Oakland Raiders - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Látom a Defet, kapott egy félidő alatt 10 pontot. A szünetben vezetünk. A többi mese habbal.ugyanazt a meccset latjuk. Vagy te mar tudod a vegeredmenyt? Vagy nem latod a defet megint? Csak kerdes? : )ha off nem csinal sok tdt akkor mar most mehetnenk a lecsoba.. szoval koszonjuk a tdt boswell meg atment bazdelbe megint majdnem....Gabika szépen kérlek fejezd be a nyafi-nyafit! Köszcsi, puszcsi!
gabistar
Szokol
gabistar
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
39 asszemBelealudtam, a fg mennyiről maradt ki?Boswell 😊Valaki jol seggberughatna mar, mert az az extra pont is meccs donto lehet. Nem hogy az fg...B*****
bcsarli
gabistar
bcsarli
több mint 5 éve
Belealudtam, a fg mennyiről maradt ki?Boswell 😊Valaki jol seggberughatna mar, mert az az extra pont is meccs donto lehet. Nem hogy az fg...B*****
bcsarli
gabistar
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ugyanazt a meccset latjuk. Vagy te mar tudod a vegeredmenyt? Vagy nem latod a defet megint? Csak kerdes? : ) Mert ha jonak latod oket, vagy megbizol bennuk, akkor azt oszd mar meg velem velunk is....ha off nem csinal sok tdt akkor mar most mehetnenk a lecsoba.. szoval koszonjuk a tdt boswell meg atment bazdelbe megint majdnem....Gabika szépen kérlek fejezd be a nyafi-nyafit! Köszcsi, puszcsi!
gabistar
Szokol
Mert ram es rank ferne...En eddig azt lattam sima td es sima fg eddig. Es meg el sem faradtak. Es mindezt egy 26. helyen allo passz es futo csapattol. Nem bantas. Csak ha ok is igy atmennek rajtunk...Az mar eleg harangokat felrevero nekem...
Nem az eredmeny miatt. Hanem az egesz evre es jovore nezve mondom ezt. Meg a po alomra, sb alomra...
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Boswell 😊Valaki jol seggberughatna mar, mert az az extra pont is meccs donto lehet. Nem hogy az fg...B*****
bcsarli
több mint 5 éve
ha off nem csinal sok tdt akkor mar most mehetnenk a lecsoba.. szoval koszonjuk a tdt boswell meg atment bazdelbe megint majdnem....Gabika szépen kérlek fejezd be a nyafi-nyafit! Köszcsi, puszcsi!
gabistar
több mint 5 éve
LáttamNekem élőben is TD voltNem vagy picit elfogult? Pit fele... : )
bcsarli
gabistar
több mint 5 éve
Boswell 😊
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Nekem élőben is TD voltNem vagy picit elfogult? Pit fele... : )
bcsarli
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ha off nem csinal sok tdt akkor mar most mehetnenk a lecsoba.. szoval koszonjuk a tdt boswell meg atment bazdelbe megint majdnem....
több mint 5 éve
Nekem élőben is TD volt
több mint 5 éve
thr_buddha
120
Ebbe most ne menjünk bele erről szólt az első 10 hét 😃Eleg lett volna bell es conner. El sem tudom kepzelni mi lett volna. Vagy ha visszajon egy 50-50 carryvel...De azt se lehet csinálni hogy a csapat csak Rb-kbol épül felEz az rb élet hátránya és veszélyeezt el kene valakinek meselnie az off cord es line coach es tobbi eddzoinknek. Mert ok hogy next man up van. De lassan nem lesz next man up. Mert bell ment. Conner out. De meg a rookie igeretesnek nezett ki. Ma van teszt avagy dolgozat napja....Switzert mondtam hogy kell tobb, de nem a foldon...b+
thr_buddha
gabistar
thr_buddha
gabistar
több mint 5 éve
Juju!!!!!! 😀
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Eleg lett volna bell es conner. El sem tudom kepzelni mi lett volna. Vagy ha visszajon egy 50-50 carryvel...De azt se lehet csinálni hogy a csapat csak Rb-kbol épül felEz az rb élet hátránya és veszélyeezt el kene valakinek meselnie az off cord es line coach es tobbi eddzoinknek. Mert ok hogy next man up van. De lassan nem lesz next man up. Mert bell ment. Conner out. De meg a rookie igeretesnek nezett ki. Ma van teszt avagy dolgozat napja....Switzert mondtam hogy kell tobb, de nem a foldon...b+
thr_buddha
gabistar
thr_buddha
több mint 5 éve
Nincs vita, TD!
több mint 5 éve
thr_buddha
120
Wooow
több mint 5 éve
Az td
több mint 5 éve
gabor25
5 144
td td td...
több mint 5 éve
thr_buddha
120
De azt se lehet csinálni hogy a csapat csak Rb-kbol épül felEz az rb élet hátránya és veszélyeezt el kene valakinek meselnie az off cord es line coach es tobbi eddzoinknek. Mert ok hogy next man up van. De lassan nem lesz next man up. Mert bell ment. Conner out. De meg a rookie igeretesnek nezett ki. Ma van teszt avagy dolgozat napja....Switzert mondtam hogy kell tobb, de nem a foldon...b+
thr_buddha
gabistar
több mint 5 éve
gabor25
5 144
hu hala istennek nem...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
int? ab passzal
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ez az rb élet hátránya és veszélyeezt el kene valakinek meselnie az off cord es line coach es tobbi eddzoinknek. Mert ok hogy next man up van. De lassan nem lesz next man up. Mert bell ment. Conner out. De meg a rookie igeretesnek nezett ki. Ma van teszt avagy dolgozat napja....Switzert mondtam hogy kell tobb, de nem a foldon...b+
thr_buddha