Los Angeles Chargers - Jacksonville Jaguars
több mint 2 éve
dioadam
589
Van egy edzőnk, aki tudja, hogyan kell underdogként SB-t nyerni. Ez még jól jöhet 😊Marrone-nal is volt egy fasza szezon, aztan utana megis a legtobben hamar szabadulni akartak tole.Coughlin szépen szétverte a csapatot körülötte.
Ugyhogy ovatosan. Ez a Jax, szoval valszeg holnap Baalke kirugja Pedersont, mondvan, szegyen, hogy csak 38 pontot ert el a csapat, mert 39et kellett volna.
Hehe.
Stez
De amúgy igen, nálunk bármikor beüthet a gebasz.
iktriad
több mint 2 éve
Úgy tűnik megéri fasza LB-kel kitömni a csapatodat. Szépvót GG
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Elég vicces. hogy a Nemzetek Ligája D csoport (AFC South) - Szuperliga (AFC West) csatát 3-0-ra nyeri a héten... az előbbi.saját poénod van e?
iktriad
több mint 2 éve
Marrone-nal is volt egy fasza szezon, aztan utana megis a legtobben hamar szabadulni akartak tole.Coughlin szépen szétverte a csapatot körülötte.
Ugyhogy ovatosan. Ez a Jax, szoval valszeg holnap Baalke kirugja Pedersont, mondvan, szegyen, hogy csak 38 pontot ert el a csapat, mert 39et kellett volna.
Hehe.
Stez
De amúgy igen, nálunk bármikor beüthet a gebasz.
több mint 2 éve
Kb alig maradt ember a stadionban. Eleg gaz.
több mint 2 éve
Marrone-nal is volt egy fasza szezon, aztan utana megis a legtobben hamar szabadulni akartak tole.más is azt a Jaguarst látja, amit én, vagy csak álmodom? kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségemet, azt hiszemEgy darabig én is kerestem, hogy hol van a csapda 😀
npetiii
Próbálom elhinni, hogy mostantól minden jobb lesz 😀
dioadam
Hehe.
több mint 2 éve
Mondtam, hogy jót tesz, ha nem jatszik Griffin 😀Meg mondjuk Bosa 😀
De a 32/33/44 mezek lehet jobban fogynak majd a heten
több mint 2 éve
Két dolog biztos:más is azt a Jaguarst látja, amit én, vagy csak álmodom? kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségemet, azt hiszemEgy darabig én is kerestem, hogy hol van a csapda 😀
npetiii
dioadam
1. Doug P személyében végre van edzőnk
2. Urban Meyer az NFL történetének legrosszabb HC-je
És lassan mindenki tartozik egy bocsánatkéréssel Baalkénak. Az offseason húzásai eddig ülnek, de nagyon.
több mint 2 éve
dioadam
589
más is azt a Jaguarst látja, amit én, vagy csak álmodom? kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségemet, azt hiszemEgy darabig én is kerestem, hogy hol van a csapda 😀
npetiii
több mint 2 éve
haha, jogosmás is azt a Jaguarst látja, amit én, vagy csak álmodom? kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségemet, azt hiszemEddig is gyagyas voltal. ☹️
npetiii
Stez
több mint 2 éve
más is azt a Jaguarst látja, amit én, vagy csak álmodom? kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségemet, azt hiszemEddig is gyagyas voltal. ☹️
npetiii
több mint 2 éve
más is azt a Jaguarst látja, amit én, vagy csak álmodom? kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségemet, azt hiszem
több mint 2 éve
Bena Korsos Gyuri. Kirknek kellett volna passzolnia.
több mint 2 éve
Gála!
több mint 2 éve
Már-már rablás kategória. 😀Es akkor en GM-ben az evi 9 milliojaval az irl 20 milliojahoz kepest, mit mondjak? 😉Ij de jo ez a Kirk!Tulajdonképen akciós áron igazoltuk. 😀
Stez
iktriad
Stez
több mint 2 éve
Es akkor en GM-ben az evi 9 milliojaval az irl 20 milliojahoz kepest, mit mondjak? 😉Ij de jo ez a Kirk!Tulajdonképen akciós áron igazoltuk. 😀
Stez
iktriad
több mint 2 éve
Ij de jo ez a Kirk!Tulajdonképen akciós áron igazoltuk. 😀
Stez
több mint 2 éve
Alamizsna volta csoveseknek.parádéééS közben kiderült milyen erős Coltsot nulláztatok le 😜🤪😁
Stoki
dande2
több mint 2 éve
Szegèny Hörbi mit szenved mèg 😒😒😒😡
több mint 2 éve
Még a végén JAX - PHI lesz a SB 😅Jövő héten játszik a 2 csapat egymás ellen. 😉
Chargers LT
több mint 2 éve
Jövő héte: Jaguars @ Eagles - The Doug Fucking Pederson BowlparádéééS közben kiderült milyen erős Coltsot nulláztatok le 😜🤪😁
Stoki
dande2
több mint 2 éve
Még a végén JAX - PHI lesz a SB 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
parádéééS közben kiderült milyen erős Coltsot nulláztatok le 😜🤪😁
Stoki