Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
csupi4
263
Blount Martin kettös sztem élet veszélyes lesz😀aki esetleg nem látta itt van Michael Smith 74 Yard Kickoff Return ja
www.youtube.com/watch?v=SRWRzwH6zPo
Parker meg megint kiejtet egy labdár punt után....
több mint 12 éve
A 0-16os Lions 4-0ás preseasont csinált. Ezekből a meccsekből messzemenő következtetéseket levonni hatalmas hiba.Lehet hogy csak az volt de azért attól függetlenül mégis csak szép volt. Én nem azt mondom hogy superbowlt nyer a tampa , de ezzel a kerettel már mégis csak jobban néz ki a csapat , Freeman kapott pár játszótársat (Vincent Jackson , Dallas Clark) és egy fasza kis Guardot , egyből más szájíze lett az egésznek .Petikievak01Clark meghozta a győztes mentalitást Tampa Baybe.Stezazért mégis csak egy pre meccs voltTegnap Michel smith 74 yardos kickreturn. Jó is lesz az Lavonte David meg szedett egy interceptiont 😀D11A tavalyihoz képest a roster 50% megváltozott , egy csomót foltoztak és ez meg is látszott , bár én alapból azt vártam hogy felülkerekedik a bucs a dolphinson , de azért ennyire simán , nem hittem volna .Petikievak01
Farky
A tavalyi Tampánál meg nem nehéz jobbat csinálni...
több mint 12 éve
Lehet hogy csak az volt de azért attól függetlenül mégis csak szép volt. Én nem azt mondom hogy superbowlt nyer a tampa , de ezzel a kerettel már mégis csak jobban néz ki a csapat , Freeman kapott pár játszótársat (Vincent Jackson , Dallas Clark) és egy fasza kis Guardot , egyből más szájíze lett az egésznek .Petikievak01Tavaly az első preseason meccsen 25-0-ra verte a TB a KC-t.
Persze, sokkal jobban néz ki. De majd akkor érdemes beszélni arról, hogy milyen csapat is az idei TB, ha a Freeman végigjátszik egy meccset. Abban egyetérthetünk szerintem, ha ő a tavalyi formáját hozza, akkor majdnem mindegy, hogy milyen igazolások voltak. Azért a védelem továbbra is több sebből vérzik, és a T pozíció sem megnyugtató. És azért várjuk meg, hogy Nicks hogy fog játszani a nagy pénzzel.
(Egyébként Clark nem igazi upgrade, de Winslow magatartási problémái miatt nem maradhatott az újjászervezett csapatnál. Mentalitásban biztos, hogy nagy az előrelépés, de azért Winslow elég jó TE.)
több mint 12 éve
Lehet hogy csak az volt de azért attól függetlenül mégis csak szép volt. Én nem azt mondom hogy superbowlt nyer a tampa , de ezzel a kerettel már mégis csak jobban néz ki a csapat , Freeman kapott pár játszótársat (Vincent Jackson , Dallas Clark) és egy fasza kis Guardot , egyből más szájíze lett az egésznek .Clark meghozta a győztes mentalitást Tampa Baybe.Stezazért mégis csak egy pre meccs voltTegnap Michel smith 74 yardos kickreturn. Jó is lesz az Lavonte David meg szedett egy interceptiont 😀D11A tavalyihoz képest a roster 50% megváltozott , egy csomót foltoztak és ez meg is látszott , bár én alapból azt vártam hogy felülkerekedik a bucs a dolphinson , de azért ennyire simán , nem hittem volna .Petikievak01
Farky
több mint 12 éve
Clark meghozta a győztes mentalitást Tampa Baybe.azért mégis csak egy pre meccs voltTegnap Michel smith 74 yardos kickreturn. Jó is lesz az Lavonte David meg szedett egy interceptiont 😀D11A tavalyihoz képest a roster 50% megváltozott , egy csomót foltoztak és ez meg is látszott , bár én alapból azt vártam hogy felülkerekedik a bucs a dolphinson , de azért ennyire simán , nem hittem volna .Petikievak01
Farky
több mint 12 éve
azért mégis csak egy pre meccs voltTegnap Michel smith 74 yardos kickreturn. Jó is lesz az Lavonte David meg szedett egy interceptiont 😀D11A tavalyihoz képest a roster 50% megváltozott , egy csomót foltoztak és ez meg is látszott , bár én alapból azt vártam hogy felülkerekedik a bucs a dolphinson , de azért ennyire simán , nem hittem volna .Petikievak01
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Tegnap Michel smith 74 yardos kickreturn. Jó is lesz az Lavonte David meg szedett egy interceptiont 😀D11A tavalyihoz képest a roster 50% megváltozott , egy csomót foltoztak és ez meg is látszott , bár én alapból azt vártam hogy felülkerekedik a bucs a dolphinson , de azért ennyire simán , nem hittem volna .
több mint 12 éve
Tegnap Michel smith 74 yardos kickreturn. Jó is lesz az Lavonte David meg szedett egy interceptiont 😀
több mint 12 éve
Sajnos nem tudtam megnézni a meccset, Clark játszott? Vagy esetleg már sérült?Farkyannyit tudok mondani neked a mecsről hogy aki idén kezdi el nézni az amerikai focit , annak lehet hogy jó lenne Bucaneeers fannak lennie. Hihetetlen hogy mit hoztak össze egy offseason alatt 😀 Az O Line különösen tetszik Carl Nicksel G poszton.
több mint 12 éve
Küldjetek PM-ben címet és feladom postán. hajduElfogytak a zászlók. Mindenkinek postázom hétfőm, akinek írtam PM-et. Jelentkezési sorrenben hirdetek nyerteseket. 😊
több mint 12 éve
Sajnos nem tudtam megnézni a meccset, Clark játszott? Vagy esetleg már sérült?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Küldjetek PM-ben címet és feladom postán.
több mint 12 éve
Ha marad belőle akkor egyre én is vevő vagyok! Briscoe skinsbe kötött ki!
több mint 12 éve
Tampa
11
Engem is érdekelne, kérlek írd meg, hogyan tudjuk megoldani, előre is köszi
A védelem nyeri meg a bajnokságot!
több mint 12 éve
Engem érdekelne az egyik. Írd meg kérlek üzenetben, hogy hogyan és mennyiért tudjuk megoldani.
több mint 12 éve
Sziasztok, pakolászok a szekrényben, és találtam négy Tampa zászlót a tavalyi londoni meccsről. Postaköltségért szívesen odaadom.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Schiano Morris szöges ellentéte. 😀 Kíváncsi vagyok, milyen lesz így a csapat. 😊
több mint 12 éve
bowl.hu/mozgalmas_nap_tampaban van itt mindenHöriSzerencsétlen legrand srác , hihetetlen hogy egy ütközés , és az egész élete megváltozott.. Kiráz a hideg amikor látom hogy milyen mereven fekszik ott a földön az ütközés után. Pedig csak egy egyszerű tacklenek látszott.
több mint 12 éve
Állítólag 4 évre $14.5 M kap
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Barron aláírt.
több mint 12 éve
Amúgy arrafelé mi a módi, ha nem fújsz szondát?? Bevisznek vérvételre?