Jacksonville Jaguars - Houston Texans
több mint 2 éve
Trevor méltóképp zárta a napját.
több mint 2 éve
Garrard jöhetne egy hail mary-reŐ már "too old for this shit" korban van. Amúgy fun fact a felesége neve Mary. 😀
gamerkr
több mint 2 éve
na, ez jó volt... a szokásos vasárnap esti hétórás híg foslé, pont ahogy szeretem... mi lenne velem a Jaguars nélkül, nem is tudom
több mint 2 éve
Garrard jöhetne egy hail mary-re
több mint 2 éve
Az milyen first down volt 😛Nem sokat érős.
dande2
több mint 2 éve
Az milyen first down volt 😛
több mint 2 éve
Where is Minshew when you need him?Philyben melegíti a padot.
Jakehomer
több mint 2 éve
Where is Minshew when you need him?
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Game Over
több mint 2 éve
Pierce megérdemli, hogy bevigye. Nagy meccse van. A Texans franchise RB-t draftlt a 4. körben. Mi feltradedel egy olyat, aki még nem volt aktív 1 körrel később...
több mint 2 éve
Ok, elfogadtam magamban a tényt, hogy ki fogunk kapni az egyetlen idén még nyeretlen csapattól. Otthon. Úgy, hogy 1 fontosabb sérültünk van.amikor már azt hinnéd, hogy végre csapatunk van (lsd. Colts, Chargers), akkor jön egy ilyen kijózanító meccs és rájössz, hogy: "Helló, ez a Jags!"
iktriad
több mint 2 éve
az fumblinak tűnik
több mint 2 éve
Ok, elfogadtam magamban a tényt, hogy ki fogunk kapni az egyetlen idén még nyeretlen csapattól. Otthon. Úgy, hogy 1 fontosabb sérültünk van.
több mint 2 éve
dioadam
589
Itt ihletet merítettek csütörtökről?Még annál is jobb. Jelen állás szerint még hosszabbítás is lehet 😀
Wester
több mint 2 éve
Travon is csinált egy akkora baromságot, mint Trevor a picknél. Csodás napja van mindkét 1/1-esünknek...
több mint 2 éve
Nyerni még meg kell tanulnia DPnek nálatok is, nem akarjatok mindent egyszerre na 😉
több mint 2 éve
mondjuk 352 yard mellé már fel szoktak rakni vagy 30 pontot...
több mint 2 éve
dioadam
589
Sziasztok, csak az eredményt láttam, milyen a meccs?Annál is rosszabb 😀
Olyan mint gondolom? 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
Sziasztok, csak az eredményt láttam, milyen a meccs?Ilyen.
Olyan mint gondolom? 😀
akdestroyer
Update:
— Zoltan Paksa (@iktriad) October 9, 2022
Total yardok:#Jaguars: 352
Texans: 166
Az állás még mindig 6-6 és támad a Houston. #SameOldJags #nflhu https://t.co/NdqVNiAwMZ
több mint 2 éve
Sziasztok, csak az eredményt láttam, milyen a meccs?olyan 😊
Olyan mint gondolom? 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 743
Sziasztok, csak az eredményt láttam, milyen a meccs?Olyan mint gondolom? 😀
több mint 2 éve
egy biztos van ezen a meccsen: Lovie ősz szakálla nagyon hasít
több mint 2 éve
teljesen impotens O mindkét oldalon, mintha ismételnék a TNF-et...és tuti, hogy AFC South győztes lesz a végén itt is 😊Jövő héten az Arena 4-en Colts - Jags ebben az idősávban. Are you not entertained???
Stoki