NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Kevin Gilbride agyonbonyolított routejairól:Bar regi cikk, de nagyon jo. Koszonet erte!
Giants' Receivers Need Ph.D.s in Route-Running
Hogy miért a már egyszer kitett (gyengébb színvonalú) játékos - Hagan - vette fel a ritmust a sérülésekkor. Meg hogy miért lesz nekünk többszörösen szar, hogy megrövidül az offseason.salander
több mint 13 éve
Kevin Gilbride agyonbonyolított routejairól:Giants' Receivers Need Ph.D.s in Route-Running
Hogy miért a már egyszer kitett (gyengébb színvonalú) játékos - Hagan - vette fel a ritmust a sérülésekkor. Meg hogy miért lesz nekünk többszörösen szar, hogy megrövidül az offseason.
több mint 13 éve
sztem izom tömegben is kicsiAz ok, hogy akkora, de akkor vagy az ő cseréjeként, vagy helyette tudnánk csak hasznosítani WLB poszton, mert az SLB-nek és MLB-nek tényleg. És Boley az egyetlen jó LB-nk jelenleg.balu10oda sztem túlságosan "kicsi"csebiAkkora mint Boley...Asbee
más az, hogy safety vagy és kb akkor találkozol futóval, ha már fenn fut a backfielden, vagy rendszeresen, és közben meg a falemberek próbálnak eltakarítani... sztem ehhez kicsi ezért is tettem idézőjelbe, nem feltétlenül a méreteire gondoltam
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
szaba
10 547
Hali! Én úgy gondolom, hogy sebességét akar lenni az a szó.balu10Chad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.Asbee???szaba
több mint 13 éve
Hali! Én úgy gondolom, hogy sebességét akar lenni az a szó.Chad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.Asbee???szaba
több mint 13 éve
szaba
10 547
???Akkora mint Boley...AsbeeChad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.Asbeeoda sztem túlságosan "kicsi"csebi
több mint 13 éve
Az ok, hogy akkora, de akkor vagy az ő cseréjeként, vagy helyette tudnánk csak hasznosítani WLB poszton, mert az SLB-nek és MLB-nek tényleg. És Boley az egyetlen jó LB-nk jelenleg.Akkora mint Boley...AsbeeChad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.Asbeeoda sztem túlságosan "kicsi"csebi
több mint 13 éve
Akkora mint Boley...Chad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.Asbeeoda sztem túlságosan "kicsi"csebi
több mint 13 éve
Chad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.Asbeeoda sztem túlságosan "kicsi"
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Chad Jones pedig ha felépülne, és nem nyerné vissza régi segítségét, akkor kipróbálnák LB poszton.
több mint 13 éve
Assistant special teams coach lesz Izzo. Egyelőre Tom Quinn marad a ST coach (csak nem tudom h miért).Vszeg Larry Izzo lesz a spec team edző. New York csúnyább felében is játszott, meg Bostonban is!csebiPecces (es Dolphinsos) palyafutasa alatt parszor pro bowl meghivot is kapott, mint spec. teamer (2000,2002,2004) valamint 3 alkalommal az All-Pro csapatba is bekerult, mint spec. teamer (ugyanazon evekben), szoval van fogalma a dolgokrol, mar csak az a kerdes, hogy az oldalvonal mellol mire megy majd.lotus86
több mint 13 éve
Ez egy nagyon jó cikk, ajánlom figyelmetekbe:The Jerry Reese Game! Our Salary Cap and What We Can Do With It.
több mint 13 éve
Vszeg Larry Izzo lesz a spec team edző. New York csúnyább felében is játszott, meg Bostonban is!csebiPecces (es Dolphinsos) palyafutasa alatt parszor pro bowl meghivot is kapott, mint spec. teamer (2000,2002,2004) valamint 3 alkalommal az All-Pro csapatba is bekerult, mint spec. teamer (ugyanazon evekben), szoval van fogalma a dolgokrol, mar csak az a kerdes, hogy az oldalvonal mellol mire megy majd.
több mint 13 éve
Vszeg Larry Izzo lesz a spec team edző. New York csúnyább felében is játszott, meg Bostonban is!
több mint 13 éve
Én is elcserélném azt a győzelmeteket 😀WyattNa, én is pont ezen a kijelentésén akadtam ki...
több mint 13 éve
mea culpajaja.. nem olvastad elég figyelmesen ezt a nagyon fontos cikket!Szeszeegynemű házasságról van szó, nem?csebiSzöveg vége:
„Ha egyszer engedélyezni fogják a melegek házasságát, az megnyitja az utat a társadalom további felhígulása előtt, és a következő generációk talán már a többnejűségre vagy más dolgokra is rákaphatnak” – tette hozzá Tyree.Wyatt
több mint 13 éve
Eli nem unatkozik az offseasonban sem. 😂 http://www.youtube.com/watch?v=-znHzHafMlQ&feature=player_embedded
több mint 13 éve
jaja.. nem olvastad elég figyelmesen ezt a nagyon fontos cikket!Szöveg vége:mi baja a többnejűséggel? 😊 Mondjuk néha az egy is sok az igaz..Szeszeegynemű házasságról van szó, nem?csebi
„Ha egyszer engedélyezni fogják a melegek házasságát, az megnyitja az utat a társadalom további felhígulása előtt, és a következő generációk talán már a többnejűségre vagy más dolgokra is rákaphatnak” – tette hozzá Tyree.Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Szöveg vége:egynemű házasságról van szó, nem?csebiTyree is kicsit meghibbant:mi baja a többnejűséggel? 😊 Mondjuk néha az egy is sok az igaz..Szesze
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/7627/ordogi_gondolatokG-men
„Ha egyszer engedélyezni fogják a melegek házasságát, az megnyitja az utat a társadalom további felhígulása előtt, és a következő generációk talán már a többnejűségre vagy más dolgokra is rákaphatnak” – tette hozzá Tyree.
több mint 13 éve
egynemű házasságról van szó, nem?Tyree is kicsit meghibbant:mi baja a többnejűséggel? 😊 Mondjuk néha az egy is sok az igaz..Szesze
több mint 13 éve
Tyree is kicsit meghibbant:mi baja a többnejűséggel? 😊 Mondjuk néha az egy is sok az igaz..
több mint 13 éve
Tyree is kicsit meghibbant:http://www.profootballmagazin.hu/cikk/7627/ordogi_gondolatok
több mint 13 éve
láttam egy srácot giants sapkában tegnap 5 előtt a móriczonÉn jártam a Móriczon Giants sapkában tegnap 5 előtt, pontosabban fél 12 körül. 😊
talán innen vki?csebi
több mint 13 éve
Idén is tesz róla Osi, hogy cikkek és találgatások főszereplője legyen...nem számítok nyugis offseason-re:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8205942d/article/umenyiora-giants-promised-me-a-trade-or-new-deal-in-2008
Vhol azért megértem...jó szezonja volt, most még tudna egy zsíros szerződést szerezni vhol. Gondolom tart attól - egyébként joggal - h JPP kiszorítja a kezdőből és ezzel jelentősen csökkenne az értéke, meg az esetleges jövőbeli fizuja is más csapatnál. De ez az egymás b@szogatása..."a Giants hazudott nekem"...ezt nem kéne erőltetni.