New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgyis kivágjuk Andrewst. 7,5 milliót keresne idén.Chevymondjuk osival ellentétben ő sztem benne lenne egy paycutban
több mint 13 éve
Úgyis kivágjuk Andrewst. 7,5 milliót keresne idén.Scheubert cutadam8Gondolom fizikai állapota miatt...Diehl mehet LG-be, LT poszt necces lesz :rolleyes:
Meg hát a salary cap. Akkor már repülhetett volna inkább Andrews...Asbee
több mint 13 éve
Scheubert cutadam8Gondolom fizikai állapota miatt...Diehl mehet LG-be, LT poszt necces lesz :rolleyes:
Meg hát a salary cap. Akkor már repülhetett volna inkább Andrews...
több mint 13 éve
Jön Herzlich is!Juhúúú!
"Decision is made I will be a #GIANT can't wait to get to #NYC. Thank you for everything."Asbee
Remélem beválik, el tudnám képzelni kezdő sam-ként 1-2 év múlva.
Hasonló folytatást!
több mint 13 éve
sőtÁmen! De azért ne felejtsük el, hogy valamiért még a hetedik körben sem vitte el senki.
pár éven belül kezdő lesz, onnan meg már sima ProBowl szintet fog hozni 😀
nagyon örülök neki 😊)kristof
Kíváncsi vagyok hogy a drágább FA-jeink közül kiket sikerül megtartanunk: sztem. Boss, Smith, Bradshaw marad majd; Cofield megy; Kiwanuka és Osi kérdéses. + Nem hiszem hogy jön drága FA MLB.
több mint 13 éve
igazából azon se csodálkoznék, ha már idény vége felé kezdő lenneamilyen szar lb-ink vannak, tuti rosterChevysőt
nagyon örülök neki 😊)kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amilyen szar lb-ink vannak, tuti rosterChevysőt
nagyon örülök neki 😊)
több mint 13 éve
amilyen szar lb-ink vannak, tuti rosterRemélem túléli a TC-t és rosterre kerül.Nagy kedvencem.aztecPedig reménykedtem, hogy hozzánk jön. 😛 😕VrijbloedNe aggódj, jó helyre jött 😀Asbee
több mint 13 éve
aztec
1 360
Remélem túléli a TC-t és rosterre kerül.Nagy kedvencem.Ne aggódj, jó helyre jött 😀AsbeeJön Herzlich is!Pedig reménykedtem, hogy hozzánk jön. 😛 😕Vrijbloed
"Decision is made I will be a #GIANT can't wait to get to #NYC. Thank you for everything."Asbee
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Mázlisták 😀
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Ne aggódj, jó helyre jött 😀Jön Herzlich is!Pedig reménykedtem, hogy hozzánk jön. 😛 😕Vrijbloed
több mint 13 éve
Jön Herzlich is!Pedig reménykedtem, hogy hozzánk jön. 😛 😕
több mint 13 éve
Jön Herzlich is!"Decision is made I will be a #GIANT can't wait to get to #NYC. Thank you for everything."
több mint 13 éve
Jött egy UDFA DT - Martin Parker (Richmond) - eredetileg 4-5. körösnek saccolták. Szerintem ezzel már biztos, hogy Cofield menni fog.
több mint 13 éve
David Sims jött az Iowa State-ről. Kjó kis ST player lesz, és SS backup. Csak 5'9 magas, de nagyon predator mozgása van. Én nagyon csípem.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Ravens Eagles Bucs és mi érdeklődünk iránta, sztem a Ravens a legesélyesebb de ne legyen igazam (csak ne a sasokhoz menjen 😀)kristofMég most is ettől hangos a Twitter, állítólag lassan meglesz a döntés.
több mint 13 éve
Smith valószínűleg 1 éves szerződést kap.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ravens Eagles Bucs és mi érdeklődünk iránta, sztem a Ravens a legesélyesebb de ne legyen igazam (csak ne a sasokhoz menjen 😀)
több mint 13 éve
Esetleg Herzlich?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Allen inkább a seahawksba ment így maradt King és Hynoski, utóbbinak nagyon örülök
több mint 13 éve
Bocs, még reggel volt. 😊??????Football is back!Atlantának nincs jövő évi 1. köröse.Buga
Giants UFA lista
http://www.giantsfootballblog.com/2011/07/25/read-giants-ufa-list-released/
UDFA-k kozul meg erkezett Jarriel King OT South Carolina, Henry Hynoski FB Pittsburgh, Pierre Allen DE Nebraska
Osi:
Mint irtam, nekem a hocipom tele van vele. Cutot nem akarok, mert azert van trade erteke, es mondjuk a Cleveland akar 1. koros picket is adhatna erte. Most valtanak 4-3-ra es ugy kell nekik az oda valo ember, mint egy falat kenyer. (Drafton Atlantaval bizniszelt jovo evi Atlanta 1. korert en engednem Osi-t.)
Ui: Allen inkabb a Hawksba ment.lotus86
Mint irtam, a Cleveland lehetne partner azzal az 1. korrel, amit az Atlantatol kaptak a Jones trade-ben.lotus86
több mint 13 éve
??????Football is back!Atlantának nincs jövő évi 1. köröse.Buga
Giants UFA lista
UDFA-k kozul meg erkezett Jarriel King OT South Carolina, Henry Hynoski FB Pittsburgh, Pierre Allen DE Nebraska
Osi:
Mint irtam, nekem a hocipom tele van vele. Cutot nem akarok, mert azert van trade erteke, es mondjuk a Cleveland akar 1. koros picket is adhatna erte. Most valtanak 4-3-ra es ugy kell nekik az oda valo ember, mint egy falat kenyer. (Drafton Atlantaval bizniszelt jovo evi Atlanta 1. korert en engednem Osi-t.)
Mint irtam, a Cleveland lehetne partner azzal az 1. korrel, amit az Atlantatol kaptak a Jones trade-ben.
több mint 13 éve
Football is back!Atlantának nincs jövő évi 1. köröse.
Giants UFA lista
Osi:
több mint 13 éve
Football is back!Giants UFA lista
Osi:
Ui: Allen inkabb a Hawksba ment.