Carolina Panthers - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Pontatlan megint fasz
több mint 3 éve
Ezt a meccset ilyen fos játékkal fogjuk megnyerniMi is ezt mondjuk
zsoeo
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Invincible
801
Ezt a meccset ilyen fos játékkal fogjuk megnyerniD jó volt ma.
zsoeo
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Ezt a meccset ilyen fos játékkal fogjuk megnyerni
több mint 3 éve
Tremble blokkolni még nem tud, csak akkor miért ez a playcall merül fel a kérdés
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Ennyi ha megdobod a tök üres embertvan 3 igazán gyors emberünk.... igaz az Oline egy kreppapir keméynséggel tart
zsoeo
több mint 3 éve
Invincible
801
Slay pick six
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Ennyi ha megdobod a tök üres embert
több mint 3 éve
Csak megjött a leolvadás a 3. negyed legvégén 😊 Franklin volt egyedül hátul
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Invincible
801
azek a hulló falevél passzok...
több mint 3 éve
Ez nem volt fumble, de az jó dolog, hogy idén ezeket a playeket engedik, aztán utólag változtatják meg
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Nagyon bízunk a punterben 😀 Az ötlet nem volt hülyeség
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Nem is blöffölt, kifigyelte a silent countot, és ő hamarabb kapcsolt, mint a támadók 😀
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Gator66
363
muszáj volt kockáztatni mert Cook nem jatszik es alapból erősebb az ellenfél 😀 szóval 19re lapot hoztam...Jó hát Prescottot nem ülteted, az alapazt hittem az elozo heti Colts Miami a roncsderbii de amit ma ez a két csapat mivel... 😀Ilyen jók a D-k
Gator66
TSzabi0 pont a Fantasy benEn is a heten leltettem Prescottot es Darnold kezdett 😀 jo megérzésem volt... 😀
Fasza.
Remélem garbage time alatt engednek legalább 1 TD -t
ozibozi
Gator66
Jakehomer
több mint 3 éve
Jó hát Prescottot nem ülteted, az alapazt hittem az elozo heti Colts Miami a roncsderbii de amit ma ez a két csapat mivel... 😀Ilyen jók a D-k
Gator66
TSzabi0 pont a Fantasy benEn is a heten leltettem Prescottot es Darnold kezdett 😀 jo megérzésem volt... 😀
Fasza.
ozibozi
Gator66
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Gator66
363
azt hittem az elozo heti Colts Miami a roncsderbii de amit ma ez a két csapat mivel... 😀Ilyen jók a D-k
Gator66
TSzabi
0 pont a Fantasy benEn is a heten leltettem Prescottot es Darnold kezdett 😀 jo megérzésem volt... 😀
Fasza.
ozibozi
több mint 3 éve
Reddick blöffölt a 3rd downnál, egyszerre indult az O fallal, esélyük nem volt így
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
ozibozi
17 138
0 pont a Fantasy ben Fasza.
több mint 3 éve
Őket lehet idén is 😊Akkor vertük a Patriotst legalább 😀Lehet, hogy ilyen szarul még nem láttam játszani az Eagles offensetAzért Chip utolsó évében is öröm volt őket nézni. 😀😀
mustaine
balintbaba
mustaine
Tepper takarodj!