Miami Dolphins - Jacksonville Jaguars

több mint 6 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 645
Hurrá, nyertünk! 😊
Stoki
Az idény során először sikerült hátrányból fordítani 😊
Ráadásul az AFC east ellen a mérleg így 3-1 lett 😊

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Hurrá, nyertünk! 😊
több mint 6 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
ilyen potkány csapatot. megy már a 'boooo'-ás

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 6 éve
dr_najo Jacksonville Jaguars Florida Gators 154
Itt mi volt az unsportsmanlike conduct? Odamutatott vagy mi? Vagy mindegy, csak büntessenek minket mindenáron?
Stoki
Ott rúgnak belénk a zebrák, ahol csak tudnak. Utálják a Jaguárokat.

Dr NaJó
több mint 6 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Itt mi volt az unsportsmanlike conduct? Odamutatott vagy mi? Vagy mindegy, csak büntessenek minket mindenáron?
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
teljesen felesleges amugy Kesslert kezdetni. latszik, hogy itt nincs jovoje, tet mar nincs, innentol legyen Blake.
több mint 6 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
Ezek azok a playek, amik tavaly tucatszámra voltak.
több mint 6 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 373 — Jaguars fan
4&46 😂😂 Én megpróbálkoznék egy Fournette inside runnal.
Willis
Ez a 4&46 amúgy szerintem rekordnak számít 😀 😀
dioadam
Ha minden igaz, akkor 4th&63 a rekord.
 twitter.com/iowahawkblog/status/497564764243898368?lang=hu

több mint 6 éve
Vezetünk!!!

Dr NaJó
több mint 6 éve
Közben Nick Foles majd 400yard, 3 TD, 0 INT

Szerkesztette: Stoki
több mint 6 éve
running back Bortles újra akcióban

több mint 6 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 645
Willis
Ez a 4&46 amúgy szerintem rekordnak számít 😀 😀

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan

Szerkesztette: Willis
több mint 6 éve
4th&46 😀 csak azért, hogy Calais labdaszerzésének se lehessen felhőtlenül örülni

több mint 6 éve
ezt a szerencsetlenseget baszki
több mint 6 éve
A zebrák is megjöttek a játékba! Gratula!!! Szokás szerint megfosztottak megint minket egy ff return TD-től.

Dr NaJó
több mint 6 éve
Mondjuk ahogy nézem a StubHub Center is tükörsimán elég lenne bármelyik szurkolótábornak!
több mint 6 éve
Westbrooknak oda kell adni az osszes penzt
több mint 6 éve
Most érkeztem haza...ez most komoly, hogy 21 hsz van, vagy esetleg lefagyott az oldal? :/
Stoki
teljesen jól látod. csak annyira potkány és csalódást keltő mindkét csapat, hogy előbb utóbb elveszíti azt a magas érdeklődést. tizenév óta középszerű csapat vagyunk, én is immáron 10 éve vagyok követője a csapatnak (11 lesz idén), de csak kétszer jutottunk PO-ba, s állandóan botlandozunk. bizttos vagyok benne sokan nézzük mi is, csak már erőnk sincs belépni a fórumba, mert nincs értelme diskurálni róla.
Ventura
Természetesen tudtam, hogy ez van, csak lehet, hogy elhinni nem akarom!
Stoki
annyira jó a meccs, hogy nincs idő írni (nem)

több mint 6 éve
Most érkeztem haza...ez most komoly, hogy 21 hsz van, vagy esetleg lefagyott az oldal? :/
Stoki
teljesen jól látod. csak annyira potkány és csalódást keltő mindkét csapat, hogy előbb utóbb elveszíti azt a magas érdeklődést. tizenév óta középszerű csapat vagyunk, én is immáron 10 éve vagyok követője a csapatnak (11 lesz idén), de csak kétszer jutottunk PO-ba, s állandóan botlandozunk. bizttos vagyok benne sokan nézzük mi is, csak már erőnk sincs belépni a fórumba, mert nincs értelme diskurálni róla.
Ventura
Természetesen tudtam, hogy ez van, csak lehet, hogy elhinni nem akarom!
több mint 6 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Stoki

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 6 éve
több mint 6 éve
hat ez remek FG try volt
több mint 6 éve
Nem adta el a labdát, pedig azt tippeltem, hogy bejön és széttrollkodja a drive-ot.

több mint 6 éve
remekel a guard tackle pozicioban