NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Dallas Clark Tampa Bayben:Kellen Winslow meg el lett tradelve egy meg nem határozott 20113as pickért Seattlebe.
http://profootball.scout.com/a.z?s=127&p=9&c=2&cid=1188339&nid=5981514&fhn=1ulpianus
több mint 12 éve
Dallas Clark Tampa Bayben:http://profootball.scout.com/a.z?s=127&p=9&c=2&cid=1188339&nid=5981514&fhn=1
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ettől még reménykedni szabad 😀Gatya a térde... Remélem vmi jó üzlet kertében sikerül elpasszolni.. Stocker jó lesz helyette, nem kell ide Dallas Clark 😉D11A jó üzlet az lenne, ha valaki adna érte egyáltalán bármit. Szerintem nem fognak. Gyakorlatilag kijelentették, hogy nem kell, a szerződéséből hátralévő 13,3 millió dollár 3 évre elég sok, a térde sokáig nem húzza már, szerintem inkább megvárják a cutot az érdeklődők.Csifu
több mint 12 éve
csupi4
263
Szomoruan hallom ezeket a híreket! Nagy kedvencem Winslow kár hogy csak így kirakták a csapatból 😐
több mint 12 éve
Csifu
223
Gatya a térde... Remélem vmi jó üzlet kertében sikerül elpasszolni.. Stocker jó lesz helyette, nem kell ide Dallas Clark 😉D11A jó üzlet az lenne, ha valaki adna érte egyáltalán bármit. Szerintem nem fognak. Gyakorlatilag kijelentették, hogy nem kell, a szerződéséből hátralévő 13,3 millió dollár 3 évre elég sok, a térde sokáig nem húzza már, szerintem inkább megvárják a cutot az érdeklődők.
több mint 12 éve
Gatya a térde... Remélem vmi jó üzlet kertében sikerül elpasszolni.. Stocker jó lesz helyette, nem kell ide Dallas Clark 😉Ja, hát akkor semmi gond. 😀CsifuÁllítólag sokat számított az is, hogy nem a csapattal kezdte az edzéseket, szezon közben meg ugye általában heti 1 edzést szokott vállalni.CsifuEzt mondom én is 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Csifu
223
Ja, hát akkor semmi gond. 😀Ezt mondom én is 😊Gyurma Pappaúgy látszik az új HC tényleg nem szereti a rossz jellemű játékosokat... Dallas Clarkot szóba hozták a csapattal, lehet hogy idősebb, de jellemre biztos, hogy jobb mint Kellen (ami nem nehéz)Gyurma PappaÁllítólag sokat számított az is, hogy nem a csapattal kezdte az edzéseket, szezon közben meg ugye általában heti 1 edzést szokott vállalni.Csifu
több mint 12 éve
Ezt mondom én is 😊Állítólag sokat számított az is, hogy nem a csapattal kezdte az edzéseket, szezon közben meg ugye általában heti 1 edzést szokott vállalni.Csifu@RossTuckerNFL: BREAKING: Kellen Winslow just told us on @SiriusXMNFL that he won't be with Bucs this year. Likely to be traded.Csifuúgy látszik az új HC tényleg nem szereti a rossz jellemű játékosokat... Dallas Clarkot szóba hozták a csapattal, lehet hogy idősebb, de jellemre biztos, hogy jobb mint Kellen (ami nem nehéz)Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Csifu
223
Állítólag sokat számított az is, hogy nem a csapattal kezdte az edzéseket, szezon közben meg ugye általában heti 1 edzést szokott vállalni.@RossTuckerNFL: BREAKING: Kellen Winslow just told us on @SiriusXMNFL that he won't be with Bucs this year. Likely to be traded.Csifuúgy látszik az új HC tényleg nem szereti a rossz jellemű játékosokat... Dallas Clarkot szóba hozták a csapattal, lehet hogy idősebb, de jellemre biztos, hogy jobb mint Kellen (ami nem nehéz)Gyurma Pappa
több mint 12 éve
@RossTuckerNFL: BREAKING: Kellen Winslow just told us on @SiriusXMNFL that he won't be with Bucs this year. Likely to be traded.Csifuúgy látszik az új HC tényleg nem szereti a rossz jellemű játékosokat... Dallas Clarkot szóba hozták a csapattal, lehet hogy idősebb, de jellemre biztos, hogy jobb mint Kellen (ami nem nehéz)
több mint 12 éve
Csifu
223
@RossTuckerNFL: BREAKING: Kellen Winslow just told us on @SiriusXMNFL that he won't be with Bucs this year. Likely to be traded.
több mint 12 éve
csupi4
263
May 17 Connor Barth KFG Re-signed by Tampa Bay (Four-year contract (through 2015))May 17 Wallace Wright WR Signed
May 17 Mike Ingersoll LOT Cut by Tampa Bay
May 17 Tyler Urban TE Cut by Tampa Bay
May 17 Armahd Lewis WR Signed by Tampa Bay
több mint 12 éve
Adam SchefterBucs signed kicker Connor Barth to a four-year, $13.2 million deal that includes $4 million guaranteed.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
csupi4
263
ja meg Tiquan Underwood ot elöréb tenném az elkapoknál de amugy meg innen van http://sports.yahoo.com/nfl/teams/tam/depthchart 😊 csupi4Télleg Talib ügyéröl tudsz valamit?elég nagy a csend most körülöte..csupi4Június 25.-én lesz a tárgyalása, meglátjuk mit kap! Reménykedjünk a legjobbakban
szerk.: Leo Johnson sztem rosteren lesz. Inkább, mint Gaitor.D11
több mint 12 éve
Június 25.-én lesz a tárgyalása, meglátjuk mit kap! Reménykedjünk a legjobbakbanHa Talibot nem titlják el vagy nem csukják le akkor első számú CB lesz. .D11Télleg Talib ügyéröl tudsz valamit?elég nagy a csend most körülöte..csupi4
szerk.: Leo Johnson sztem rosteren lesz. Inkább, mint Gaitor.
több mint 12 éve
csupi4
263
Ha Talibot nem titlják el vagy nem csukják le akkor első számú CB lesz. .D11Télleg Talib ügyéröl tudsz valamit?elég nagy a csend most körülöte..
több mint 12 éve
Ha Talibot nem titlják el vagy nem csukják le akkor első számú CB lesz. Barber meg állítólag safety..
több mint 12 éve
csupi4
263
Left Defensive End Michael Bennett Daniel Te'o-Nesheim Da'Quan Bowers(sérülés miatt) Left Defensive Tackle Gerald McCoy Amobi Okoye Frank Okam
Right Defensive Tackle Brian Price Roy Miller E.J. Wilson Hilee Taylor
Right Defensive End Adrian Clayborn George Johnson
Left Linebacker Quincy Black Dekoda Watson Jacob Cutrera
Middle Linebacker Mason Foster Najee Goode
Right Linebacker Lavonte David Adam Hayward Rennie Curran
Left Cornerback Ronde Barber Aqib Talib Myron Lewis Derrick Roberson
Right Cornerback Eric Wright E.J. Biggers Keith Tandy Anthony Gaitor
Strong Safety Mark Barron Larry Asante Ahmad Black Devin Holland
Free Safety Cody Grimm
több mint 12 éve
QB Josh Freeman Dan Orlovsky Brett RatliffEzt honnan kapartad? És a védelem? 😀
WR1 Vincent Jackson Arrelious Benn Sammie Stroughter Tiquan Underwood
WR2 Mike Williams Dezmon Briscoe Preston Parker Ed Gant
RB Doug Martin LeGarrette Blount Mossis Madu Michael Smith
FB Erik Lorig
TE Kellen Winslow Luke Stocker Zack Pianalto Drake Dunsmore
LOT Donald Penn Jamon Meredith Mike Ingersoll
LOG Carl Nicks Ted Larsen
C Jeremy Zuttah
ROG Davin Joseph Derek Hardman
ROT Jeremy Trueblood Demar Dotson
RB 1 Doug Martin: ezaz amin megakat a szemem a többi rendben van!csupi4
több mint 12 éve
csupi4
263
Quarterback Josh Freeman Dan Orlovsky Brett Ratliff Wide Receiver 1 Vincent Jackson Arrelious Benn Sammie Stroughter Tiquan Underwood
Wide Receiver 2 Mike Williams Dezmon Briscoe Preston Parker Ed Gant
Running Back Doug Martin LeGarrette Blount Mossis Madu Michael Smith
Fullback Erik Lorig
Tight End Kellen Winslow Luke Stocker Zack Pianalto Drake Dunsmore
Left Offensive Tackle Donald Penn Jamon Meredith Mike Ingersoll
Left Offensive Guard Carl Nicks Ted Larsen
Center Jeremy Zuttah
Right Offensive Guard Davin Joseph Derek Hardman
Right Offensive Tackle Jeremy Trueblood Demar Dotson
RB 1 Doug Martin: ezaz amin megakat a szemem a többi rendben van!
több mint 12 éve
csupi4
263
egy nagyon jo kis video hogy mit várhatunk az idei szezontol 😊 http://www.youtube.com/watch?v=nNzqQbIiib8
több mint 12 éve
Jó kis Dlineunk van papíron.. mire elkezdődik a szezon mindenki offline.. Tökönszúrom magam komolyan.. Érkezhetne Freeney, nem bánnám..
Freeman azért első évében csak eldobált valahogy, nem kéne ennyire fikázni. Ha idén sem sikerül akkor megértem.Egy Fins drukker lehetne megértőbb a szar irányítók fikázásával kapcsolatban 😀
Bowers, ehh 😕Delonso_
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 897
szerencsétlen Bowers... én is nagy évet vártam tőle.
criminal lawyer or criminal lawyer?