NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
63
13
2:15, Arena4
New York Giants - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
ez elkapható volt szerintem
több mint 5 éve
szar az O-Linetúl jó a Vikes D-line...
ironroy
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
vanek úr
1 890
Solder pont olyan szar mint Virág, csak sokkal drágább
több mint 5 éve
DPI !!!!!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
szar az O-Line
több mint 5 éve
kibaszott holdingok
több mint 5 éve
Penny lesz a fény a futásoknál?
több mint 5 éve
ezek a kibaszott holdingok...
több mint 5 éve
Shepard azért fasza játékosEllenben Engramre haragszom... 😕
Szesze
több mint 5 éve
Shepard azért fasza játékos
több mint 5 éve
ez a Vikings sajnom más kategoria, majd jövöheten a Patset elkapjuk 😊
több mint 5 éve
Kronos
779
Ennél mindenképpen többet....Sokat nem dobott a támadó játékunkon, szvsz. Bár én nem is vártam sokat Tőle!Nah most ellene szabalytalankodtakJátszik ? 😮 fel se tűnt...Sziasztok, Tate hol van? Sérült?Az első playben elkapott egy labdát azóta nem láttam
Kronos
safc4
Kronos
safc4
nagir
több mint 5 éve
Bakeren is látom a fejlődést...
több mint 5 éve
Zet
1 548
Harmatgyenge playcalling van Shurmurtól megint...
több mint 5 éve
Sokat nem dobott a támadó játékunkon, szvsz. Bár én nem is vártam sokat Tőle!Nah most ellene szabalytalankodtakJátszik ? 😮 fel se tűnt...Sziasztok, Tate hol van? Sérült?Az első playben elkapott egy labdát azóta nem láttam
Kronos
safc4
Kronos
safc4
több mint 5 éve
kurva anyád engram,elindulsz és nem baszol oda az end-nek , te szarhulladék???
több mint 5 éve
safc4
338
Itt a vége a meccsnek
több mint 5 éve
Picsába!!!
több mint 5 éve
Nem volt ez offside????
több mint 5 éve
Mondom...Pennyben több fantázia van, mint Hillimanbenazért ezt most szépen átgyötörte
G-men
Szesze
több mint 5 éve
vanek úr
1 890
megjöttSziasztok, Tate hol van? Sérült?Az első playben elkapott egy labdát azóta nem láttam
Kronos
safc4
több mint 5 éve
safc4
338
Nah most ellene szabalytalankodtakJátszik ? 😮 fel se tűnt...Sziasztok, Tate hol van? Sérült?Az első playben elkapott egy labdát azóta nem láttam
Kronos
safc4
Kronos
több mint 5 éve
Kronos
779
Játszik ? 😮 fel se tűnt...Sziasztok, Tate hol van? Sérült?Az első playben elkapott egy labdát azóta nem láttam
Kronos
safc4