egységekben is.

Skol Vikes!