NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
38
10
2:15, Arena4
New York Giants - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
na igy mar érdekesebb
több mint 5 éve
bassza meg.. kicsit magas volt
több mint 5 éve
szép volt
több mint 5 éve
nyilván ez szopás volt így, ez nem kérdéscsodát persze nem, de azért Gallaman tud elkapni és van rutinja.. jól is ment neki ! erre jön a full amatőr es 1 dimenziós Hilliman akit bár kedvelek de nagyon kevés! ez a D megeszi a srácot és teljesen elveszi a kreatívabb játékokat a futóval !hát nemtom.. azért tőle se lehetett volna csodát várni, sőt ezek ellen még Barkley-tól semhát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕Gallman kiesése lesz a kulcs .. ettől lesz sima a Vikes W amúgy szorosabb lett volna mint vártam...
Szesze
yooker
Szesze
yooker
több mint 5 éve
csodát persze nem, de azért Gallaman tud elkapni és van rutinja.. jól is ment neki ! erre jön a full amatőr es 1 dimenziós Hilliman akit bár kedvelek de nagyon kevés! ez a D megeszi a srácot és teljesen elveszi a kreatívabb játékokat a futóval !hát nemtom.. azért tőle se lehetett volna csodát várni, sőt ezek ellen még Barkley-tól semhát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕Gallman kiesése lesz a kulcs .. ettől lesz sima a Vikes W amúgy szorosabb lett volna mint vártam...
Szesze
yooker
Szesze
több mint 5 éve
háát, azért elég sima volt ez a félidő..Ezt tudtuk meccs előtt is. De azért vagyunk annyira pariban, hogyha a labda mindig máshogy pattan, akkor mi is vezethetnénk. Azért ez nem mind1.nagyon kijön hogy surmónak esélye nincs a nála jobb edzőkkel szemben. a skinsnél és a tampánál egyértelműen balfaszok melóznakhát nemtom, ez a Vikings sztem egyértelműen jobb csapat nálunk, kb minden elemében
vittore
Szesze
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ezt tudtuk meccs előtt is. De azért vagyunk annyira pariban, hogyha a labda mindig máshogy pattan, akkor mi is vezethetnénk. Azért ez nem mind1.nagyon kijön hogy surmónak esélye nincs a nála jobb edzőkkel szemben. a skinsnél és a tampánál egyértelműen balfaszok melóznakhát nemtom, ez a Vikings sztem egyértelműen jobb csapat nálunk, kb minden elemében
vittore
Szesze
több mint 5 éve
vanek úr
1 890
Ők most szenvednek a Skins ellen. Nehéz ellenfél, na!kéne 1-2 Patriots drukker, h jöjjön a fordulat 😛hát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕na de majd a második... 😊
Szesze
nagir
Szesze
több mint 5 éve
nagyon kijön hogy surmónak esélye nincs a nála jobb edzőkkel szemben. a skinsnél és a tampánál egyértelműen balfaszok melóznakhát nemtom, ez a Vikings sztem egyértelműen jobb csapat nálunk, kb minden elemében
vittore
több mint 5 éve
nagyon kijön hogy surmónak esélye nincs a nála jobb edzőkkel szemben. a skinsnél és a tampánál egyértelműen balfaszok melóznak
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Az a Baj, hogy a Pats-es divatdrukker társaság (Wyatt), akik Daniel Jones miatt jöttek, nem szurkolnak ilyenkor ... JK: Autópályán dugóban telóról néztem a meccset, úgy hogy nem sok minden van meg a meccsből. Védőfalba láttam szép teljesítményeket eddig, illetve természetesen DJ játéka is tetszett.
A bírók, meg az egész saftey szitu meg nagyon felkúrt, jobban mint a dugó az M3-ason...
több mint 5 éve
hát nemtom.. azért tőle se lehetett volna csodát várni, sőt ezek ellen még Barkley-tól semhát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕Gallman kiesése lesz a kulcs .. ettől lesz sima a Vikes W amúgy szorosabb lett volna mint vártam...
Szesze
yooker
több mint 5 éve
de azt mondja meg nekem valaki miért nem hoztunk egy veterán RB-t amikor SB26 lesérült??????hát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕Gallman kiesése lesz a kulcs .. ettől lesz sima a Vikes W amúgy szorosabb lett volna mint vártam...
Szesze
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
hát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕Gallman kiesése lesz a kulcs .. ettől lesz sima a Vikes W amúgy szorosabb lett volna mint vártam...
Szesze
több mint 5 éve
kéne 1-2 Patriots drukker, h jöjjön a fordulat 😛hát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕na de majd a második... 😊
Szesze
nagir
több mint 5 éve
hát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕na de majd a második... 😊
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
hát sajnos ez a félidő pontosan úgy sikerült ahogy vártam 😕
több mint 5 éve
vanek úr
1 890
Hát ha még futunk is ilyenkor? Mekedu visszatért?Na azért 5<7,jah, megúsztuk 😊 cserébe viszont nincs időnk normális drive-ra..
Peppers FF-je 2 pontot jelentett
G-men
Szesze
több mint 5 éve
el is könyvelhettem egy kis sikert! 😊na fumbli..no int pleasenincs magasan a léc 😊
yooker
Szesze
több mint 5 éve
Halapio mehet vissza kocsit eladni vagy mi a gyikot csinalt korabban
több mint 5 éve
a bajom az hogy Gallman nélkül totál kiherélt a futás + elkapó RB innen halott az O is kb...
több mint 5 éve
Főleg ezzel az o-line-nalNa azért 5<7,jah, megúsztuk 😊 cserébe viszont nincs időnk normális drive-ra..
Peppers FF-je 2 pontot jelentett
G-men
Szesze
több mint 5 éve
na fumbli..no int please