Miami Dolphins - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Alig volt pályán az O, kevés lehetőség volt passzolni, jól megoldottátok a nyomást Cousins-on, és szépen megfogtátok Cook-ot. A zászlók miatt pedig hiába volt 2x annyit nálatok a labda, nem sikerült pontra váltani a fölényt. Mi ezt eddig megúsztuk.Mjuk ott már szinte mindegyno5 is out crossen térdNem dőlt el semmi, szoros meccsre de több pontra számítottam. Hogy vezetünk félidőben arra az első 20 perc után gondolni se mertem...nincs no2, no3, no4 cornerunk
vsanyi132
az gaz hogy eddig csak ennyit szereztetek
Adirotor
Kúrfürst briareos
Adirotor
több mint 2 éve
lehet remenykedni de ha nem veszt 2 labdat minmum a vikes akkor ez lose lesza D el fog faradni
több mint 2 éve
Mjuk ott már szinte mindegyno5 is out crossen térdNem dőlt el semmi, szoros meccsre de több pontra számítottam. Hogy vezetünk félidőben arra az első 20 perc után gondolni se mertem...nincs no2, no3, no4 cornerunk
vsanyi132
Adirotor
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
no5 is out crossen térdNem dőlt el semmi, szoros meccsre de több pontra számítottam. Hogy vezetünk félidőben arra az első 20 perc után gondolni se mertem...nincs no2, no3, no4 cornerunk
vsanyi132
Adirotor
több mint 2 éve
Nem dőlt el semmi, szoros meccsre de több pontra számítottam. Hogy vezetünk félidőben arra az első 20 perc után gondolni se mertem...nincs no2, no3, no4 cornerunk
vsanyi132
több mint 2 éve
Nem dőlt el semmi, szoros meccsre de több pontra számítottam. Hogy vezetünk félidőben arra az első 20 perc után gondolni se mertem...
több mint 2 éve
bazmeg ez a gyerek 6milliot kap arra higy vakarja a faszát
több mint 2 éve
Szerintem ez iNT.uh elég durvan csúszhat a linked
PatrickSKOL
több mint 2 éve
PatrickSKOL
395
Szerintem ez iNT.
több mint 2 éve
na legalább igbo villant, nehogy csak fg legyen
több mint 2 éve
igenigen, de ezen a meccsen is megy a szerencsetlenkedesThompson adok ra egy puszit csak gyere vissza ne kelljen ezt a hisztist nezzemezt a meccset letudjuk és jön vissza tua, aztán win out idény hátralévő részében 😀
Adirotor
Kúrfürst briareos
a mult heti fumble parade utan
több mint 2 éve
Thompson adok ra egy puszit csak gyere vissza ne kelljen ezt a hisztist nezzemezt a meccset letudjuk és jön vissza tua, aztán win out idény hátralévő részében 😀
Adirotor
több mint 2 éve
Thompson adok ra egy puszit csak gyere vissza ne kelljen ezt a hisztist nezzem
több mint 2 éve
mondjuk amiket bridgewater dobál most én is lehozom, és kicsit nehezebb vagyok talán jobban birom a hiteket is
több mint 2 éve
jó az offense a kezdő irányitóvalhát nagy lófasz a defense idénMármint az offense? 😊
Kúrfürst briareos
Jakehomer
nem úgy mint más csapatoknál 😉
több mint 2 éve
hát nagy lófasz a defense idénMármint az offense? 😊
Kúrfürst briareos
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
hát nagy lófasz a defense idén1 felido alatt 7 pont, annyira nem rossz azert
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
jeffersonra meg anyám vigyáz mi? 30 méterre senki sem volt
több mint 2 éve
az 5yardosrol mi tortent, hogy lett abbol 0 pont, melozom kozbe5 büntetés 1 drive-ban
Adirotor
több mint 2 éve
az 5yardosrol mi tortent, hogy lett abbol 0 pont, melozom kozbe
több mint 2 éve
balfasz kis tedi