Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 3 éve
Szerintem nem nezi a meccset, epp massziroztat.Huh hát erre nem számítottam azért hogy ez a Texans Taylorral lesimázza a Lawrences cicákatSzerintem erre senki sem számított. Azért az érdekes lehet hogy Watson most mire gondolhat.
Tomcsik
LanceVance
több mint 3 éve
És ez mi volt?Texans labdaszerzés.
LanceVance
több mint 3 éve
A Texans egyedül fogja vezetni az AFC Southt 1 forduló után. Ahogy mindenki várta.
több mint 3 éve
LanceVance
1 375
Huh hát erre nem számítottam azért hogy ez a Texans Taylorral lesimázza a Lawrences cicákatSzerintem erre senki sem számított. Azért az érdekes lehet hogy Watson most mire gondolhat.
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 004
Huh hát erre nem számítottam azért hogy ez a Texans Taylorral lesimázza a Lawrences cicákat
több mint 3 éve
Azért ebben több volt.Ez egyben a Lawrence - Meyer éra mottója is lesz...
LanceVance
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Hát..., mindenkinek kell egy szerethető hobbi. 😀)))))iktriad itt vagy? Gondoltam sok sikert kívánok nektek a szezonra, aztán ránéztem az eredményjelzőre. 😱Én mazochista vagyok már rég*, szóval én a kínra élvezek. Az meg megy itt orrba-szájba.
Cypress
*még nem vagyok az
iktriad
több mint 3 éve
iktriad itt vagy? Gondoltam sok sikert kívánok nektek a szezonra, aztán ránéztem az eredményjelzőre. 😱Én mazochista vagyok már rég*, szóval én a kínra élvezek. Az meg megy itt orrba-szájba.
Cypress
*még nem vagyok az
több mint 3 éve
Cypress
3 228
iktriad itt vagy? Gondoltam sok sikert kívánok nektek a szezonra, aztán ránéztem az eredményjelzőre. 😱
több mint 3 éve
Legalább Cisco van már fent Wingard helyett.
több mint 3 éve
na mostantol garbage time
több mint 3 éve
azért ez faszán nézett kiJövő héten is sok ilyet szeretnék látni, lehetőleg nem garbage time-ban 😀
Drip
dioadam
korai meg a garbage time!
több mint 3 éve
That's my garbage time QB!!!Lawrence to DJ Chark for a 41-yard score. #DUUUVAL
— NFL (@NFL) September 12, 2021
📺: #JAXvsHOU on CBS
📱: NFL app pic.twitter.com/uulXW1eVIn
több mint 3 éve
dioadam
589
azért ez faszán nézett kiJövő héten is sok ilyet szeretnék látni, lehetőleg nem garbage time-ban 😀
Drip
több mint 3 éve
Vajon Trevor ismeri a Jags-es hagyományokat, hogy garbage timeban tud egy igazi Jags QB jól játszani?Igazi Jags QB!!!!
iktriad
több mint 3 éve
Nem kellett volna kirakni Tebow-t...Igazad van, annyit tud ő is mint Wingard. Majd jövőre safetyben próbálkozik.
Jakehomer
több mint 3 éve
LanceVance
1 375
Ugye???Csak nekem fura a full fehér Texans mez?nem
LanceVance
elég szarul néz ki😕
Adirotor
több mint 3 éve
Nem kellett volna kirakni Tebow-t...
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Vajon Trevor ismeri a Jags-es hagyományokat, hogy garbage timeban tud egy igazi Jags QB jól játszani?
több mint 3 éve
Csak nekem fura a full fehér Texans mez?nem
LanceVance
elég szarul néz ki😕