New York Jets - Miami Dolphins
több mint 8 éve
Nem arról volt szó, hogy a Jets tankol? Lassan kezdek tartani a jövő vasárnapi meccstől.Mi volt ma a Jags-szel? Nem láttam a meccset, de az eredmény... 😮
iktriad
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Lassan orulni fogok ha mi tankolunk majd Baker Mayfieldert
több mint 8 éve
Nem arról volt szó, hogy a Jets tankol? Lassan kezdek tartani a jövő vasárnapi meccstől.
több mint 8 éve
Uuuh, nagy a baj.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
1.6 yard / play. kis lépés az emberiségnek. kis lépés a dolphinsnak.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Úgy látom, lehet ezt még fokozni...
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Mondjátok, hogy csak félrenéztem valamit, s ez nem igaz: total offens yards: 49 - Jets penalties: 60 yardsA legjobb dolphins támadók a bírók?
több mint 8 éve
valamelyikőtök írta, hogy félidőre 10-0-lesz. üzenem neki, hogy cigány jós!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 8 éve
Bzdmg, ez milyen minőségű játék már?!?!
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Meg ne ismételjétek h a bőr száradjon rátok...
több mint 8 éve
első félidő: 13 yard passz
17 yard futás
kiemelkedő
több mint 8 éve
Ezt meg is érdemeltük, nagy kamu holding volt
több mint 8 éve
Egy fél időt volt időm nézni.. ha ilyen lesz a 2. fele, akkor jobb is.
több mint 8 éve
Na ez gyonyoru volt Adamstőlezis
Adirotor
több mint 8 éve
Na ez gyonyoru volt Adamstől
több mint 8 éve
Nem értem ezt a Grant dolgot.
több mint 8 éve
Futás eddig nem megy. Pedig az Oakland ellen 180 yardot engedtek a múlt héten. De ez most egy más játék. Főleg mi bénázzuk el.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csak naggyá teszitek a 2 belső LB-nket, akik amúgy annyira vakon szoktak lenni. 😀Mikor látja már meg Gase h betömjük a LOS környékét nem kéne szélső futást hívni?Második félidő, ahogy szoktuk.
Beki
Nem tudom miert kell mindig addig várni
Adirotor
több mint 8 éve
Mikor látja már meg Gase h betömjük a LOS környékét nem kéne szélső futást hívni?Második félidő, ahogy szoktuk.
Beki
Nem tudom miert kell mindig addig várni
több mint 8 éve
Hány mp volt ez a drive? Katasztrófa eddig. Majd félidő után.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mikor látja már meg Gase h betömjük a LOS környékét nem kéne szélső futást hívni?
több mint 8 éve
Egy óvodás is látja előre mit hívunk bakker...
több mint 8 éve
már csak catanzaro-nak kellene nyomatni egy kis múlt heti younghoe koo rugást, és tényleg pöpec lenne a mérkőzés
több mint 8 éve
This is the first Jets lead of the season.