Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Most dől el, el merik-e csalni😊
több mint 9 éve
zsojti
4 063
simaán lenn ven
több mint 9 éve
zsojti
4 063
köszönjük 😊Amúgy visszanéztem és tényleg nem volt facemask, elnézést.Miből vegyek vissza? 😀 Szurkolok, zsojti, ne oktass már hogy kéne! 😀Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.na vegyél vissza kicsit : egy ez fórum kettő meg nézzél már bele e dez td-be hány holding maradt benn
gyeek
hicks meg a facemasktől olyan messze volt, hogy...
zsojti
gyeek
gyeek
több mint 9 éve
Amúgy visszanéztem és tényleg nem volt facemask, elnézést.Miből vegyek vissza? 😀 Szurkolok, zsojti, ne oktass már hogy kéne! 😀Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.na vegyél vissza kicsit : egy ez fórum kettő meg nézzél már bele e dez td-be hány holding maradt benn
gyeek
zsojti
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/06/c2/77/06c277b1a51d312c40bf08b7b0a9c3de.jpg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
zsojti
4 063
befejeztem..van akivel nem lehetMiből vegyek vissza? 😀 Szurkolok, zsojti, ne oktass már hogy kéne! 😀Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.na vegyél vissza kicsit : egy ez fórum kettő meg nézzél már bele e dez td-be hány holding maradt benn
gyeek
zsojti
gyeek
több mint 9 éve
A bírókat megzavarta a sok terepruhás vadász, bekerítve érzik magukat. Botrány meccsek voltak ilyen szempontból ma.De a lényeg, hogy Bradford vagy Cassel nagyobb clutch?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Miből vegyek vissza? 😀 Szurkolok, zsojti, ne oktass már hogy kéne! 😀Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.na vegyél vissza kicsit : egy ez fórum kettő meg nézzél már bele e dez td-be hány holding maradt benn
gyeek
zsojti
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
akkor sem volt facemask, bármit írsz.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
zsojti
4 063
Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.na vegyél vissza kicsit : egy ez fórum kettő meg nézzél már bele e dez td-be hány holding maradt benn
gyeek
több mint 9 éve
Nem, Tom Landry szelleme csavarta ki Beasley nyakát.Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.Nem volt facemask
gyeek
baggio
több mint 9 éve
Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.Nem volt facemask
gyeek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hicks mellizomszakadás valószínűleg, tehát out for season...
---
több mint 9 éve
Ugye azzal együtt lófasz flagek, hogy előző driveban Beasleyt szerelte Biggers mielőtt hozzáért a labda 3rd downnál, ebben a driveban meg Hicks keze akadt bele a sisakjába és bele is sérült Hicks. Ezek miatt nem láttam morajlást.
több mint 9 éve
OT-ban viszont elbukjuk
több mint 9 éve
zsojti
4 063
lófasz flagek mi meg az arra nem dobnak...vicces
több mint 9 éve
kapufáról be, duplán frusztráló...
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Ilyen helyzetben ezt a szabálytalanságot benézni... Nincsenek szavak a játékvezetés színvonaltalanságáraÉs akkor még átszenvedhetünk egy ot-t...
---
több mint 9 éve
Hát, sokat nevettünk, fasza volt, de ilyen meccsből OT, ah, az már fáj.
több mint 9 éve
Az igen...nem dobtak sárgát az illegal formationre.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ebből a szarból még egy hosszabítást megnézni...