fodi91

fodi91
Utoljára láttuk
20 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
96


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 napja
fodi91 96
Ezek azért nem valami jó példák. Mindegyik a legjobb korban kapta ezt a szerződést. Jones pedig duplán rossz példa, mert nem Timmons posztján játszik.
11 napja
fodi91 96


Boldenhez képest előrelépés
13 napja
fodi91 96
Azt azért elég nehéz elképzelni, hogy BB kijelentette, hogy egy cornernek nem fog 10 millát fizetni. Látva a pass happy ligát és az emelkedő cap-et. Főleg, hogy Revis is megkapta előtte.

Szerk: Még jó, hogy közben tomi-tomi is leírta ugyanezt. 😀

Szerkesztette: fodi91
15 napja
fodi91 96
Hát ha ezek után nem cseréljük el Garoppolot akkor érdekes lesz. A 3. körben húznánk először. Pedig ebből a classból jó lett volna kihúzni egy pass rushert.
15 napja
fodi91 96
Magától Ealytől nem vagyok elragadtatva, de mivel gyakorlatilag ingyen jött így okés, mert kellett egy DE hiszen eddig csak Flowers és Ninko volt a rosteren, jobb meg a piacon sincs már ahogy elnézem.
16 napja
fodi91 96
16 napja
fodi91 96
Linkelnél egy párat a több hiteles forrásból, ami ezt mondja és nem a nőre hivatkozva teszi mindezt?
16 napja
fodi91 96
Butler Top 5 corner. Gilmore nem az. Top és közepes minőségű elkapók szétszivatták egész évben. Nemhogy Butler és Ryan, de Rowe is jobb volt nála tavaly.
kyobalu
és Rowe milyen volt az Eaglesben? Arra nem gondolsz, hogy Gilmore is javulhat egy nagyot, amivel hozhatja Butler szintjét? És ugye Butler nem ingyen fog elmenni vagy szotyiért, mint Collins. Hanem vagy kapunk érte egy első kört vagy egy impact jatékost.

Szerintem Butler-ért Gilmore és Cooks azért nem néz ki olyan rosszul.

A 65 M szerződéssel egyelőre még várjuk meg a részleteket.
21 napja
fodi91 96
Mondjuk nekem teljesen érthetetlen, hogy minek nekünk Cooks egy első körös pickért. WR nem nagy need. Persze ha azt sejtjük, hogy Garropoloért úgy is jön egy pick akkor luxusnak belefér.
21 napja
fodi91 96
Mert mi a gondod vele?
Én pont azt látom, hogy vele nagyot nem tudnánk bukni, nyerni annál többet. Végre lenne egy igazán magas, top WR-ünk, oké kicsit öreg már, de mivel sose a sebességéből élt így olyan nagy gondnak ezt nem látom. Sérülékeny se volt. Legrosszabb esetben is az RZ-ben jól használható. Egy vagyonba se kerülne, ráadásul pénzünk van dögivel.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
fodi91 96
2016-os szezonértékelő előretekintéssel az offseason-ra I. rész.

A szezonról

Ugyanúgy ahogy Kraft én se gondoltam soha, hogy lesz egy olyan szezon, ami túl fog nőni a 2014-esen. Teljesen hihetetlen volt, már az a szezon is, ahogy a KC meccs után lelettünk írva, de a csapat onnan talpra állva elérte a PO-t, utána felállt a Ravens ellen és a döntőbe egy utolsó drive-os interceptionnel megnyeri a meccset és ezzel a SB-t, amire éveket vártam és ez idő alatt ugye elbuktunk két nagyon fájó döntőt. Ezután teljesen lenyugodtam és úgy álltam hozzá, hogy bármi lesz a jövőben én teljes mértékben elégedett leszek a BB-TB páros pályafutásával és semmi hiányérzet nem marad bennem, de ez a szezon még csodálatosabbra sikerült, mint az a bizonyos. Itt nem volt akkora fordulat, mint abban, hanem konzisztensen egyre jobb csapat képét kialakítva haladtunk előre, de a végére hagyott csattanó mindennél nagyobb, amit nem is lehet überelni és még ehhez jön a Godell-Brady/Kraft/Pats ellentét miatti plusz érzelmi töltet. Most pedig már abban az állapotban vagyok, hogy ezzel a győzelemmel végérvényesen bizonyította Brady és BB, hogy ők a GOAT-ok és a pályafutásukból hátralévő időt innentől kezdve már csak élvezni szeretném, nem gondolni arra, hogy mi lesz az eredmény. (Persze ettől függetlenül minden meccsen ugyanúgy fogok szurkolni továbbra is és az újabb SB-t tekintem célnak, de egyszerűen nem lehet már olyan vereség, ami után csalódottságot fogok érezni)

Posztértékelő és előretekintő: (vastaggal akiknek jövőre is van szerződése)

QB (Brady, Garoppolo, Brissett)

Mind három QB pályára került a szezonban és egyik se okozott csalódást. Brady minden idők egyik legjobb teljesítményét hozta le azokon a meccseken, amikor játszott. Garoppolo gyakorlatilag megnyerte azt a két meccset, amelyikeken játszott és megmutatta, hogy mekkora potenciál van benne. Brissett pedig hozta azt a meccset amin egészséges volt.

Előre: Brady és Brissett szinte biztos marad a csapatnál és legrosszabb esetben ők ketten megoldják a posztot jövőre. Garoppolo helyzete lesz az offseason egyik legérdekesebb kérdése, hogy sikerül-e eltradelni megfelelő ellenértékért vagy nem. Ha tradeljük én egy első kört várok érte, ha ez nem lesz akkor inkább maradjon és kapjunk érte 2 év múlva egy 3. körös kompenzációs picket.

RB/FB (Blount, Lewis, White, Bolden, Foster, Develin)

Blount és White karrier évet tolt. Két teljesen különböző stílusú futó, de mindkettővel elégedettek lehetünk, jól kiegészítették egymást. Az év második felétől becsatlakozott hozzájuk Lewis is aki a sérülése után nem hozott akkora évet, mint tavaly, de nagy panasz rá se lehet. Bolden spec. team only volt egész évben és Foster se került pályára. Develin a blokkokat szépen megoldotta, nagy pluszt adott a tavalyi szezonhoz képest.

Előre: Az egység legnagyobb baja, hogy nincs egy komplett futó benne és én nagyon szeretnék egy ilyet látni vagy Blount vagy Bolden helyén. Inkább utóbbi, de Blountért se sírnék. Egyiküknek sincs szerződése jövőre. Kicsit azt is luxusnak érzem, hogy 3 szinte csak elkapni képes futónk van, de jövőre Lewis és White szerződése is lefog járni és nyilván Fosterben látja a vezetőség a pótlást és nem szeretné elveszteni, így ez elfogadható. Ide én a draftról hoznék egy futót Bolden helyére a későbbi körökben, akiben futás szempontjából több opció lehet, mint benne. Ha esetleg Blount menne akkor pedig a középső körökben hoznék egy futót. Develint megtartanám.

OT (Solder, Cannon, Fleming, Waddle, Vollmer)

A két kezdő T a szezon elejét leszámítva amikor sérülésekkel bajlódtak, elit szintet hoztak. A két cseréről nem érdemes nagyon beszélni, mert alig léptek pályára. Fleming volt a plusz falember, ha szükség volt rá. Abban a szerepkörben vállalhatót nyújtott. Vollmer végig sérült volt.

Előre: Soldernek, Cannonnak és Waddlenek van szerződése. Vollmert többet nem látjuk Patriots mezben. Fleminget olcsón meglehetne tartani. Nagy mozgásra itt nem számítok. Persze elférne egy egy jobb csere, de az FA-n erre pénzt nem áldoznék, mert olyan nagyon alkalmas játékosok nem lesznek a piacon és mivel a draft class se jó így elöl kellene húzni valakit ha hasznosat akarunk, mert később már csak a két cserénél rosszabb lenne, azt meg inkább hanyagoljuk. Nem áldoznék erre az egységre korai picket.

OG/C: (Andrews, Mason, Thuney, Karras, T. Jackson)
Ez egység amiről teljesen azt jut eszembe, hogy megbízhatóan középszerű. Thuney rookieként nem hozott rossz szezont, de ha hosszútávon kezdő akar lenni akkor még fejlődnie kell. Mason folyamatosan fejlődött (igaz volt honnan). Andrews pedig hozott egy átlagos Center teljesítményt. A többiek nem nagyon jutottak szóhoz.

Előre: Az egységen rengeteg dobna egy igazán jó belső falember, de mivel mindenki fiatal, olcsó és van szerződése jövőre, így tuti nem fogunk hozni ide senkit. Itt abba kell bízni, hogy a játékosok fejlődjenek jövőre. Andrewsban én nem látom azt, hogy jobb tudna lenne neki szerintem ez a max. Ellenben Thuneyben és Masonben látom a lehetőséget, hogy elérjenek egy jobb szintet. Ha a nem kezdőt nézem akkor Karras, Jackson adott esetben cserélhető lehet egy rookiera vagy UDFA-ra ha campben jobb teljesítményt nyújtanak, de ennél több fejlesztést nem várok a poszttól.

TE (Gronkowski, Bennett, Lengel)

Bennett hatalmas fogás volt, végre volt egy sokoldalú TE-nk akit tudtunk használni, ha Gronk kiesett. Mind futásblokk, mind passzblokk, mind elkapások terén odatette magát. Gronk sokat nem volt egészséges, de amikor az volt akkor hozta a szokásos klasszist. Lengel tipikus 3. számú blokkoló TE szerepkört hozta.

Előre: Bennettnek nincs szerződése vele hosszabbítani kellene, mert FA-n Doyle kivételével nem látok senkit aki tudna egy TE1/TE2 teljesítményt hozni, mert Gronk sajnos sokat sérült így egy olyan TE kellene 2. számúnak aki tud hozni egy elsőszámú szintet is. Ha ez meg van akkor nem igazán érdekel, hogy ki lesz a 3. TE, mert ez a kettős ligaelit.

WR (Mitchell, Hogan, Edelman, Amendola, Slater, Floyd)

Amendola volt idén a fontos elkapások embere, Edelman Brady kedvence továbbra is. Mitchell meglepően jól mutatkozott be rookieként, végre sikerült betalálni egy WR-t a draftról. Hogannak nagyon nem örültem, de teljesen rám cáfolt, nagyon jól hozza a szélső, mélységi elkapó szerepet amivel új lehetőségeket nyitott meg az O előtt. Slater csak spec teamben volt, de idén nem volt ott se olyan jó, mint az elmúlt években. Floydnak volt két szép momentuma. Összeségében egy nagyon korrekt teljesítményt nyújtottak, amiből senki nem emelkedett ki.

Előre: Csak Floydnak nincs szerződése jövőre és Amendola helyzete lehet még érdekes a szerződése ellenére. Igazából ha így egybe maradna az egység én már elégedett lennék, de ha Floyd nem győzte meg a csapatot akkor jöhet oda valaki más, de igazából senki nem tetszik annyira az FA-ról akit előre lépésnek éreznék hozzá képest figyelembe véve a potenciált. Egy igazi WR1-nek persze örülnék, de nem látom realitását, hogy tudunk szerezni.

Szerkesztette: fodi91
4
1 hónapja
fodi91 96
Toub kicsoda? Akarunk specteam edzőt hcnek? Van erre példa (mármint hogy egy ilyen húzás bejön?)
szg2
 en.wikipedia.org/wiki/John_Harbaugh
4
3 hónapja
fodi91 96
Szerintem a denveri a példa arra, hogy hogyan lehet rosszul menedzselni a capet.
Demecs
Tényleg nagyon szarul menedzselhetik, ha tavaly nyertek egy SB-t úgyhogy nem állt be egy cap hell náluk.
2
5 hónapja
fodi91 96
Részemről lezártam, felesleges vitázni veled, mert irreleváns dolgokat hozol fel és csak abszolút számokban gondolkozol nem időarányosítasz..
- Először jössz a tackle számokkal amiben a 21 snap alatti 7 tackle teljesen vállalható, sőt kiemelkedő
- Felhozod az új fiú számait, hogy jobbak. Pedig 23 tackle csinált 274 snap alatt ami sokkal rosszabb, mint Mingo száma.
- leírod, hogy egy ütköző LB szeretnél látni MIngótol amire teljesen alkalmatlan. Nem véletlen nem látom a helyét 2LB-s felállásnál, mert oda egyszerűen kevés.
2
2 hónapja
fodi91 96
Látva az idei Wild Card kört illetve az utolsó fordulót, remélem elfelejtik a több meccses alapszakasz és a PO bővítés ötletét. Félelmetes, hogy ez a két hét milyen gyenge volt.
1
2 hónapja
fodi91 96
Hagyjuk már ezt, hogy nem lenne az évszázad meglepetése ha kikapnánk. Dehogy nem kb. az egyik legnagyobb meglepetés lenne az NFL PO történetét nézve. Szerintem még nagyobb lenne, de legalábbis közel azon a szinten lenne amit a Tebow-s Denver hozott össze a Steelers ellen.
Adott egy csapat amit egy 3. számú rookie QB-vel a 3. (!) héten simán levertünk. Közben ez a csapat semmivel se lett jobb. Míg közben hozzánk visszatért minden idők legjobb QB-ja aki élete egyik legjobb idényét tolja és eközben más téren se gyengültünk, nem vesztettünk el embert (Gronkowski semmit nem csinált ezen a meccsen kb.) és ráadásul a védelem is megtalálta azóta magát. Ennél, hogy lehet elképzelni nagyobb meglepetést egy PO meccsen?
1
2 hónapja
fodi91 96
Floyd idén az FA piacon nem fog zsíros szerződést kapni bármi is történik a hátralevő meccseken. Sokat elmond az ő megítéléséről hogy eljutott hozzánk waiveren. Legnagyobb esélyel kap egy 1 éves prove it szerződést ami pár milliós, sok teljesítmény bónusszal.

Szerkesztette: fodi91
1
2 hónapja
fodi91 96
Cassel és Garoppolo között a legnagyobb különbség az upside. Cassell-ről már akkor is lehetett tudni, hogy maximum egy korrekt game manager lehet, míg Garoppolo-ban ennél sokkal több lehet.

Egyébként lehet Casselt szarozni meg minden, de az ő története gyakorlatilag egy csoda. Úgy lett Pro-Bowler, PO-ban résztvevő, nagy szerződést kötő QB, hogy az egyetemen egyetlen TD passza sem volt.

Szerkesztette: fodi91
1
3 hónapja
fodi91 96
OT Marcus Cannon has agreed to a 5-year extension worth $32.5M, source said. He gets $14.5M guaranteed.
1
4 hónapja
fodi91 96
a közvéleménykutatók most is befürödtek
1