Miami Dolphins - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Hurrá, nyertünk! 😊Az idény során először sikerült hátrányból fordítani 😊
Stoki
Ráadásul az AFC east ellen a mérleg így 3-1 lett 😊
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Hurrá, nyertünk! 😊
több mint 6 éve
ilyen potkány csapatot. megy már a 'boooo'-ás
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 6 éve
Itt mi volt az unsportsmanlike conduct? Odamutatott vagy mi? Vagy mindegy, csak büntessenek minket mindenáron?Ott rúgnak belénk a zebrák, ahol csak tudnak. Utálják a Jaguárokat.
Stoki
Dr NaJó
több mint 6 éve
Itt mi volt az unsportsmanlike conduct? Odamutatott vagy mi? Vagy mindegy, csak büntessenek minket mindenáron?
több mint 6 éve
teljesen felesleges amugy Kesslert kezdetni. latszik, hogy itt nincs jovoje, tet mar nincs, innentol legyen Blake.
több mint 6 éve
Ezek azok a playek, amik tavaly tucatszámra voltak.
több mint 6 éve
Ha minden igaz, akkor 4th&63 a rekord.4&46 😂😂 Én megpróbálkoznék egy Fournette inside runnal.Ez a 4&46 amúgy szerintem rekordnak számít 😀 😀
Willis
dioadam
twitter.com/iowahawkblog/status/497564764243898368?lang=hu
több mint 6 éve
4&46 😂😂 Én megpróbálkoznék egy Fournette inside runnal.Ez a 4&46 amúgy szerintem rekordnak számít 😀 😀
Willis
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
4th&46 😀 csak azért, hogy Calais labdaszerzésének se lehessen felhőtlenül örülni
több mint 6 éve
ezt a szerencsetlenseget baszki
több mint 6 éve
A zebrák is megjöttek a játékba! Gratula!!! Szokás szerint megfosztottak megint minket egy ff return TD-től.
Dr NaJó
több mint 6 éve
Mondjuk ahogy nézem a StubHub Center is tükörsimán elég lenne bármelyik szurkolótábornak!
több mint 6 éve
Westbrooknak oda kell adni az osszes penzt
több mint 6 éve
annyira jó a meccs, hogy nincs idő írni (nem)Természetesen tudtam, hogy ez van, csak lehet, hogy elhinni nem akarom!Most érkeztem haza...ez most komoly, hogy 21 hsz van, vagy esetleg lefagyott az oldal? :/teljesen jól látod. csak annyira potkány és csalódást keltő mindkét csapat, hogy előbb utóbb elveszíti azt a magas érdeklődést. tizenév óta középszerű csapat vagyunk, én is immáron 10 éve vagyok követője a csapatnak (11 lesz idén), de csak kétszer jutottunk PO-ba, s állandóan botlandozunk. bizttos vagyok benne sokan nézzük mi is, csak már erőnk sincs belépni a fórumba, mert nincs értelme diskurálni róla.
Stoki
Ventura
Stoki
több mint 6 éve
Természetesen tudtam, hogy ez van, csak lehet, hogy elhinni nem akarom!Most érkeztem haza...ez most komoly, hogy 21 hsz van, vagy esetleg lefagyott az oldal? :/teljesen jól látod. csak annyira potkány és csalódást keltő mindkét csapat, hogy előbb utóbb elveszíti azt a magas érdeklődést. tizenév óta középszerű csapat vagyunk, én is immáron 10 éve vagyok követője a csapatnak (11 lesz idén), de csak kétszer jutottunk PO-ba, s állandóan botlandozunk. bizttos vagyok benne sokan nézzük mi is, csak már erőnk sincs belépni a fórumba, mert nincs értelme diskurálni róla.
Stoki
Ventura
több mint 6 éve
Most érkeztem haza...ez most komoly, hogy 21 hsz van, vagy esetleg lefagyott az oldal? :/teljesen jól látod. csak annyira potkány és csalódást keltő mindkét csapat, hogy előbb utóbb elveszíti azt a magas érdeklődést. tizenév óta középszerű csapat vagyunk, én is immáron 10 éve vagyok követője a csapatnak (11 lesz idén), de csak kétszer jutottunk PO-ba, s állandóan botlandozunk. bizttos vagyok benne sokan nézzük mi is, csak már erőnk sincs belépni a fórumba, mert nincs értelme diskurálni róla.
Stoki
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 6 éve
Most érkeztem haza...ez most komoly, hogy 21 hsz van, vagy esetleg lefagyott az oldal? :/
több mint 6 éve
hat ez remek FG try volt
több mint 6 éve
Nem adta el a labdát, pedig azt tippeltem, hogy bejön és széttrollkodja a drive-ot.
több mint 6 éve
remekel a guard tackle pozicioban