Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Örülök, hogy az NFL Networknek volt annyi esze, hogy nem a 16. hétre rakta ezt a meccset, mint tavaly.
több mint 9 éve
LeBeau elég jól blitzeket hívott legutóbb a Panthers ellen. emiatt volt egy ideig szoros.Bliztek ellen idén nagyon sokat fejlődött Bortles, igaz volt honnan.
deyell
több mint 9 éve
deyell
11 702
LeBeau elég jól blitzeket hívott legutóbb a Panthers ellen. emiatt volt egy ideig szoros.Köszi a segítséget, egyébként most megint fogadtam a Jags-re. 😀 Legutóbb bejött Londonban. Ha az O-Line ad elég időt BB-nek, akkor szét fogja passzolni a Titans-t főleg a két Allen-el. Tehát GO JAGS!A Titans pass rushtól cidrizek eléggé. És múlt vasárnap a nem túl veretes(konkrétan kurvagyenge) Ravens secondary szépen megfogta a passzjátékunkat. Igaz Bortles remélem még egyszer nem játszik olyan rosszul, mint múlt vasárnap. Zsinórban egymás után általában nem játszik rosszul 2 meccsen idén. Plusz idén először MINDEN elkapója rendelkezésre áll ma. #fingerscrossed.
Toto21
Szerintem nagyon szenvedős meccsen húzzuk be a Wt. Remélhetőleg. Ez nagyon rizikós fogadás volt a részedről.
iktriad
choose life
több mint 9 éve
Köszi a segítséget, egyébként most megint fogadtam a Jags-re. 😀 Legutóbb bejött Londonban. Ha az O-Line ad elég időt BB-nek, akkor szét fogja passzolni a Titans-t főleg a két Allen-el. Tehát GO JAGS!A Titans pass rushtól cidrizek eléggé. És múlt vasárnap a nem túl veretes(konkrétan kurvagyenge) Ravens secondary szépen megfogta a passzjátékunkat. Igaz Bortles remélem még egyszer nem játszik olyan rosszul, mint múlt vasárnap. Zsinórban egymás után általában nem játszik rosszul 2 meccsen idén. Plusz idén először MINDEN elkapója rendelkezésre áll ma. #fingerscrossed.
Toto21
Szerintem nagyon szenvedős meccsen húzzuk be a Wt. Remélhetőleg. Ez nagyon rizikós fogadás volt a részedről.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Köszi a segítséget, egyébként most megint fogadtam a Jags-re. 😀 Legutóbb bejött Londonban. Ha az O-Line ad elég időt BB-nek, akkor szét fogja passzolni a Titans-t főleg a két Allen-el. Tehát GO JAGS!
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/CUN2tL1WEAAeuLb.jpgÉlőben (remélhetőleg) sokkal jobban fog kinézni, mint a photoshopos képen. Mondjuk az arany gatyákért már nem teszem tűz be én se a praclimat.
deyell
pbs.twimg.com/media/CUNrddoUYAEVVPj.jpgHát igen, a gatyák csúnyán elbasszák az összképet.
www.magyarfutball.hu/data/clubs/teamphotos/0/teamphoto_024.jpg
Höri
több mint 9 éve
Rakd csak be nyugodtan DGBt!Diggs vs GB, H. Washington VS NYJ, Hankerson VS IND és Boldin vs SEA WR corps! Diggs no brainer, Washington és Hankerson lenne még a választásom, de úgy érzem DGB-t lehet be kéne tenni Washington helyett.Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
Höri
Toto21
több mint 9 éve
akkor hadd menjenDiggs vs GB, H. Washington VS NYJ, Hankerson VS IND és Boldin vs SEA WR corps! Diggs no brainer, Washington és Hankerson lenne még a választásom, de úgy érzem DGB-t lehet be kéne tenni Washington helyett.Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
Höri
Toto21
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Diggs vs GB, H. Washington VS NYJ, Hankerson VS IND és Boldin vs SEA WR corps! Diggs no brainer, Washington és Hankerson lenne még a választásom, de úgy érzem DGB-t lehet be kéne tenni Washington helyett.Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
Höri
Szerkesztette: Toto21
több mint 9 éve
Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.attól függ kik vannak még nálad
Toto21
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Tudom nem ide tartozik de gondoltam rákérdezek. Érdemes betenni DGB-t a fantasy csapatba erre a hétvégre? Úgy érzem a Jags fog többet előnyben játszani, így Mariota-nak sokat kell majd passzolnia.
több mint 9 éve
Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!Most bontottam fel a nachos zacsit és a sajt szószt! Sorry.
mustaine
több mint 9 éve
írjatok majd mailt!Jaguars fanok (phylos, Húsrágó, N-Drew, etc), egy Titans fan (Titans) meg én.Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!hanyan vagytok? kik?
mustaine
Höri
mustaine
több mint 9 éve
Jaguars fanok (phylos, Húsrágó, N-Drew, etc), egy Titans fan (Titans) meg én.Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!hanyan vagytok? kik?
mustaine
Höri
több mint 9 éve
Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!hanyan vagytok? kik?
mustaine
több mint 9 éve
Ha esetleg unjátok az eredménykövetőt, gyertek a Gong Cafe 2-be az Erzsébet körút és a Wesselényi sarkán! Főleg @iktriad!
több mint 9 éve
Szóval nem csak Yeldon és Hurns, de még Walters is aktív! Sőt Skuta is! Nick Marshallnak viszont ma nem lesz lehetősége egy muffed puntra.
A túloldalon Cobb előszór aktív NFL pályafutása során.
több mint 9 éve
02:25,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal