Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Viszlaaaat!
több mint 7 éve
Breki
278
Jó8 mindenkinek !
több mint 7 éve
Collins bazdmeg! De én vagyok a hülye hogy még mindig nézem ezt az alázást.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
SBL
2 213
AZért azt még jegyezzük meg, hogy ezzel a 6 TO-val pozitívba fordult a TO mutatója a csapatnak.
több mint 7 éve
6. TO. All Hell Broke Loose
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Schuszti
26
Nando 89 nem akartam gonoszkodni, van onkritika , tavaly is gyengen adtuk elo, Minnesota ellen a kihagyott FG-juk csak egy jutalomjatek volt nekunk, iden sem erzem az atuto erot bennunk, de valljuk be a GB-nek se ez elete szezonja, ha ma lealaznak minket akkor se 😉
több mint 7 éve
jóccakát srácok!Köszi a követést.
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Yesssss
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Köszi a követést. Valószínűleg az év legsimább meccse volt. Nem gondoltam volna.Sose tudjuk meg mi lett volna ha ET nem telefonál haza. Neki is és a mai sérülteknek is jobbulást!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nfc west ujabb 0-4 😀Nagyjából két éve a legerősebb csoport volt. Most meg.....röhej.
-6
-3
-21
-35
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
sebidani1990
128
3 playbol az nem tul meggyozomondjuk hogy ezzel dobott egy INT-etEz ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊Szép komment 3.ra Gratt 😊
Schuszti
nando89
Old Green Bay
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
mondjuk hogy ezzel dobott egy INT-etEz ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊Szép komment 3.ra Gratt 😊
Schuszti
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Haha ugyanerre gondoltamEz ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊Szép komment 3.ra Gratt 😊
Schuszti
nando89
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊Hát ha a PO-ban is ilyen meccset hoztok, akkor kár menni. Én már az ocsmány játékok láttán is mondtam, hogy remélem mi nem jutunk be, mert azért kár, hogy ott vki kitömjön. Mert nem nagyon lenne ott esélyünk senki ellen. A D-vel semmi bajom nincs, de az O, meg a hülye hívások az agyamra mennek.
Schuszti
több mint 7 éve
Breki
278
Ez ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊Igen, de sikerült feltüzelni a csapatot ! 😊 innentől még jobban fogunk közdeni 😊
Schuszti
több mint 7 éve
nando89
3 894
Ez ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊Szép komment 3.ra Gratt 😊
Schuszti
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Ez ma eleg csufos, de nen tudom a GB minek orul, nekunk sima a play off, de nekik ... 😊a Wnek,
Schuszti
a mutatott játéknak
de ez csak tipp
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Elozo meccsen is pont ezt hozta nem?azt hittem wilsonnak Brees a példaképe de ezek szerint fitzpatrickma Brees se volt sokkal jobb. 0 TD, 3 INT
malkav
casaubon
több mint 7 éve
casaubon
2 391
azt hittem wilsonnak Brees a példaképe de ezek szerint fitzpatrickma Brees se volt sokkal jobb. 0 TD, 3 INT
malkav
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Hat azert te sem ezt vartad gondolom. Eleg egy elbaszott meccs a reszunkrol. Az elojelek kurvara nem ezt tukroztek, de hat egy poppet beneztem. Thats it!Kar, hogy nem jatszunk iden a Brownssal, mert ezt olyan vicces lenne ellenuk produkalnina mivan az nem lenne sima?!
sebidani1990
braxa88
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Kar, hogy nem jatszunk iden a Brownssal, mert ezt olyan vicces lenne ellenuk produkalni
sebidani1990
Látom. Vártam is, hogy az lesz.int lett a végeközben Saints masírozhat a győzelemért.Szerintem nem lesz meg.
gamerkr
shagi0206
gamerkr