Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 3 éve
Azt hittem, ezen a meccsen már nem állítunk meg futást.
több mint 3 éve
Vajon végigjönnek 1:50 alatt?a három pont benne van a levegőben. Vagy én vagyok túl optimista? 😊
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Vajon végigjönnek 1:50 alatt?Ellenünk? Kizárt!
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Ez az Adams family-s Progressive reklám továbbra is elborult. 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 262
Szeretnék hinni a csodában, de pillanatnyilag úgy látom, örülhetünk, ha elvergődik a csapat a PO-ig.Elég gyenge a divízió, valahogy kiszenvedünk egy 9-8-as csoportgyőzelmet talán, de tényleg az a maximum
nagylaza
több mint 3 éve
Szeretnék hinni a csodában, de pillanatnyilag úgy látom, örülhetünk, ha elvergődik a csapat a PO-ig.
több mint 3 éve
nando89
3 869
Hat … én nem tudom de kérem vissza a tavalyi védelmet , az sem volt egy nagy truvaj de azokat azért eszre vettem h a pályán vannak ez határozottan szarabb mint tavaly
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 829
Tragikus ez a védelem, mindenestől.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 262
bottom 3 védelem
több mint 3 éve
KeyG
9 423
Az rendben volt az a passz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Nice try boyA Manningcast a legcsodálatosabb dolog, ami az ESPN-en az elmúlt 20 évben történt. Mostantól csak így akarok meccset nézni 😀Úgy értsem, hogy nem az Arénán nézed?
shawnka
nagylaza
több mint 3 éve
Kampman
28 262
Szerinted az RTL Klub fejesei nézték a Való Világot meg a Mónika sót, mikor hazamentek? 😀A Manningcast a legcsodálatosabb dolog, ami az ESPN-en az elmúlt 20 évben történt. Mostantól csak így akarok meccset nézni 😀Úgy értsem, hogy nem az Arénán nézed?
shawnka
nagylaza
több mint 3 éve
nando89
3 869
A Manningcast a legcsodálatosabb dolog, ami az ESPN-en az elmúlt 20 évben történt. Mostantól csak így akarok meccset nézni 😀Hat az biztos sokkal jobban tetszik mint a csapatom jelenleg …
shawnka
több mint 3 éve
A Manningcast a legcsodálatosabb dolog, ami az ESPN-en az elmúlt 20 évben történt. Mostantól csak így akarok meccset nézni 😀Úgy értsem, hogy nem az Arénán nézed?
shawnka
több mint 3 éve
A Manningcast a legcsodálatosabb dolog, ami az ESPN-en az elmúlt 20 évben történt. Mostantól csak így akarok meccset nézni 😀
több mint 3 éve
KeyG
9 423
3 O Line man támad egy embert
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Kampman
28 262
Gronk is megjelent, érdekesebb volt, mint ez a drive.
több mint 3 éve
Eddig nem nagyon támadtuk Goffot. Már éppen szóvá akartam tenni (hátha olvassák a topikot).Lehet csak kicsit kritizálni kell és megy ez 😀 Bár szerintem inkább a Lions nyírta ki magát ebben a driveban a zászlókkal de mind 1 örüljünk hogy végre volt 1 stop, eddig nem sok ilyen történt 😊Jó estét/reggelt mindenkinek!Jókor írtad!
Barry megígérte hogy ezen a héten 100% jobb lesz a védelem, kíváncsi vagyok mikor kezdik mert eddig ugyanaz a semmi mint előző héten...
Ettől függetlenül Go Pack, legalább a támadók már pofásabban néztek ki 😊
D-Train
nagylaza
D-Train
több mint 3 éve
Kampman
28 262
Legalább a spec team meg mindig a régi , előre tudod h itt visszahordás kizárva 😉Az oldalirányú mozgásokban hiszünk
nando89
több mint 3 éve
D-Train
29
Lehet csak kicsit kritizálni kell és megy ez 😀 Bár szerintem inkább a Lions nyírta ki magát ebben a driveban a zászlókkal de mind 1 örüljünk hogy végre volt 1 stop, eddig nem sok ilyen történt 😊Jó estét/reggelt mindenkinek!Jókor írtad!
Barry megígérte hogy ezen a héten 100% jobb lesz a védelem, kíváncsi vagyok mikor kezdik mert eddig ugyanaz a semmi mint előző héten...
Ettől függetlenül Go Pack, legalább a támadók már pofásabban néztek ki 😊
D-Train
nagylaza
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 829
legalább az ST megtartotta a labdát
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89
3 869
Legalább a spec team meg mindig a régi , előre tudod h itt visszahordás kizárva 😉