NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
79
13
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
NESZE Neked stork
több mint 10 éve
NE-nek is valami célpont kéne nem?FearTomiMinek? Brady mindenkiből célpontot csinál, az a pletyka járja 😀
több mint 10 éve
kialudták magukat a csapatok, jöhetne valami állat pick most már, unalmas, hogy van egymás után 4 jó pick 😀StezMajd mi húzunk egy kur*va nagy kickert az 5. körben!😀
több mint 10 éve
kialudták magukat a csapatok, jöhetne valami állat pick most már, unalmas, hogy van egymás után 4 jó pick 😀
több mint 10 éve
Saunders a Jetsbe, jóazDexxter Tailorháháhá, mndtam, hogy nem 7. kört ér csak
több mint 10 éve
ő volt a háttérbenFreeman telefonál mellette a csávó rőzse hajjal feláll és egy kúrva nagy joint van nála 😀Shawn84Goodell kezdésnek el is tiltja egy hónapraatapapa
en.wikipedia.org/wiki/Luther_Campbell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jetses gyerek kivan kicsit 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Freeman telefonál mellette a csávó rőzse hajjal feláll és egy kúrva nagy joint van nála 😀Shawn84Goodell kezdésnek el is tiltja egy hónapra
több mint 10 éve
még jobb 😀az az általános BPA mert a Patsnél is őt írjákFucua mai napot a CBS-es aplikáción keresztül követem 😊Fucuja elég jó, Jets-nél Savage-t írják BPA-nak xDbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Saunders a Jetsbe, jóaz
több mint 10 éve
az az általános BPA mert a Patsnél is őt írjáka mai napot a CBS-es aplikáción keresztül követem 😊Fucuja elég jó, Jets-nél Savage-t írják BPA-nak xDbaggio
több mint 10 éve
Tudtam,hogy WR lesz a Jets
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
meg 206 fonttal 😀freeman nekem steven jacksonra hasonlítzsotyi5'8-cal? 😀braxa88
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
206 fonttal ? 😀freeman nekem steven jacksonra hasonlítzsotyi5'8-cal? 😀braxa88
több mint 10 éve
zsemlezs
175
arcra, meg kinézetre, magasságra nemfreeman nekem steven jacksonra hasonlítzsotyi5'8-cal? 😀braxa88
több mint 10 éve
a mai napot a CBS-es aplikáción keresztül követem 😊Fucuja elég jó, Jets-nél Savage-t írják BPA-nak xD
---
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Freeman telefonál mellette a csávó rőzse hajjal feláll és egy kúrva nagy joint van nála 😀
több mint 10 éve
az a McDougle pick zseniális volt 😀
több mint 10 éve
Tegnap is bent volt, csak akkor volt tele 2 liter whiskey is 😀nah ez a tegnapi borzalom után tetszik 😊peachDimitroff ma végre bement dolgozni.iktriad
több mint 10 éve
Loool, hol van az a gyerek ilyen polóban? Kórházban volt amikor felhívták? 😀😀
több mint 10 éve
tiszta Edgar Davids 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning