npetiii

Jacksonville Jaguars

npetiii
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
322Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
nagyon köszi, csak nézegettem, mert az első 4 fordolóban még aratta a pontokat utána megsérült.
ozibozi
A második, harmadik, negyedik héten csak azért volt kezdő, mert Jarrod Wilson megsérült, de amikor mindketten egészségesek, akkor Wilson kezd és Wingard a csere.

1 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
hali, Andrew Wingard fog kezdeni,?
érdemes beraknom fantasyba a sérülés után, múlt héten nullázott 😕
ozibozi
Wingard nem kezdő, special teamben lesz csak pályán, hacsak a meccsen meg nem sérül valamelyik safetynk

8 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Annyira rossz volt ma a Packers, hogy szerintem Minshew-val nyertünk volna. Sosem tudok vereségnek szurkolni, úgyhogy szomorú vagyok. Nyugtatom magam a jó draftpozícióval és azzal a reménnyel, hogy mindenkit kirúgunk majd, akit kell.

15 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Jól van, nem sokkal járt le az óra... ezzel biztos, hogy ma sem nyerünk, ami szomorú, de jobb draftpick

15 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Sokáig tartott az előny 😀

28 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Azért a nagyon hülye Westbrookot se felejtsük ki 29-29-nél, amikor éppen megyegetett az offense, adott egy ingyen TD-t a kickoff fumble segítségével...
somoskovig
Nem hiába egészséges inaktív általában idén...Pedig milyen biztatóan kezdte a karrierjét...
iktriad
Én mondjuk ezzel egyáltalán nem értek egyet, igaz, hogy hibázott, de számomra érthetetlen a mellőzése, és az eddig egyáltalán nem létező visszahordó játékunkba lehelt életet a tegnapi meccsen. Nem tudom milyen súlyos a sérülése, de gyors felépülést neki, abból kiindulva, hogy vissza sem játszották a dolgot, gondolom idén már nem tud majd pályára lépni, a szerződése lejár, így jövőre majd máshol lesz használható elkapó.

28 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Én értem, hogy két labdabirtoklás a hátrány, de ez van, ha elengedjük a futást. Minshewn állandó nyomás, és hajigálja össze-vissza a hosszú labdákat, elhibázva üresen álló elkapókat.

28 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Westbrook előtt le a kalappal, ahogy küzd ezekkel a visszahordásokkal azok után, hogy valamiért nem vagyunk hajlandóak idén meccskeretbe tenni
npetiii
well... 😀
npetiii
Most fog csapatni egy visszahordást TD-re 😀
dioadam
Vagy olyan súlyos sérülést szenved, hogy vissza sem merik játszani. Jobbulást neki!

28 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Westbrook előtt le a kalappal, ahogy küzd ezekkel a visszahordásokkal azok után, hogy valamiért nem vagyunk hajlandóak idén meccskeretbe tenni
npetiii
well... 😀

28 napja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
hihetetlen hullámvasút ez a meccs

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Azzal jönni, hogy nem elég profit jön be egy olyan csapatnál, aminek az értéke 8 év alatt MEGTRIPLÁZÓDOTT annak ellenére, hogy a 2. legrosszabb mérleget produkálta az elmúlt 10 évben az NFL-ben, enyhén szólva arcátlanság. Az nem esett le nekik, hogy ha az ismétlem 1 azaz egy darab jó szezon az elmúlt 10 évben a szokottnál is sokkal nagyobb érdeklődést(=profitot) generált a helyiek körében. akkor talán inkább ennek a megismétlésére kéne fókuszálni ahelyett, mint ami az elmúlt 8 évben nálunk megy (hogy Húsrágó találó megjegyzését idézzem, évek óta szar van a medencében, de mi az eltávolítása helyett inkább kifestjük a bejáratot...)?
iktriad
Rossz a példa.
Az hogy kifested a bejáratot, az alapvetően egy pozitív dolog.

Ebben az esetben feltételezzük hogy a dolog jót tesz majd a hazai jegyeladásoknak, a kurva sok utazás meg mágnesként vonzza majd a szabadügynököket is.
Ja nem.

Szerintem sokkal jobb példa az, hogy úszik a víztükrön a fostenger, Khan belemarkol, majd az ütött kopott és pergő bejárati ajtót szépen kikeni szarral, jó vastagon.
És közben azt mondja "Jólesz ez! Ávángárd gyerekek, ávángárd!"

Te meg az évektől megfásulva aztmondod jó, és megmeríted a tested a barna és meleg vízben, miközben próbálod szuggerálni magad, hogy ez bizony csak iszap...
akdestroyer
Nekem nincs bajom a vízzel, de ha ti nem akartok medencézni, akkor nem kell... 😀

több mint 1 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
NFL Memesen láttam, meghaltam rajta 😀

több mint 2 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
 www.youtube.com/watch?v=IjlfQBQk_kg

1 hónapja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Én nagyon türelmes vagyok, de ez a meccs volt az utolsó csepp a pohárban, innentől annak szurkolok, hogy mindenki ki legyen rúgva, az összes edző, a GM, és ha lehet, akkor a tulajdonos is.
Gruden eddig minőségi javulás volt az elmúlt évek támadókoordinátoraihoz képest, de ez a mai brainfart, a futójáték teljes elhanyagolásával védhetetlen.
Wash egy méretes fasz, ezt régóta tudjuk, de új mélységeket ér el azzal, hogy továbbra sem tud semmit sem kitalálni arra, hogy legalább minimális nyomást helyezzünk az ellenfél irányítójára. Vagy megyünk négy emberrel, akik véletlenül sem érnek közel sem, vagy a fél csapatot blitzelni küldi negyedik kísérletnél. Én értem, hogy sok a fiatal és még annál is több a sérült, de a kreativitás teljes hiánya nem ezeken múlik.
A mai játékunkba egyébként a kicker teljesítmény szúrta bele a kést, a balfasz negyedik kísérletes wildcat passz is emiatt lett hívva. Így aztán Decamilis is bekaphatja, aki a 2017-es szezonban egész értelmesnek tűnt, voltak fake puntok, értelmezhető visszahordások, azóta meg semmi.
Egyedül Keenan McCardellt tartanám meg, aki szinte a semmiből épített vállalható receiver sort.
Marrone-t sajnálom, korrekt csávónak tűnik, de elegem van, nem korrekt emberekre, hanem normális HC-re van szükség.
Kicsit kiborultam, elnézést mindenkitől.

Szerkesztette: npetiii

2 hónapja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Ezt se sikerült befújni...
iktriad
Még mit nem fújtak be nektek? Úgy állítod be, mintha a sporik kinyírtak volna benneteket, holott van két kérdéses dolog, aztán ezt piedesztálra emeled. Nem bírózni kell, hanem megkérdezni Lambótól, hogy mit akart az első félidő végén. Vagy ahogy Húsrágó is írja, miért nem blokkolták Clowneyt, ha már annyira megzavarta az irányítótokat. Vagy hogy a Jax D mit csinált a meccs nagy részében (hasonlóan a mienkhez).
Mindenesetre köszi a többieknek a korrektséget!
Nandito
Bár nem én lettem megszólítva, de emlékszem két nevetséges DPI-re, mindkettő harmadik kísérletnél, az első a harmadik TD drive-otokban, a második pedig a meccsnyerő mezőnygólt hozó drive-ban. A meccs persze nem csak ezeken múlt, mielőtt még ki lenne forgatva a mondandóm, sok volt a hiba, ami egy ilyen fiatal csapatnál nem is meglepő. Én büszke vagyok a csapatomra, örülök, hogy végig meccsben voltunk, grat a Titansnek, a visszavágón remélem mi nyerünk. Most előre a Dolphins legyőzéséért.

12 hónapja
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Jaguars all-decade csapat az Athleticről (mivel fizetős oldal, csak idemásoltam a szöveget). A csapat idei teljesítménye miatti nyomorúságos állapotomban komoly gyomros volt ez a cikk. Nyilván végigszenvedtem a teljes évtizedet ezzel a csodás csapattal, de még így is őszintén rá tudtam csodálkozni, hogy mennyi szar játékosunk volt, ha a lent felsoroltak az elmúlt tíz év legjobbjai, különösen a támadósorban.
Pár gyors megjegyzés:
1. Blake Bortles az évtized irányítója nálunk, ami előre jelzi, hogy milyen acélos csapat várható. 😀
2. Az, hogy Jermey Parnell nevét ezúttal is elírja egy újságíró, az egy dolog, de hogy ő volt a második legjobb OT az elmúlt tíz évben a Jaguarsnál, az valami fájdalmasan kegyetlen, de mégis igaz.
3. Uche Nwaneri és A.J. Cann a guard párosunk, hát gratulálok mindenkinek, aki ehhez a szégyenhez asszisztált az elmúlt tíz évben.
4. Abry Jones DT poszton egy megemlítést legalább érdemelt volna, ahogy Sen'Derrick Markst is előbb jut eszembe méltatni, mint Terrance "Pot Roast" Knighton itt töltött idejét.
Kellemes szenvedést mindenkinek a listához. 😀


"The 2010s: Jacksonville Jaguars all-decade team isn’t entirely worth celebrating
Choosing an all-decade team for an NFL team is a difficult task, and even more so when you have a 10-year sample that isn’t entirely worth celebrating, as the 2010s have largely been for the Jacksonville Jaguars.

With only one playoff appearance and one year with a winning record (this year could still yield another), it’s natural to build that team around the 2017 Jaguars, who went 10-6 and won two playoff games, nearly upsetting the Patriots in the AFC Championship Game.

We’ve gone through both sides of the ball and selected the best at each position — sometimes, a dominating two or three years can outweigh the longevity of a five-year but average starter. We welcome your opinion and debate in the comments, as some of these selections weren’t easy at all.

QB: Blake Bortles (2014-18)

The third overall pick in the 2014 draft, Bortles had a five-year run that peaked with the 2017 playoff trip, on a team best-known for its young defense more than anything else. Bortles is now a backup with the Rams, but his run in Jacksonville is an easy call here — 103 touchdowns against 75 interceptions, with a great sophomore season that saw 35 touchdowns in 2015.

His 25-50 record with the Jaguars doesn’t look great, but it’s worlds ahead of Chad Henne (7-24) or Blaine Gabbert (5-23). His 17,646 passing yards is second only to Mark Brunell in franchise history. It’s wild to think the Jaguars won a playoff game (10-3 vs. Bills) in which their quarterback rushed for more yards (88) than he passed for (87). He took a step back last year, going 3-9 and managing just 13 touchdowns in 13 games, so the franchise moved on.

RB: Maurice Jones-Drew (2010-13), Leonard Fournette (2017-19)

MJD started with the Jaguars in 2006, but his best season came in 2011, leading the NFL in rushing with 1,606 yards and earning All-Pro honors in addition to a third consecutive Pro Bowl. In his four seasons in this decade, he rushed for 4,147 yards and 19 touchdowns, both franchise highs for this time span.

Fournette is just beginning to build on his career, and this season might be his best, as he’s on pace for 1,383 rushing yards and another 569 receiving for almost 2,000 yards of total offense. As a rookie in 2017, he was a big part of the Jaguars’ success, rushing for 1,040 yards and nine touchdowns. In a playoff win at Pittsburgh that year, he rushed for 109 yards and three touchdowns, going for another 76 and a score in the playoff loss at the Patriots.

WR: Allen Robinson (2014-17), Allen Hurns (2014-17)


The Allens had parallel careers in Jacksonville, shining as rookies in 2014 and then breaking out as sophomores for the only 1,000-yard seasons by Jaguars in the entire decade. Robinson led the NFL with 14 touchdowns and had 1,400 receiving yards in 2014; Hurns, undrafted out of Miami, had 10 scores and 1,031 as a solid No. 2. Their career numbers in Jacksonville are very close, with Robinson catching 202 for 2,848 yards and 22 scores and Hurns catching 189 for 2,669 and 21 scores.

These two didn’t have the sustained Jaguars run of Jimmy Smith (nine 1,000-yard seasons) and Keenan McCardell (four), but they were easily the best of this decade, with promising young D.J. Chark on course to get the team back to a 1,000-yard season this year.

TE: Marcedes Lewis (2010-17)

Lewis, a first-round pick in 2006, has had remarkable longevity to his career, and it’s he — not any receivers — who will finish as the Jaguars’ decade leader with 2,978 receiving yards and 26 touchdown receptions. He broke out with a Pro Bowl season in 2010, catching 10 touchdowns, and bounced back nicely during the team’s playoff season with a team-best five touchdown receptions. He’s still going at 35 with the Packers, but he’ll be best known for 12 productive years in Jacksonville.

OT: Eugene Monroe (2010-13), Jeremy Parnell (2015-18)

Offensive line is a weak area for the Jaguars, with nary a single Pro Bowl selection in this decade. Monroe, the eighth overall pick in 2010, had 49 starts in four seasons with the Jaguars before he was traded to the Ravens for draft picks; Parnell made $26 million in four years after signing as a free agent from the Cowboys. Those two, with four years as starters, still get the nod over Luke Joeckel, who was the No. 2 overall pick in 2013 and had just 39 starts.

OG: Uche Nwaneri (2010-13), A.J. Cann (2015-19)

Nwaneri missed only one game from 2008-13, primarily as a right guard, and Cann is doing much the same, missing only four total games in his five NFL seasons. Both mainly worked at right guard, but they’re easily better than the long list of left guards, so we’re picking the best linemen here rather than any specific positional loyalty.

C: Brandon Linder (2014-19)

Linder, too, has spent some time at right guard, but he’s in his sixth year as a starting lineman for the Jaguars, and his four years at center give him a close nod over Brad Meester, who was the starter from 2010-13. While there’s no more guaranteed money after this season, he’s under contract for another three years with the Jaguars.

DE: Yannick Ngakoue (2016-19) and Calais Campbell (2017-19)


There’s no bias toward recent players here — Ngakoue’s 35.5 sacks in fewer than four seasons are the most for the Jaguars in the decade, as is an impressive 13 forced fumbles (the next closest is six). He has had at least eight sacks in each of his first three seasons and was a Pro Bowl selection in 2017, breaking out with 12.5 sacks. A steal to be drafted in the third round, he’ll get very expensive if Jacksonville wants to keep him beyond this season.

Campbell was certainly expensive when Jacksonville signed him as part of a massive free-agent splurge in 2017, but Campbell lived up to the big contract. After never hitting double-digit sacks in his first nine years in the NFL, he went off for 14.5 for the Jaguars in 2017, earning Pro Bowl and All-Pro honors in helping lead their playoff push. He’s active against the run as well. These two get the nod over Jeremy Mincey (20 sacks in 40 games) and former first-round pick Dante Fowler (14 sacks in 39 games).

DT: Tyson Alualu (2010-16) and Malik Jackson (2016-18)

There are good options to choose from here — Alualu was drafted 10th overall and stayed for seven seasons, starting 88 games. He overlapped one year with Jackson, who signed a massive free-agent contract and only played half of it, earning $45 million in three years. Jackson made the Pro Bowl in 2017 — eight sacks, four forced fumbles — and had 19 sacks in his three years in Jacksonville. Those two earn the nod over Roy Miller (50 starts) and Terrance Knighton (33 starts).

LB: Paul Posluszny (2011-17), Telvin Smith (2014-19), Myles Jack (2016-19)

Posluszny is perhaps the easiest choice on the team, leading the Jaguars for the decade in both tackles (816) and interceptions (11). He made the Pro Bowl in 2013 and finished a seven-year run in Jacksonville on their playoff team. The Jaguars are missing Smith this year, but he was another Pro Bowl part of that 2017 defense. He’s right behind Posluszny in tackles (587) and interceptions (nine), including three returned for touchdowns.

The third linebacker spot is a little harder to decide — we went with another young, emerging player in Jack, who has just 53 starts in Jacksonville but has already piled up 285 tackles. He gets the nod over Daryl Smith, a lock for a 2000s all-decade team who played only two seasons in this decade, and Russell Allen (2010-13).

CB: Jalen Ramsey (2016-19) and A.J. Bouye (2017-19)

Ramsey is gone now, of course, leaving a haul of draft picks that will help the franchise much the same way he did. Ramsey was an All-Pro and Pro Bowler at the center of Jacksonville’s brash young defense in 2017 and had nine interceptions in three-plus seasons. There aren’t many NFL players who can command more than two first-rounders in a trade, but Ramsey has shown he’s one of them.

Bouye was another expensive addition in 2017 who made the Pro Bowl — he had interceptions in each of two playoff games for the Texans the year before, setting up a free-agent payday. Bouye has eight interceptions in just 39 games in Jacksonville and is the easy choice here opposite Ramsey.

S: Tashaun Gipson (2016-18) and Johnathan Cyprien (2013-16)

Tough calls here — tons of guys with limited time in Jacksonville, spending two or three years as starters without much in the way of league accolades. We start with Gipson, another key part of the 2017 defense with four interceptions that season. It’s tempting here to go with yet another 2017 defensive back in Barry Church, who also had four picks that year but only spent two years in Jacksonville. Instead, we’ll go with Cyprien, who had four consecutive 100-tackle seasons for the Jaguars in quieter years.

P: Bryan Anger (2012-15)

Are we picking punters? Hey, sure, let’s pick a punter. Anger has spent his entire career being the punter who was drafted ahead of Russell Wilson, which isn’t his fault. As part of some really bad Jaguars teams, he punted a TON — 360 punts in four years — and averaged 46.8 yards per punt, easily the best in franchise history. He went to the Bucs and had their best season ever by a punter and now he’s punting well for the Texans.

K: Josh Lambo (2017-19)

Lambo is only in his third season in Jacksonville, but he’s underappreciated — 24-for-25 on field goals this year, and hitting 94 percent while with the Jaguars, including 7-for-8 on kicks from 50 yards and beyond. That gives him the nod over Josh Scobee, who held the job from 2004-14 but wasn’t quite as good in this decade, hitting 85 percent of his field goals.

KR Marqise Lee (2014-19) and PR Rashad Greene (2015-18)

Again, not a huge amount of options to choose from here. Lee had the only kickoff return for a touchdown in the entire decade — a 100-yarder in a 2016 loss to the Texans, so he gets the nod here. Of the four Jaguars to return punts for touchdowns in the 2010s (bar-bet answer on other three: Jaydon Mickens, Mike Thomas, Dede Westbrook), Greene has the best career average at 10.9 yards.

Coach: Doug Marrone (2016-19)

If you pick a coach, it’s a little telling that the clear winner is 20-25 with the Jaguars in this decade. The 2017 team trumps anything else in the 2010s, so Marrone is the easy choice. Your other options: Gus Bradley (14-48), Mike Mularkey (2-14), interim Mel Tucker (2-3) and the last year and a half of Jack del Rio (11-16). Marrone has two playoff wins with a franchise that has only one other since 2000."

több mint 3 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Amúgy welcome back Maka! 😊
iktriad
Read only-ban nyomom, de mindennapos vagyok erre. 😊

Egyébként kicsit az az érzésem, hogy rámegyünk szezon elején a running & defense gameplanre, hogy szedjünk némi önbizalmat Blake-nek, ami amúgy marha jól hangzik, ha nem lenne elit a WR corpse.
Maka
Bírom az elkapóinkat, de ez akkor is nagyon vicces elírás. 😀

több mint 3 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:
1. NYERTÜNK!
2. Ráadásul mindezt értelmezhető játékkal.
3. Bortles 300 passzolt yard felett mégis megvan a W.
4. Ezzel egyidejűleg Bortles az NFL történetének első olyan játékosa, aki 300 yard felett passzolt és elkapott TD-je is volt.
5. A passzt egyébként Lee adta, majd jött Ramsey int return TD-je.
6. Jó eséllyel tönkretettük az egyik csoportrivális szezonját, aminek - kövezzetek meg - én simán tudok örülni (itt nem Mariota sérülésére gondolok, azt rohadtul sajnálom).
7. Borsot törtünk egy nem kedvelt ex-HC-nk orra alá.
8. Kicsit sem érdekel most, hogy Marrone nyakunkon ragadásának esélyei mennyivel nőttek meg, mert egész évben azt vártam, hogy így játszunk majd. A tehetség ott van a csapatban, mégis csak az első héten a Packers ellen és most láttam ebből bármit.
+1 Aki kihagyta, pótolja, király lesz (leszámítva Ivory fumble-problémáit és hogy Myers továbbra is vakon van extra pont távolságból).
npetiii
Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.

Egyébként kívánok neked is boldog karácsonyi ünnepeket!
Nandito
Sajnálom, hogy értelmezési gondjaid akadnak. Mariota sérülését nagyon sajnálom, hogy egy csoportriválist vertünk azt nem. Nem a Titans topicba mentem ezzel trollkodni, úgyhogy erre az ironizálásra semmi szükség.
npetiii
Szóval sajnálod, húúú nagyvonalú vagy velem. 😊 De örülsz, nem igaz? Ritka egy rosszindulatú ember vagy, nem vitás.
Nandito
Fogalmam sincsen, hogy mi a bajod, de azért megpróbálom leírni harmadszor is a dolgot, hátha megérted. Tudod a Jaguars egyik csoportriválisa a Titans. Ezen a meccsen nekünk már mindegy volt, hogy mi történik, de a Titans még küzdött a rájátszásért. Ezzel a vereséggel viszont nehéz helyzetbe került a Tennessee, a mi rémes szezonunk pedig legalább kapott annyi értelmet, hogy kicsit beleszóltunk a csoport alakulásába azzal, hogy megvertünk egy olyan riválist, akinek ez kötelező győzelemnek tűnt. Ha az efelett érzett örömöm miatt rosszindulatú vagyok azzal együtt tudok élni, nem mentem oda örömködni a Titans topicba, leírtam, hogy sajnálom Mariotát, te pedig idejössz parasztkodni, ahelyett, hogy méltósággal viselnéd a vereséget. Kicsit nyugodj meg, nincs semmi baj, gyengék voltatok, veszítettetek, ennyi.

Szerkesztette: npetiii

több mint 8 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Nehéz most mit mondani, de ezerszer inkább így kapjunk ki, mint, hogy bucira verjenek bennünket. Grat a csapatnak!

több mint 8 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 322 — Jaguars fan
Mivel Iktriad eltűnt az éterben, ezért megmagyarázom ezt a picket én. 😀
Szóval azért volt fontos puntert választani, mert tavaly két meccs is elment Turk-ön. Képpel tudom bizonyítani, hogy több csapat value boardján is szerepelt Bryan Anger, nekünk pedig nincs negyedik körös pickünk, tehát később már nem tudtuk volna kivinni és elvitte volna előlünk más, ez pedig megengedhetetlen lett volna, hiszen a class legjobb WR-e után szükségünk van a class legjobb punterére is. Egyébként is tessék megnézni milyen jó játékos egy Janikowski, vagy egy Lechler. Bryan Angerben is megvan a potenciál, hogy franchise player legyen.
😀 😀 😀 😀