NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
68
13
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Ez elég komikus volt ahogy szedik a skittlest😃12th memberOlyan volt, miint amikor menyasszonyék szedik az aprót az esküvőn 😀
több mint 4 éve
jtamas
27
Már ezért az érzésért megérte visszahozni Lynchet. Nagyot dob a szurkolói élményben a jelenléte és a megmozdulásai.
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ez elég komikus volt ahogy szedik a skittlest😃most kell a stop a defensetől vagy max FG
több mint 4 éve
12th member
1 053
Mar elobb ra akrtuk jatszani csak leszereltek ebben a felidoben eddig egesz szepen haladunk amugy😃ezt szerintem Wilson meg tudta volna futniDe mennyivel szebb egy Lynch TD-vel zárni nem? 😀
shagi0206
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
ezt szerintem Wilson meg tudta volna futniDe mennyivel szebb egy Lynch TD-vel zárni nem? 😀
shagi0206
több mint 4 éve
Megérte feltölteni a Skittles készleteket.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Így kell visszatérni 😊
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
ezt szerintem Wilson meg tudta volna futni
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Leült az eredménykövető.akartam már írni én is, hogy mi a tosz van, de hagyok már mást is érvényesülni 😊
Mindenki recskázik? 😀
akdestroyer
több mint 4 éve
Kenny91
321
Na ez jó drive volt.Reméljük most ez az 1 pont nem fog hiányozni
Oregon88
több mint 4 éve
Oregon88
423
Na ez jó drive volt.
több mint 4 éve
12th member
1 053
Fal gondjai vannak neki is mint Wilsonnak csak ő kevésbé mobilis es a magic is elmaradAz a Scholes már lehet nem lát több nagy meccset, max padról, vagy tv-ben.Neki nem nagy meccs fóbiája van, mint Scholesnak Cincyből?Végülis MNF már nem lesz PO-ban😃Kirk kapitány mindenkire rácáfol?Várnék 1 meglepetés csapatot.Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
12th member
iktriad
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Az a Scholes már lehet nem lát több nagy meccset, max padról, vagy tv-ben.Neki nem nagy meccs fóbiája van, mint Scholesnak Cincyből?Végülis MNF már nem lesz PO-ban😃Kirk kapitány mindenkire rácáfol?Várnék 1 meglepetés csapatot.Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
12th member
iktriad
több mint 4 éve
Neki nem nagy meccs fóbiája van, mint Scholesnak Cincyből?Végülis MNF már nem lesz PO-ban😃Kirk kapitány mindenkire rácáfol?Várnék 1 meglepetés csapatot.Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
12th member
több mint 4 éve
12th member
1 053
Kendricks miafaszt csinált ebbe a playbe...
több mint 4 éve
12th member
1 053
Végülis MNF már nem lesz PO-ban😃Kirk kapitány mindenkire rácáfol?Várnék 1 meglepetés csapatot.Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
több mint 4 éve
12th member
1 053
Elso felido vegi 4th downert kár két jo drivel majdnem egál, legalább már ébredezünk
több mint 4 éve
Oregon88
423
Kirk kapitány mindenkire rácáfol?Várnék 1 meglepetés csapatot.Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
több mint 4 éve
Kenny91
321
Ez mekkora mák volt már ! Azért nagyon meleg volt a pite hogy átlépteDe szép volt!
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Nálatok játszik Ifedi?pl nálunk 😀Szeretettel várom a példákat. Ma kb 2 snapnél volt tiszta zseb. A mennyiből is? Siralmas.Miért nem tud az OL 1 kibaszott másodpercig passzblokkolni? Csak 1-et.Van, ahol még lehet nálatokénál is szarabb a helyzet.
akdestroyer
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Ja, hogy nem?
Akkor eldőlt ez a kérdés is 😀
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
pl nálunk 😀Szeretettel várom a példákat. Ma kb 2 snapnél volt tiszta zseb. A mennyiből is? Siralmas.Miért nem tud az OL 1 kibaszott másodpercig passzblokkolni? Csak 1-et.Van, ahol még lehet nálatokénál is szarabb a helyzet.
akdestroyer
shagi0206
akdestroyer