NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Szeretettel várom a példákat. Ma kb 2 snapnél volt tiszta zseb. A mennyiből is? Siralmas.Miért nem tud az OL 1 kibaszott másodpercig passzblokkolni? Csak 1-et.Van, ahol még lehet nálatokénál is szarabb a helyzet.
akdestroyer
shagi0206
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Miért nem tud az OL 1 kibaszott másodpercig passzblokkolni? Csak 1-et.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Várnék 1 meglepetés csapatot.Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
Oregon88
több mint 4 éve
Oregon88
423
Akkor Kansas-New Orleans?Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Lynch nem szürke figura, egészen addig, amíg nem kell interjút adni. 2 oldalas kérdésre a válasz: "Nem"!
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Dehogy jön...Felültem idén a LJ hype vonatra, de szerintem ők se lesznek ott, ahogy a 9ers sem.Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
Oregon88
több mint 4 éve
Oregon88
423
Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Jön a Suber Bowl XLVII visszavágója
Cruyffista
több mint 4 éve
12th member
1 053
Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...Igen ez tűnik a legesélyesebbnek a legjobb meccs is ez lenne épp ezért szerintem valamelyik stilszerűen megbotlik majd
Cruyffista
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
De miért nem rakta ki nekem ide a videót? Eddig ezzel nem volt problem, csak be kellett másolni a linket. Vagy már erről le lettem tiltva? 😀Na ne gusztustalankodjál 😊Ilyet? 😊remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀A rapet szeretem.
shagi0206
Oregon88
www.youtube.com/watch?v=jS-jSTVt670
iktriad
youtube.com/watch?v=g0hoN6_HDVU&t=1388s
Zenét hallgass!
shagi0206
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ez az NFL 2018 zenés montázs ami most megy, elérhető valahol a neten? Linkért hálás lennék.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
Oregon88
423
www.youtube.com/watch?v=_RL11jGdDD8Na ne gusztustalankodjál 😊Ilyet? 😊remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀A rapet szeretem.
shagi0206
Oregon88
iktriad
Zenét hallgass!
shagi0206
több mint 4 éve
Steve Ribbed
396
Eddig minden jól alakul, és mi kezdhetjük a 2. félidőt....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Na ne gusztustalankodjál 😊Ilyet? 😊remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀A rapet szeretem.
shagi0206
Oregon88
iktriad
Zenét hallgass!
Szerkesztette: shagi0206
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Hát ez nekem nagyon 49ers vs Saintsnek néz ki az SB-ért. Az összes többi NFC csapat annyira távol van tőlük...
több mint 4 éve
Ilyet? 😊remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀A rapet szeretem.
shagi0206
Oregon88
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
jtamas
27
Köszi, szimpatiától függetlenül nem egy jó szabály ez, ha hivatalból nem nézik meg jobban a bírókEzt a pár inchet nem lehetett volna challengelni? Ha már egyébként is elégettek egy időt?2percen belul nincs challenge igy birok nem nehnek vissza ilyet
jtamas
12th member
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
kiírták, hogy 2&16, ergó az elkapást megadták, csak szerintük lent volt.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
A fideszt már nem merted bevállalni mi?remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀A rapet szeretem.
shagi0206
Oregon88
Mostmár hiába is tagadnád, ez már bizonyított. 😀
több mint 4 éve
Oregon88
423
Hú bazmeg...ez azért közel volt az elkapáshoz...
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ezt a pár inchet nem lehetett volna challengelni? Ha már egyébként is elégettek egy időt?2percen belul nincs challenge igy birok nem nehnek vissza ilyet
jtamas
több mint 4 éve
Oregon88
423
A rapet szeretem.remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀Hú hát akkor tényleg nem egyezik az ízlésünk. 😃Amikor még néztem NB1gyet (kb 2002 környékéig), akkor Újpest fan voltam, úgyhogy nekem a lila nem okoz gondot 😊Hát én sem 😃 Valamiért az LSU-t soha nem kedveltem.Biztos a lila miatt 🤔De miért? 😀 Nem vagyok "államhű" 😊Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Gurulós fociban a kedvenceim már nagyon régóta.
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
több mint 4 éve
jtamas
27
Ezt a pár inchet nem lehetett volna challengelni? Ha már egyébként is elégettek egy időt?
több mint 4 éve
Bísztmódbiztos nem evett elég Skittlest a meccs előtt.
Oregon88