Thrasher

Tampa Bay Buccaneers

Thrasher
Link
www.facebook.com/profile.php?id=100001047439554
Lakhely
Békéscsaba
Utoljára láttuk
több mint 4 éve
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
1 100


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 4 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
olvastátok a sztorit?
qrvajó
ilyen biblia tanulócsoportban 😝ismerkedtek meg a fősulin, aztán megszakadt a kapcsolat, majd 2017-ben ab felvette, hogy
segítse a kondizásban😂😂😂, mer olyan ember nem volt annál az ócska frencsájznál, aki értet volna ilyesmihez. aztán júniusban megvadult ab: először csókra kényszerítette. aztán egy hónappal később, már miamiban ab házában váratlanul maszturbálni kezdett ez az állat és amíg elfordult, mert nem bírta nézni, ráverte a hátára. ekkor már elkapta vmiféle rossz sejtelem, hogy ez mégsem az a bráder-sziszter kapcsolat, ahogy ő gondolta. végül egy miamiban átmulatott este után elment ab házába megint, egy kicsit rekreálni, enni, inni, mer az máshol miamiban nincs, csak ab házában és akkor megerőszakolta. azóta nem eszik, nem alszik, elhagyta a vőlegénye( monyuk nem csodálom)
gedam
"minden nő egy kurva, mindet meg kéne erőszakolni az anyja hulláján, azt szeretik" 😂😂😂👌👌👌🐸🐸🐸
több mint 4 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
kösz a lehetőséget, de én idén nem jövök, nincs most energiám ilyesmivel szüttyögni

több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
na most nincs időm, egyelőre csak annyit jegyeznék meg, hogy a Murderers a PO-ban is odabaszott, laza 251 pontos átlagot hoztak 😀
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Törvényszerű és sajnos jogos is, hogy a bemákolt PO első fordulójában sikerült a szezon leggányabb teljesítményét hozni, gyakorlatilag az egész csapat nyomott egy terített betlit... 😀
peach
1 alapszakasz-meccset leszámítva én is a legszarabb eredményemet hoztam a PO első körében.
A mostani helyosztóig. 😀 135 pont bhaszmek... Cam, L. Miller, Zeke, meg Thielen összesen 15...

Camen látszott, hogy kezd elfogyni, de múlt héten még nem mertem cserélni Prescottra, akit direkt azért vettem föl, mert jó volt a PO menetrendje, de mindegy is lett volna, most meg már főleg...
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Nyugi emberek... ez kb 1-2 hete van, amerikai idő szerinti csütörtöki péntek hajnali adatbázisfrissítés.

Ilyenkor lövik fel a statkorrekciókat - ez korábban gond nélkül ment, valamiért múlt héten/két hete már kb fél-1-2 órát vesz igénybe...

Elvileg néhány órán belül visszaáll a normális állapot. Hogy miért tart ennyi ideig, meg hát ugye ESPN.. szóval természetesen no comment dolog... de idővel megoldódik.
Lehet ezért keresnek software designert/UI designert a fantasy football menüben is jó ideje 😀

"GAME NOTICE:
We're hiring! Want to work on the No. 1 Fantasy Sports platform in the world? Check out open job opportunities on the ESPN Fantasy team."
Igor
Az nekem is feltűnt múltkor, hogy néhány játékosnál egy ideig 0 pont szerepelt, miután egyszer már megvoltak a helyes adataik, azzal nem is foglalkoztam, ideiglenes gebasznak tűnt.
A mostani 1 pontos korrekcióról viszont azt hittem, hogy a rendes menetrend része, csak brutálisan későn befejezve, de már látom, hogy az is csak ideiglenes dolog volt, mert azóta visszaállt az 1 pontos győzelmem, és megint a BMS a párom.
Szóval igazából tényleg nincs jelentősége, csak néha fasságokat ír...

Az állásajánlat meg nekem is fura volt, biztos az NFL fantasyjük a legnépszerűbb, annak a szezonja közben keresni új embert nem éppen ideális...
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Ez már tényleg gáz.
Ma reggel még mindig úgy volt, hogy a BMS-tel játszok az első PO-körben, örültem is, hogy Fournette csak 3 pontot hozott.
Mostanra viszont csak sikerült módosítani egy pontnyit valami múlt heti staton, úgyhogy az 1 pontos győzelmemből döntetlen lett, így most már a Team Hrabo-val játszok.

Tényleg nem emlékszem rá, hogy ez régen is úgy nézett volna ki, hogy már ment a következő forduló, amikor még piszkálták az adatokat.
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Ez egy konzisztens szezon, az Atomic Falcons most a 3. legtöbb pontot szerezve kapott ki, így röhejes módon a második legerősebb csapat nincs a PO-ban, émmeg másodszor is egy ponttal vezetek kedd reggel, most hátha így is marad.
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Vieri 'szdmeg, ez már tényleg kész, ha a korrekciókkal nem szerzel legalább 1 pontot, akkor most meg a harmadik legtöbb pontot szerezve kap ki az Atomic Falcons. 😀
Majdnem Rams-Chiefs kicsiben.
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Öcsééém, erre eldurrant Elliot, úgyhogy ha Armstead nem hoz 6 pontnál többet, mégse kapok ki. 😀
Eddig egyetlen egyszer hozott 6 pont alatt... Nem baj, meg is érdemelném az 1 pontos vereséget most, oké, hogy majdnem az egész cserepadom vagy BYE, vagy O, de akkor is.
Ha nyer a Legion of Noob, átveszik a 3. helyet.
Thrasher
Pofám leszakad, kettő ponttal nyertem, és amúgy is az egyik legkevesebb pontot kaptam az évben, úgyhogy most nem panaszkodhatok.
Thrasher
Én is néztem, hogy na Armstead stabilan hoz 6 pont felett és nyerek 1 ponttal, erre nem...Hanem neked lett meg az egy pont előny.
Viszont a csavar az egészben, hogy ma beléptem és nézem miért van 7-3-as mérlegem? Valaki máshogyan szerzett pontokat így mégis én nyertem eggyel. 😀
Lesy
Meddig eszközölhetnek stat javításokat bakker?
Mindig azt hittem, kedden csütörtökön már nem kell aggódni.
Vagy ez még tegnap volt, csak nem vettem észre?
mindegy.

Szerkesztette: Thrasher
több mint 5 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
oh basszameg, visszakuldtem volna egy olyat,h :
Edelman + Coleman = Van Noy + Carson + Watkins

de igy se ugy se megy at, mert tobb mint 5 LB-m lenne a rosteren, es se Kikot se Collinst nem tervezem kitenni.
Mit szolsz ahhoz amit irtam, csak Van Noy nelkul, meg ha lehet akk Lamar Miller Carson helyett? 😀
Borbinho
Á, nem jó, kifejezetten Van Noy lenne eladó, RB szempontból meg a roster kihasználás optimalizálása lenne a célom. (ilyen fancy módon is csak pár pohár karamellás zöldalma után írok O.O)

Tényleg nem csak sales pitch: Carson és Davis nem egymás vulture-jei, inkább egymás handcuffjai, amikor mindkettő egészséges, Carson tisztességesen szokott hozni, amikor ő kiesik, akkor Davis szokott tisztességesen hozni.

Ha megnézed hetenként lebontva, a Raiders elleni meccsüket leszámítva az adott héten kezdő játékos a kettő közül jól szokott hozni, Penny nem igazán zavar be.

Egy vizonylag stabil RB2-t jelentenek, csak olyan roster kell hozzá, ahol megengedheted, hogy mindketten elférjenek, nálam viszon a támadók nagy része folyamatosan Q, aztán ne nagyon férnek el.

A Miller-Coleman csere meg ilyen szempontból nem akkora upgrade, ő kevésbé instabil.

Naszóval, valakinek egy jó LB#2? 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
😀 deadspinről:

több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
haha, jó, tudom, megragadtam a lényeget, de Evans nyilatkozata:
"It's in the great state of Florida. I'd love to play there [with] the great weather. I don't know if Tampa has a beach or not - I'm not too up-to-date on the [geography] of it. If it has a beach, then it's going to be easy for me, because I grew up in Galveston [Texas], and they have a beach down there."

Tampa BAY Buccaneers...
több mint 9 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
valószínűleg Anderson kezd.
nem akarok túl nagy arcúnak tűnni, de ez szerintem sima W, fogadnék is rá, ha fogadtam volna már életemben valamireThrasher
na ennyire értek a focihoz
több mint 9 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
nem úgy van, ha elmúlt 14 és beleegyezik, akkor már oké?NB2
hát ha nem egyezik bele, akkor majdnem mindegy, hány éves...
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
van összesen kb. 6 db. eredeti albumom, amiből egyet nyertem, egyet meg ingyen osztogattak koncerten.
sose veszek CD-t, amire nem vagyok büszke, de túl sok zenét hallgatok, és túl skót vagyok hozzá.

de van egy Nomad Son nevű 3 albumos máltai banda, akiknek a második albumát 3 és fél éve hallottam először, 9/10, kurvajó, a másik kettőt viszont azóta se találtam neten, sehol, semmiféle warez megoldással.

egy hete lett végre épkézláb, neten is használható bankkártyám, na mondom MOSTVAGYSOHA -> iTunes -> ott fent van a két hiányzó albumuk -> 3200 forintból kijött kb. a kettő -> egész héten azokat hallgattam, tök jók -> MA ÉJJEL FELTÖLTÖTTÉK A TELJES DISZKOGRÁFIÁJUKAT EGY WAREZOLDALRA, AMIT ÉVEK ÓTA MINDENNAP MEGNÉZEK

több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
nahh most jött el az a pillanat amit én nem akartam elhinni mikor hallottam a főcsoport döntő után...Seges barátom bróker kint amerikában és mondanom se kell NY drukker...a főcsoport döntő után a munkahelyén hallotta az egyik igazgatójától hogy seatle-ben volt és ott egy benfentes emberke mondta neki hogy tegye meg a superbowlt nyugodtan seatlle győzelemre mert nyerni fognak...mire visszakérdezett hogy azért az nem tuti...mire azt a választ kapta hogy köttetett egy háttéralku a denver és bill gates és a baráti köre között akik tulajdonolják a hawks-ot...az összeg nem nyilvános de azt kapta hogy 300 milláról van szó,és arról az opcióról miszerint ha jövőre bejutnak a szuperbowlba akkor mind1 ki lesz az ellenfél megoldják hogy meg is nyerjék a broncoc! cserébe most viszont el kell balfaszoskodniuk a meccset nem feltünően...nem viccelek..mielőtt összeültünk volna nézni a maccset itt ezt közöltem mindenkivel hogy ha olyan dolgokat fognak látni amiket soha nem láttak korában manningtől akkor ez a meccs el lett adva...én is azt mondtam hogy nem hiszem el hogy ezt meg lehet csinálni de kezdem elhinni....amit idáig láttam az kezd gyanus lenni.....jahh és csak hogy átérezze mindenki hogy mennyire hittek ott benne a brókerkörökben az iroda 4 tagja fogadotta seatllre összesen 1 millió dollárral! min.14+ ra!SaaNDooR
kész, ennyi bazmeg, te nyerted a Super Bowlt
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
kész, mára be is zárhat az internet.

több mint 8 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Tudom kutya de attól még poén
alatriste
ha a magyar fordítás elkövetőjének nem csak arra lett volna esze, hogy undorító vízjellel bassza tele, hanem képes lett volna a "person" szót "ember" helyett "személy"-nek fordítani, akkor is csak 2/10 lenne.
így 0/10
több mint 9 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
jó-jó, ha esetleg meccs már nem is lesz ebből, de azért egy kiemelkedő eredménykövetőre van kilátás
több mint 9 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100