Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig muszáj lesz, mert Freeman nem franchise irányító, de még elfogadható szinten sincs. Az adottságai meglennének, de fejben nagyon gyenge. Nem lát a pályán, rossz döntéseket hoz és ami a legidegesítőbb bármennyi védő tart felé csak áll, mint valami szobor. Kell a váltás, de én nem draftról hoznék irányítót. Az offense most jónak tűnik összességében, csak egy megfelelő irányító hiányzik hozzá. Nincs idő kivárni, hogy egy újonc beválik-e vagy sem. Lehet találni más csapatok padján olyan irányítókat, akikre lehetne építeni.
több mint 12 éve
Meglepődnék ha QB szinten nem lépnének.buccaneerMeglepődnék, ha igen!
több mint 12 éve
buccaneer
490
Csak nehogy megint belepancsoljunk a választásba. Attól még , hogy valaki jó az egyetemen nem biztos , hogy beválik a ligában. Geno Smith-t tudom, hogy nagyon dícsérik a szakértők. Nem tudom , meglátjuk. Egyenlőre még azt sem tudjuk mit akar a Bucs menedzsmentje . Meglepődnék ha QB szinten nem lépnének.Ez kész ! Kell egy QB, irány az 1/1.buccaneerA Barkley, Geno Smith, Tyler Wilson hármas jelen állás szerint adekvát franchise QB anyag (kissé off, de ugyanakkor megjegyezném h Wilson Petrino-QB azok pedig azért nem arattak eddig osztatlan sikert NFL szinten), ha még melléjük teszem azt Bray is kijön a draftra akk sztem kb. egyértelmű h nem feltétlen kell 1/1 a köv. drafton ahhoz h franchise QB-d legyen.empty taxi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ki tudja lehet mindketten csodát tennének. 😀Huhh, látom mindkét szurkolótábor elég pesszimista. 😀Kössz! Sancho - Freeman trade-del nem tudom ki járna szarabbul XDD11
Sanchezt vihetitek. 😀Beki
több mint 12 éve
Huhh, látom mindkét szurkolótábor elég pesszimista. 😀Kössz! Sancho - Freeman trade-del nem tudom ki járna szarabbul XD
Sanchezt vihetitek. 😀Beki
Jó legyen Barkley az 1/1 szopjon érte aki akar. Nekem megfelel Geno 1/2-re nincsenek nagy igényeim, csak félek, hogy a Jets szarabb mint mi..Leinart ingadozott már egyetemen is, legalábbis mérföldekkel szarabb volt mint Barkley most. Nála fog megszakadni a széria. berger90A szakértők szerint jobb, mint RGIII akkor pedig 1/1. Inkább, mint Barkley. Különben is az USC milyen QBket adott a ligának mostanság Palmer, Sancho, Leinart...D11Suck for Geno? espn.go.com/ncf/boxscore?gameId=322730277D11beteg, kosármeccsGyurma Pappa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Huhh, látom mindkét szurkolótábor elég pesszimista. 😀Sanchezt vihetitek. 😀
több mint 12 éve
Az OT class annyira nem mély, kelleni fog az nektek 😀kb. egyértelmű h nem feltétlen kell 1/1 a köv. drafton ahhoz h franchise QB-d legyen.empty taxiNe is mondj ilyeneket, kivel fogjuk eltradelni így az 1/1-et???Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
kb. egyértelmű h nem feltétlen kell 1/1 a köv. drafton ahhoz h franchise QB-d legyen.empty taxiNe is mondj ilyeneket, kivel fogjuk eltradelni így az 1/1-et???
több mint 12 éve
Ez kész ! Kell egy QB, irány az 1/1.buccaneerA Barkley, Geno Smith, Tyler Wilson hármas jelen állás szerint adekvát franchise QB anyag (kissé off, de ugyanakkor megjegyezném h Wilson Petrino-QB azok pedig azért nem arattak eddig osztatlan sikert NFL szinten), ha még melléjük teszem azt Bray is kijön a draftra akk sztem kb. egyértelmű h nem feltétlen kell 1/1 a köv. drafton ahhoz h franchise QB-d legyen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
buccaneer
490
Barth kezd a kedvencem lenni, vérprofi játékot hoz. A Nugentes szenvedés idején azt hittem, már sose találunk stabil rúgót, de végre megvan.A támadók arculatát és eredményességét a QB határozza meg. Ott váltani kell. Ez az ingadozó játék nem elég ebben a ligában.
Hát, ha a második félidei tökös támadójáték megmarad jövő hétre is, akkor nincs baj, nem szégyen ennyivel kikapni a Redskinstől.
Jackson meg Williams egész egyszerűen domináns WR-ek tudnak lenni, ha valamelyikükön 1-on-1 vannak, nem kell szarozni, oda kell vágni.
Clarknak kéne még szerepet találni, Martinnak megtanulni látni a pályán, meg belőni az egyensúlyt közte, meg Blount között, és igenis erőteljes offense-ünk lehet.Thrasher
több mint 12 éve
buccaneer
490
Ez kész ! Kell egy QB, irány az 1/1.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Leinart ingadozott már egyetemen is, legalábbis mérföldekkel szarabb volt mint Barkley most. Nála fog megszakadni a széria.A szakértők szerint jobb, mint RGIII akkor pedig 1/1. Inkább, mint Barkley. Különben is az USC milyen QBket adott a ligának mostanság Palmer, Sancho, Leinart...D11Suck for Geno? espn.go.com/ncf/boxscore?gameId=322730277D11beteg, kosármeccsGyurma Pappa
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Thrasher
1 100
Barth kezd a kedvencem lenni, vérprofi játékot hoz. A Nugentes szenvedés idején azt hittem, már sose találunk stabil rúgót, de végre megvan.Hát, ha a második félidei tökös támadójáték megmarad jövő hétre is, akkor nincs baj, nem szégyen ennyivel kikapni a Redskinstől.
Jackson meg Williams egész egyszerűen domináns WR-ek tudnak lenni, ha valamelyikükön 1-on-1 vannak, nem kell szarozni, oda kell vágni.
Clarknak kéne még szerepet találni, Martinnak megtanulni látni a pályán, meg belőni az egyensúlyt közte, meg Blount között, és igenis erőteljes offense-ünk lehet.
több mint 12 éve
csupi4
263
ezt nem hiszem el 😕
több mint 12 éve
A szakértők szerint jobb, mint RGIII akkor pedig 1/1. Inkább, mint Barkley. Különben is az USC milyen QBket adott a ligának mostanság Palmer, Sancho, Leinart...Suck for Geno? espn.go.com/ncf/boxscore?gameId=322730277D11beteg, kosármeccsGyurma Pappa
több mint 12 éve
Suck for Geno? espn.go.com/ncf/boxscore?gameId=322730277
több mint 12 éve
buccaneer
490
Igazad lehet, de jó QB nélkül nincs pont és nincs győzelem.
több mint 12 éve
Semmi gond. Mindkét csapat ugyanabban a cipőben jár. Nagyjából. Talán annyi különbséggel, hogy Ti draftoltatok egy jó irányítót , nekünk meg pont az kéne. Még egyszer semmi gond, éshát csatára fel.buccaneerSztem a skinsbe több a lyuk mint nálunk. Az más kérdés, hogy jó QB-t a legnehezebb találni! De Washingtonba soká lesz még első körös draft pick..
több mint 12 éve
buccaneer
490
Semmi gond. Mindkét csapat ugyanabban a cipőben jár. Nagyjából. Talán annyi különbséggel, hogy Ti draftoltatok egy jó irányítót , nekünk meg pont az kéne. Még egyszer semmi gond, éshát csatára fel.
több mint 12 éve
A sírást nem rossz értelemben gondoltam. Abban az értelemben inkább nekünk van okunk sírdogálni. Csakhát a gondolatátvitel, vagy gondolatolvasás a fórumokon sem működik, így félreérthető voltam. Elnézést.
több mint 12 éve
buccaneer
490
Nem sírunk,állunk a csata elé. Csak itt magunkban próbálunk egy ütőképesebb csapatot kigondolni.
több mint 12 éve
Azért ne sírjatok előre, lehet ez lesz Freeman legjobb meccse. A 'skins secondary rögtön a tietek előtt áll, utolsó előtti. De amíg a tiétekbe csak Eli Manning rondított bele, a mienk konstans szar. Az O falunkon meg a nagymamám is átgurulna tolószéken.
több mint 12 éve
buccaneer
490
Olyan kiábrándító Freeman szereplése, hogy szívem szerint szezon közben meghúznám a cseréjét. Még Flynn-t is szívesebben látnám nálunk, jobbnak is tűnik, mint Freeman, meg legalább nem a padot koptatná Seattle-ben. 😀MikeInsDaleAkár ezzel is egyetértek. Ez az év már szerintem úgyis az ördögé. Megérne egy próbát. Szerintem azonban egy RG3 típusú és tudású irányítóval igencsak veszélyes csapat lenne a Buccaneers.
több mint 12 éve
Olyan kiábrándító Freeman szereplése, hogy szívem szerint szezon közben meghúznám a cseréjét. Még Flynn-t is szívesebben látnám nálunk, jobbnak is tűnik, mint Freeman, meg legalább nem a padot koptatná Seattle-ben. 😀