fodi91

fodi91
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
196


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
fodi91 196
A fél pályán át jött már a ravens?
több mint 5 éve
fodi91 196
Kivancsi vagyok a velemenyetekre:nem erzitek ugy hogy TB pocket presence-sze baromi sokat romlott idenre. Pont ebben lepett szintet az utobbi 2-3 evben a korabbiakhoz kepest,hogy allati jol lepett fel ha osszenyomtak a zsebet. Most viszont egesz szezonban -hangsulyozom,nem a mai meccsrol beszelek,mert ma az O line is penetrans szar volt- olyan erzesem van,mintha nagyon koran kezdene panikolni,osszegombolyodve lefekszik amikor meg oda se ert a sack,vagy panikolva kidobja a labdat. Az elmult evekben ilyenkor labon meg remekul megprobalt fellepni es nagyon sokszor sikerult is neki.
Vagy rosszul latom?
kolok1972
Konkrétan egész évben nagyon gyenge Brady magához képest, nem csak ez amit te megjegyeztél, hanem néha olyan homályokat dob, hogy csak nézek. A mozgása is nagyon darabos még magához képest is. Nem lepne meg ha ez lenne az utolsó éve.
több mint 5 éve
fodi91 196
Ha jól számolok akkor akár hétvégén Brady lehet az NFL történelmében a legtöbb TD passzt adó játékos (playoffot is beleértve), ehhez 5 TD kellene.

Szerkesztette: fodi91
több mint 5 éve
fodi91 196
D. Thomas írják most, hogy őt próbáljuk. Nekem nem tetszene.
több mint 5 éve
fodi91 196
Én csak azt nem értem, hogy minek kell felhozni Jones vagy Collinst? Az elcserélésük után többször volt a csapat döntőben, nyert is döntőt. Akkor miről beszélünk? Semmi kihatása nincs már a jelenre az ő hiányuk, az orvosolva lett, mert akkor nem nyertünk volna SB-t.
Egyébként se lehet rá úgy tekinteni, hogy ha Jones vagy Collins itt lenne akkor mi lenne, mert akkor nincs az értük kapott pick, nincs a caphelyük és így más lenne a roster. És nem érdekel, hogy az értük kapott picken szar vagy jó játékost húztunk ,mert azoknak a pickeknek a megléte az offseason többi döntését, illetve a draftot is befolyásolta.
több mint 5 éve
fodi91 196
Valaha bejött már ez, hogy gyorsan elindítjuk a futó játékot?
több mint 5 éve
fodi91 196
Minden szar
több mint 5 éve
fodi91 196
Van két első körös nt méretű dtnk és nem tudjuk fogni a futást...
több mint 5 éve
fodi91 196
Nem néz ki bíztatóan eddig...
több mint 5 éve
fodi91 196
Ez a védelem egy rakás szar...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
fodi91 196
2016-os szezonértékelő előretekintéssel az offseason-ra I. rész.

A szezonról

Ugyanúgy ahogy Kraft én se gondoltam soha, hogy lesz egy olyan szezon, ami túl fog nőni a 2014-esen. Teljesen hihetetlen volt, már az a szezon is, ahogy a KC meccs után lelettünk írva, de a csapat onnan talpra állva elérte a PO-t, utána felállt a Ravens ellen és a döntőbe egy utolsó drive-os interceptionnel megnyeri a meccset és ezzel a SB-t, amire éveket vártam és ez idő alatt ugye elbuktunk két nagyon fájó döntőt. Ezután teljesen lenyugodtam és úgy álltam hozzá, hogy bármi lesz a jövőben én teljes mértékben elégedett leszek a BB-TB páros pályafutásával és semmi hiányérzet nem marad bennem, de ez a szezon még csodálatosabbra sikerült, mint az a bizonyos. Itt nem volt akkora fordulat, mint abban, hanem konzisztensen egyre jobb csapat képét kialakítva haladtunk előre, de a végére hagyott csattanó mindennél nagyobb, amit nem is lehet überelni és még ehhez jön a Godell-Brady/Kraft/Pats ellentét miatti plusz érzelmi töltet. Most pedig már abban az állapotban vagyok, hogy ezzel a győzelemmel végérvényesen bizonyította Brady és BB, hogy ők a GOAT-ok és a pályafutásukból hátralévő időt innentől kezdve már csak élvezni szeretném, nem gondolni arra, hogy mi lesz az eredmény. (Persze ettől függetlenül minden meccsen ugyanúgy fogok szurkolni továbbra is és az újabb SB-t tekintem célnak, de egyszerűen nem lehet már olyan vereség, ami után csalódottságot fogok érezni)

Posztértékelő és előretekintő: (vastaggal akiknek jövőre is van szerződése)

QB (Brady, Garoppolo, Brissett)

Mind három QB pályára került a szezonban és egyik se okozott csalódást. Brady minden idők egyik legjobb teljesítményét hozta le azokon a meccseken, amikor játszott. Garoppolo gyakorlatilag megnyerte azt a két meccset, amelyikeken játszott és megmutatta, hogy mekkora potenciál van benne. Brissett pedig hozta azt a meccset amin egészséges volt.

Előre: Brady és Brissett szinte biztos marad a csapatnál és legrosszabb esetben ők ketten megoldják a posztot jövőre. Garoppolo helyzete lesz az offseason egyik legérdekesebb kérdése, hogy sikerül-e eltradelni megfelelő ellenértékért vagy nem. Ha tradeljük én egy első kört várok érte, ha ez nem lesz akkor inkább maradjon és kapjunk érte 2 év múlva egy 3. körös kompenzációs picket.

RB/FB (Blount, Lewis, White, Bolden, Foster, Develin)

Blount és White karrier évet tolt. Két teljesen különböző stílusú futó, de mindkettővel elégedettek lehetünk, jól kiegészítették egymást. Az év második felétől becsatlakozott hozzájuk Lewis is aki a sérülése után nem hozott akkora évet, mint tavaly, de nagy panasz rá se lehet. Bolden spec. team only volt egész évben és Foster se került pályára. Develin a blokkokat szépen megoldotta, nagy pluszt adott a tavalyi szezonhoz képest.

Előre: Az egység legnagyobb baja, hogy nincs egy komplett futó benne és én nagyon szeretnék egy ilyet látni vagy Blount vagy Bolden helyén. Inkább utóbbi, de Blountért se sírnék. Egyiküknek sincs szerződése jövőre. Kicsit azt is luxusnak érzem, hogy 3 szinte csak elkapni képes futónk van, de jövőre Lewis és White szerződése is lefog járni és nyilván Fosterben látja a vezetőség a pótlást és nem szeretné elveszteni, így ez elfogadható. Ide én a draftról hoznék egy futót Bolden helyére a későbbi körökben, akiben futás szempontjából több opció lehet, mint benne. Ha esetleg Blount menne akkor pedig a középső körökben hoznék egy futót. Develint megtartanám.

OT (Solder, Cannon, Fleming, Waddle, Vollmer)

A két kezdő T a szezon elejét leszámítva amikor sérülésekkel bajlódtak, elit szintet hoztak. A két cseréről nem érdemes nagyon beszélni, mert alig léptek pályára. Fleming volt a plusz falember, ha szükség volt rá. Abban a szerepkörben vállalhatót nyújtott. Vollmer végig sérült volt.

Előre: Soldernek, Cannonnak és Waddlenek van szerződése. Vollmert többet nem látjuk Patriots mezben. Fleminget olcsón meglehetne tartani. Nagy mozgásra itt nem számítok. Persze elférne egy egy jobb csere, de az FA-n erre pénzt nem áldoznék, mert olyan nagyon alkalmas játékosok nem lesznek a piacon és mivel a draft class se jó így elöl kellene húzni valakit ha hasznosat akarunk, mert később már csak a két cserénél rosszabb lenne, azt meg inkább hanyagoljuk. Nem áldoznék erre az egységre korai picket.

OG/C: (Andrews, Mason, Thuney, Karras, T. Jackson)
Ez egység amiről teljesen azt jut eszembe, hogy megbízhatóan középszerű. Thuney rookieként nem hozott rossz szezont, de ha hosszútávon kezdő akar lenni akkor még fejlődnie kell. Mason folyamatosan fejlődött (igaz volt honnan). Andrews pedig hozott egy átlagos Center teljesítményt. A többiek nem nagyon jutottak szóhoz.

Előre: Az egységen rengeteg dobna egy igazán jó belső falember, de mivel mindenki fiatal, olcsó és van szerződése jövőre, így tuti nem fogunk hozni ide senkit. Itt abba kell bízni, hogy a játékosok fejlődjenek jövőre. Andrewsban én nem látom azt, hogy jobb tudna lenne neki szerintem ez a max. Ellenben Thuneyben és Masonben látom a lehetőséget, hogy elérjenek egy jobb szintet. Ha a nem kezdőt nézem akkor Karras, Jackson adott esetben cserélhető lehet egy rookiera vagy UDFA-ra ha campben jobb teljesítményt nyújtanak, de ennél több fejlesztést nem várok a poszttól.

TE (Gronkowski, Bennett, Lengel)

Bennett hatalmas fogás volt, végre volt egy sokoldalú TE-nk akit tudtunk használni, ha Gronk kiesett. Mind futásblokk, mind passzblokk, mind elkapások terén odatette magát. Gronk sokat nem volt egészséges, de amikor az volt akkor hozta a szokásos klasszist. Lengel tipikus 3. számú blokkoló TE szerepkört hozta.

Előre: Bennettnek nincs szerződése vele hosszabbítani kellene, mert FA-n Doyle kivételével nem látok senkit aki tudna egy TE1/TE2 teljesítményt hozni, mert Gronk sajnos sokat sérült így egy olyan TE kellene 2. számúnak aki tud hozni egy elsőszámú szintet is. Ha ez meg van akkor nem igazán érdekel, hogy ki lesz a 3. TE, mert ez a kettős ligaelit.

WR (Mitchell, Hogan, Edelman, Amendola, Slater, Floyd)

Amendola volt idén a fontos elkapások embere, Edelman Brady kedvence továbbra is. Mitchell meglepően jól mutatkozott be rookieként, végre sikerült betalálni egy WR-t a draftról. Hogannak nagyon nem örültem, de teljesen rám cáfolt, nagyon jól hozza a szélső, mélységi elkapó szerepet amivel új lehetőségeket nyitott meg az O előtt. Slater csak spec teamben volt, de idén nem volt ott se olyan jó, mint az elmúlt években. Floydnak volt két szép momentuma. Összeségében egy nagyon korrekt teljesítményt nyújtottak, amiből senki nem emelkedett ki.

Előre: Csak Floydnak nincs szerződése jövőre és Amendola helyzete lehet még érdekes a szerződése ellenére. Igazából ha így egybe maradna az egység én már elégedett lennék, de ha Floyd nem győzte meg a csapatot akkor jöhet oda valaki más, de igazából senki nem tetszik annyira az FA-ról akit előre lépésnek éreznék hozzá képest figyelembe véve a potenciált. Egy igazi WR1-nek persze örülnék, de nem látom realitását, hogy tudunk szerezni.

Szerkesztette: fodi91
több mint 7 éve
fodi91 196
Toub kicsoda? Akarunk specteam edzőt hcnek? Van erre példa (mármint hogy egy ilyen húzás bejön?)
szg2
 en.wikipedia.org/wiki/John_Harbaugh
több mint 6 éve
fodi91 196
Most akkor a legjobb WR vagy a legjobb WR?
steelwolf
A legjobb WR aki nem nyert Super Bowlt. 😉
több mint 6 éve
fodi91 196
Látszik, hogy fogalmad nincs a csapattal kapcsolatban. Ha Garoppolo szerződést kap akkor 0 helyünk van legyen ez a kiindulási alap.
A draftra kell 4 millió ezzel négy millával lennénk a cap fölött.

HT nem tudod kivágni mert a dead money miatt 4 millával többet foglalna a capből, mintha megtartanád. Szóval vele nem hogy spórolsz hanem még kevesebb hely lenne.
Burkheadnek és Lewisnak nincs szerződése jövőre így rajtuk nem spórolsz. Ha egyiket meg is tartod olcsón az minimum 2 milla. Akkor már 6 millával lennénk cap felett.
Gronkkal 7 milliót lehetne spórolni akkor ezzel a lépéssel kb. nullán lennénk.

Kellene egy LT aki ha nem Solder akkor is minimum 10 milla. Megint 10 millióval lennénk cap fölött.
Fitz bármilyen olcsón is jönne 2-3 millát szintén elvinne. Már egyből 13 millióval lennénk cap fölött.
Dorsett/Hogan közül ha az egyiket elengeded, nyilván Dorsettet kellene, mert Hogan jóval többet mutatott. Akkor azzal spórolsz 1,5 millát, Még mindig több mint 10 millióval a cap fölött lennénk. Chung még 3 milla spórolás, de még mindig 7 millával a cap fölött vagyunk. És ez azt jelenteni, hogy ennyiért még cutolni kellene valakiket és ebben az esetben nincs már Gronk nálunk, Butler is elment, Amendola hosszabbításával se számoltam és senkit nem hoztunk az FA-ról (Fitzet kivéve). Mindezt azért, hogy Gerappa még egy évet itt legyen, mert ugye semmi se garantálja, hogy 1 év múlva Brady nem lesz ugyanilyen jó. Akkor pedig 1 évet a kukába raktál.

Még cap számilag se jön ki amit mondasz. Taggel egyszerűen nem lehetett megtartani Garoppolót, szerződést meg nem akart, mert ő játékidőt akart.

Szerkesztette: fodi91
több mint 6 éve
fodi91 196
Tom Brady finished with more rushing yards today (9) than Ezekiel Elliott (8).
több mint 5 éve
fodi91 196
Mi az, hogy semmit nem tud? Alapból van benne pl keresés, amivel végre rá tudsz szűrni egyes kommentekre, cikkekre, egyszerűbb és könnyebb vele hsz-eket írni, disquson keresztül pedig eredménykövetés is lehetséges. Mi az, ami ezen felül égető hiány lenne?
r.baggio
2018ban már elég fontos lenne, hogy mobilon ne legyen vállalhatatlan egy fórum és míg a bowl.hu ilyen téren nagyon fasza, addig ez az új baromi kényelmetlen.
A döntés szerintem nagyon jó, hogy atmentetek, de a megvalósítás nagyon amatőr és elkapkodottnak tűnik.
Peterk2005 megjegyzései is nagyon jók. Ezek lelettek tesztelve?
Az új fórum kb. egy öt éves visszalepes.

Szerkesztette: fodi91
több mint 6 éve
fodi91 196
CP továbbra se visszahordo ennyiért, hanem gunner és meccsenkent kb. 3-4 labdaérintésre jó támadó opció is. Így teljesen értelmetlen a kérdés, hogy kell e ennyiért visszahordo.
fodi91
Végül is csak háromszor vezette a kick return átlag rangsorát, van öt visszahordott TD-je.
tomi-tomi
Tényleg nem megy át, hogy arra gondolok, hogy returner+gunner+támadó opció is egyben? 😊 Persze lehetett volna szerencséseben fogalmazni, de az is szóból szerintem egyértelmű.
több mint 6 éve
fodi91 196
Úgyhogy, ez kiváltképpen a "most vagy soha" év.
ötös műhold
Ez a most vagy soha szöveg szerintem nagyon nem illik ide. Ez kb. úgy hangzik, mintha már évek óta nem nyertünk volna semmit, pedig az elmúlt 3 évből kétszer is miénk lett a Super Bowl trófea.
több mint 6 éve
fodi91 196
A pff szerint idén 20. legjobb corner Gilmore, az overthecap szerint a 10. legjobban fizetett Cb. Nem látom ezt akkora alul teljesitesnek.
több mint 6 éve
fodi91 196
Mivel mindenkinek más az igénye azért soha nem lehet megoldani, hogy minenkinek jó legyen. Nekem pl. a tököm kilenne ha az ismétlés is este lenne. A munka miatt ugyanúgy nem tudnám megnézni, így pont kényelmes lesz.
A gond azokkal az ismétlésekkel van ami mögött tényleg semmi logika nincs. Múlt évben volt egy hajnali meccs amit délelőtt ismételtek meg. Amögött tényleg nem sok logika van. Általában aki hajnalban nem ér rá az délelőtt se szokott.