Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 13 éve
buccaneer
490
A Bucs blogon most olvastam, Wright is megsérült így már az eltiltása előtt sem szerepelhet. Szerintem most jelenthetjük ki , az idei szezonunknak vége. Jó lenne ha lennének minőségi cseréink.
több mint 13 éve
hát ilyen nincs.Wright csak kicsit húzott fel, Barber CB-be visszarakásával átvészeljük a dolgot, de hogy Nicks is kidől, attól megbolondulok.
rágyúrunk a D-falra: mindenki lesérül
rágyúrunk az O-falra: mindenki lesérül.
végre nagyon jó volt nézni a játékunkat a Vikes ellen, erre nesze
több mint 13 éve
Se G-vel se a CB-vel..D11A hulyeseg nalam nem annyira szerencse kerdese 😊 ezek a serulesek igen...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Se G-vel se a CB-vel..
több mint 13 éve
nincs eddig szerencsetek az OG poszttal iden...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
hmmm... hát azért a liga két elit G-ját IR-re tenni egy idény alatt, nem valami nagy fun azért...Már írták pár hete, hogy a sérülés szezon végéig probléma lesz nála, de azt nem várta senki, hogy IR-re kerül. Lehet, hogy rásérült vagy valami hasonló.CsifuPro Bowl G Carl Nicks is headed to injured reserve with a toe injury.Csifuwtf?Gyurma Pappa

több mint 13 éve
Csifu
223
Már írták pár hete, hogy a sérülés szezon végéig probléma lesz nála, de azt nem várta senki, hogy IR-re kerül. Lehet, hogy rásérült vagy valami hasonló.Pro Bowl G Carl Nicks is headed to injured reserve with a toe injury.Csifuwtf?Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Pro Bowl G Carl Nicks is headed to injured reserve with a toe injury.Csifuwtf?

több mint 13 éve
Csifu
223
Pro Bowl G Carl Nicks is headed to injured reserve with a toe injury.
több mint 13 éve
buccaneer
490
Nyilván. De azért furcsa nekem , hogy csak ők ketten vannak a ligában akik lebuknak ezzel. Legalábbis edig.Na ne legyünk álszentek ! A ligában mindenki használ teljesítményfokozó szereket ! Ezt egész egyszerűen nem lehet bírni -éveken át ilyen magas szinten művelve- ezek nélkül. buccaneerNem érdekel mit szúrnak szednek, csak ne legyenek akkora idióták, hogy lebuknak!D11
több mint 13 éve
Na ne legyünk álszentek ! A ligában mindenki használ teljesítményfokozó szereket ! Ezt egész egyszerűen nem lehet bírni -éveken át ilyen magas szinten művelve- ezek nélkül. buccaneerNem érdekel mit szúrnak szednek, csak ne legyenek akkora idióták, hogy lebuknak!
több mint 13 éve
buccaneer
490
Na ne legyünk álszentek ! A ligában mindenki használ teljesítményfokozó szereket ! Ezt egész egyszerűen nem lehet bírni -éveken át ilyen magas szinten művelve- ezek nélkül.
több mint 13 éve
Ezt a két faszt az agyú elé kéne kötni.. Bár lehet túlélnék.. (Freeman)
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000086044/article/buccaneers-eric-wright-faces-suspension-for-adderall Nem kommentálnám a hírt!D11Talib ajánlotta neki a cuccot? 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nem kommentálnám a hírt!
több mint 13 éve
Én is imádom mind2-t 😀 2010-ben pedig vick mvp formát nyomott , azóta meg semmi XDLehet hülyének néztek de bár Eagles/Skins fan vagyok , nekem a kedvenc irányítóm Freeman. Én nekem tetszik a játéka. Bár eléggé fosul játszik néha , de tud ám ő is ha kell.Petikievak01Én meg a fumbligyárost imádom, de ettől még ő se jó játékos! ;DD11
több mint 13 éve
Lehet hülyének néztek de bár Eagles/Skins fan vagyok , nekem a kedvenc irányítóm Freeman. Én nekem tetszik a játéka. Bár eléggé fosul játszik néha , de tud ám ő is ha kell.Petikievak01Én meg a fumbligyárost imádom, de ettől még ő se jó játékos! ;D
több mint 13 éve
Pontatlan! ha pontos tudna lenni nem lenne miről beszélnünk!
több mint 13 éve
buccaneer
490
Két éve még én is azt hittem , hogy megváltja a világot. Sokan úgy is vélték még a szakértők közül is , hogy franchise irányító lesz. Mostanra kiderült viszont , hogy nem tud állandó formát hozni. Ez pedig az NFL-ben egyszerűen nem elég. Nekem ezen a legutóbbi mérkőzésen sem tetszett a játéka annak ellenére , hogy jó statisztikát hozott össze. Egyébként nyilván Bucs szurkolóként kritikusabb az ember.
több mint 13 éve
Lehet hülyének néztek de bár Eagles/Skins fan vagyok , nekem a kedvenc irányítóm Freeman. Én nekem tetszik a játéka. Bár eléggé fosul játszik néha , de tud ám ő is ha kell.
több mint 13 éve
buccaneer
490
Azért azokban a hosszú passzokban is benne van , hogy Mike Williamsnek vagy Vincent Jacksonnak úgy kell "összekaparni" azokat a labdákat. Vagy az égből, vagy az ellenfél sisakjáról 😊 (tényleg volt ilyen) vagy annak kezei közül.
több mint 13 éve
Freeman = gunslinger. Vagy nagyon klassz, mert minden hosszú passz bejön (100 feletti rating) vagy semmi és úgy néz ki, mintha egy járókeretes vénember is jobb lenne nála. 55%-os pontossággal, csoda hogy itt tart a csapat - 8.1 yard/kísérlet az átlaga, ami a második legjobb az egész mezőnyben! Minden a nagy játékokról. Ezt konzisztensen biztosan nem lehet csinálni.
több mint 13 éve
hát ha nincs doug martin, valószínűleg nem a Bucs nyeri ezt a meccset 😀 a defense jó volt, de inkább a Vikings offense volt ultrafos 😊 de legalább simán nyert a csapat. Freemant viszont tényleg cserélni kéne

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
buccaneer
490
Ez volt eddig a legjobb mérkőzése.Az idei draftról érkezett a csapathoz ,de nagyon tehetséges RB. Még tapasztalatlan , de könnyen beválhat.