NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
láttam egy srácot giants sapkában tegnap 5 előtt a móriczontalán innen vki?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
top3 meccsben benne van, nekem nagy kedvencem, EM első komoly comebackjehttp://www.youtube.com/watch?v=6ju4YB-C8yM&feature=related
több mint 13 éve
Hali!ha még a worst pillanatokat is megnézted akkor komoly lehet az elvonás , én
Már elvonási tüneteim vannak, és a youtube-ot nézegetve találtam ezeket:
- az elmúlt szezon sötét része: http://www.youtube.com/watch?v=wp48dtZlTcY&NR=1
- és a fényes: http://www.youtube.com/watch?v=knQg5hFqpT4
Remélem, hogy lesz szezon, és az utóbbiból látunk minél többet. 😊
Üdv: Balu10balu10
nem tettem meg...
a másikban meg főleg a Washington ellen villogtunk.... 😊
amúgy tavaly az összes meccset láttam , nehezen viselném ha elmaradna a szezon!
több mint 13 éve
Nyugodj békében, Andy!http://www.nytimes.com/2011/06/01/sports/football/andy-robustelli-giants-hall-of-fame-defensive-end-dies-at-85.html?_r=1&partner=rss&emc=rss
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Hali! Már elvonási tüneteim vannak, és a youtube-ot nézegetve találtam ezeket:
- az elmúlt szezon sötét része: http://www.youtube.com/watch?v=wp48dtZlTcY&NR=1
- és a fényes: http://www.youtube.com/watch?v=knQg5hFqpT4
Remélem, hogy lesz szezon, és az utóbbiból látunk minél többet. 😊
Üdv: Balu10
több mint 13 éve
Kinti beatwriter-ek szerint kamu az egész, mert:Érdekes lenne Plax Eagles-ben...AsbeeNem ezt a kifejezést használnám...amúgy kiakadnék rendesen.Szsziszka
- minek nekünk WR? D-Jax, Maclin, Avant hármas jó, Riley Cooper nagyon biztató, 5. WR-nek meg...
- másrészt Vick ügyből indulnak, hogy akkor is mennyire bevált nekünk börtönből játékost hozni, most is befog
több mint 13 éve
Érdekes lenne Plax Eagles-ben...AsbeeNem ezt a kifejezést használnám...amúgy kiakadnék rendesen.
több mint 13 éve
Érdekes lenne Plax Eagles-ben...
több mint 13 éve
Az de kurva jó lesz, ha Asomugha is a mi csoportunkban köt ki...Szeszemár pedig most itten azt írják hogy ide tart.... :mad:
remélem akkor inkább tehenész lesz mint sasmadár....
több mint 13 éve
Darthor
2
Nekem meg van jó minőségben, igaz angolul. DVD-n tudom küldeni.FortiPrivát ment Forti.
"- Olyan puska, amivel lőni szoktak?
- Látom te vagy az agy. Bizony, a puskával lőni szoktak."
(A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső)
több mint 13 éve
Hollywood
172
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2011/05/politi_eli_mannings_hoboken_ca.htmlSanchez tábora valamivel felemelőbb lehet a játékosoknak! Persze nem a külcsín a lényeg, de számít nagyon is! Pláne nagy formátumú embereknek!
több mint 13 éve
Forti
133
Sziasztok !Nekem meg van jó minőségben, igaz angolul. DVD-n tudom küldeni.
Remélem jó helyen járok és valaki segíteni tud nekem a fórumozok közül. Történt hogy tegnap éjszaka megakartam nézni az évek óta a dvd felvevőm merevlemezén tárolt 42. superbowlt...nagy megrökönyödésemre se az se egyetlen Giants meccs az akkori playoffbol nincs fent..... (csak az angol királyi esküvő kopasz hercege vigyorog)...@@đ[ Lényeg asszony sikeresen törölte őket....Kérdésem, kérésem a következő lenne: Megkaphatnám közületek valakitől valamilyen utón-módon (FTP, DVD..stb) lényeg az SB lenne de ha valakinek megvan a dallas, green bay is nagyon örülnék. Jó minőségű sörrel, fizetek.. :cool:
Előre is köszönöm!
És egy tanúlság a végére mindenki számára: Nőre ne bízz technikát!Darthor
több mint 13 éve
amilyen freak lehet cb-nek is megállná a helyéttavaly a Giants első körben JPP-t húzta😀ironroyElső sorban nem a Texans-t akartad írni?DenyDe.tenorx
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Darthor
2
Sziasztok ! Remélem jó helyen járok és valaki segíteni tud nekem a fórumozok közül. Történt hogy tegnap éjszaka megakartam nézni az évek óta a dvd felvevőm merevlemezén tárolt 42. superbowlt...nagy megrökönyödésemre se az se egyetlen Giants meccs az akkori playoffbol nincs fent..... (csak az angol királyi esküvő kopasz hercege vigyorog)...@@đ[ Lényeg asszony sikeresen törölte őket....Kérdésem, kérésem a következő lenne: Megkaphatnám közületek valakitől valamilyen utón-módon (FTP, DVD..stb) lényeg az SB lenne de ha valakinek megvan a dallas, green bay is nagyon örülnék. Jó minőségű sörrel, fizetek.. :cool:
Előre is köszönöm!
És egy tanúlság a végére mindenki számára: Nőre ne bízz technikát!
"- Olyan puska, amivel lőni szoktak?
- Látom te vagy az agy. Bizony, a puskával lőni szoktak."
(A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső)
több mint 13 éve
tavaly a Giants első körben JPP-t húzta😀De.tenorxHát azért a Giants tavaly draftolt az első körben CBt, meg idén a másodikban. Meglepődnék, ha még Asot is leszerződtetnék (+ Aso bajnokesélyes csapatban akar játszani, és valljuk be az Eagles esélyesebb, mint a Texans)tenorxElső sorban nem a Texans-t akartad írni?Deny
több mint 13 éve
De.Hát azért a Giants tavaly draftolt az első körben CBt, meg idén a másodikban. Meglepődnék, ha még Asot is leszerződtetnék (+ Aso bajnokesélyes csapatban akar játszani, és valljuk be az Eagles esélyesebb, mint a Texans)tenorxElső sorban nem a Texans-t akartad írni?Deny
több mint 13 éve
Hát azért a Giants tavaly draftolt az első körben CBt, meg idén a másodikban. Meglepődnék, ha még Asot is leszerződtetnék (+ Aso bajnokesélyes csapatban akar játszani, és valljuk be az Eagles esélyesebb, mint a Texans)tenorxElső sorban nem a Texans-t akartad írni?
több mint 13 éve
Hát azért a Giants tavaly draftolt az első körben CBt, meg idén a másodikban. Meglepődnék, ha még Asot is leszerződtetnék (+ Aso bajnokesélyes csapatban akar játszani, és valljuk be az Eagles esélyesebb, mint a Texans)
több mint 13 éve
Az de kurva jó lesz, ha Asomugha is a mi csoportunkban köt ki...SzeszeNagyon remelem, hogy a Texans valami orbitalis osszeget odavag neki (elvileg ok is CB-t keresnek), amit a sasok nem tudnak uberelni....
több mint 13 éve
Az de kurva jó lesz, ha Asomugha is a mi csoportunkban köt ki...SzeszeHát az eagles-nek ugyanúgy kell egy top CB, mint nekünk egy MLB FA-ről.
Persze nem lenne jó hír, ha sassá válna, de a mi alapjátékunk akkor is a futáson múlik. Ha az műkszik, akkor jönnek a győzelmek.
több mint 13 éve
Az de kurva jó lesz, ha Asomugha is a mi csoportunkban köt ki...
több mint 13 éve
Az a helyzet, hogyha úgy alakul, hogy ő marad a kezdő, én azt sem bánom.gondolom onnan ahogy Lotus írta, h mindig találkozik Goff az ellenfél futóival, csak az a baj h riportszobában egyedül... de ott mindigcsebiA profootballfocus szerint a 9. legjobb belső linebacker (MLB/ILB-k is benne vannak) futás ellen és ez szigorúan statok alapján megy.
Secret Superstar: Jonathan Goff, New York Giants
Érdekes, hogy százalékos arányban coverben sem annyira gáz (bár ugye passz playeknél felment helyette pl Deon Grant), viszont az átlagosnál sokkal több yardot kapunk belőle ha elcseszi (ez a Tampa felállás sara is).
Annyi, hogy egyenlőre egyértelműen 2-down linebacker.salander
Ha fejlődik annyit, mint tavaly, akkor korrekt MLB lehet belőle. Ez lesz a 4. szezonja, úgyhogy a rolót még nem szabad nála se lehúzni.
Aztán lehet majd év közben én leszek az első aki szidja, de ne legyen igazam 😊
több mint 13 éve
Blackburn maradjon csak backupnak, Wilkinson mehet...
több mint 13 éve
Ez a cikk egész jó. Sok mindent elmond arról hogy ki is az a Jacquian Williams, hogy került képbe nálunk, stb. Így már ő sem csak egy sor kérdőjel a 6. kör végéről. Én szurkolok neki!Meglátjuk mi lesz belőle. 22 évesen 3 gyerek azért az kemény.
Ő tuti nem lesz kezdő, ennek ellenére az idei két meg a tavalyi két LB behúzása már felveti a kérdést hogy Wilkinson és Blackburn ki lesz-e téve/vissza lesz-e igazolva idén? Ők ilyen szempontból szoríthatnak a minél rövidebb offseasonért.salander
Blackburnt sztem mindenképp meg kéne tartani, egyrészt nagyon jó backup, másrészt a spec team leghasznosabb tagja, ami mint tudjuk amúgy sem volt az erősségünk tavaly. Wilkinson simán mehet, semmi olyat nem mutatott amiért újra kéne igazolni.
több mint 13 éve
Ez a cikk egész jó. Sok mindent elmond arról hogy ki is az a Jacquian Williams, hogy került képbe nálunk, stb. Így már ő sem csak egy sor kérdőjel a 6. kör végéről. Én szurkolok neki!Ő tuti nem lesz kezdő, ennek ellenére az idei két meg a tavalyi két LB behúzása már felveti a kérdést hogy Wilkinson és Blackburn ki lesz-e téve/vissza lesz-e igazolva idén? Ők ilyen szempontból szoríthatnak a minél rövidebb offseasonért.